amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.243
- Πόντοι
- 22.785
Εμ βεβαια οταν ξεπλενεται εχει λυματα......γιατι το κοριτσι σου εχι βιολογικο σπιτι τις
Εμ βεβαια οταν ξεπλενεται εχει λυματα......γιατι το κοριτσι σου εχι βιολογικο σπιτι τις
ζεολιθους χρισιμοπιη???Εμ βεβαια οταν ξεπλενεται εχει λυματα......
ζεολιθους χρισιμοπιη???
[/quote
Τον ζεολιθο δεν τον βαζη στο βιολογικο βρε συ
στη βρυση τον βαζη θελη να πινη καθαρο νερο....
Το κρίσμιο ερώτημα είναι αν το άτομο που συνέταξε την αγγελία :
Έχει πούτσα ή όχι;
Προσωπικά θεωρώ σίγουρο το ότι έχει.
Και προφανώς έχει εκπληρώσει και τα στρατιωτικά του καθήκοντα ...
μπραβο Τσολια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα δεν είπα οτι είμαι κορίτσι.
Όσον αφορά τη στρατιωτική μου θυτεία δεν την εκπλήρωσα ποτέ..
Είμαι γιωτά 5, το ομολογώ..
Θα ξεκινησω σχολειο παλι.......... με εφαγε η καντινα.μπιτι δε τα ξερισ πολι καλα τα πραματα
αμα εχισ καλο βιολογικο το νερο το πινις κιολασ μετα
μπραβο Τσολια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και γο το προαπσθισα αλα πιγα σα μαλακασ στι λιμνο
δε χριαζετε σκολιο γιαφτα θα σε κανο ιδικο στισ πισινεσΘα ξεκινησω σχολειο παλι.......... με εφαγε η καντινα.
εγινα αντρασ στο στρατο ετσι μου πε ο μπαμπασ πριν παο και ο θιος μου πε οτι θα μου μεγαλοσι 5 ποντουσ αλα μπνοποντο παρεμινε!!!!!!!!!βοήθεια σου..
Πως να αφησω την καντινα;;;;;;; πως θα ζησω;;;δε χριαζετε σκολιο γιαφτα θα σε κανο ιδικο στισ πισινεσ
ζεολιθι κολιτε ιπαρχουν πολα ιδι και μαζεβουνε διαφορετικα βρομιδια ο καθενασ
εγινα αντρασ στο στρατο ετσι μου πε ο μπαμπασ πριν παο και ο θιος μου πε οτι θα μου μεγαλοσι 5 ποντουσ αλα μπνοποντο παρεμινε!!!!!!!!!
πολι καλα κανισ και δε πασ στρατο Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!
θα σε κανο ιδικο ιπαμε!!!!!!!!!!Πως να αφησω την καντινα;;;;;;; πως θα ζησω;;;
εγο ομοσ ιθελα να το χρισιμοπιο κιοχι μονο για να κατουραο αλα απο τιν αχριστια μαραθικε και επεσε,ουτε σφεντονα δε μπορουσα να το πεξο,ιθελε τσιμπιδακι δε πιανοτανεμην στεναχωριέσαι και το δικο μου πουλάκι έμεινε μικρό κι ασ μην πήγα στο στρατο..
για ξεμπλοκαριστικο κολιτε οχι για βιτιοΝα αφησω την καντινα....... και να μου βγαλης αδεια για βυτιο;;;;;;;;
Τι ειναι αυτο;;;;;;;;Σαν να το βλεπω τωρα μπροστα μου΄,ο πατεραs του χαρουμενοs.ευτυχισμενοs οταν του ειπε η μαια πωs εκανε αγορι.Γελουσε ολο ευτυχια κ το βραδυ κερνουσε για τον ¨ΑΝΤΡΑ¨του φιλουs του και τωρα θελει K σοδομισμα ο ¨ΑΝΤΡΑΣ¨.Αρε κατακαημενη Αραχωβα!!!!!!!