Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
φυγε αλεξ
εσυ εισαι αγαπουλιαρης
μην μας το παιζεις ηδονιστης τωρα....
Θέλετε να νιώσετε γαμιαρες
Αυτός είναι ο σκοπός του σεξ. Να νιώσω ποθητή. Αλλιώς το κάνω και μόνη μου.
φυγε αλεξ
εσυ εισαι αγαπουλιαρης
Θέλετε να νιώσετε γαμιαρες
Γιατί θέλουμε να νιώσουμε πουτάνες χωρίς να είμαστε πουτάνες
ε,ετσι εξηγειται..το κυπρια ειναι στα συν..μηπως κι απο Λεμεσο?Δεν είμαι Ελληνίδα. Κύπρια είμαι αλλά όντως έζησα 20 χρόνια στο εξωτερικό. Μόλις επέστρεψα.
φυγε αλεξ
εσυ εισαι αγαπουλιαρης
ε,ετσι εξηγειται..το κυπρια ειναι στα συν..μηπως κι απο Λεμεσο?
ειμουν 15 μηνες εκει,πριν ερθω ελβετια ,πολυ σωστα ατομα βρηκα ,μου εκανε εντυπωση....
Δεν ειναι ελληνιδες οι κύπριες?Δεν είμαι Ελληνίδα. Κύπρια είμαι αλλά όντως έζησα 20 χρόνια στο εξωτερικό. Μόλις επέστρεψα.
καλη εισαι κι εσυ..αλλα..υψηλου κινδυνου!!!!πολυ αραπια ρε παιδακι μου...
Δεν ειναι ελληνιδες οι κύπριες?
οχι,με την καλη εννοια...ειναι πιο αυθορμητες θα ελεγα...πιο στρειτ..ειδικα λεμεσο...Δεν ειναι ελληνιδες οι κύπριες?
τετοιες ωρες με παραδεχομαι..Λεμεσό. Πέτυχες διάνα.
Γιατι ολοι ανταγωνιζεστε τον Αλεξ?τετοιες ωρες με παραδεχομαι..
του αλεξ πεστα...
Ποθητή μπορείς να νιώσεις και χωρις να υβριστείς. Απλά γουστάρετε ξεφτιλικια.Αυτός είναι ο σκοπός του σεξ. Να νιώσω ποθητή. Αλλιώς το κάνω και μόνη μου.
φιλε στα ευκολα παμεΓιατι ολοι ανταγωνιζεστε τον Αλεξ?
Γιατι ολοι ανταγωνιζεστε τον Αλεξ?
εχω παει κυπρο στην λευκωσια περασα καλα
φιλε επειδη εχω ζησει κ ζω σε αλλα πεδια,βλεπεις σε χωρες με πολυ χειραφετημενες γυναικες πχ ολλανδια,οι γυναικες ειδικα οι πιο πετυχημενες να θελουν να νιωσουν το αρχεγονο κ την υποταγη πανω στον οργασμοΠοθητή μπορείς να νιώσεις και χωρις να υβριστείς. Απλά γουστάρετε ξεφτιλικια.
Το επίπεδο σου, κατα τ'αλλα, μπορεί να είναι υψηλό. Αλλά στο κρεβάτι θελεις να αισθανθείς ξεφτυλισμενη, βρωμοθηλυκο.
Άρα δεν θέλεις να νιώσεις ποθητή. Πουτανα θέλεις να νιώσεις.
Δεν είμαι Ελληνίδα. Κύπρια είμαι