brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.799
- Πόντοι
- 2.846
Καλημέρα καύλα
Το σαιτ θα αναβαθμιστεί όταν σταματήσουν οι κριτικές και τα σχόλια για το κόστος των υπηρεσιών.
Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η συζήτηση
Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να σου πω, πώς φυσικά η κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να τιμολογεί τις υπηρεσίες της και τον χρόνο όπως αυτή θέλει. Από την άλλη πλευρά το ίδιο μπορεί και να κάνει ο κάθε πελάτης. Αυτό είναι και το δικαίωμα της ελεύθερης αγοράς. Αλλιώς δεν θα είμασταν "πελάτες" αλλά θα δινόντουσαν αυτες οι υπηρεσίες δωρεάν .Το σαιτ θα αναβαθμιστεί όταν σταματήσουν οι κριτικές και τα σχόλια για το κόστος των υπηρεσιών.
Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η συζήτηση
φιλε μου το value for money ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο και με το εισοδημα που μπορει να διαθεσει ο καθενας για τετοιες υπηρεσιες, και βεβαια με το εισοδημα του γενικα. Οποτε ειναι τελειως αδοκιμο να καθομαστε να μιλαμε τωρα για το αν τα 120 ευρω ειναι vfm. Γενικα vfm δεν υπαρχει. Για καποιον ας πουμε που βγαζει 5000 τη μερα σιγουρα θα ειναι vfm η τυπισσα, για καποιον που βγαζει 500 τι σκατα vfm να ειναι?? Με πιανεις ελπιζω..Φυσικά και έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψη μας.
Αναρωτιέμαι όμως πως θα επιτευχθεί το value f money με αυτή την τακτική ειδικά όταν την κοπέλα δεν την έχει συναντήσει ο κύριος.
Ας μείνουμε εδώ και να συνεχίσουμε την ημέρα Μας
Ευχαριστώ
Φυσικά και έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψη μας.
Αναρωτιέμαι όμως πως θα επιτευχθεί το value f money με αυτή την τακτική ειδικά όταν την κοπέλα δεν την έχει συναντήσει ο κύριος.
Ας μείνουμε εδώ και να συνεχίσουμε την ημέρα Μας
Ευχαριστώ
Eαν μαθεις κ τι προγραμμα εχει +20 +20 δεν νομιζω να το βρεις κ τοσο ενδιαφερον....!Ο "κύριος" δεν έχει συναντήσει την κοπέλα, και πιθανότατα να μη τη συναντήσει ποτέ, γιατί έχει βάλει ταβάνι στον εαυτό του τα 100 ευρώ την ώρα! Νομίζω δικαίωμά μου είναι αυτό. Και ο μόνος λόγος που αναφέρθηκα είναι γιατί όντως δείχνει πολύ ενδιαφέρον το μωρό. Θα μου πεις θα σωθείς από το20αρικο? Σίγουρα όχι, αλλά αν το κάνεις μια φορά είσαι πολλαπλά επιρρεπής να το ξανακάνεις.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να σταματήσει εδώ.
Δεν έχω έξτρα εδώ και καιρό.Eαν μαθεις κ τι προγραμμα εχει +20 +20 δεν νομιζω να το βρεις κ τοσο ενδιαφερον....!
Δεν έχω έξτρα εδώ και καιρό.
σπανια μπαινω στο χωρό για το οικονομικο, αλλα αυτο που λεει ο φιλος μας ειναι το εξης...:
Θελω αμαξι και δινω 15.000€
Οτι ειναι απο εκει και πανω δε με ενδιαφερει και δεν καταλαβαινω οσους δινουν πανω απο τοσα χρηματα, αφου με αυτα παιρνεις ενα κομπλε αυτοκνητο!
Επισης, το VFM δεν εχει να κανει με το ποσα βγαζεις, εχει να κανει με την αγορα, αν κατι κανει εκει γυρω στα 120 και το βρεις στα 100 ή στα 80, ειναι VFM, αν εχεις ή οχι να το παρεις εσυ δεν εχει να κανει με αυτο αλλα με σενα! Αν δεν εχεις χρημα για σκαφος πχ. δεν θα πει οτι στην αγορα των σκαφων δεν υπαρχουν ευκαιριες αυτη τη στιγμη!
Οπως και αν εχει, κριτικη οπως το φιλου μας, ειναι χασιμο χρονου, και κατα την αποψη μου θα επρεπε να διαγραφει. Τσιμπαμε στο οτι θετει την τιμη για την καθε κοπελα στα 100 ενω αυτη ζητα 120 οπως θα μπορουσε να πει οτι δινει 119 αλλα ποτε 120 (και θα γελουσαμε) ΑΛΛΑ ειναι τοσο ανουσιο να χανουμε χρονο σε αυτη τη λογικη
Aν ελεγε οτι δινει μεχρι 20€ και τιποτα παραπανω, θα το καταλαβαινατε ολοι
Για να μην μπερδευομαστε, δεν ειναι θεμα δημοκρατιας και αποψης και φιμωσης, καλα κανει και επιλεγει οτι θελει ο καθενας.
Αυτο που θιγω ειναι πως αυτες οι αποψεις καλα ειναι να πανε σε μια γενικη κουβεντα και οχι στη σελιδα της Ζετας σημερα και της Ιολης αυριο κοκ. γιατι οταν ειναι στην σελιδα μιας κοπελας το μονο που κανουν ειναι να δινουν μια αισθηση πως ειναι ακριβη ή οτι εχει κατι αρνητικο τελος παντων απο καποιον που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!
Την ιδεολογια του λοιπον και το κουμαντο της τσεπης του ας τα εκφρασει στο facebook του ή σε μια γενικη κουβεντα εδω στο site!
Over and out!
Sorry τοτεΔεν έχω έξτρα εδώ και καιρό.