Νέα

Ζητω κοπελα γαι 3 ημερακι σε νησι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Άστο Αλέκο. Χάνεις το χρόνο σου. Έχω κανονίσει.

τι εχης κανονησηγια αυριο, για μια βδομαδα ενα μηνα μετα η για 15αυγουστο ? εγω ειμε ανα πασα στιγμη διαθεσημος εχω και μπεμβε και κανω και γαμω τα ντυσηματα      και αμα λαχη το παο σοβαρα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
τι εχης κανονησηγια αυριο, για μια βδομαδα ενα μηνα μετα η για 15αυγουστο ? εγω ειμε ανα πασα στιγμη διαθεσημος εχω και μπεμβε και κανω και γαμω τα ντυσηματα      και αμα λαχη το παο σοβαρα
Προσπαθείς να φανείς ανορθόγραφος αλλά να καταλάβει η άλλη ότι το κάνεις επίτηδες. Και εσύ τα παίζεις όλα για όλα.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
τι εχης κανονησηγια αυριο, για μια βδομαδα ενα μηνα μετα η για 15αυγουστο ? εγω ειμε ανα πασα στιγμη διαθεσημος εχω και μπεμβε και κανω και γαμω τα ντυσηματα      και αμα λαχη το παο σοβαρα

Αν είναι να σε προωθήσουμε λόγω αυτοκινήτου ο παράδεισός σου είναι η Κύπρος. Σε μένα δε μετράνε όμως αυτά.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Προσπαθείς να φανείς ανορθόγραφος αλλά να καταλάβει η άλλη ότι το κάνεις επίτηδες. Και εσύ τα παίζεις όλα για όλα.

Κι όμως σε πληηροφορώ πως έχει άλλους στα πμ που στρώσανε  :headbaning2:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
μμ..νορμαλ την βρισκω εγω,,ισως τα πολλα σουινγκερς κλαμπ στο ντοιτς αλλιωνουν την αποψη μου??

Να και κάποιος που με καταλαβαίνει. Για παράδειγμα, δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα με χύσει κάποιος στο πρόσωπο και θα πει "μωρό μου". Δεν κολλάει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Να και κάποιος που με καταλαβαίνει. Για παράδειγμα, δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα με χύσει κάποιος στο πρόσωπο και θα πει "μωρό μου". Δεν κολλάει.
εε βεβαια..περιεργο που μιλας ετσι ρεαλιστικα παντως...
εισαι 100% ελληνιδα? ζεις κι εσυ στο εξωτερικο μηπως???

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
εε βεβαια..περιεργο που μιλας ετσι ρεαλιστικα παντως...
εισαι 100% ελληνιδα? ζεις κι εσυ στο εξωτερικο μηπως???

Δεν είμαι Ελληνίδα. Κύπρια είμαι αλλά όντως έζησα 20 χρόνια στο εξωτερικό. Μόλις επέστρεψα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom