You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητείται αρσενικό για να με σοδομήσει..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allakse_me
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλό το αστείο ότι όποιος κράζει πούστηδες είναι κρυφή αλλά είνια παλιό και ξεπερασμένο.
θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στο
psolia μου λέω και κανένα αστειάκι που και που....
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ουξου πουσταραδεσ >
pligomenos?????
Από γυναίκα ή απο άντρα???
Στον βρηκα και οχι ενα απλο αρσενικο το www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,40155]apolyto_arseniko[/url].
Στειλτου πμ.
Τι πλακα? Το νικ του τα λεει ολα.Σοβαρολογείς ή πλάκα μου κάνεις???
giatros_xoris_tsinora
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Να του μιλήσει για τα Σόδομα της Βίβλου.σοδομησει;;;
τι εστι;;;
Δηλαδή ζητάει κατήχηση, αν κατάλαβα καλά
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πουστηδες και παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια...!!!!!
Οξω ρεεεεεεεεεεε
Ότι πείς παλικάρι μου.. ;) ;) ;)
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακομα να βρεις το σοδομιστη σου εσυ;
ειμαι επιλεκτικός
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και όλοι έχουμε δικαίωμα στην καύλα...
Εμείς γαμάμε με την πούτσα μας, οι γκόμενες με τη μούνα τους και οι gay σαν τον allakse_me με τον κώλο τους. Δικός του είναι ο κώλος του συγκεκριμένου και ότι θέλει τον κάνει. Από τη στιγμή που δεν πειράζει κανέναν άλλο (ή που δεν προσπαθεί να παραπλανήσει π.χ. κάναν πιτσιρικά να τον γαμήσει) είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει....
Ρατσισμός είναι γαμώ το κέρατο μου να λέμε έξω οι πούστηδες από δω, έξω αυτοί, έξω οι άλλοι...Τα ίδια είχε κάνει κι ο Χίτλερ, έστελνε τους ομοφυλόφιλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θα σας άρεσε να έχετε αδελφό ομοφυλόφιλο και να τον πάρουνε να τον κάνουνε σαπούνι; Γαμάτε λοιπόν και αφήστε τους κι αυτούς (από τη στιγμή που δεν μας πειράζουν) να γαμηθούν....
Εμείς γαμάμε με την πούτσα μας, οι γκόμενες με τη μούνα τους και οι gay σαν τον allakse_me με τον κώλο τους. Δικός του είναι ο κώλος του συγκεκριμένου και ότι θέλει τον κάνει. Από τη στιγμή που δεν πειράζει κανέναν άλλο (ή που δεν προσπαθεί να παραπλανήσει π.χ. κάναν πιτσιρικά να τον γαμήσει) είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει....
Ρατσισμός είναι γαμώ το κέρατο μου να λέμε έξω οι πούστηδες από δω, έξω αυτοί, έξω οι άλλοι...Τα ίδια είχε κάνει κι ο Χίτλερ, έστελνε τους ομοφυλόφιλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θα σας άρεσε να έχετε αδελφό ομοφυλόφιλο και να τον πάρουνε να τον κάνουνε σαπούνι; Γαμάτε λοιπόν και αφήστε τους κι αυτούς (από τη στιγμή που δεν μας πειράζουν) να γαμηθούν....
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου..
...............................
Γαμάτε λοιπόν και αφήστε τους κι αυτούς (από τη στιγμή που δεν μας πειράζουν) να γαμηθούν....
Σωστός! Δεν επικροτώ τις ομοφυλοφυλικές πράξεις, αλλά ο Palios pounai alios έχει δίκιο!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
ειμαι επιλεκτικός
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ρε PIATSA μην τους βάζεις όλους στον ίδιο ντορβά...
Με αυτό που κάνεις (όλοι οι gay είναι σίχαμα) είναι σαν να λες ότι όλοι οι μπουρδελιάρηδες είναι το ίδιο...
Εδώ μέσα έχω διαβάσει τρελά πράγματα για μπουρδελιάρηδες. Άλλος πάει, γαμάει την μούνα της πουτάνας και φεύγει και άλλος κάθεται και δείχνει τα μπράτσα του στον τσάτσο που παίζει μετά μαλακία μπροστά του και χύνει....
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες ίδιοι είναι; Ε, ούτε οι gay είναι όλοι σίχαμα...
Με αυτό που κάνεις (όλοι οι gay είναι σίχαμα) είναι σαν να λες ότι όλοι οι μπουρδελιάρηδες είναι το ίδιο...
Εδώ μέσα έχω διαβάσει τρελά πράγματα για μπουρδελιάρηδες. Άλλος πάει, γαμάει την μούνα της πουτάνας και φεύγει και άλλος κάθεται και δείχνει τα μπράτσα του στον τσάτσο που παίζει μετά μαλακία μπροστά του και χύνει....
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες ίδιοι είναι; Ε, ούτε οι gay είναι όλοι σίχαμα...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειπα εγω ποτε πως ολοι οι gay ειναι σιχαμα??Ρε PIATSA μην τους βάζεις όλους στον ίδιο ντορβά...
Ο Αλλαξετον λεει πως ψαχνει καποιον να τον σοδομησει κι απλα του υπεδειξα δυο υποψηφιους!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ο τίτλος πιστέυω τα λέει όλα...
Όποιος όμως έχει απορίες, εδώ είμαι εγώ
Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται.
(προσπάθησα να ανοίξω το theard στις αγγελίες γνωριμιών αλλά δεν μπόρεσα, γιαυτό το άνοιξα εδώ)
Kαι με ποια λογική το έβαλες εδώ? Εδώ δεν είναι χώρος για αγγελίες. Μπορείς ανεβάσεις σε έναν κατάλληλο χώρο την αγγελία σου. Το θρεντ κλειδώνει.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113