Νέα

Ζητω κοπελα γαι 3 ημερακι σε νησι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.330
Πόντοι
3.656
Άρα είτε είσαι Τουρκοκύπρια,

είτε έλκεις καταγωγή από το 4,3% των Ελληνοκυπρίων που δεν συντάχθηκαν το 1950 υπέρ της Ενώσεως...
τουρκολκυπριες που ειχα συναντησει στα καζινο στα κατεχομενα,ηταν πολυ καβλιαρες,με ζυγωματικα ασιατικα,εντονα μινι κ βαψιμο,πολυ ερεθιστικο  :erection:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Άρα είτε είσαι Τουρκοκύπρια,

είτε έλκεις καταγωγή από το 4,3% των Ελληνοκυπρίων που δεν συντάχθηκαν το 1950 υπέρ της Ενώσεως...

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναπροσβάλλεις γιατί μόνο σαν προσβολή μπορω να εκλάβω το "Τουρκοκύπρια".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολοι για μενα δουλευετε χαχαχαχαχαχαχαχα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναπροσβάλλεις γιατί μόνο σαν προσβολή μπορω να εκλάβω το "Τουρκοκύπρια".

Δεν υπάρχει το Κύπριος/α ως εθνικότητα.

Μόνο ως επάγγελμα.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει το Κύπριος/α ως εθνικότητα.

Μόνο ως επάγγελμα.

Μιλάμε για υπηκοότητα. Μήπως όλοι οι Ελλαδίτες είναι Έλληνες στην καταγωγή; Εμείς τώρα έχουμε και Ρώσσους που έγιναν Κύπριοι επειδή έκαναν επενδύσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.330
Πόντοι
3.656
Μιλάμε για υπηκοότητα. Μήπως όλοι οι Ελλαδίτες είναι Έλληνες στην καταγωγή; Εμείς τώρα έχουμε και Ρώσσους που έγιναν Κύπριοι επειδή έκαναν επενδύσεις.
δεν τ αφηνουμε αυτα τα ανουσια?
πως ειναι οι φασεις τωρα στην λεμεσο?καλυτερα π οτι πριν τρια χρονια??τοτε ξεκιναγε η σουνγκ σκηνη κ με ντοπιες...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι. Έγραψα παραπάνω.

Ας αναλάβει ο rep μου, alex71...

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
δεν τ αφηνουμε αυτα τα ανουσια?
πως ειναι οι φασεις τωρα στην λεμεσο?καλυτερα π οτι πριν τρια χρονια??τοτε ξεκιναγε η σουνγκ σκηνη κ με ντοπιες...

Δεν έχω υπόψη μου για swing σκηνή. Ούτε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από τους Κύπριους.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τελικά είναι δικηγόρος ή γραφείο τύπου; Μπερδεύτηκα.

Part time δικηγόρος είναι.

Ούτε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από τους Κύπριους.

Δεν ξοδεύουν; Δεν είναι ανοιχτόμυαλοι; Είναι ατομιστές και δεν επενδύουν συναισθηματικά στην σχέση;

Τί εννοείς;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.330
Πόντοι
3.656
Δεν έχω υπόψη μου για swing σκηνή. Ούτε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από τους Κύπριους.
εαν θελεις νασαι ανοιχτη σε θεματα σεξ ,κ να βιωνεις αυτα που ζητας,δεν μπορει νασαι με κυπριο..κλασικο προβλημα..
σουινγκ δεν σ αρεσει η δεν ετυχε??εξω που ησουν ?Ην Βασιλειο??

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Part time δικηγόρος είναι.

Δεν ξοδεύουν; Δεν είναι ανοιχτόμυαλοι; Είναι ατομιστές και δεν επενδύουν στην σχέση;

Τί εννοείς;

Χαχαχα Κατ' αρχήν δεν κάνουν σχέση. Ούτε για καφέ δε σε παίρνουν. Επιπλέον δεν είναι καλοί στο κρεββάτι. Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί Ελλαδίτες που μετανάστευσαν στην Κύπρο διαφορετικά θα είχα γίνει καλογριά.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
εαν θελεις νασαι ανοιχτη σε θεματα σεξ ,κ να βιωνεις αυτα που ζητας,δεν μπορει νασαι με κυπριο..κλασικο προβλημα..
σουινγκ δεν σ αρεσει η δεν ετυχε??εξω που ησουν ?Ην Βασιλειο??

Αυτά σε πμ αν θες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Χαχαχα Κατ' αρχήν δεν κάνουν σχέση. Ούτε για καφέ δε σε παίρνουν. Επιπλέον δεν είναι καλοί στο κρεββάτι. Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί Ελλαδίτες που μετανάστευσαν στην Κύπρο διαφορετικά θα είχα γίνει καλογριά.

Από αυτά που γράφεις, ούτε εσύ φαίνεσαι να καίγεσαι για σχέση,

μιας και οι Ελλαδίτες μάλλον έχουν κάποια ιστορία πίσω και πέρα από την θάλασσα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δοπαμίνας, με λαμβάνει; Όβερ;

Πού είναι το πολυβόλο των ερωτήσεων;

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Από αυτά που γράφεις, ούτε εσύ φαίνεσαι να καίγεσαι για σχέση,

μιας και οι Ελλαδίτες μάλλον έχουν κάποια ιστορία πίσω και πέρα από την θάλασσα.

Εγώ θα ήθελα σχέση αλλά έχω καταθέσει τα όπλα. Προτιμώ να είμαι ελεύθερη παρά αγάμητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom