Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και τωρα μπορεις.. και σε 5 χρονια.. και σε 10...
Το θεμα ειναι να βρεις αυτο που πραγματικα ψαχνεις..
και βεβαια αυτο ισχυει για ολους μας..
βαρια σε 10 γ μενα...πολυ πολυ βαρια...μεχρι τα 30 γεροι να μαστε...
εχει Ο Θεος μωρε ....
οτι ειναι να ρθει θα ρθει. :grin:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Σας ξαναχαιρετω αγαπητοι φιλοι!Χρονια Πολλα!Για να ληξει το θεμα σας λεω πως τελικα με τα πολλα η πρωην μου το παραδεχτηκε πως πηδηχτηκε με εναν τυπο!Μου ειπε πως το εκανε απο αντιδραση και πως δεν ενοιωθε κατ για τον τυπο!

Βεβαια μου πληγωσε τον αντρισμο μου λεγωντας μου πως οπως με γαμησε ο Δημητρης εκεινη τη βραδια κανεις αλλος δε με εχει γαμησει...μου ειπε πως ειχε μεγαλυτερη πουτσα απο μενα,πιο παχια και πιο σκληρη...μου ειπε πως εχυσε 3 η 4 φορες εκεινη τη νυχτα..ενω εγω δνε εχω καταφερει ουτε μια φορα να την κανω να χυσει...

Το μονο θετικο που βρηκε για μενα ειναι πως ειμαι ποιο συναισθηματικος και πιο αγαπησιαρης ενω ο Δημητρης οχι...

Τη ρωτησα γιατι γαμηθηκαν μονο μια φορα και της ειπε πως δεν πιστευει στο γαμο και στη σοβαρη σχεση...εκεινη κοιταξε το κινητο του και ειδε πως εχει κι αλλες ο Δημητρης...

Παιδια πως θα γινω απο μαλακας αγαπουλης αληθινος αντρας οπως ο Δημητρης?

Ειναι δυνατο να τη γαμησε τοσο καλα και να την παρατησε για να γυρισει σε μενα?

Και κατι αλλο:Η δικια μου μου ειπε πως αν την παντερυτω θα νοιωσε μεγαλυτερη ασφαλεια και πως την αγαπαω στ αληθεια και ισως αυτο βελτιωσει και το σεξ μεταξυ  μας...Να την πιστεψω?

Πηρα τηλεφωνο το Δημητρη...οταν σηκωσε το τηλ και του ειπα πως γαμησε τη γκομενα μου μου ειπε πως δεν ξερει για τι πραγμα μιλαω και πως αν του ξανατηλ θα εχω ασχημα ξεμπερδεματα...σκεφτομαι να παω να τον βρω τετ α τετ...και να του μιλησω...αλλα φενεται πολυ αγριανθρωπος και φοβαμαι...τι να κανω?Να παρω και κανενα αλλο για βοηθεια?

αν αυτό δεν είναι μία ακόμη φάρσα του Αβράμη τότε δεν υπάρχει καμία γιατριά
τι άλλο πρέπει να σου κάνει η γκόμενα ρε φιλαράκι για να κόψεις? να σου σκοτώσει όλο το σόι και μετά να κατουρήσει στον ομαδικό τάφο?

είναι προφανές πως γούσταρε την πούτσα του Δημήτρη αλλά μόλις είδε ότι δεν είναι μαλάκας σαν και εσένα, είπε να ξαναπροσπαθήσει με το θύμα. Ναι εσύ είσαι αυτός.

το αστείο είναι ότι σου λέει να την παντρευτείς παρότι έχει παραδεχτεί πως α)σε κοροϊδεύει β)δεν της γουστάρει το σεξ μαζί σου γ)είσαι απλά αγαπούλης (δηλαδή ότι χειρότερο μπορεί να σκέφτεται μια τέτοια γυναίκα για έναν άντρα)
παντρέψου τη ρε για να ζήσεις μια πλασματική ευτυχία λίγων μηνών μέχρι να καταλάβεις γιατί δεν χωράς να περάσεις κάτω από την πόρτα αφού τον κώλο της θα τον έχουν πάρει όλοι.
Αυτό που με κάνει πάντως περισσότερο απ' όλα να πιστεύω ότι όλο αυτό είναι απλά άλλη μια φάρσα, είναι το γεγονός ότι πήρες το τύπο τηλέφωνο!!!!!!
Μιλάμε αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Τι περίμενες να σου πει? Μήπως να σου δώσει οδηγίες για το πως να γαμάς σαν πορνοστάρ ή πως θα γίνει και το δικό σου καβλί σα το δικό του?!?!?!
Ειλικρινά δηλαδή...

Αγαπούλης δυστυχώς θα είσαι. Γιαυτό φρόντισε να βρεις καμια καλύτερη και αάστην αυτή για παληκάρια σαν τον άλλο, που τη γαμάνε και την φτύνουνε γιατί και εκείνη αυτό θέλει.

Άσχετο, αλλά όπου σκάει "γυναικείο" νικνεϊμ το θρεντ γίνεται εντελώς πουτάνα... οφ τοπικ και αγιοσοθεος. Ξεκολλάτε λίγο, καλά τούτη η μαλακία, αλλά γαμάτε και ενδιαφέροντα θρεντ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν αυτό δεν είναι μία ακόμη φάρσα του Αβράμη τότε δεν υπάρχει καμία γιατριά
τι άλλο πρέπει να σου κάνει η γκόμενα ρε φιλαράκι για να κόψεις? να σου σκοτώσει όλο το σόι και μετά να κατουρήσει στον ομαδικό τάφο?

είναι προφανές πως γούσταρε την πούτσα του Δημήτρη αλλά μόλις είδε ότι δεν είναι μαλάκας σαν και εσένα, είπε να ξαναπροσπαθήσει με το θύμα. Ναι εσύ είσαι αυτός.

το αστείο είναι ότι σου λέει να την παντρευτείς παρότι έχει παραδεχτεί πως α)σε κοροϊδεύει β)δεν της γουστάρει το σεξ μαζί σου γ)είσαι απλά αγαπούλης (δηλαδή ότι χειρότερο μπορεί να σκέφτεται μια τέτοια γυναίκα για έναν άντρα)
παντρέψου τη ρε για να ζήσεις μια πλασματική ευτυχία λίγων μηνών μέχρι να καταλάβεις γιατί δεν χωράς να περάσεις κάτω από την πόρτα αφού τον κώλο της θα τον έχουν πάρει όλοι.
Αυτό που με κάνει πάντως περισσότερο απ' όλα να πιστεύω ότι όλο αυτό είναι απλά άλλη μια φάρσα, είναι το γεγονός ότι πήρες το τύπο τηλέφωνο!!!!!!
Μιλάμε αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Τι περίμενες να σου πει? Μήπως να σου δώσει οδηγίες για το πως να γαμάς σαν πορνοστάρ ή πως θα γίνει και το δικό σου καβλί σα το δικό του?!?!?!
Ειλικρινά δηλαδή...

Αγαπούλης δυστυχώς θα είσαι. Γιαυτό φρόντισε να βρεις καμια καλύτερη και αάστην αυτή για παληκάρια σαν τον άλλο, που τη γαμάνε και την φτύνουνε γιατί και εκείνη αυτό θέλει.

Άσχετο, αλλά όπου σκάει "γυναικείο" νικνεϊμ το θρεντ γίνεται εντελώς πουτάνα... οφ τοπικ και αγιοσοθεος. Ξεκολλάτε λίγο, καλά τούτη η μαλακία, αλλά γαμάτε και ενδιαφέροντα θρεντ

ΑΥτο ειναι το χειροτερο τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: εκτος και αν πεσεις σε καμια απο τις λιγες που κυκλοφορουν που να το εκτιμησει και να ειναι το αλλο σου ολοκληρο.

Αν παιζει τετοιο σκηνικο καλυτερα μεινε με τις πουτανες μεχρι να σε φτιαξουν (αν σε φτιαξουν ποτε)  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακια να φανταζει ο αλλος καλυτερος απο εσενα σε αυτο το σημειο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προς Θεου!!!καμια σχεση η κοπελα που το παλευει χρονια με καποια  αλλη που ξυνει τα @@ της και το παιζει καρυ μπρατσω και ξυπναει μια μερα γεροντοκορη κ κανει παιδι.

εγω παιδια δε θελω τωρα.ουτε γαμους.
αλλα ειμαι 25 κ σκεφτομαι οτι αργησα και... :'(
Ε κανε ενα παιδακι αφου θελεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε τέκνα του Θεού (μέρα που είναι και Χρόνια Πολλά κιόλας) σορρυ που επεμβαίνω αλλά... Άμα δεν μπορεί να το συντηρήσει το παιδάκι και κυρίως εάν δεν έχει βρει κάποιον που να έχει πειστεί ότι θα είναι καλός πατέρας γιατί να το κάνει;  :think:

Και όχι ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τέκνα του Θεού (μέρα που είναι και Χρόνια Πολλά κιόλας) σορρυ που επεμβαίνω αλλά... Άμα δεν μπορεί να το συντηρήσει το παιδάκι και κυρίως εάν δεν έχει βρει κάποιον που να έχει πειστεί ότι θα είναι καλός πατέρας γιατί να το κάνει;  :think:

ειδες τι σκεφτονται ορισμενες 25αρες???

και μετα μου λετε να μην χωνομαι σε μικρες....

ρε μαλακες οι μικρες σε ξανανιωνουν... σου θυμιζουν παλι εκεινα

τα υπεροχα χρονια του γυμνασιου(ενταξει ειπαμε οχι και τοσο μικρες!) και του λυκειου!!!!

Τοτε που δεν υπηρχαν εγνοιες και η ζωη απλωνοταν μπροστα μας σαν απεραντη αιωνιοτητα

σαν ενα αεναο και συνεχες παιχνιδι του χωροχρονου....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μην εισαι απολυτη παντως λουκι.
η μανουλιτσα με εκανε στα 29 και μια χαρα σχεση ειχαμε!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Εκεινη θεωρει οτι εχει αργησει, επειδη οταν το παιδι της θα ειναι 20, εκεινη ΔΕΝ θα ειναι 39.
Λες και εχει την παραμικρη σημασια...
Επειδη δεν θα μπορει λεει, να μιλαει σαν φιλη στην κορη της...
Ξεχνωντας οτι ο γονιος ΔΕΝ μπορει και ΔΕΝ πρεπει να ειναι φιλος...
Μικρουλα ειναι φιλε, θα τα ξεκαθαρισει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μην εισαι απολυτη παντως λουκι.
η μανουλιτσα με εκανε στα 29 και μια χαρα σχεση ειχαμε!!!!
Οντως τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Και μενα με εκανε η μανα μου στα 29 και ποτέ δεν τα πηγαμε ιδιαιτερα καλα.
Εχω παλι ομως μια φιλη που η μανα της την εκανε στα 39, και δενε χω δει πιο αγαπημενες μανα και κορη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγω ειχα εναν συμμαθητη ρε παιδια ο οποιος

ο πατερας του ειναι τωρα 75  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα 50 τον εκανε....

ελεος...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι εδώ να θέσω ένα θέμα που έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό...

Αυτό που έγραψε ο Μπόλντεμορτ δεν είναι μια καλή και νορμαλ κατάσταση, είναι; Το να έχεις πατέρα στην ηλικία του παππού σου.

Εμένα μου έρχεται στο μυαλό το εξής. Εάν θέλει το παιδάκι (άμα είναι αγοράκι) να παίξετε να τρέξετε να κάνετε τέτοιες δραστηριότητες (έως και πέταγμα αετού σου λέω εγώ) θα πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς, έτσι δεν είναι;

Τροποποίηση: Για πες κι εσύ alex71

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Αυτό που έγραψε ο Μπόλντεμορτ δεν είναι μια καλή και νορμαλ κατάσταση, είναι; Το να έχεις πατέρα στην ηλικία του παππού σου.

Εμένα μου έρχεται στο μυαλό το εξής. Εάν θέλει το παιδάκι (άμα είναι αγοράκι) να παίξετε να τρέξετε να κάνετε τέτοιες δραστηριότητες (έως και πέταγμα αετού σου λέω εγώ) θα πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς, έτσι δεν είναι;

Τροποποίηση: Για πες κι εσύ alex71
:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Γιατι να μην μπορεις οταν εισαι ενας υγιης 50αρης???? και ποσο να τρεξει το πιτσιρικι....

αν ειναι κεντερης τον πας στον στιβο να παιδευει τους προπονητες του  :2funny: :2funny: :2funny:

αν εισαι καπνιστης και γαμας τα πνευμονια σου απο τα 15 και 35 να εισαι θα πας να τρεξεις λιγο και θα φτυνεις μετα τους βρογχους σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom