borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.910
- Πόντοι
- 5.696
Καλή σου ημέρα και εσένα babe..!Καλή εβδομάδα μωράκια μου... Καλημέρα!!!
Καλή σου ημέρα και εσένα babe..!Καλή εβδομάδα μωράκια μου... Καλημέρα!!!
120 με έξτρα το τελειωτικό στο στόμα +20. Έχω δοκιμάσει. Κατεμε υπάρχουν καλύτερες επιλογές με λιγότερα η ίδια χρήματα. Λειτουργεί μηχανικά.Και βεβαια ρωτας γιατι εξαρταται παντα απο την υπηρεσια που πληρωνεις. Ρωταω αν υπαρχει καποιος που επισκεφθηκε προσφατα να μας πει εμπειρια και αν αξιζει για ανεξαρτητη αυτη η τιμη...
πολυ επιεικώς μέτρια για τα χρήματα που ζητάει θα ελεγα εγώ όπως και για της υπηρεσίες της.απο σερβις δεν ξερω τι λεει γιατι δεν την εχω παρει,απο εμφανιση ομως επειδη την ειδα απο πολυ κοντα και μιλησαμε ειναι επιεικως μετρια και δεν αντιπροσωπευει κατ εμε τη βαθμολογια της.
Παρόλα αυτά μου ξαναζητησες ραντεβού με παζάρια.Επίσης να αναφέρω ότι σχεδον δεν με άφηνες να φύγω από το δωμάτιο και μου έφαγες τέταρτο.πολυ επιεικώς μέτρια για τα χρήματα που ζητάει θα ελεγα εγώ όπως και για της υπηρεσίες της.
Ζετα αν μου επιτρέπεις κάνεις λάθος που κρίνεις την τακτική του ανθρώπου για μείωση της τιμής των υπηρεσιών σου.
Ας κρατηθεί ένα επίπεδο και μια διακριτικοτητα επιτέλους από όλους μας.
Πάντως κύριοι η ζετα είναι οκ κορίτσι και μπορείς να πεις και 2 Κουβεντες μαζί της.
Έχεις δίκιο, απλά ο σκοπός μου δεν ήταν να κρίνω αλλά να αναφέρω ότι τα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν τα σχόλιά του.
Παρόλα αυτά μου ξαναζητησες ραντεβού με παζάρια.Επίσης να αναφέρω ότι σχεδον δεν με άφηνες να φύγω από το δωμάτιο και μου έφαγες τέταρτο.
Noμιζω οτι με μπερδευεις με αλλον αγαπητη μου...!Παρόλα αυτά μου ξαναζητησες ραντεβού με παζάρια.Επίσης να αναφέρω ότι σχεδον δεν με άφηνες να φύγω από το δωμάτιο και μου έφαγες τέταρτο.
Αστην δεν τρεχει τιποτα. Με μπερδευει με αλλον. Αλλωστε δεν θεωρω οτι ειπα κατι κακο. Την αποψη μου ειπα. Η Κοπελιτσα νιωθει την αναγκη να αμυνθεί με ψέμματα . Γιατι αραγε?Χμμμ το ότι θεωρεις "φάγωμα" χρόνου το ένα τέταρτο δείχνει πολλά για το πώς βλέπεις τον πελάτη και τη δουλειά σου
Βαζεις δηλαδη χρονομετρο με το που μπαινεις στο δωματιο?Παρόλα αυτά μου ξαναζητησες ραντεβού με παζάρια.Επίσης να αναφέρω ότι σχεδον δεν με άφηνες να φύγω από το δωμάτιο και μου έφαγες τέταρτο.
πολυ επιεικώς μέτρια για τα χρήματα που ζητάει θα ελεγα εγώ όπως και για της υπηρεσίες της.
εχει κάπου κριτικές ?
Από πρόσωπο τι λέει ?
και μονο το οτι γραφει οτι της εφαγε τεταρτο οποιος και να ηταν αυτος δειχνει ποσο σεβεται τον πελατη.....ακομα και 10αρι να ειχε προσωποκριτικες εδω
προσωπο 6
και μονο το οτι γραφει οτι της εφαγε τεταρτο οποιος και να ηταν αυτος δειχνει ποσο σεβεται τον πελατη.....ακομα και 10αρι να ειχε προσωπο
Δεν ειχα σκοπο να πω κατι περισσοτερο αλλα επειδη ειπε ψεμματα το μπαζακι μου την εδωσε.δεν θελω να γραψω περισσοτερα.
θα πω μονο τουτο.
το τουπε της και η μυτη της εβγαιναν εξω απο το ασανσερ. ψωνισμενη οσο δεν πηγαινε.
Δεν ειχα σκοπο να πω κατι περισσοτερο αλλα επειδη ειπε ψεμματα το μπαζακι μου την εδωσε.
120+20 τελειωτικο στο στομα συνολο 140 ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Έχει υφος που δεν ανταποκρινεται στην εμφανιση της.