Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εκεινη θεωρει οτι εχει αργησει, επειδη οταν το παιδι της θα ειναι 20, εκεινη ΔΕΝ θα ειναι 39.
Λες και εχει την παραμικρη σημασια...
Επειδη δεν θα μπορει λεει, να μιλαει σαν φιλη στην κορη της...Ξεχνωντας οτι ο γονιος ΔΕΝ μπορει και ΔΕΝ πρεπει να ειναι φιλος...
Μικρουλα ειναι φιλε, θα τα ξεκαθαρισει...
διαφωνω αλλα πρεπει να τακτοποιησω τα βιβλια μου τωρα και δε μπορω να συζητησω πολυ.

δε θα βγω τελικα!!! >:(

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι να μην μπορεις οταν εισαι ενας υγιης 50αρης???? και ποσο να τρεξει το πιτσιρικι....αν ειναι κεντερης τον πας στον στιβο να παιδευει τους προπονητες του  :2funny: :2funny: :2funny:

αν εισαι καπνιστης και γαμας τα πνευμονια σου απο τα 15 και 35 να εισαι θα πας να τρεξεις λιγο και θα φτυνεις μετα τους βρογχους σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχεις ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχεις ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ναι οκ.... ισως δεν το ελαβα τελειως υποψιν

αλλα ρε παιδια μιας και σκεφτεστε τοσο πολυ τα παιδια σας

οταν ειστε εγκυοι μην καπνιζετε....

και εκτος αυτου κοψτε το και απο τωρα το ρημαδι....

ή ελαττωστε το πολυ κανε μεχρι 10 τσιγαρα την μερα....

τι χαλι και αυτο συνεχεια παφα πουφα.... ουτε οταν θα ειναι μπεμπης ο αλλος

δεν θα μπορεις να τον πιασεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
tumblr_l5l3f71dhc1qcom36

Λουυυυυυυυκ γιασενα μαναρι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κι εδώ να θέσω ένα θέμα που έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό...

Αυτό που έγραψε ο Μπόλντεμορτ δεν είναι μια καλή και νορμαλ κατάσταση, είναι; Το να έχεις πατέρα στην ηλικία του παππού σου.

Εμένα μου έρχεται στο μυαλό το εξής. Εάν θέλει το παιδάκι (άμα είναι αγοράκι) να παίξετε να τρέξετε να κάνετε τέτοιες δραστηριότητες (έως και πέταγμα αετού σου λέω εγώ) θα πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς, έτσι δεν είναι;

Τροποποίηση: Για πες κι εσύ alex71
Δεν ξερω αν πρεπει να πω εγω, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος.
Και τωρα να κανω παιδι, στα 20 του θα ειμαι 60.
Εγω πιστευω οτι ολα σχετικα ειναι.
Και πιστευω οτι ενα παιδι, εχει αναγκη απο εναν ΣΟΦΟ γονιο (εννοω με εμπειρια ζωης) και οχι εναν ΑΘΛΗΤΗ γονιο, που να μπορει να τρεχει απλως μαζι του στο πεταγμα του αετού ή στην μπαλα.
Εγω δεν ετρεξα ποτέ μαζι με τον πατερα μου (με εκανε στα 37), αλλά δεν μου ελειψε καθολου αυτό. Αντιθετα μου αρεσε που παντα εβγαζε μια ηρεμια και μια σοφια μεγαλου ανθρωπου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν πρεπει να πω εγω, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος.
Και τωρα να κανω παιδι, στα 20 του θα ειμαι 60.
Εγω πιστευω οτι ολα σχετικα ειναι.
Και πιστευω οτι ενα παιδι, εχει αναγκη απο εναν ΣΟΦΟ γονιο (εννοω με εμπειρια ζωης) και οχι εναν ΑΘΛΗΤΗ γονιο, που να μπορει να τρεχει απλως μαζι του στο πεταγμα του αετού ή στην μπαλα.
Εγω δεν ετρεξα ποτέ μαζι με τον πατερα μου (με εκανε στα 37), αλλά δεν μου ελειψε καθολου αυτό. Αντιθετα μου αρεσε που παντα εβγαζε μια ηρεμια και μια σοφια μεγαλου ανθρωπου.

Κοίταξε, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το 71 είναι 78 (late). Οι συμβουλές είναι όντως μεγάλο πράγμα. Μα το παιδί πιστεύω χαίρεται να παίζει με τον πατέρα. Είναι αλλιώς. Κι εμένα αντίστοιχης ηλικίας είναι ο πατέρας μου.

Εγώ είμαι οριακά στο να μπορώ να ανταπεξέρχομαι με ευκολία σε αθλοπαιδιές. Τώρα τα θεωρώ σημαντικά στο δέσιμο πατέρα και γιού. Ίσως φταίει και το ότι είμαι αθλητικός τύπος. Δεν ξέρω στο μέλλον. Μπορεί να κλίνω προς τη δική σου άποψη.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κοίταξε, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το 71 είναι 78 (late). Οι συμβουλές είναι όντως μεγάλο πράγμα. Μα το παιδί πιστεύω χαίρεται να παίζει με τον πατέρα. Είναι αλλιώς. Κι εμένα αντίστοιχης ηλικίας είναι ο πατέρας μου.

Εγώ είμαι οριακά στο να μπορώ να ανταπεξέρχομαι με ευκολία σε αθλοπαιδιές. Τώρα τα θεωρώ σημαντικά στο δέσιμο πατέρα και γιού. Ίσως φταίει και το ότι είμαι αθλητικός τύπος. Δεν ξέρω στο μέλλον. Μπορεί να κλίνω προς τη δική σου άποψη.
δυστυχως ολο το περιβαλον μας μας οδηγει να κανουμε παιδια περιπου στα 40
αυτο δεν ειναι  ιδανικο,αλλα ολα γινονται
τωρα στα της αθλοπαιδιας
το τελευταιο που χρειαζεται ενα παιδι τον πατερα του ειναι για να παιζει μπαλα
περισσοτερο ο πατερας το εχει αναγκη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δυστυχως ολο το περιβαλον μας μας οδηγει να κανουμε παιδια περιπου στα 40
αυτο δεν ειναι  ιδανικο,αλλα ολα γινονται
τωρα στα της αθλοπαιδιας
το τελευταιο που χρειαζεται ενα παιδι τον πατερα του ειναι για να παιζει μπαλα
περισσοτερο ο πατερας το εχει αναγκη

Πήραμε δεδομένο το ότι θα βγει αγοράκι.  :grin:

Μπορεί να βγει κοριτσάκι και να χρειάζεται να κάνεις μόνος σου αθλοπαιδιές πηδώντας μάντρες, σκαρφαλώνοντας σε δένδρα ενώ παραφυλάς... :knuppel:

:2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το θεωρω δεδομενο.

Το  :zfuck: που το  :knockinb: το νήμα.

Μπορεί να μου πεις κάποιος καπνιστής ή καπνίστρια πώς διά'λο γίνεται να το κόβουν μαχαίρι όταν επέρχεται η εγκυμοσύνη ενώ σε άλλες περιπτώσεις λένε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κτλ;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το  :zfuck: που το  :knockinb: το νήμα.

Μπορεί να μου πεις κάποιος καπνιστής ή καπνίστρια πώς διά'λο γίνεται να το κόβουν μαχαίρι όταν επέρχεται η εγκυμοσύνη ενώ σε άλλες περιπτώσεις λένε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κτλ;
δε σκεφτεσαι την κωλαρα σου εκει.σκεφτεσαι εναν αθωο ανθρωπο που δεν φταιει να πληρωνει τις απερισκεψιες σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom