Νέα

Ζευγάρι ανδρόγυνο+1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalogiros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ,ΛΕΣ ΚΙΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙς"ΕΙΠΑΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ .ΑΚΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ("ΘΑ ΠΗΔΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ"ΧΑΧΑ)
Το ξερουμε ρε τυπε γιαυτο σε βοηθεμα μη γινει καμια σταβη και αντη για το παραθυρο πηδιχτεις στο κρεβατι :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ,ΛΕΣ ΚΙΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙς"ΕΙΠΑΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ .ΑΚΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ("ΘΑ ΠΗΔΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ"ΧΑΧΑ)

ε ωραια και που ειναι το δυσκολο?παρτε ενα cg.

υγ απολυτε στραμπον η ταμπον ειναι το σωστο?

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΖΙ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΣΟΥΙΝΚΕΡ ΠΑΡΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΛΗΛΟΓΑΜΗΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τρίο με call girl μου φαίνεται λιγάκι ξενέρωτο... πρέπει να δέσουν λίγο οι κυρίες πιστεύω... -προσωπική μου γνώμη- .... αν ψάξετε πάντως, όλα γίνονται.  :fuck2:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΖΙ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΣΟΥΙΝΚΕΡ ΠΑΡΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΛΗΛΟΓΑΜΗΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.

παίχτη κωλογερε γραφε με μικρα!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τυπε γραφε με μικρα τα μεγαλα ειναι σα αν ΦΩΝΑΖΕΙΣ

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΓΚΙΡΛ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΣΣΑ.

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
σορυ σορυ και δεν ειμαι κολογεροσ  35 αρισ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΓΚΙΡΛ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΣΣΑ.

σορυ κιολας φιλε αλλα αμα θεωρεις πολλα να δωσεις 100-150ε για μια ωραια παρτουζα με την γυναικα σου τι να πω?

υγ θες free? στειλε pm στην λιλα! 

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τρίο με call girl μου φαίνεται λιγάκι ξενέρωτο... πρέπει να δέσουν λίγο οι κυρίες πιστεύω... -προσωπική μου γνώμη- .... αν ψάξετε πάντως, όλα γίνονται.   :fuck2:
ακριβως φιλε μου νομιζω καταλαβενεις.βρηκαμε ζευγαρι και ζηταγε 400 τι λεει ρε οτυπος  τι μας περασαν μλκες?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε εχεις σκεφτει,εχεις συζητηση με την γυναικα σου αντι για γκομενα στο τριο να βρειτε κανα ψωλαρα?ΝΑ σας περασει ενα χερι και τους δυο?

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
σορυ κιολας φιλε αλλα αμα θεωρεις πολλα να δωσεις 100-150ε για μια ωραια παρτουζα με την γυναικα σου τι να πω?

υγ θες free? στειλε pm στην λιλα! 
οχι 100-150 δεν ειναι τρελο νουμερο ,αλλα κολγκιρλ οταν ζητας δεν ξερεις ποια θα σου ερθει τι κανεις την στελνεις πισω? καθεσε και τρως φολλα εμεις λεμε παρεα να φαμε να ποιουμε και να παμ,ναγαμηθουμε

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως φιλε μου νομιζω καταλαβενεις.βρηκαμε ζευγαρι και ζηταγε 400 τι λεει ρε οτυπος  τι μας περασαν μλκες?

Πέσατε σε επαγγελματίες... βρείτε άλλα ζευγάρια, ανθρώπους που και αυτοί έχουν στο μυαλό κάτι παρόμοιο με εσάς... μην κοιτάτε σε αγγελίες.. έχει φόρουμ για ζευγάρια... άλλοι θέλουν ανταλλαγή συντρόφων, άλλοι ομαδικό σεξ, άλλοι μπορεί να ψάχνουν κάτι παραπλήσιο με εσάς... δεν θα το βρείτε αμέσως, με λίγη υπομονή και τύχη θα την βρείτε την άκρη. ..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οχι 100-150 δεν ειναι τρελο νουμερο ,αλλα κολγκιρλ οταν ζητας δεν ξερεις ποια θα σου ερθει τι κανεις την στελνεις πισω? καθεσε και τρως φολλα εμεις λεμε παρεα να φαμε να ποιουμε και να παμ,ναγαμηθουμε

πλακα πλακα η julienne ειναι καρα-bi.ειναι και μελος εδω.και μιλαω 100% σοβαρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom