loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
χρονια πολλα και χαμογελαστα αγαπη μου!!!! :-*λουκρητια χρονια πολλα.... :-*
χρονια πολλα και χαμογελαστα αγαπη μου!!!! :-*λουκρητια χρονια πολλα.... :-*
[/u]αφου βαρεθηκε.επρεπε δλδ να ειναι ψευτρα κ να αρχισει τις πιπες τυπου:αγαπη μου!δε κανω γ σενα.σου αξιζει κατι καλυτερο...οοο ρωμαιο...αρνησου τον πατερα σου κ αφησε το ονομα σου....
οτι να ναι λες ρε φιλε....Οταν κανεις κατι που πραγματικα σ αρεσει γινεται να το βαρεθεις?
Εσυ και 20 χρονια να περασουν ειναι δυνατον να βαρεθεις το τσιγαρο που καπνιζεις?
Και να το κοψεις?
Σωστοτατη !!!!!!!![/u]αφου βαρεθηκε.επρεπε δλδ να ειναι ψευτρα κ να αρχισει τις πιπες τυπου:αγαπη μου!δε κανω γ σενα.σου αξιζει κατι καλυτερο...οοο ρωμαιο...αρνησου τον πατερα σου κ αφησε το ονομα σου....
οτι να ναι λες ρε φιλε....
εκανες μια φορα στην ζωη σου σχεση πολλων ετων ?
η κοπελα βαρεθηκε...τελος.και αντι να φερθει ατιμα κ να τον εχει καβατζα κ σιγουρια φερθηκε ομορφα κ ξηγηθηκε ωραια.
αν την παρατουσε αυτος θα λεγατε οι μισοι:καλα εκανε ο τυπος.10 χρονια το ιδιο μουνι δε γινεται!!!η ακομα χειροτερα:ε τον μαλακα.ας κρατουσε την τσεκαρισμενη κ ας πηγαινε σε καμια πουτανα γ ανανεωση.
Σωστοτατη !!!!!!!!
Αν στο ελεγε ο φιλος σου αυτο μετα απο 10 ετη πως θα ενιωθες ?
οτι να ναι λες ρε φιλε....
εκανες μια φορα στην ζωη σου σχεση πολλων ετων ?
η κοπελα βαρεθηκε...τελος.και αντι να φερθει ατιμα κ να τον εχει καβατζα κ σιγουρια φερθηκε ομορφα κ ξηγηθηκε ωραια.
αν την παρατουσε αυτος θα λεγατε οι μισοι:καλα εκανε ο τυπος.10 χρονια το ιδιο μουνι δε γινεται!!!η ακομα χειροτερα:ε τον μαλακα.ας κρατουσε την τσεκαρισμενη κ ας πηγαινε σε καμια πουτανα γ ανανεωση.
Σωστοτατη !!!!!!!!
Αν στο ελεγε ο φιλος σου αυτο μετα απο 10 ετη πως θα ενιωθες ?
Δεν απαντας ομως και παραθετεις μια μαλακια για απαντηση.....
Σε 5-10 χρονια σχεση δεν εχει μεινει τιποτα δηλαδη ?
για 10 χρονια δηλαδη τον δουλευε ?
Οσο τον ετρωγε η την εβγαζε ηταν καλα ?
και ξαφνικα της ηρθε η θεια επιφοιτηση οτι δεν της κανει ?
Ωρε Λουκριτια δεν μας τα λες καλα νομιζω...
Που πηγε η κοινωνικη σου μορφωση ?
Αυτο ακριβως.....Αν αγαπας πραγματικα καποια ή καποιον
δεν τον αφηνεις... ειδικα μετα απο 10 χρονια.
Εκτος και αν εξαρχης τον ειχες για καβατζα...
Το θεμα εδω ειναι περιεργο.... και εχει αρκετα κενα.
Στα 10 χρονια εχει δεσει κατι και εχει ωριμασει. Εκτος και αν ξαφνικες
αλλαγες φερουν αναστατωση που και παλι μπορουν να ξεπεραστουν.
Και ουτε θα απαντησει τυπε... παντα ετσι κανει οταν την στριμωχνεις....
κανει πως δεν βλεπει.... κατα τα αλλα οι αλλοι θελει να παραδεχοντε...
κλασσικη ελληνιδα.
Εμενα μου αρκει για να καταλαβω πολλα το οτι λες μεγαλη σχεση μια σχεση ενος ετους .....τι μαλακιες λετε μωρε>??????εχουν μεινει πολλα μετα απο 10 χρονια οπως σεβασμος.γ αυτο κ φερθηκε ωραια η κοπελα κ μιλησε τιμια στον τυπο.
και ξαναρωταω:εχετε ιδεα πως ειναι μια μεγαλη σχεση;;οχι 10 ετων.ενος????
δεν ειναι ολα αγαπες κ λουλουδια οπως ειναι στο μυαλο του μητσου.
δλδ αν βαρεθηκε τι να εκανε?να καθοταν σε μια σχεση χωρις ερωτα που λογικα ειχε καταντηση αδελφικη για ποιον λογο?!
εεετσι μπραβο.οπου δε σας παιρνει καντε τουμπεκι κ πεταξτε κατι ασχετο γ αντιπερισπασμο.Εμενα μου αρκει για να καταλαβω πολλα το οτι λες μεγαλη σχεση μια σχεση ενος ετους .....
χωριζουν οταν υπαρχει σοβαρος λογοςδε χωριζει ποτε κανεις που ειναι μαζι πανω απο Χ χρονια δλδ?
μαλιστα....
1.αν τωρα μετα απο 9 χρονια γυρισει κ μου πει χωριζουμε γτ βαρεθηκα θα κλαψω.θα στεναχωρεθω.αλλα θα χαρω που τουλαχιστον δε με κοροιδεψε να πηδαει κανα πουτανακι κ να με εχει σιγουρη στο σπιτι.χωριζουν οταν υπαρχει σοβαρος λογος
οχι βαρεμαρα......
Ακου βαρεθηκα....
Δεν μου απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα....
Πως θα ενιωθες αν το αγορι σου μετα απο οχι 10 αλλα 5 χρονια σου πει.... ξερεις κατι λουκ ?
χωριζουμε γιατι απλα βαρεθηκα.... χωρις διαλογο ?
εεετσι μπραβο.οπου δε σας παιρνει καντε τουμπεκι κ πεταξτε κατι ασχετο γ αντιπερισπασμο.