Συνάδερφε, η γυναίκα σου (καλώς η κακώς) μετά απο 17 χρόνια θέλει φρέσκο κρέας (=θέλει ψωλάρα)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
. Επειδή όμως έχει ελληνοχριστιανικές αναστολές δεν θέλει να σε κερατώσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη σου, και γι' αυτό ψάχνει τσουτσουνοκόριτσο (αυτό είναι η πρώτη φάση...μετά.. άστα.. θα τις παίρνει 3-3 τις πούτσες)... Θα σου πρότεινα τις εξής εναλλακτικες....
1.Βρείτε ένα τσουτσουνοκόριτσο με μεγαλα προσόντα, βάλτο να την γαμήσει και εσύ μπορείς να παρακολουθείς και να τον παίζεις
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ή να συμμετάσχεις
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
. Εδώ θα σου πω ότι πολλές "κυρίες" τρελένονται να βλέπουν τον άντρα τους να γαμιέται (μην ρωτήσεις γιατι, δεν ξέρω) οπότε λάβε τα μέτρα σου (μη σου πει η γυναικούλα σου.. "αχ αγάπη μου πόσο θα ήθελα να σε δω να τον γλύφεις
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
ή αχ μωρό μου βάλτο λίγο στο κολαράκι
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
σου να τρελαθούμε στιν κάυλα και οι δυό μας...", και μην σε ανησυχεί.. Αν τον φας λίγο κανείς δεν θα σε πεί πούστη το πολύ πολύ να σε πουν bi)
2. Να της πεις.. "Ρε γυναίκα, τι το θες το τσουτσουνοκόριτσο?? θα σου φέφω 2 συναγωνιστές απο τα bourdela.com (το 2 είναι ανδεικτικό νούμερο μπορείς και περισσότερους άμα θέλει) να σε ξεσκίσουν
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
και να περάσεις εσύ καλά και αυτοί καλύτερα.." (μπορείς άμα θες να ανοίξεις και σχετικό topic έτσι ώστε οι υποψήφιοι γαμιάδες
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
........
να καταθέσουν βιογραφικά και φωτογραφίες, και να κάνεις την τελική σου επιλογη). θα σου κάνει λίγο την δύσκολη, αλλά μετά με χαρά θα δεχτεί.
3. βρείτε ζευγάρι-α για swinging
Θα σου πρότεινα την δεύτερη εναλλακτική που και δωρεάν είναι και οργανώνεται άμεσα