Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον για να τελειωνουμε με τις παπαριες περι ουρας και ράντζων.. στον Καναδά που έχει πολυ καλό συστημα υγειας η συνηθισμένη αναμονη στα επείγοντα ειναι 5-6 ωρες και στις εφημερίες μπορούν να υπάρξυυν και ράντζα στο διαδρομο μεχρις οτου γινει η διευθέτηση... και μιλάμε για μια χωρα στην οποία ο πρωτοκολλο προβλέπει 24 ωρες παραμονή στο νοσοκομείο σε περιπτωση φυσιολογικού τοκετού... (θελω να δω τι θα γινει αν εφαρμοστουν τα πρωτοκολα εδω που έχουμε τις μαγνητικές σαν γενκες αιματος)
Οπότε αν έχεις παιδί και πάθει π.χ καμια κρίση  σκωληκοειδίτιδας ,δεν θα έχεις πρόβλημα να το βάλουν σε κάποιο ράντζο στο διάδρομο ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τοτε σιωπή .. τουλαχιστον αυτος προσπαθει να κανει και κάτι

ναι θα κανει....μια τρυπα στο νερο....προσπαθουν να στρεψουν τον κοσμο σε ιδιωτικες ασφαλειες....με την ΑΣΠΙΣ δεν εβαλαν μυαλο...κουρεψαν τα ταμεια και οτι εχει μεινει θα τα αρπαξουν οι ιδιωτες λαμογια!!!να φανε και τα τελευταια!!!!

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τοτε σιωπή .. τουλαχιστον αυτος προσπαθει να κανει και κάτι
Ναι κάνει,

κλείνει το Ψ.Ν.Α και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Τα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί,θα τα φιλοξενήσεις εσύ?
ή θα τα πάρει σπίτι του ο Γεωργιάδης ?

vasilislo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
1
ναι θα κανει....μια τρυπα στο νερο....προσπαθουν να στρεψουν τον κοσμο σε ιδιωτικες ασφαλειες....με την ΑΣΠΙΣ δεν εβαλαν μυαλο...κουρεψαν τα ταμεια και οτι εχει μεινει θα τα αρπαξουν οι ιδιωτες λαμογια!!!να φανε και τα τελευταια!!!!
Ακριβώς έτσι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι αμε ...να εισαι σιγουρος για αυτο....ξερεις ,δεν εισαι ο μονος ελληνας πουπηγε εξωτερικο ....υπαρχουν πολλοι που εχουν παει και εχουν δει...και στη γερμανια πεφτει λαδωμα και φοροδιαφυγη και τις διεγραψαν δανεια επισης......

για τους φορους ακινητων μιλαμε... ασε τις αλλες παπαριες που λες σαν τον πορνοπαπο...

και ναι.. σε όλες τις χωρες της βόρειας ευρώπης υπάρχει φόρος στην ακίνητη περιουσία ο οποίος στις περισσότερες χωρες ορίζεται και εισπράτεται από την τοπικη αυτοδιοίκηση και δεν επιβαρύνει τον κρατικό κορβανα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οπότε αν έχεις παιδί και πάθει π.χ καμια κρίση  σκωληκοειδίτιδας ,δεν θα έχεις πρόβλημα να το βάλουν σε κάποιο ράντζο στο διάδρομο ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους.

φυσικά κανενα προβλημα.. και το παιδί μου έχει πάθει κριση σκωληκοειδίτιδας και το πήγα στο Γεννηματα που εφημέρευε και περίμενα περίπου 4 ωρες να το δούνε γιατι ειχε γινει καραμπολα στην παραλιακή και σε δωμάτιο μπήκε στις 8.30 το πρωι μαζί με αρκετούς άλλους..

so what?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι κάνει,

κλείνει το Ψ.Ν.Α και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Τα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί,θα τα φιλοξενήσεις εσύ?
ή θα τα πάρει σπίτι του ο Γεωργιάδης ?

δηλαδή  γονεις τους δεν παιζει να τα ξαναπάρουν σπίτι ??

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για τους φορους ακινητων μιλαμε... ασε τις αλλες παπαριες που λες σαν τον πορνοπαπο...

και ναι.. σε όλες τις χωρες της βόρειας ευρώπης υπάρχει φόρος στην ακίνητη περιουσία ο οποίος στις περισσότερες χωρες ορίζεται και εισπράτεται από την τοπικη αυτοδιοίκηση και δεν επιβαρύνει τον κρατικό κορβανα

και ο Βυρων...με τους φορους ακινητων ,ταπωσε τον Υπουργο Οικονομικων....δε λεμε για κατι αλλο!!!απλα πρπει να ριχνουμε και αλλα "χαρτια" στο τραπεζι που και που,οτι δεν ειναι ροδινα στο εξωτερικο που τα 2/3 την βγαζουν με λεξοτανιλ !!!

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φυσικά κανενα προβλημα.. και το παιδί μου έχει πάθει κριση σκωληκοειδίτιδας και το πήγα στο Γεννηματα που εφημέρευε και περίμενα περίπου 4 ωρες να το δούνε γιατι ειχε γινει καραμπολα στην παραλιακή και σε δωμάτιο μπήκε στις 8.30 το πρωι μαζί με αρκετούς άλλους..

so what?
Περίμενε το παιδί σου ώρες σε ράντζο μέσ τη μέση του διαδρομού  ?

Και λες so what ?

Για ρώτα λοιπόν το παιδί σου αν του άρεσε...
Και γράψε μας την απάντηση σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

για πες μας λοιπόν πως το θέλεις και ποιός το πληρώνει φυσικά...

γιατι εγώ πληρωνω τον μήνα κανενα πεντακοσάρι ευρω για υγεία (8% του μισθού μου) και εχω τις ίδιες ακριβως παροχές με έναν που πληρώνει 50 ευρώ τον μήνα...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή  γονεις τους δεν παιζει να τα ξαναπάρουν σπίτι ??
Ξέρεις...

οι γονείς κάποια στιγμή πεθαίνουν...

άλλοι δεν μπορούν να τα φροντίσουν,
χρειάζεται ειδκή αγωγή.

Λοιπον?
Θα τα πάρεις εσύ σπίτι σου που υποστηρίζεις το έργο του Γεωργιάδη ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Περίμενε το παιδί σου ώρες σε ράντζο μέσ τη μέση του διαδρομού  ?

Και λες so what ?

Για ρώτα λοιπόν το παιδί σου αν του άρεσε...
Και γράψε μας την απάντηση σου.

ναι... όπως περίμενα και εγώ πριν από 12 χρόνια στην Γαλλία οταν με πηγε ασθενοφορο σε ένα τροχαιο που είχα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξέρεις...

οι γονείς κάποια στιγμή πεθαίνουν...

άλλοι δεν μπορούν να τα φροντίσουν,
χρειάζεται ειδκή αγωγή.

Λοιπον?
Θα τα πάρεις εσύ σπίτι σου που υποστηρίζεις το έργο του Γεωργιάδη ?

(1)..δεν υπάρχει δεν μπορω υπάρχει δεν θελω
(2).. για τα παιδια που δεν έχουν γονείς να ληφθει μέριμνα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και ο Βυρων...με τους φορους ακινητων ,ταπωσε τον Υπουργο Οικονομικων....δε λεμε για κατι αλλο!!!απλα πρπει να ριχνουμε και αλλα "χαρτια" στο τραπεζι που και που,οτι δεν ειναι ροδινα στο εξωτερικο που τα 2/3 την βγαζουν με λεξοτανιλ !!!

ο Βυρων ειπε μεγίστη παπαρια όπως λες και εσύ

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για πες μας λοιπόν πως το θέλεις και ποιός το πληρώνει φυσικά...

γιατι εγώ πληρωνω τον μήνα κανενα πεντακοσάρι ευρω για υγεία (8% του μισθού μου) και εχω τις ίδιες ακριβως παροχές με έναν που πληρώνει 50 ευρώ τον μήνα...

και ποιος φταιει για αυτο ?? ποιος διαχειριζεται το ασφαλιστικο και τα ταμεια ??? τα κομματοσκυλα που εβαζε η καθε κυβερνηση.....ποιος επαιξε Χρηματιστηριο κατι λεφτα του ΙΚΑ ?? ο Σημιτης δε το εκανε ?? ποιον ρωτησε ?? τον ασφαλισμενο ?? οτι τους καπνισει εκαναν και κανουν....οι λαθος πολιτικες τους τα εκαναν ολα και τωρα σου λενε πληρωσε ......ποιοι ειναι σημερα οι διοικητες των ταμειων ??? εγω ??? παλι κομματοσκυλα μπηκαν να κοψουν και να φανε οτι μπορουν οσο ειναι καιρος.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και ποιος φταιει για αυτο ?? ποιος διαχειριζεται το ασφαλιστικο και τα ταμεια ??? τα κομματοσκυλα που εβαζε η καθε κυβερνηση.....ποιος επαιξε Χρηματιστηριο κατι λεφτα του ΙΚΑ ?? ο Σημιτης δε το εκανε ?? ποιον ρωτησε ?? τον ασφαλισμενο ?? οτι τους καπνισει εκαναν και κανουν....οι λαθος πολιτικες τους τα εκαναν ολα και τωρα σου λενε πληρωσε ......ποιοι ειναι σημερα οι διοικητες των ταμειων ??? εγω ??? παλι κομματοσκυλα μπηκαν να κοψουν και να φανε οτι μπορουν οσο ειναι καιρος.....
τι σχεση εχει το ΙΚΑ με τον ΕΟΠΥΥ???

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ο Βυρων ειπε μεγίστη παπαρια όπως λες και εσύ

ο Βυρων ο ΝΔημοκρατης ??? απλα οτι ειπωνεται αρνητικο,ριχνει και τα ποσοστα της ΝΔ ....και θεωρειται παπαρια απο τους βολεμενους!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο Βυρων ο ΝΔημοκρατης ??? απλα οτι ειπωνεται αρνητικο,ριχνει και τα ποσοστα της ΝΔ ....και θεωρειται παπαρια απο τους βολεμενους!!!

δηλαδή επειδή ειναι νεοδημοκρατης έχει το αλάθητο σαν τον πάπα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom