William Wallace
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Υπάρχουν και πολλές
[size=6pt]εγώ δεν καταλαβαίνω το θέμα με το οικονομικό...
ελευθερη αγορά είναι, η καθεμία όσο θέλει ζητάει και ο καθένας όσα μπορεί και θέλει δίνει. και η αγορά βρίσκει την ισορροπία της.
μονο σε ολιγοπώλια και μονοπώλια χαλάει η συνταγή.[/size]
Χασιμο χρονου ειναι αυτες οι οικονομοτεχνικες αναλυσεις, μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει, αλλα στο τελος της ημερας αν (σε καθε επαγγελμα) εισαι ακριβος και δεν πουλας οσο θες, απλα θα προσαρμοσεις την τιμη.
[size=6pt]για τη ζέτα θα πει κανένας, γιατί από κορμί φαίνεται γαμάτη.[/size]
Υπαρχουν κριτικες πιο πισω, απλα πρεπει να ψαξεις γιατι, για καποιο λογο δεν εχει καρτελα η φιλη μας
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.!! Εψαξα, γιατι δε μου την εβγαλε το παπαρι!?!?
Ακριβώς αυτό, το γεγονός ότι η Ζέτα είναι ανεξάρτητη, και άρα έχει αναλάβει η ίδια να κλείνει ραντεβού, να κανονίζει τις μετακινήσεις της να έχει / να μην έχει κάποια ασφάλεια κλπ. το ότι έχει αποφασίσει να επομιστεί η ίδια όλα αυτά τα βάρη και όχι να πάει σε ένα γραφείο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι φτηνότερη.εγώ δεν καταλαβαίνω το θέμα με το οικονομικό...
ελευθερη αγορά είναι, η καθεμία όσο θέλει ζητάει και ο καθένας όσα μπορεί και θέλει δίνει. και η αγορά βρίσκει την ισορροπία της.
μονο σε ολιγοπώλια και μονοπώλια χαλάει η συνταγή.
για τη ζέτα θα πει κανένας, γιατί από κορμί φαίνεται γαμάτη.
Όνειρα γλυκά μωράκια
15:00-01:00τι ώρες δεχεσαι?
Όχι δεν δέχομαι σε δικό μου χώρο. Και 100 είναι.για ένα λεπτο. τα ειπατε τα συμφωνήσατε,.δηλαδή τι θα πει δεχεται??στον χωρο της και 120? η μας δεχεται η ζετα στον χωρο μας?
ευχαριστω για την ενημερωση και για τις διορθωσεις. να υποθεσω ερχεσαι σπιτι μου?μενω κεντρο σχετικαΌχι δεν δέχομαι σε δικό μου χώρο. Και 100 είναι.
ευχαριστω για την ενημερωση και για τις διορθωσεις. να υποθεσω ερχεσαι σπιτι μου?μενω κεντρο σχετικα
σωστη η αποψη σου .Αυτού του είδους οι συνεννοήσεις γίνονται καλύτερα με pm, αν θες τυχόν να έχεις κάποια θετική απάντηση. Φιλικά πάντα.
Επειδή δεν καταφέρνω να απαντώ σε όλα τα pm, καλύτερα στο 6982295144.Αυτού του είδους οι συνεννοήσεις γίνονται καλύτερα με pm, αν θες τυχόν να έχεις κάποια θετική απάντηση. Φιλικά πάντα.
ζετακι,πρεπει να ομολογησω οτι,εκτος απο ωραια γκομενιτσα οπως φαινεσαι στις φωτο,εισαι και ωραια τυπισα,πολυ καλο παιδι.μπραβο κοριτσακι μου.Καλησπέρα! Επειδή είναι πολλά τα pm ως προς την τιμή,θα ήθελα να διευκρινίσω ότι πλέον είναι 100 ευρώ/ώρα αποκλειστικά για Μεταξουργείο (Bill/Prive),προς αποφυγήν των πολλών μετακινησεων.Για οπουδήποτε αλλού η τιμή παραμένει στα 120. Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Φρανκ,δεν έχεις δει?ζετακι,πρεπει να ομολογησω οτι,εκτος απο ωραια γκομενιτσα οπως φαινεσαι στις φωτο,εισαι και ωραια τυπισα,πολυ καλο παιδι.μπραβο κοριτσακι μου.
Σε ευχαριστώ μωρό μου!ζετακι,πρεπει να ομολογησω οτι,εκτος απο ωραια γκομενιτσα οπως φαινεσαι στις φωτο,εισαι και ωραια τυπισα,πολυ καλο παιδι.μπραβο κοριτσακι μου.
οχι σεριφη.δεν την ηξερα και εκτος αυτου,γραφει επικοινωνια με μηνυματα,που ως γνωστον τα απεχθανομαι.καταφερα και μιλησα μαζι της ομως,εν οψι αφιξης μου στην πολη σας,και καταλαβα αυτα που εγραψα.θα προσπαθησω να την συναντησω,παροτι δεν δινει κουλουρακι και πιστευω να περασω καλα.Φρανκ,δεν έχεις δει?