Νέα

Ζευγάρι ανδρόγυνο+1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalogiros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες ,
εγω και η γυναικα μου μετα απο 17 χρονια μαζι ειπαμε να κανουμε κατι διαφορετικο απο τα συνηθη.
ειπαμε να βρουμε καμια κοπελα να κανουμε τριο(καθολου περιεργο)και βασικα εγω το θελω ποιο πολυ .αλλα με ενα ορο να μην παρω εγω την αλλη κοπελα .να την χαιδευω η να την γλυφω ναι αλλα οχι να την μαμισω.και γω δεχτηκα τι να κανω .επιπλεον να γινει και κανα λεσβιακο αγριο .
ακουστε τωρα ο μονος τροπος να γαμησω ειναι να παρουμε τραβεστι,αλλα εγω δεν θελω και δεν το συζητησα καθολου χωρις να προσβαλω τα παιδια.
να ξεκαθαρισω οτι εγω δεν ειμαι πισωγλεντης οποτε το στραμπον θα παει για να γαμηθουν οι γυναικα μου και η κοπελια

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ελα απολυτε!! το τριο της εβδομαδας.. :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τελικα ts  η κοπελα θελεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδες ,
εγω και η γυναικα μου μετα απο 17 χρονια μαζι ειπαμε να κανουμε κατι διαφορετικο απο τα συνηθη.
ειπαμε να βρουμε καμια κοπελα να κανουμε τριο(καθολου περιεργο)και βασικα εγω το θελω ποιο πολυ .αλλα με ενα ορο να μην παρω εγω την αλλη κοπελα .να την χαιδευω η να την γλυφω ναι αλλα οχι να την μαμισω.και γω δεχτηκα τι να κανω .επιπλεον να γινει και κανα λεσβιακο αγριο .
ακουστε τωρα ο μονος τροπος να γαμησω ειναι να παρουμε τραβεστι,αλλα εγω δεν θελω και δεν το συζητησα καθολου χωρις να προσβαλω τα παιδια.
να ξεκαθαρισω οτι εγω δεν ειμαι πισωγλεντης οποτε το στραμπον θα παει για να γαμηθουν οι γυναικα μου και η κοπελια
τυπε δηλαδη η γυναικα σου σου ειπε οτι αν υπαρχει αλλη γυναικα στην παρτουζα θα δεν θα την γαμησεις αλλα θα γινει μονο λεσβιακο,ενω αν υπαρχει τραβελι δεν θα την πειραζε να το γαμησεις,ετσι ειναι δικε μου? :think:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
τυπε δηλαδη η γυναικα σου σου ειπε οτι αν υπαρχει αλλη γυναικα στην παρτουζα θα δεν θα την γαμησεις αλλα θα γινει μονο λεσβιακο,ενω αν υπαρχει τραβελι δεν θα την πειραζε να το γαμησεις,ετσι ειναι δικε μου? :think:
δεν πιστευω να θες να ντυθεις τραβελι απολυτε;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τον παει φιρι-φιρι να του τον σφυριξουν....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν πιστευω να θες να ντυθεις τραβελι απολυτε;
εδω προσπαθουμε να λυσουμε το προβλημα του τυπου και να τον συμβουλεψουμε και εσυ κοροιδευεις δικε μου,το θεμα ειναι σοβαρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλο-γυρος τυπε βαλε ενα βιντεο που χορευει η γυναικα σου να παρουμε ματι δικε μου :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε παιδες ,

μετα απο 17 χρονια, αφηνεις τις συνενετικες μαλακιες και διαπραγματευσεις, βρισκεις εσυ μια γκομενα να τη σκισεις να το ευχαριστηθεις και τελειωνει η ιστορια. το ιδιο θα κανει και η συζυγος.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε παιδες ,
οποτε το στραμπον θα παει για να γαμηθουν οι γυναικα μου και η κοπελια

ρε φιλε ξερεις να γραφεις?πιο στραπον?εσυ η γυναικα σου και η κοπελα...εκτος και αν εννοείς η κοπελα να βαλει το στραπ για να γαμησει την γυναικα σου η το αναποδο

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μετα απο 17 χρονια, αφηνεις τις συνενετικες μαλακιες και διαπραγματευσεις, βρισκεις εσυ μια γκομενα να τη σκισεις να το ευχαριστηθεις και τελειωνει η ιστορια. το ιδιο θα κανει και η συζυγος.
Οχι θα τον βοηθησουμε εμεις και θα βρεθει τροπος.

OP
OP
K

kalogiros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ,ΛΕΣ ΚΙΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙς"ΕΙΠΑΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ .ΑΚΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ("ΘΑ ΠΗΔΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ"ΧΑΧΑ)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε ξερεις να γραφεις?πιο στραπον?εσυ η γυναικα σου και η κοπελα...εκτος και αν εννοείς η κοπελα να βαλει το στραπ για να γαμησει την γυναικα σου η το αναποδο
δεν ειναι στραπον τυπε
ειναι στραμπον :2funny:

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
προτίμησε μια κοπέλα μόνη για να κάνετε τρίο, και στην πράξη πάνω ίσως σε αφήσει να την χαρείς.... ειδάλλως, γιατί δεν ψάχνετε για άλλο ζευγάρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom