midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.254
- Πόντοι
- 3.656
τα πακια η τους αλγερινομαροκινους απαξιωνεις τυπε??Δεν μιλάμε για γύφτους, είπαμε.
τα πακια η τους αλγερινομαροκινους απαξιωνεις τυπε??Δεν μιλάμε για γύφτους, είπαμε.
αν ειναι 35 πλας κ δεν εχει,θα παρακαλαγανε ....
Ημερομηνίες ταξιδιού, ηλικία και περιγραφή πέους.
Οι επαγγελματιες και μη του φορουμ ας ενημερωσουν αν ενδιαφερονται!
Ταξιδακι φαγητακια μπανακια ποτακια ολα κομπλε!
Οποια ειναι διαθεσιμη γιατι οχι!
pm
εγω τυπε παω με πολλες γυναικες τη να κανουμε εχω προσοντα και το εκμεταλευομαι στην σχολη με τις γκομενες και εκτος αυτης
πιο πριν ειπες θα το δεχονταν...τεσπα ,δεν ειανι αυτο το θεμα....Δεν παρακαλάνε. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
ετσι..οχι λογια..εργα!!!Πότε μπορώ να εξακριβώσω αυτά τα προσόντα;
τα πακια η τους αλγερινομαροκινους απαξιωνεις τυπε??
πιο πριν ειπες θα το δεχονταν...τεσπα ,δεν ειανι αυτο το θεμα....
ωχ ωχ..κι ελεγα να γυρισω στις ελληνιδες για πιο σειφ σεξ....οριστε τι κινδυνοι παραμονευουν!!!!Έχει εξαπλωθεί στην υπό-ήπειρο και στην υποσαχάρια ζώνη.
Δεν συγκρατείται.
Οι γονείς μου θα το δέχονταν. Εγώ θα το έκανα αν είχα σύντροφο. Αρνούμαι να μεγαλώσω παιδί μόνη μου.
ωχ ωχ..κι ελεγα να γυρισω στις ελληνιδες για πιο σειφ σεξ....οριστε τι κινδυνοι παραμονευουν!!!!
εμενα ρωτα..ειχα πανω απο δεκα σουηδεζες προ δεκαετιας μονιμη παρτιδα..Στην Σκανδιναβία πού έχουν υψηλά ποσοστά μονογονεϊκών οικογενειών, τί παίζει;
Γιατί οι γυναίκες εκεί δεν αρνούνται να μεγαλώσουν παιδί μόνες τους;
δοπας κ πενταγιω μαζι για μια πατριδα νεα!!!!Ειδικά αν είναι εκεί που είναι και ο δοπαμίνας όπως η Πενταγκιώ, η απόδοση είναι 1.10
Στην Σκανδιναβία πού έχουν υψηλά ποσοστά μονογονεϊκών οικογενειών, τί παίζει;
Γιατί οι γυναίκες εκεί δεν αρνούνται να μεγαλώσουν παιδί μόνες τους;
δοπας κ πενταγιω μαζι για μια πατριδα νεα!!!!
φουλ κωλο-ραιζ
εμενα ρωτα..ειχα πανω απο δεκα σουηδεζες προ δεκαετιας μονιμη παρτιδα..
τα μεγαλωνει το κρατος τα επιδοματα κι οι κοινωνικοι λειτουργει
γαμοι χαρτια κ τετοια δεν υπαρχουν....
πολυ προχω το ην βασιλειο
παντα ;)
Σε αυτό συμφωνούμε..λολ που ζειςς??
ξερεις ποσες ανυπαντρες μητερες υπαρχουν εν ετη 2017??
ελεοςςςς λες κ ειναι κατι εξτριμ
οχι ρε .ο ζεβαιδαιος ειμαι?γκομενες παλιες πιυχω κρατησει επαφες κ παμε κανα σουινγκ κλαμπ καμμια φορα παρεα κ τα λεμε σε μονιμη βαση....
Η ανάπτυξη άργησε μια μέρα...
Δικά σου 10 παιδιά εννοείς; Με τις 10 Σουηδέζες;
Ζείς Γερμανία;Φιλε οντας διπλα απο το Ντόιτς πιο πολυ για προμο του στουντιο μου κανει η φάση... ;)
Δεν θα τό'λεγα..
Πολύ..αυστηρό το Ην.Βασίλειο θα διόρθωνα..κατά την δική μου ταπεινή άποψη.
Σε αυτό συμφωνούμε..
Ίσως είναι και μόδα..
Να παραθέσω ένα πόστ που είχα κάνει ξανά στο φόρουμ(σε άσχετο θρέντ όμως)
Σε χώρα που επισκεπτόμουν συχνά στο παρελθόν,έψαχναν γαμιάδες στα στούντιο να γκαστρώσουν τις κοπέλες κατά καιρούς..
"VORBESAMER GESUCHT, GRATIS FICKEN!
Ich brauche morgen für 12:00 Uhr eien Vorbesamer für Nina in der *******strasse 30 (*************)
Du solltest zwischen 25 und 35 Jahre alt sein und viel Sperma haben. Am Besten eine 2 Wochen-Ladung.
Wir treffen uns im Studio,Du spritzt ihr rein (max. 10 min) und gehst dann wieder. Absolut GRATIS für Dich.
Bitte nur gepflegte und verlässliche Schwänze mit viel Sperma."
Google Translate..
"PREGNANT WANTED TO FUCK FREE!
I need tomorrow for 12 o'clock ae ahead for Nina in the *********strasse 30 (**********)
You should be between 25 and 35 years old and have a lot of sperm. The best is a 2 week charge.
We meet in the studio, you inject it (max. 10 min) and then go again. Absolutely FREE for you.
Please only well-kept and reliable cocks with lots of sperm. "
Και μετά μου λέτε για Ηνωμένα Βασίλεια και δήθεν προχώ..