apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο ολαντ φταιει τυπεμα και η δικια τους σελίδα σε δολαρια τα εχει![]()
ο ολαντ φταιει τυπεμα και η δικια τους σελίδα σε δολαρια τα εχει![]()
τραβα και σ'ενα coffeemania στην Αγ Πετρουπολη και ελα πες μου ποσο κανει ο καπουτσινο
απο κει και περα δες εδω () τι προσφερουν σε γιατρους στη Γαλλια και τις εξυπναδουλες σε τιποτα χρυσαυγουλα
Ο Γάλλος ειδικευόμενος γιατρός κερδίζει (μεικτά) 46.824 καθ’ έτος
ο ολαντ φταιει τυπε![]()
Και το μέσο μηνιαίο εισόδημα είναι 1.630 ευρώ,κάτι το οποίο οι Γάλλοι το θεωρούν μικρό!!!!μάλιστα.. όταν για πλάκα μια γκαρσονιέρα στο Παρίσι έχει 12.000 ενοικιο τον χρόνο...
Το δε ετήσιο μηνιαίο εισόδημα ειναι 19.950 ευρώ.
εγω φιλε δεν πηγαινα σε καφε ξενοδοχειων να πιω καπουτσινο ..πηγαινα σε μαγαζια μεσα στην πολη ..εκει κυκλοφορουσα και εκει εμενα ....ο μεσος ορος καπουτσινο σε τιμη ειχε την ιδια τιμη με ελλαδα ....τωρα εαν πηγαινες να τον πιεις σε κανα καταγωγι ημιυπογειο ,τον επινες και με ενα ευρω.....τι coffemania μαλακιες μου λες ??? το 2005 που εφυγα δεν ειχε coffemania...ειχε starbucks...στην μοσχα θα εννοεις εσυ που ειχε και εχει !!! σαφως και ηταν πανακριβα σε μοσχα και αγια πετρουπολη και σημερα ακομη ακριβοτερα με 10 εκατομμυρια ρωσων να περναει καλα μονο και τα υπολοιπα 140 μυρια να ψωμολυσσανε ακομη και με σιγουρες πηγες διοτι ξαναπηγα και αλλες δυο φορες μεχρι το 2010.........επισης αυτο που μας εβαλες να δουμε ειναι προσφορα εργασιας σε μεταναστες γιατρους και οχι ντοπιους γαλλους ,ασε τις μαλακιες ....ησουν 3 χρονια γαλλια και δεν ξερεις να μας πεις ποσα επαιρνε ο ντοπιος γιατρος ???
εδω βλέπω άλλη τιμή... τι ισχύει τελικά;
Το διόρθωσα (ο δαίμων του τυπογραφείου).![]()
![]()
αυτο τι σημαινει τυπε?
Όταν ο μηχανικός είναι μισθωτός τότε ο εργοδότης του πληρώνει ΤΣΜΕΔΕ για κύρια σύνταξη, επικουρική σύνταξη, εφάπαξ, κλάδο υγείας και ΙΚΑ για παροχές σε είδος (επίδομα ασθενείας, επίδομα λοχείας, επίδομα αδείας).
μάλιστα.. όταν για πλάκα μια γκαρσονιέρα στο Παρίσι έχει 12.000 ενοικιο τον χρόνο...
Γραφει οτι "ΤΣΜΕΔΕ πληρωνει εθελοντικα ο ιδιος για δεύτερη συνταξη... την σφραγίδα την έχει παραδώσει προ αμνημονεύτων ετων γιατι οι δουλειες που κάνει δεν απαιτου σφραγίδα του ΤΕΕ (αρκούν οι διεθνείς επαγγελματικές αναγνωρίσεις που εχει)"...
αφου δεν εχει σφραγιδα, για να το κανει αυτο πρεπει να σβηστει και απο τα μητρωα του ΤΕΕ... πως πληρωνει ΤΣΜΕΔΕ?
Ουτε μπορω να καταλαβω πως πιστευει οτι επειδη ο Κακλαμανης δεν νοσηλευτηκε σε ιδιΩτικη κλινικη σημαινει οτι την ιδια συμπεριφορα που δειξανε σε αυτον οι γιατροι θα την δειξουνε και σε κανεναν κακομοιρη που θα παλευει για την ζωη του (εχασα συγγενικο μου προσωπο ενω τον ειχανε πεταμενο σε ενα κρεβατι 5 ωρες περιμενωντας το μοιραιο.... συστημα υγειας κυριοι)
Αποθεματικα δεν φαγανε απο το ΤΣΜΕΔΕ ?
εγω ημουνα 3 χρονια Γαλλια και δε το ξερα? Καλα που λογκαρα στο μπου να μαθω και που ημουνα
coffeemania εχει πανω απο 10 χρονια ... αλυσιδα ρωσικη ειναι ... κι ο cappucino εχει 370 ρουβλια (8,5 ευρω)
εγω ημουνα 3 χρονια Γαλλια και δε το ξερα? Καλα που λογκαρα στο μπου να μαθω και που ημουνα
coffeemania εχει πανω απο 10 χρονια ... αλυσιδα ρωσικη ειναι ... κι ο cappucino εχει 370 ρουβλια (8,5 ευρω)
Και να μην έχει και ασανσέρ....
(Καλά, το 7ο δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό. Κάτι σα Κολωνάκι λέμε.)
να πας στην σωστή σελίδα
και να πατήσεις + εκει που λεει Les Tarifs
Ουτε μπορω να καταλαβω πως πιστευει οτι επειδη ο Κακλαμανης δεν νοσηλευτηκε σε ιδιΩτικη κλινικη σημαινει οτι την ιδια συμπεριφορα που δειξανε σε αυτον οι γιατροι θα την δειξουνε και σε εναν κακομοιρη που θα παλευει για την ζωη του (εχασα συγγενικο μου προσωπο ενω τον ειχανε πεταμενο σε ενα κρεβατι 5 ωρες περιμενωντας το μοιραιο.... συστημα υγειας κυριοι)
οκ
αλλά αν μεταφράζω σωστά το λινκ που έβαλα πιο πάνω, με τα μισά λεφτά βγάζεις ετήσια κάρτα...
άρα γιατί να δώσεις 100+ για μηνιαία;
οκ
αλλά αν μεταφράζω σωστά το λινκ που έβαλα πιο πάνω, με τα μισά λεφτά βγάζεις ετήσια κάρτα...
άρα γιατί να δώσεις 100+ για μηνιαία;
στο ξαναλεω coffemania στην αγια πετρουπολη δεν εχει...τι δεν καταλαβες ??? δεν εχει....στη μοσχα εχει ομως ..πες μας για γαλλια εσυ που ησουν και ασε εμενα να σου πω για αγια πετρουπολη !!! μου λες τωρα για ρωσια μια χωρα οπου τα προιοντα εχουν ελευθερη αγορα ...πας σε ενα περιπτερο για τσιγαρα cαmel και πας στο αλλο παρακατω και εχουν διαφορετικες τιμες.....τι σχεση εχει με γαλλια ??? στην ρωσια το 2005 νομοθετησε για πρωτη φορα το κρατος ,για υποχρεωτικη ασφαλεια αυτοκινητων.....τι αλλο θες να μαθεις???
3 χρόνια περίπου.
Έκατσα όμως στην Γαλλία πολύ περισσότερο επειδή είχα και εχω συγγενείς (τον αδερφό μου ο οποίος παντρεύτηκε γαλλίδα).