Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κατσε τωρα που θα βγει ο αλεξης κ θα γυρισει στο βιβλιοπωλειο ο αδωνης να δεις χαρα.. :2funny: :pipa1:

εσυ μωρη κλασομπανιερα τι χαιρεσαι?? θα σε έχει ο μπουμπουκος να εισπράτεις τις δόσεις ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ποσα παιρνει ενας νοσοκομειακος γιατρος του δημοσιου στην γαλλια και ποσα ενας ελληνας....θα μας πεις και αυτο ??? διοτι εχω την εντυπωση οτι ο γαλλος παιρνει τον τριπλασιο μισθο απο εναν ελληνα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο.....και λιγα λεω !!!!

και φυσικα το κόστος ζωης στην Γαλλία είναι πενταπλασιο. αλλά αυτο δεν το λέμε..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ποσα παιρνει ενας νοσοκομειακος γιατρος του δημοσιου στην γαλλια και ποσα ενας ελληνας....θα μας πεις και αυτο ??? διοτι εχω την εντυπωση οτι ο γαλλος παιρνει τον τριπλασιο μισθο απο εναν ελληνα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο.....και λιγα λεω !!!!

ο τεμπ εχει σπουδασει στις βερσαλιες κ ξερει τα παντα για την υγεια, μην τον αμφισβητεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ειπα..΄. τα παιδια που εχουν γονεις πρεπει η φροντιδα τους να ανατεθει σε αυτους..

το ότι αυτά τα παιδιά έχουν ειδικές ανάγκες και χρειάζονται φροντίδα από ανθρώπους που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις το έχεις σκεφτεί; για το ΨΝΑ δεν μιλάμε; για ατομα που έχουν κάποια ψυχική διαταραχή... σωστά;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και φυσικα το κόστος ζωης στην Γαλλία είναι πενταπλασιο. αλλά αυτο δεν το λέμε..

σε τι ακριβως ειναι πενταπλασιο?? στις ασφαλειες αυτοκινητων ?? ή στην καθημερινοτητα ??? τοτε τι μας επριξαν τα αρχιδια πριν 3-4 χρονια οτι ο καφες το γαλα και το ψωμι στην γαλλια ειναι φθηνοτερα ??? στην γερμανια ακομη φθηνοτερα ??? απο οτι στην ελλαδα με μικροτερους μισθους ??? οι ιδιοι οι κυβερνωντες τα ελεγαν..εκτος και αν τοτε τα ελεγαν λαθος παλι!!!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

στη Γαλλια γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο με ειδικοτητα αν δε κανω λαθος παιζει γυρω στα 4000 το μηνα (12 μισθους και δεν εχει εξτραδακια για εφημερια κλπ)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στη Γαλλια γιατρος σε δημοσιο νοσοκομιο με ειδικοτητα αν δε κανω λαθος παιζει γυρω στα 4000 το μηνα (12 μισθους και δεν εχει εξτραδακια για εφημερια κλπ)

κοιτα ..με τα "αν δεν κανω λαθος" δουλεια δεν κανουμε....ξερεις ή δεν ξερεις ??? εγω εκατσα 3 ετη στην αγια πετρουπολη και ξερω να σου πω συγκεκριμενα οτι ο καπουτσινο εχει την ιδια τιμη με την ελλαδα.....δε θα παιζουμε την κολοκυθια !!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το ότι αυτά τα παιδιά έχουν ειδικές ανάγκες και χρειάζονται φροντίδα από ανθρώπους που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις το έχεις σκεφτεί; για το ΨΝΑ δεν μιλάμε; για ατομα που έχουν κάποια ψυχική διαταραχή... σωστά;
με τι να σκεφτει ρε ανθρωπε; ααχαχαχαχαχα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω μπορω να σου πω κοστολόγια

Μετρο Παρίσι ημερήσια κάρτα $38.86

ευρω εννοεις ή δολλαρια ΗΠΑ οπως το εχεις και ημερισιο ??? στην ελλαδα ποσο εχει το μηνιαιο πασο σε μετρο ...ρωταω γιατι εγω δεν χρησιμοποιω μετρο επειδη δεν εχει στην περιοχη μου!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ΙΚΑ είχα και ΤΣΜΕΔΕ και σε κρατικα νοσοκομεία πήγαινα που τα συντηρούσα με τις εισφορες μου για να
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πως γινεται να εχεις και ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ...
Θεωρω οτι πληρωνεις ΤΣΜΕΔΕ και εισαι Μηχανικος

Πως γινεται να εχεις και ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ...
Θεωρω οτι πληρωνεις ΤΣΜΕΔΕ και εισαι Μηχανικος

Πίπη παιδί μου γιατί επιμένεις; Σκας γάϊδαρο....

Όταν ο μηχανικός είναι μισθωτός τότε ο εργοδότης του πληρώνει ΤΣΜΕΔΕ για κύρια σύνταξη, επικουρική σύνταξη, εφάπαξ, κλάδο υγείας και ΙΚΑ για παροχές σε είδος (επίδομα ασθενείας, επίδομα λοχείας, επίδομα αδείας).

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
κοιτα ..με τα "αν δεν κανω λαθος" δουλεια δεν κανουμε....ξερεις ή δεν ξερεις ??? εγω εκατσα 3 ετη στην αγια πετρουπολη και ξερω να σου πω συγκεκριμενα οτι ο καπουτσινο εχει την ιδια τιμη με την ελλαδα.....δε θα παιζουμε την κολοκυθια !!!!

τραβα και σ'ενα coffeemania στην Αγ Πετρουπολη και ελα πες μου ποσο κανει ο καπουτσινο

απο κει και περα δες εδω () τι προσφερουν σε γιατρους στη Γαλλια και τις εξυπναδουλες σε τιποτα χρυσαυγουλα

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο Γάλλος ειδικευόμενος γιατρός κερδίζει (μεικτά) 46.824 καθ’ έτος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ευρω εννοεις ή δολλαρια ΗΠΑ οπως το εχεις και ημερισιο ??? στην ελλαδα ποσο εχει το μηνιαιο πασο σε μετρο ...ρωταω γιατι εγω δεν χρησιμοποιω μετρο επειδη δεν εχει στην περιοχη μου!!!

στην Ελλαδα 45 ευρω μηνιαία στην Αγγλία 136 λίρες (165 ευρω) στην Γαλλία 102 ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom