majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Υπερτεραστια μπαλκονια βεβαια..
τα αυξησε....
Υπερτεραστια μπαλκονια βεβαια..
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*
καντε το πακετο και στειλτε στου γαμικουλα το σπιτι γιατι μας γκαστρωσε σημερα..ωραιο που το βρισκουμε?
Η Νικολ που λέγατε πριν είναι αυτή;;; Ξέρουμε αν είναι Βουλγάρα;
καλα ρε εσυ δεν ησουν ετοιμος να παντρευτεις και να νοικοκυρευτεις;τωρα το γυρισες στις πουτανες παλι;
και θες και σωμα μοντελου απο πανω
Εχει κυτταριτιδα κατω απο τον αριστερο λοβο...
Τhanks.Γι αυτή που ρώτησα,λέει τίποτα;φιλε καμια σχεση.η νικολ ειναι ''διασημη'' και εινια κολ γκερλ αλλα δυστυχως τωρα εχει εξαφανιστει?
Γυναίκα είναι τύπε,εκτός κι αν έχει κάνει πλαστική και στα δάχτυλα,το λαιμό και τις φωνητικές χορδές.. Εχω ομως μια απορια με την συγκεκριμενη κυρια ειναι γυναικα εκ γεννηθεις????
Τhanks.Γι αυτή που ρώτησα,λέει τίποτα;
Ανήκει στην κατηγορία που αναζητάται;.Απ'όσες έχω πάρει, η Νάνσυ είναι κατάστεγνη και μετά η Νατάσσα η Σέρβα.
Κι η Μαρία η Σέρβα θυμάμαι ότι ήταν στεγνή αλλά κάτω από 1,70.Φίλος που πήρε την Ντενίζ μου είπε ότι είναι κορμάρα,αλλά δεν έχω άποψη.
Καλη !!!η νικολ απο κασσανδρας εμενα δεν μαρεσει την θεωρω ψιλογεματουλα αλλα στο κρεβατι εχω ακουσει οτι εινια καλη τσεκαρετη και εδω αν θες.
Ψηλέ αφρός είναι Και Βουλγάραη νικολ απο κασσανδρας εμενα δεν μαρεσει την θεωρω ψιλογεματουλα αλλα στο κρεβατι εχω ακουσει οτι εινια καλη τσεκαρετη και εδω αν θες.
Ψηλέ αφρός είναι Και Βουλγάρα
Θερμές ευχαριστίες
Γυναίκα είναι τύπε,εκτός κι αν έχει κάνει πλαστική και στα δάχτυλα,το λαιμό και τις φωνητικές χορδές.