apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιαυτο αλλωστε και ζητησε την βοηθεια μας ο τυποςΟχι θα τον βοηθησουμε εμεις και θα βρεθει τροπος.
γιαυτο αλλωστε και ζητησε την βοηθεια μας ο τυποςΟχι θα τον βοηθησουμε εμεις και θα βρεθει τροπος.
Το ξερουμε ρε τυπε γιαυτο σε βοηθεμα μη γινει καμια σταβη και αντη για το παραθυρο πηδιχτεις στο κρεβατιΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ,ΛΕΣ ΚΙΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙς"ΕΙΠΑΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ .ΑΚΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ("ΘΑ ΠΗΔΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ"ΧΑΧΑ)
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ,ΛΕΣ ΚΙΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙς"ΕΙΠΑΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ .ΑΚΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ("ΘΑ ΠΗΔΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ"ΧΑΧΑ)
στραμπον νομιζω τυπεε ωραια και που ειναι το δυσκολο?παρτε ενα cg.
υγ απολυτε στραμπον η ταμπον ειναι το σωστο?
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΖΙ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΣΟΥΙΝΚΕΡ ΠΑΡΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΛΗΛΟΓΑΜΗΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.
τυπε γραφε με μικρα τα μεγαλα ειναι σα αν ΦΩΝΑΖΕΙΣΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΖΙ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΣΟΥΙΝΚΕΡ ΠΑΡΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΛΗΛΟΓΑΜΗΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.
Με προλαβεςπαίχτη κωλογερε γραφε με μικρα!
Και παντρευτικες στα 18σορυ σορυ και δεν ειμαι κολογεροσ 35 αρισ
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΓΚΙΡΛ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΣΣΑ.
ακριβως φιλε μου νομιζω καταλαβενεις.βρηκαμε ζευγαρι και ζηταγε 400 τι λεει ρε οτυπος τι μας περασαν μλκες?τρίο με call girl μου φαίνεται λιγάκι ξενέρωτο... πρέπει να δέσουν λίγο οι κυρίες πιστεύω... -προσωπική μου γνώμη- .... αν ψάξετε πάντως, όλα γίνονται.
Τυπε εχεις σκεφτει,εχεις συζητηση με την γυναικα σου αντι για γκομενα στο τριο να βρειτε κανα ψωλαρα?ΝΑ σας περασει ενα χερι και τους δυο?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΓΚΙΡΛ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΣΣΑ.
Εισαι κακος ανθρωπος..υγ θες free? στειλε pm στην λιλα!
οχι 100-150 δεν ειναι τρελο νουμερο ,αλλα κολγκιρλ οταν ζητας δεν ξερεις ποια θα σου ερθει τι κανεις την στελνεις πισω? καθεσε και τρως φολλα εμεις λεμε παρεα να φαμε να ποιουμε και να παμ,ναγαμηθουμεσορυ κιολας φιλε αλλα αμα θεωρεις πολλα να δωσεις 100-150ε για μια ωραια παρτουζα με την γυναικα σου τι να πω?
υγ θες free? στειλε pm στην λιλα!
ακριβως φιλε μου νομιζω καταλαβενεις.βρηκαμε ζευγαρι και ζηταγε 400 τι λεει ρε οτυπος τι μας περασαν μλκες?
ακριβως φιλε μου νομιζω καταλαβενεις.βρηκαμε ζευγαρι και ζηταγε 400 τι λεει ρε οτυπος τι μας περασαν μλκες?
οχι 100-150 δεν ειναι τρελο νουμερο ,αλλα κολγκιρλ οταν ζητας δεν ξερεις ποια θα σου ερθει τι κανεις την στελνεις πισω? καθεσε και τρως φολλα εμεις λεμε παρεα να φαμε να ποιουμε και να παμ,ναγαμηθουμε