Νέα

Ιντερνετ στο σπίτι χωρίς σταθερό νούμερο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alberto2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.186
Πόντοι
2.356
έχει ψαχτεί κάποιος για τέτοιο σενάριο? το ιντερνετ το θέλουμε ολοι...αλλά το σταθερό τηλέφωνο-νούμερο ειναι πλέον σχεδόν άχρηστο.
Έχουμε κάποιο φίλο που βρήκε ή εψαξε κάτι σχετικό ?
20 ευρω το μηνα εχει ρε τυπε ενα πακετο. το τηλεφωνο δε σου ειπε κανεις οτι πρεπει να το εχεις.

παλια ηταν τηλεφωνια+ιντερνετ

τωρα ειναι ιντερνετ+τηλεφωνια...

ποιος παιρνει τηλεφωνο πια απο σταθερα πλην επιχειρησεις και καπη?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.186
Πόντοι
2.356
πολλοι ειχαν καποτε απλα με τετοιες τιμες πια το σταθερο ιντερνετ προυποθετει υπαρξη τηλεφωνικης γραμμης
αλλιως καταφευγεις στα gsm με τους οσους περιορισμους ογκου δεδομενων και - το γεγονος οτι με τους νεους κανονες πειρατειας σε βρηκαν ΧΘΕΣ σε τετοια περιπτωση...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.016
Πόντοι
3.846
ναι αλλα εχεις ψηφιακη ταυτοτητα στο κινητο σου .. :coffee:
Και δίπλωμα οδήγησης. Αν εννοείς ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου, η απάντηση είναι καλό είναι να μην πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα.

Εχουμε εκσυγχρονιστεί σε κάποιους τομείς της δημόσιας διοίκησης με μεγάλη καθυστέρηση (γιατί με τη μηχανοργάνωση χάνουν τη δουλειά τους "τα δικά μας παιδιά") αλλά σε θέματα ταχυτήτων ίντερνετ και κόστος ειμαστε της πλάκας ιστορία.

Και δε σου λέω για απομακρυσμένα ορεινά χωριά και τα πολλά νησιά που έχει η Ελλάδα και δεν έχει η π.χ. η Ολλανδία, σου λέω για τις πόλεις >100.000 κατοικων. Της πλάκας εντελώς.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.004
Πόντοι
456
για 300 ταχυτητα στο σπιτι μου εκανε προσφορα η nova me 24,50 to μηνα me to vaoucher που εχω. Ομως βρηκα προσφορα για κινητο με μονο 15 ευρω απεριοριστα ολα παλι με νοβα f2go , skeftomai na to kocv spiti giati ua leipv kaue xrono 2-3 mhnew ejvteriko με τη καρτα δεν ανανεωνεις τους μηνες που θα εισαι εξω και μετα ξαναβαζεις 15 ευρω το μηνα.βεβαι με τη grof , coamote εχω καλες ταχυτητες 5g

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
21
Έχω ασύρματη τηλεφωνική συσκευή αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες και δε λειτουργεί. Και λέω υποψιάζομαι επειδή δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ.

Ξεκάθαρα επιλογή των εταιρειών για να μας τα παίρνουν. Ζήτησα να μου κόψουν το σταθερο, μου λένε δεν έχουμε τέτοια πακέτα. Στο θέμα ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες είμαστε έτη φωτός πίσω.
Ουδεποποτε δεν θα φτασουμε ουτε καν ορισμενες βαλκανηκες χωρες με αυτους εδω που εχουμε μπλεξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom