Νέα

Ζευγάρι ανδρόγυνο+1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalogiros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
1ον ο ψωλαρας αφου του περισευει να την κουρπαρισει και να την βαλει εκει που ξερει οχι εδω και αν διαβαζεις ελληνικα ΔΕΝ ειμαι πισωγλεντης,ΤΕΛΟΣ οποτε οποιοσ αλλος λεει μαλακιες ψωλοδιπλωμα και στο γιο γιο του

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
1ον ο ψωλαρας αφου του περισευει να την κουρπαρισει και να την βαλει εκει που ξερει οχι εδω και αν διαβαζεις ελληνικα ΔΕΝ ειμαι πισωγλεντης,ΤΕΛΟΣ οποτε οποιοσ αλλος λεει μαλακιες ψωλοδιπλωμα και στο γιο γιο του

μερικοί στο λένε απλά για να προσέχεις, είναι και άλλοι που κάνουν πλάκα βέβαια ... η αλήθεια όμως είναι ότι ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τις ειλικρινής διαθέσεις του άλλου ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυπε γιατι παρεξηγιεσε?τι να σου γαμηση την γυναικα τραβελι με 25 ποντους μαλαπερδα τι να στην γαμησει ενασ ψωλαρας? το ιδιο ειναι,εσυ ετσι και αλλιως μαλακια θα τραβας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου ειναι καλο-γυρος οχι κωλο-γυρος :2funny:
παντως ειναι λιγο θολουρα το θεμα
εγω πιστευω οτι ο τυπος δεν εχει αποφασισει ακομα τι θελει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυποι μου ειναι καλο-γυρος οχι κωλο-γυρος :2funny:
παντως ειναι λιγο θολουρα το θεμα
εγω πιστευω οτι ο τυπος δεν εχει αποφασισει ακομα τι θελει
Apolyte εχεις δικιο,το φερνει απο δω,το φερνει απο εκει...λαου λαου το παει το γραμμα...

GREEK_HUNTER

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μιλαμε εχω κλασει απο τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχως που τον συμβουλευεται σωστα ρε παιδια :2funny:.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οχι 100-150 δεν ειναι τρελο νουμερο ,αλλα κολγκιρλ οταν ζητας δεν ξερεις ποια θα σου ερθει τι κανεις την στελνεις πισω? καθεσε και τρως φολλα εμεις λεμε παρεα να φαμε να ποιουμε και να παμ,ναγαμηθουμε

θα σου προτεινα να γαμηθειτε πρωτα και να πατε να φατε μετα. γαμας καλυτερα με ελαφρυ στομαχι  :boobies:

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
με ενα ορο να μην παρω εγω την αλλη κοπελα.
να την χαιδευω η να την γλυφω ναι αλλα οχι να την μαμισω.

ο μονος τροπος να γαμησω ειναι να παρουμε τραβεστι

Φίλε μου,
δεν έχεις εσύ το πρόβλημα. Η γυναίκα σου θέλει να δει πώς είναι με 2 άντρες. Επειδή εσύ αποκλείεται να δεχθείς, σου το γύρισε με τραβεστί.

Λέω να το δεχθείς. Να είσαι βέβαιος ότι αν δε σου "κάθεται" η όλη φάση θα φανεί... Δε θα σηκώνεται... Θα θέλει ειδικό χειρισμό... και θα το καταλάβει η γυναίκα σου (θα της το λες συνέχεια μετά ότι έγινε για κείνη)

αλλά να δεχθεί κι αυτή με 1 κοπέλα. Εκεί θαδώσεις τα ρέστα σου και κυρίως ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτή τη φορά.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μεγαλε εγραψες
παντως εχω υποψην μου ζευγαρι που ο συζυγος ειναι μελος εδω (δεν λεω ονομα ) που η κουμπαρα του μεταξυ σοβαρου κι αστειου τον εψησε για λεσβιακο με την γυναικα του και αυτος να κοιταει τωρα το τι θα γινει θα ενημερωθειτε ισως απο τον ιδιο...........
αντε και καλα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: σε ολους

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
Φίλε μου,
δεν έχεις εσύ το πρόβλημα. Η γυναίκα σου θέλει να δει πώς είναι με 2 άντρες. Επειδή εσύ αποκλείεται να δεχθείς, σου το γύρισε με τραβεστί.

Λέω να το δεχθείς. Να είσαι βέβαιος ότι αν δε σου "κάθεται" η όλη φάση θα φανεί... Δε θα σηκώνεται... Θα θέλει ειδικό χειρισμό... και θα το καταλάβει η γυναίκα σου (θα της το λες συνέχεια μετά ότι έγινε για κείνη)

αλλά να δεχθεί κι αυτή με 1 κοπέλα. Εκεί θαδώσεις τα ρέστα σου και κυρίως ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτή τη φορά.

σωστος
παιξε μπαλα με το τραβεστι κ ολα θα ερθουν μονα τουσ..... :tits2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Το θέμα είναι αν της αρέσει με 2 και μετά το ζητάει συνέχεια...... ;) ;) ;)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Συνάδερφε, η γυναίκα σου (καλώς η κακώς) μετά απο 17 χρόνια θέλει φρέσκο κρέας (=θέλει ψωλάρα) :bigdick:. Επειδή όμως έχει ελληνοχριστιανικές αναστολές δεν θέλει να σε κερατώσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη σου, και γι' αυτό ψάχνει τσουτσουνοκόριτσο (αυτό είναι η πρώτη φάση...μετά.. άστα.. θα τις παίρνει 3-3 τις πούτσες)... Θα σου πρότεινα τις εξής εναλλακτικες....

1.Βρείτε ένα τσουτσουνοκόριτσο με μεγαλα προσόντα, βάλτο να την γαμήσει και εσύ μπορείς να παρακολουθείς και να τον παίζεις  :jerking: ή να συμμετάσχεις  :fuck1:. Εδώ θα σου πω ότι πολλές "κυρίες" τρελένονται να βλέπουν τον άντρα τους να γαμιέται (μην ρωτήσεις γιατι, δεν ξέρω) οπότε λάβε τα μέτρα σου (μη σου πει η γυναικούλα σου.. "αχ αγάπη μου πόσο θα ήθελα να σε δω να τον γλύφεις  :pipa1: ή αχ μωρό μου βάλτο λίγο στο κολαράκι   :fuck2: σου να τρελαθούμε στιν κάυλα και οι δυό μας...", και μην σε ανησυχεί.. Αν τον φας λίγο κανείς δεν θα σε πεί πούστη το πολύ πολύ να σε πουν bi)

2. Να της πεις.. "Ρε γυναίκα, τι το θες το τσουτσουνοκόριτσο?? θα σου φέφω 2 συναγωνιστές απο τα bourdela.com (το 2 είναι ανδεικτικό νούμερο μπορείς και περισσότερους άμα θέλει) να σε ξεσκίσουν  :2on1: και να περάσεις εσύ καλά και αυτοί καλύτερα.." (μπορείς άμα θες να ανοίξεις και σχετικό topic έτσι ώστε οι υποψήφιοι γαμιάδες  :bigdick: :bigdick: :bigdick:........ :bigdick:  να καταθέσουν βιογραφικά και φωτογραφίες, και να κάνεις την τελική σου επιλογη). θα σου κάνει λίγο την δύσκολη, αλλά μετά με χαρά θα δεχτεί.

3. βρείτε ζευγάρι-α για swinging

Θα σου πρότεινα την δεύτερη εναλλακτική που και δωρεάν είναι και οργανώνεται άμεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom