1.αν τωρα μετα απο 9 χρονια γυρισει κ μου πει χωριζουμε γτ βαρεθηκα θα κλαψω.θα στεναχωρεθω.αλλα θα χαρω που τουλαχιστον δε με κοροιδεψε να πηδαει κανα πουτανακι κ να με εχει σιγουρη στο σπιτι.
θα εψαχνα να βρω κ που φταιω γ την βαρεμαρα στην σχεση γ να μην ξανακανω το ιδιο λαθος.
Πως θα βρεις το λαθος οταν ο αλλος δεν σου δωσαει κατευθυνση να το βρεις
και το χειροτερο δεν σου δινει καν την ευκαιρια να το διορθωσεις ..... γιατι απλα ΒΑΡΕΘΗΚΕ .....
απαντησε τωρα κ συ....εκανες ποτε στην ζωη σου σχεση γ να μπορεις να κρινεις πως λειτουργεις μεσα σε αυτην;
Εχω δει καταστασεις και απλα φανταζομαι τον εαυτο μου πως θα δρουσε μεσα σε αυτες
δεν σημαινει οτι θα ημουν αλανθαστος ουτε οτι θα ειμουν σε ολα οκ
ομως θα προσπαθουσα για το καλυτερο και θα εδινα ευκαιριες και θα εξηγουσα μερικα πραγματα οταν χρειαζοταν αναλαμβανοντας τις οποιες ευθυνες μου αναλογουν στο ακεραιο.....
ΣΧΕΣΗ οχι δεν ετυχε να κανω ποτε....
Δεν ντρεπομαι να το πω πως οχι.... γιατι δεν μου δωθηκε ποτε η ευκαιρια για κατι τετοιο....
Μιας και χτυπας εκει που ειμαι λιγο ευαλωτος γιατι ειναι μεγαλη μου λαχταρα αυτο πραγματι....
Δικαιολογιες θα μπορουσα να αναφερω πολλες περι αυτου οι οποιες ειναι βασιμες αλλα θεωρω οτι δεν εχουν καμια σημασια πλεον και δεν θα το κανω.......
Ειναι η τυχη μου και η καταρα μου αυτη και θα την αποδεχτω.
Οπως βλεπεις δεν κρυβομαι ποτε ουτε και θα κρυφτω ποτε πουθενα για κανεναν λογο.
Ομως ο τροπος που σκεφτομαι μιλαω και νιωθω ειναι περα για περα αληθινος και δεν εχω αναγκη να προσποιηθω κατι που δεν ειμαι
Ισως το λαθος μου ειναι που εβαλα τον αληθινο μου εαυτο εδω στο νετ.....
Αλλα δεν μετανειωνω γιαυτο