amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.243
- Πόντοι
- 22.785
Και απο που θα το παρω αυτο;; θα εχει αδεια ;;για ξεμπλοκαριστικο κολιτε οχι για βιτιο
Και απο που θα το παρω αυτο;; θα εχει αδεια ;;για ξεμπλοκαριστικο κολιτε οχι για βιτιο
Δηλαδη πρεπει να ξαναπαω σχολειο.. και τι να αφησω την καντινα;;;;;;;;;;;;;Απλα ελληνικα.διαβασμα θελει απλωs.Ειναι ευκολο.
Ο τίτλος πιστέυω τα λέει όλα...
Όποιος όμως έχει απορίες, εδώ είμαι εγώ
Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται.
(προσπάθησα να ανοίξω το theard στις αγγελίες γνωριμιών αλλά δεν μπόρεσα, γιαυτό το άνοιξα εδώ)
ΑΑΑΑΑΑ τωρα που θα παρω και βυτιο ξεμπλοκαριστικο...αυτο καταλαβεs?Oxi πουλακι μου,ξαναξαπλωσε,σκεπασου!!Ονειρο ητανε!!!!!
Και τι .....κοβης;;;;;;;; εγω ειμαι 87 και εχω καντινα στην κοκινια....Είναι απίστευτο παντως αυτό που συμβαίνει.
Τι ηλικία έχετε βρε παιδια? Γιατί για να λέτε τόσες μαλακίες και να είσται ενήλικοι δεν το πολυκόβω.
Και τι .....κοβης;;;;;;;; εγω ειμαι 87 και εχω καντινα στην κοκινια....
[size=20pt]βοθρε[/size] εχουμε ακρη για ρευμα;;;;;;;
Θελης νερακι;;;;;;;; εμφιαλομενο ε;;;;;Τις παπαριές σας όμως γιατι τις ξαμολάτε σε αυτό το theard?
Γαμιά ζητάω, όχι μαλακοπίτουρες.
Που την ειδες την καζουρα εσυ ;;;; εδω ειμαστε σοβαρο μαγαζι σε παρακαλω.Βρε φιλε μου ειναι ευρεωs γνωστο πωs η καζουρα εδω μεσα παει συνεφο!!Δεν νομιζω να βρειs εδω μεσα το γαμια σου.Μην το πεδευειs κ τρελαινεσαι τζαμπα!!!
τα μαλακοπιτουρα στις μερεσ μασ σπσνιζουν η γαμιαδεσ ποτε!!!!!!!!!!!!!Τις παπαριές σας όμως γιατι τις ξαμολάτε σε αυτό το theard?
Γαμιά ζητάω, όχι μαλακοπίτουρες.
Ελα να σου δωσω γλυκοξινο τον εφερε η μαμα απο το χωριο.τα μαλακοπιτουρα στις μερεσ μασ σπσνιζουν η γαμιαδεσ ποτε!!!!!!!!!!!!!
εμενα παντοσ μαρεσι ο τραχανασ ο σκλιροσ ο σιμιγδαλενιοσ
Με προσβαλης παραυτα...... θα σε μαλωσω.Ρε amjik εχειs παρει φολα παρτιδα ολα τα θεματα που κυκλοφορουν εδω μεσα κ παντου ποσταρειs οτι κουλο σου κατεβει.Χαραs το κουραγιο σου!!!
καλιτερα να τι κλισισΕλα να σου δωσω γλυκοξινο τον εφερε η μαμα απο το χωριο.
Εεις ακρη για ρευμα στην καντινα;;;;;;;;;;;;