Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τί πάει να πει αυτό;Αηδία έχεις καταντήσει με αυτό το Φαήλε...
Δεν το έπιασα!!!!
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Τί πάει να πει αυτό;Αηδία έχεις καταντήσει με αυτό το Φαήλε...
φυγε ρε μπινε
Για το Φαήλο Κρανιδιώτη λέει ο πιπίκος. Ότι είμαι fan κιετς.Τί πάει να πει αυτό;
Δεν το έπιασα!!!!![]()
Oπως ακριβως καποτε ηθελε αρχιδια να παραμενεις δεξιός τα χρονια της πασοκικης χολερας.θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζειςθελει αρχιδια να μεινεις Θρησκος στις αναποδιες ;)
Fan του Μπουμπούκου θα σε χαρακτήριζα προσωπικά,αλλά anyway....τον απεχθάνεσαι δηλαδή τον Φαήλο;Για το Φαήλο Κρανιδιώτη λέει ο πιπίκος. Ότι είμαι fan κιετς.
Το ίδιο και κομμουνιστής ή αριστερός και να μην πας στο Πασόκ για καρέκλαOπως ακριβως καποτε ηθελε αρχιδια να παραμενεις δεξιός τα χρονια της πασοκικης χολερας.
σωστος.Ειμαι περηφανος που κοπαναγα πασοκους στην Ν.ΙωνιαOπως ακριβως καποτε ηθελε αρχιδια να παραμενεις δεξιός τα χρονια της πασοκικης χολερας.
Εγώ τον γουστάρω τον Φαήλο τύπε όσο λίγους, την περασμένη βδομάδα τον χαιρέτησα και στο Εφετείο στη Λουκάρεως. Αλλά ο πιπίκος έχει καταντήσει αηδία να με αποκαλεί τελευταία συνεχώς Φαήλο.Fan του Μπουμπούκου θα σε χαρακτήριζα προσωπικά,αλλά anyway....τον απεχθάνεσαι δηλαδή τον Φαήλο;
Δεν θες να μπαίνεις σε σύγκριση με μεγαθήρια ή φοβάσαι μην προσβληθεί επειδή είσαι λίγος μπροστά του;Εγώ τον γουστάρω τον Φαήλο τύπε όσο λίγους, την περασμένη βδομάδα τον χαιρέτησα και στο Εφετείο στη Λουκάρεως. Αλλά ο πιπίκος έχει καταντήσει αηδία να με αποκαλεί τελευταία συνεχώς Φαήλο.
Τίποτα από τα 2. Απλώς καταντάει κουραστικό.Δεν θες να μπαίνεις σε σύγκριση με μεγαθήρια ή φοβάσαι μην προσβληθεί επειδή είσαι λίγος μπροστά του;
Σπάζεσαι πολύ εύκολα πάντως όπως διαπίστωσα και παλαιότερα,να το προσέξεις αυτό.Τίποτα από τα 2. Απλώς καταντάει κουραστικό.
Σπάζεσαι πολύ εύκολα πάντως όπως διαπίστωσα και παλαιότερα,να το προσέξεις αυτό.![]()
Μάλιστα γιατρέ μου.Σπάζεσαι πολύ εύκολα πάντως όπως διαπίστωσα και παλαιότερα,να το προσέξεις αυτό.![]()
Nα και συμβουλατορας...Σπάζεσαι πολύ εύκολα πάντως όπως διαπίστωσα και παλαιότερα,να το προσέξεις αυτό.![]()
Έχεις σκεφτεί μήπως είσαι καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος;Παπαζολάκη ,έχεις γνωρίσει στη Σαλόνικα από κοντά την Πορνοπαπιούλα ;
Έχει ωραίες σιμπουκοχειλάρες ;
Ξεμύτισες εσύ; Περάσανε αρκετές σελίδες από το φιάσκο ε;Nα και συμβουλατορας...
Εχω κι αλλες δουλειες ξερεις.Ξεμύτισες εσύ; Περάσανε αρκετές σελίδες από το φιάσκο ε;