loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:-X :-X :-X :-X :-XΤελοςπαντων. Εσυ δηλαδη θεωρεις πως μια 10 χρονη σχεση μπορει να τελειωσει τοσο ευκολα και ξαφνικα ?
:-X :-X :-X :-X :-XΤελοςπαντων. Εσυ δηλαδη θεωρεις πως μια 10 χρονη σχεση μπορει να τελειωσει τοσο ευκολα και ξαφνικα ?
Ειπαμε τυπε....Τελοςπαντων. Εσυ δηλαδη θεωρεις πως μια 10 χρονη σχεση μπορει να τελειωσει τοσο ευκολα και ξαφνικα ?
:-X :-X :-X :-X :-X
Αυτο τωρα ειναι δικαιολογια ?οτι σας συμφερει....οπου σας συμφερει:εισαι γυναικα δε ξερεις να κρινεις. εισαι γυναικα δεν εχεις παει σε πουτανες μη μιλας.
αλλα εσεις αποψη γ ολα ακομα κ γ την περιοδο.
ωραια.θα το παιξω πολιτισμενη κ θα απαντησω γ αλλη μια φορα.ΑΥτο προσπαθω να καταλαβω ... μιας και εχεις κατι αναλογο και μπορεις να δωσεις αξιοπιστη γνωμη.
μην ανησυχεις.βγαινω αργα εγω.Αυτο τωρα ειναι δικαιολογια ?
Κοιταξε μην αργησεις και στο ραντεβου σου .....
οκμην ανησυχεις.βγαινω αργα εγω.
γιες.οκ
νυχτοπουλι και ετσι ε ?
ωραια.θα το παιξω πολιτισμενη κ θα απαντησω γ αλλη μια φορα.
τιποτα δεν ειναι ξαφνικο.
ο μητσος ξερει μονο την πλευρα του φιλου του κ αυτην μιση.
οποιος μου πει και απο τις δυο πλευρες ακριβως τι συνεβει να απαντησω.
μπορει αυτος να σταματησε να της δινει οση προσοχη της εδινε παλιοτερα.
να αφησαν να τους φαει η ρουτινα των 10 χρονων χωρις να κανει τπτ γ να το σωσει.
μπορει ....μπορει....μπορει....
Αυτο μαλιστα ειναι απαντηση και κρινεται σωστηωραια.θα το παιξω πολιτισμενη κ θα απαντησω γ αλλη μια φορα.
τιποτα δεν ειναι ξαφνικο.
ο μητσος ξερει μονο την πλευρα του φιλου του κ αυτην μιση.
οποιος μου πει και απο τις δυο πλευρες ακριβως τι συνεβει να απαντησω.
μπορει αυτος να σταματησε να της δινει οση προσοχη της εδινε παλιοτερα.
να αφησαν να τους φαει η ρουτινα των 10 χρονων χωρις να κανει τπτ γ να το σωσει.
μπορει ....μπορει....μπορει....
Αυτο μαλιστα ειναι απαντηση και κρινεται σωστη
Θα μπορουσες να την δωσεις εξ αρχης αντι να μας τραβας σε τοσα ποστ .....
ωραια.αν εσυ αντιμετωπισες δυσκολιες σε μια σχεση ενος χρονου περιπου φαντασου τι δυσκολιες αντιμετωπιζει ενα ζευγαρι που συζει κ ειναι μαζι 5-10 χρονια.τελοςπαντων.... δυσκολες καταστασεις. Η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 11 μηνες και αυτο διακεκομενα.
Απλα δεν νομιζω πως εδω μεσα ειναι το καταλληλο περιβαλλον να μιλας για σχεσεις
με φανατισμο μιας και ειναι αλλης νοοτροπιας οι περισσοτεροι
νομιζε οτι θα αρχιζαμε και εμεις τα δικα μας τυπε για αυτο
οκ.Αυτο μαλιστα ειναι απαντηση και κρινεται σωστη
Θα μπορουσες να την δωσεις εξ αρχης αντι να μας τραβας σε τοσα ποστ .....
ωραια.αν εσυ αντιμετωπισες δυσκολιες σε μια σχεση ενος χρονου περιπου φαντασου τι δυσκολιες αντιμετωπιζει ενα ζευγαρι που συζει κ ειναι μαζι 5-10 χρονια.
δε λεω οτι δε ξεπερνιουνται.προφανως δεν θα ειναι η πρωτη δυσκολια τους στα 10 χρονια.
απλα δεν ειμαστε κ ο Ιωβ.καποια στιγμη το ποτηρι ξεχυλιζει.
οσο γ το δευτερο σχελος ισως εχεις δικιο ισως ομως κ οχι.το μισο σχεδον φορουμ ειναι παντρεμενο με παιδια.
αλλα ακομα κ δικιο να εχεις ...ολοι αυτοι και εγω μαζι την ειδαμε αρμοδιοι ....
δυστυχως ποτε δε φταιει μονο ο ενας.ουτε γ τα καλα ουτε γ τα κακα. :-Δικο της ηταν το σφαλμα που αντιμετωπιζαμε δυσκολιες... εγω τοτε προσπαθουσα αλλα αυτη δεν ηξερε τι ηθελε... τελοςπαντων περασμενα ξεχασμενα ;)
δυστυχως ποτε δε φταιει μονο ο ενας.ουτε γ τα καλα ουτε γ τα κακα. :-
μεγαλη κουβεντα τωρα που ειναι κ προσωπικη στο φιναλε..Ναι το ξερω , εφταιγα και εγω που πηγα και επελεξα την συγκεκριμενη
αν ειχα διοχετευσει αλλου την ενεργεια μου δεν θα ειχα αποτυχια πχ.