Χτες είχα μία πολύ όμορφη συνάντηση με τη Ζέτα. Ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν και νομίζω ότι το κορίτσι αξίζει τα λεφτά του !!!! Όμορφη νεαρή κοπέλα που αποπνέει φρεσκάδα, δέρμα βελούδινο, πολύ καθαρή παντού, ακριβής στην ώρα της (ήρθε και 10 λεπτά νωρίτερα και δεν κοίταξε καθόλου ρολόι κατά τη διάρκεια του ραντεβού), στήθος 3άρι στητό που δεν ξέρω πόσες φορές της είπα ότι είναι από τα πιο καλοσχηματισμένα που έχω δει και φυσικά το περιποιήθηκα δεόντως (με ανάλογη ανταπόκριση από την πλευρά της που μου έκανε πολύ εντύπωση), φιλιά πολλά και γλωσσόφιλα, πίπα υγρή πολύ καλή, και προς μεγάλη μου τέρψη ασχολήθηκε ακριβώς όπως γούσταρα με τα αρ@@@ια. Έχει ο καθένας μας το σημείο τζι του, τι να κάνουμε ...... Εκεί που το Ζετάκι έδωσε ρέστα, ήταν όταν της έγλυφα για πολύ ώρα το νινάκι της, είτε ξαπλωμένη, είτε από πάνω μου. Μπορούμε να καταλάβουμε πλέον πότε μια γυναίκα χύνει πραγματικά και δεν προσποιείται (η γλώσσα γίνεται πιο αλμυρή από τα "μελάκια", οι συσπάσεις συνολικά του κορμιού, σου κρατάει το κεφάλι εκεί χαμηλά με τα 2 χέρια λες και δεν υπάρχει αύριο). Κρατάω και κάτι για τον εαυτό μου, που στην πορεία γούσταρε πολύ το κορίτσι, αλλά όλα δεν λέγονται ..... Και για να μην παρεξηγηθώ, λωκό δεν δίνει με τίποτα. Σίγουρα θα την ξαναδώ, υγείας και χρημάτων επιτρέποντος ...... Να περνάμε όλοι καλά !!!!!