loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
kat'eme κ στους δυο.δε θελω να ειναι το παιδι μου 20 κ μεις 60.στην γυναικα ναι
kat'eme κ στους δυο.δε θελω να ειναι το παιδι μου 20 κ μεις 60.στην γυναικα ναι
Why not????kat'eme κ στους δυο.δε θελω να ειναι το παιδι μου 20 κ μεις 60.
χασμα.γ μενα ειναι ασχημο.ισως επειδη μεγαλωσα με νεους γονεις κ ημουν μια χαρα θελω το ιδιο γ τα παιδια μου κ το θεωρω σωστο/Why not????
>kat'eme κ στους δυο.δε θελω να ειναι το παιδι μου 20 κ μεις 60.
:-*>
δλδ να μεινω ατεκνος
μπραβο λουκ!
Aν εχεις 'σωστα μυαλα'.. και μπορεις να συννεοηθεις με εναν εφηβο στα 45 σου...χασμα.γ μενα ειναι ασχημο.ισως επειδη μεγαλωσα με νεους γονεις κ ημουν μια χαρα θελω το ιδιο γ τα παιδια μου κ το θεωρω σωστο/
γ μενα ειναι καπως λαθος.φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις...Aν εχεις 'σωστα μυαλα'.. και μπορεις να συννεοηθεις με εναν εφηβο στα 45 σου...
γιατι να μην μπορεις κ στα 55-60???
τοσωσες
περα απο την πλακα εχεις δικιογ μενα ειναι καπως λαθος.φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις...
οταν ημουν 20 η μαμα ηταν 39-40 κ ηταν σαν να μιλαω με φιλη.
αν ηταν 50-60 δε θα μαρεσε...
το θεωρω εγωιστικο να κανεις παιδια μεγαλος μονο γτ ετσι πρεπει κ ειναι ο προορισμος κ πιπες.
σωστη λαθος ειναι η γνωμη μου.
αυτο λεω...περα απο την πλακα εχεις δικιο
σκεψου μονο εσυ να εισαι εφηβος και οι γονεις σου γεροι
στα 24 ακομη σχολειο πας;αυτο λεω...
ειχα συμμαθητρια στην ηλικια μου(24 αυτη βασικα) κ η μαμα της τωρα ειναι 74... :S
στα 24 ακομη σχολειο πας;
δεν τα επαιρνες τα γραμματα;
ειναι ενα σοβαρο θεμα
ημασταν μαζι σχολειο εννοω...
προς Θεου!!!καμια σχεση η κοπελα που το παλευει χρονια με καποια αλλη που ξυνει τα @@ της και το παιζει καρυ μπρατσω και ξυπναει μια μερα γεροντοκορη κ κανει παιδι.ειναι ενα σοβαρο θεμα
μια φιλη μου προσπαθουσε για πανω απο 10 χρονια να πιασει ενα παιδια
πολλα λεφτα σε εξωσωματικες κτλ
τελικα εμεινε εγκυος στα 42.Να της πεις οτι ειναι λαθος;Ονειρο ζωης ηταν
Συμφωνω..και καλο ειναι να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα...γ μενα ειναι καπως λαθος.φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις...
οταν ημουν 20 η μαμα ηταν 39-40 κ ηταν σαν να μιλαω με φιλη.
αν ηταν 50-60 δε θα μαρεσε...
το θεωρω εγωιστικο να κανεις παιδια μεγαλος μονο γτ ετσι πρεπει κ ειναι ο προορισμος κ πιπες.
σωστη λαθος ειναι η γνωμη μου.
γ αυτο σκεφτομαι οτι αν δε κανω τωρα δε θα κανω ποτε. :-Συμφωνω..και καλο ειναι να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα...
ΑΛΛΑ...
Το θεμα ειναι οτι συνηθως εσεις οι γυναικες μολις πατε 30 αρχιζετε κ τρελενεστε..
θελετε να γινετε μανες οπως κ δηποτε....
λιγο γιατι οι φιλες σας παντρευοντε..
λιγο γιατι σας πρηζει η μανουλα-περιβαλον...
ε..και εκει αρχιζει το προβλημα...!
Παντρευοσαστε-συμβιβαζοσαστε γρηγορα-γρηγορα......
και μετα....
Τα στατιστικα λενε 7 στους 10 γαμους οδηγιτε σε διαζυγιο!!!
Καλα στεφανα. Παντρεψου να σε παρει ενας να ησυχασουν οι υπολοιποι!!!!!!γ αυτο σκεφτομαι οτι αν δε κανω τωρα δε θα κανω ποτε. :-
Και τωρα μπορεις.. και σε 5 χρονια.. και σε 10...γ αυτο σκεφτομαι οτι αν δε κανω τωρα δε θα κανω ποτε. :-
σε παιδι αναφερομουν οχι σε γαμω.ειμαι ευτυχισμμενη κ χωρις τυπικα πραγματα.Καλα στεφανα. Παντρεψου να σε παρει ενας να ησυχασουν οι υπολοιποι!!!!!!