Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ποιός ζητούσε προμήθεια για να συνταγογραφήσει το Α φάρμακο και όχι το Β?
ποιός ζητούσε προμήθεια για να αγοράσει το νοσοκομείο υλικα του Α προμηθευτη και οχι του Β ?

κανεις δε ζητουσε με το τροπο που το θετεις....ο προμηθευτης εδινε την προσφορα για ενα υλικο και για να τον επιλεξουν ,λαδωνε .....ολοι σκοτωνονταν να δωσουν και να μπουν σε διαγωνισμους του δημοσιου!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ΙΚΑ είχα και ΤΣΜΕΔΕ και σε κρατικα νοσοκομεία πήγαινα που τα συντηρούσα με τις εισφορες μου για να

(1) κονομανε οι γιατροί ολων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων από φακελάκια, προμήθειες, υπερσυνταγογραφηση κλπ
(2) κονομαει το τεχνολογικο προσωπικό μιζουλες από τα ιδιωτικά εργαστηρια χαλώντας τους αξονικούς και τα μηχανηματα εξετάσεων
(3) κονομανε οι μάγειρες κλεβοντας τα υλικα

κλπ...

Πως γινεται να εχεις και ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ...
Θεωρω οτι πληρωνεις ΤΣΜΕΔΕ και εισαι Μηχανικος

Σου εχουνε φαει τα αποθεματικα απο το ταμειο σου
Σου αυξανουν τις εισφορες
Ανεργος και ταμειο ανεργειας δεν δικαιουσαι
Αυξανουν το ΦΠΑ στο 23%
Σου καταργησανε το αφορολογητο (ηταν στις 12000 πηγε στις 6000 τωρα δεν εχεις καθολου)
Πληρωνεις Χαρατσι τελος επιτηδευματος στην σφραγιδα σου
Εχεις χτυπηθει περισσοτερο απο ολους τους κλαδους στην δουλεια σου λογο της οικονομικης κρισης και ολων των φορων στην ακινητη περιουσια που εχουν επιβαλλει

Και καθεσαι εδω μεσα να γραφεις και να υποστηριζεις τον Αδωνη το κατεστραμενο συστημα υγειας και τις πολιτικες οσων μας κυβερνουνε 30 χρονια και μας φερανε την οικονομικη καταστροφη?
Εισαι αξιος της μοιρας σου... εκτος και αν σε εχουνε βολεψει στο Δημοσιο και τρως ψωμι οποτε παω πασσο !!!!

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πόσα χρόνια της ιατρικής εκανες ??
3 χρόνια περίπου.
Έκατσα όμως στην Γαλλία πολύ περισσότερο επειδή είχα και εχω συγγενείς (τον αδερφό μου ο οποίος παντρεύτηκε γαλλίδα).

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τραμουντανα....σε ενα δικημα ποινικο...εκτος τον κλεπταποδοχο, τιμωρεις και τον κλεφτη......σε ενα εγκλημα δολοφονιας εκτος τον εκτελεστη,δικαζεις και τον ηθικο αυτουργο .....ο αδωνης τιμωρει τους κλεπταποδοχους και τους κλεφτες τους εχει εξω και κυκλοφορουν !!! αλλα εκει δεν τον παιρνει....φοβαται διαφορα !!! ειναι πολλα τα συμφεροντα και τις μαγκιες ξερει να τις πουλαει στον απλο κοσμο !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΙΚΑ είχα και ΤΣΜΕΔΕ και σε κρατικα νοσοκομεία πήγαινα που τα συντηρούσα με τις εισφορες μου για να
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πως γινεται να εχεις και ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ...
Θεωρω οτι πληρωνεις ΤΣΜΕΔΕ και εισαι Μηχανικος

Σου εχουνε φαει τα αποθεματικα απο το ταμειο σου
Σου αυξανουν τις εισφορες
Ανεργος και ταμειο ανεργειας δεν δικαιουσαι
Αυξανουν το ΦΠΑ στο 23%
Σου καταργησανε το αφορολογητο (ηταν στις 12000 πηγε στις 6000 τωρα δεν εχεις καθολου)
Πληρωνεις Χαρατσι τελος επιτηδευματος στην σφραγιδα σου
Εχεις χτυπηθει περισσοτερο απο ολους τους κλαδους στην δουλεια σου λογο της οικονομικης κρισης και ολων των φορων στην ακινητη περιουσια που εχουν επιβαλλει

Και καθεσαι εδω μεσα να γραφεις και να υποστηριζεις τον Αδωνη το κατεστραμενο συστημα υγειας και τις πολιτικες οσων μας κυβερνουνε 30 χρονια και μας φερανε την οικονομικη καταστροφη?
Εισαι αξιος της μοιρας σου... εκτος και αν σε εχουνε βολεψει στο Δημοσιο και τρως ψωμι οποτε παω πασσο !!!!

πιπη..

είμαι μισθωτός του ιδιωτικου τομέα .. καλοπληρωμενος από το 1983 που άρχισα να δουλεύω στην Ελλάδα (πριν δουλεψα δυο χρονια έξω)

κανένα αποθεματικό δεν έχε φαγωθεί από το ΤΣΜΕΔΕ (εξάλλου ταμείο-κηφήνας είναι διοτι χαρατσώνει οτιδηποτε κινείται σαν το ταμειο νομικών

ΤΣΜΕΔΕ πληρωνω εθελοντικα για δεύτερη συνταξη... την σφραγίδα την έχω παραδώσει προ αμνημονεύτων ετων γιατι οι δουλειες που κάνω δεν απαιτου σφραγίδα του ΤΕΕ (αρκούν οι διεθνείς επαγγελματικές αναγνωρίσεις που εχω

με το δημοσιο δεν είχα, δεν έχω και δεν προκειται ποτέ να έχω σχέση εξηρτημένης εργασίας αν εξαιρέσεις μια σχολικη χρονια το 1982 που δουλεψα ωρομισθιος καθηγητης και την  διετή στρατιωτική μου θητεία

το κατεστραμένο και κοστοβορο συστημα υγειας μπορεί να φτιαχτει μόνο με πολιτικές Αδωνη και όχι με παπαριες Πατουλη, Βλασταρακου ή αυτές που γραφονται από ημχρυσαυγουλα σαν τον georgesl η απο κάποιους που περασανε κανα-δυο φεγγαρια από ιατρική σχολή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τραμουντανα....σε ενα δικημα ποινικο...εκτος τον κλεπταποδοχο, τιμωρεις και τον κλεφτη......σε ενα εγκλημα δολοφονιας εκτος τον εκτελεστη,δικαζεις και τον ηθικο αυτουργο .....ο αδωνης τιμωρει τους κλεπταποδοχους και τους κλεφτες τους εχει εξω και κυκλοφορουν !!! αλλα εκει δεν τον παιρνει....φοβαται διαφορα !!! ειναι πολλα τα συμφεροντα και τις μαγκιες ξερει να τις πουλαει στον απλο κοσμο !!!!

μην σκας.. τους άλλους όλους τους εχει βάλει διαχρονικα ένα φέσι το δημόσιο σαν τα σαρίκια που φορανε στον σουλειμαν..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ευχομαι ολοψυχα στον αδωνη να χρειαστει συντομα το συστημα υγειας  :grin:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μην σκας.. τους άλλους όλους τους εχει βάλει διαχρονικα ένα φέσι το δημόσιο σαν τα σαρίκια που φορανε στον σουλειμαν..

ναι αμε...για αυτο ο Μαρινοπουλος ετρεξε να φτιαξει 7 φαρμακαποθηκες ..5 στο εξωτερικο ακι 2 στην ελλαδα τωρα προσφατα....ειναι τα φεσια που τους εβαλε ο αδωνης και οχι οτι θα πεσει τρελη ρεμουλα για αλλη μια φορα με τα γενοσημα παρακαλω.....ξερεις ο Μαρινοπουλος των σουπερ....τωρα το χρημα του ειπε να επενδυσει σε φαρμακαποθηκες και εργαστηρια......το Ελληνικο φαρμακο που διαφημιζουν ερχεται και θα σωθουμε!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι αμε...για αυτο ο Μαρινοπουλος ετρεξε να φτιαξει 7 φαρμακαποθηκες ..5 στο εξωτερικο ακι 2 στην ελλαδα τωρα προσφατα....ειναι τα φεσια που τους εβαλε ο αδωνης και οχι οτι θα πεσει τρελη ρεμουλα για αλλη μια φορα με τα γενοσημα παρακαλω.....ξερεις ο Μαρινοπουλος των σουπερ....τωρα το χρημα του ειπε να επενδυσει σε φαρμακαποθηκες και εργαστηρια......το Ελληνικο φαρμακο που διαφημιζουν ερχεται και θα σωθουμε!!!

αμην και ποτε .. στο ελληνικό φαρμακο εχω περισσότερη εμπιστοσύνη από το ελληνικό αγροτικό προιό

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το χρειαστηκε ο Κακλαμάνης τον οποιον επίσης έβριζες...

και ο Μητσοτακης οταν επεσε και εσπασε τον γοφο του....κινητοποιηθηκε ολοκληρη η Π.Α. να τον μεταφερει με C-130 ,επειδη ηταν Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...τελικα εδειξε λιγο "οικτο" για να μην προκαλεσει και πηγε με πολιτικο ιπταμενο μεσο μεταφορας.......και ο σαμαρας με το ματι του ..στο Αττικο πηγε ....και ειχαν πεσει 30 γιατροι επειδη ηταν πρωθυπουργος....ας ηταν κανας περιπτερας και τωρα θα φορουσε γυαλινο ματι !!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αμην και ποτε .. στο ελληνικό φαρμακο εχω περισσότερη εμπιστοσύνη από το ελληνικό αγροτικό προιό

δεν μιλαμε για ποιοτητα ...μιλαμε για μονοπωλιο με τεραστια κερδη που θα πανε σε δυο τρεις .... τα ειδαμε και με την energa και την hellas power....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
είδα κάποια post στο θέμα αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω αν πράγματι κλείνει το ΨΝΑ όπως γράφτηκε... σε μια τέτοια περίπτωση τραμ θα ήθελα να καταλάβω γιατί λες τα παιδιά που νοσηλεύονται να γυρίσουν στους γονείς τους...
αν κατάλαβα κάτι λάθος, άκυρο!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν μιλαμε για ποιοτητα ...μιλαμε για μονοπωλιο με τεραστια κερδη που θα πανε σε δυο τρεις .... τα ειδαμε και με την energa και την hellas power....

λοιπον διαλιέχτε

(1) πρωτοτυπα=μονοπώλιο ξένο
(2) γενόσημα=πιθανότητα ελληνικού μονοπωλιου
(3) ελευθερα γενοσημα=φαρμακα από ινδια, πακισταν κλπ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οταν ήμουν εγω στην Γαλλία για σπουδές(ιατρική κιολάς,άσχετα αν δεν προχώρησα),
ράτζα ΔΕΝ υπήρχαν στα νοσοκομεία.

ο Γαλλος πληρωνει 4200 το χρονο κατα κεφαλην για την υγεια
ο Ελληνας 2400

δεν μπορεις να απαιτεις την ιδια ποιοτητα υγειας πληρωνοντας τα μισα. Εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις τα διπλα?

ΥΓ το ξερεις οτι η Ελλαδα ειναι πρωτη σε αναλογια γιατρων ανα κατοικο απο τις χωρες του OECD? Εχει κοντα τους διπλασιους γιατρους ανα 1000 κατοικους απο το μεσο ορο, τη Γαλλια κλπ
για να ζησουν οοοοοοοοοοοολοι αυτοι οι γιατροι ποιος πληρωνει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
είδα κάποια post στο θέμα αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω αν πράγματι κλείνει το ΨΝΑ όπως γράφτηκε... σε μια τέτοια περίπτωση τραμ θα ήθελα να καταλάβω γιατί λες τα παιδιά που νοσηλεύονται να γυρίσουν στους γονείς τους...
αν κατάλαβα κάτι λάθος, άκυρο!!!

ειπα..΄. τα παιδια που εχουν γονεις πρεπει η φροντιδα τους να ανατεθει σε αυτους..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο Γαλλος πληρωνει 4200 το χρονο κατα κεφαλιν για την υγεια
ο Ελληνας 2400

δεν μπορεις να απαιτεις την ιδια ποιοτητα υγειας πληρωνοντας τα μισα. Εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις τα διπλα?

ΥΓ το ξερεις οτι η Ελλαδα ειναι πρωτη σε αναλογια γιατρων ανα κατοικο απο τις χωρες του OECD? Εχει κοντα τους διπλασιους γιατρους ανα 1000 κατοικους απο το μεσο ορο, τη Γαλλια κλπ

οι γνωστοι μαλακες φιλε..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κατσε τωρα που θα βγει ο αλεξης κ θα γυρισει στο βιβλιοπωλειο ο αδωνης να δεις χαρα.. :2funny: :pipa1:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ο Γαλλος πληρωνει 4200 το χρονο κατα κεφαλην για την υγεια
ο Ελληνας 2400

ποσα παιρνει ενας νοσοκομειακος γιατρος του δημοσιου στην γαλλια και ποσα ενας ελληνας....θα μας πεις και αυτο ??? διοτι εχω την εντυπωση οτι ο γαλλος παιρνει τον τριπλασιο μισθο απο εναν ελληνα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο.....και λιγα λεω !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom