Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ σκάσε και κοίτα να μαθαίνεις τίποτα,ακόμα δεν μου έχεις ζητήσει το skype μου αν και με φλερτάρειςαχαχαχαχαχαχαχχαχ![]()
Εσύ σκάσε και κοίτα να μαθαίνεις τίποτα,ακόμα δεν μου έχεις ζητήσει το skype μου αν και με φλερτάρειςαχαχαχαχαχαχαχχαχ![]()
Εσύ σκάσε και κοίτα να μαθαίνεις τίποτα,ακόμα δεν μου έχεις ζητήσει το skype μου αν και με φλερτάρεις![]()
Δεν τα λες καλα τύπε.Για να σου στείλει τις γκόμενες.
Μετά αν θα τιςείναι δικό σου θέμα.
Ο Αλέκος γι'αυτό ξημεροβραδιάζεται στο νετ,για να χτυπάει γκόμενες....ο μόρτης μόνο καμακώνει στα μπαράκια.![]()
Τον σακάτεψες τύπε.Δεν τα λες καλα τύπε.
Ελαχιστες χτυπαω.
Οι περισσοτερες με χτυπανε.
Εχω που το εχω το σκαιπ σου, αν μου το ζητησει κανενας να το δωσω?Εσύ σκάσε και κοίτα να μαθαίνεις τίποτα,ακόμα δεν μου έχεις ζητήσει το skype μου αν και με φλερτάρεις![]()
με την τσάντα τους στο κεφάλι;Δεν τα λες καλα τύπε.
Ελαχιστες χτυπαω.
[size=15pt]Οι περισσοτερες με χτυπανε[/size].
Εξαρτάται από το ποιος θα στο ζητήσειΕχω που το εχω το σκαιπ σου, αν μου το ζητησει κανενας να το δωσω?
Κι ομως ετσι ειναι. Τι να κανω?Τον σακάτεψες τύπε.
Γάμα σαν να μην υπάρχει αύριο.Κι ομως ετσι ειναι. Τι να κανω?
Τί άλλο να κάνεις τύπε; Μια χαρά κάνεις το παγώνι.Κι ομως ετσι ειναι. Τι να κανω?
Γάμα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Φιλε πήγα στο Ειρηνοδικείο στην Αθήνα και νομίζω ότι έχει πολύ μουνί.
Ποια είναι η γνώμη σου ;
Τύπε έχει πολύ μουνί και καλό μουνί. Καταρχήν πέρσι προσέλαβαν καμιά 40αριά νέους ειρηνοδίκες εκ των οποίων οι 35 ήταν γυναίκες 25-27 ετών. Δεύτερον πρόπερσι προσέλαβαν καμιά 50αριά δικαστικες υπαλλήλους, σχεδόν όλες γυναίκες στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ. Τρίτον η συντριπτική πλειοψηφία όσων πάνε να δικάσουν ή να καταθέσουν στο Ειρηνοδικείο είναι δικηγορίνες ή ασκούμενες 22-35 ετών. Του μουνιού το πανηγύρι.Φιλε πήγα στο Ειρηνοδικείο στην Αθήνα και νομίζω ότι έχει πολύ μουνί.
Ποια είναι η γνώμη σου ;
Και κατα τα αλλα θελεις βοηθεια απο μενα?Τύπε έχει πολύ μουνί και καλό μουνί. Καταρχήν πέρσι προσέλαβαν καμιά 40αριά νέους ειρηνοδίκες εκ των οποίων οι 35 ήταν γυναίκες 25-27 ετών. Δεύτερον πρόπερσι προσέλαβαν καμιά 50αριά δικαστικες υπαλλήλους, σχεδόν όλες γυναίκες στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ. Τρίτον η συντριπτική πλειοψηφία όσων πάνε να δικάσουν ή να καταθέσουν στο Ειρηνοδικείο είναι δικηγορίνες ή ασκούμενες 25-35 ετών. Του μουνιού το πανηγύρι.
Τύπε έχει πολύ μουνί και καλό μουνί. Καταρχήν πέρσι προσέλαβαν καμιά 40αριά νέους ειρηνοδίκες εκ των οποίων οι 35 ήταν γυναίκες 25-27 ετών. Δεύτερον πρόπερσι προσέλαβαν καμιά 50αριά δικαστικες υπαλλήλους, σχεδόν όλες γυναίκες στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ. Τρίτον η συντριπτική πλειοψηφία όσων πάνε να δικάσουν ή να καταθέσουν στο Ειρηνοδικείο είναι δικηγορίνες ή ασκούμενες 25-35 ετών. Του μουνιού το πανηγύρι.
Ακριβώς !
Λέω την Τρίτη να πάω για μάτι !
Πρέπει να πάω να καταθέσω σαν μάρτυς για μιά υπόθεση
και ενώ δυσανασχέτησα αρχικά ,μετά διαπίστωσα ότι
Ειρηνοδικείο= Μουνοθύελλα !
Απλά η Μουνοθύελλα είναι 9-12.30 !
δωσε πονο
![]()
Μετά τις 12 τύπε σπάει πολύ η κίνηση γιατί τελειώνουν σιγά σιγά και τα ακροατήρια. Στο ισόγειο πάντως γίνεται το παιχνίδι. Από πάνω είναι το Μεικτό Ορκωτό και παίζουν μπαμπαλήδες.Ακριβώς !
Λέω την Τρίτη να πάω για μάτι !
Πρέπει να πάω να καταθέσω σαν μάρτυς για μιά υπόθεση
και ενώ δυσανασχέτησα αρχικά ,μετά διαπίστωσα ότι
Ειρηνοδικείο= Μουνοθύελλα !
Απλά η Μουνοθύελλα είναι 9-12.30 !
Το Μεικτο Ορκωτο δεν ειναι πανω ρε τύπε, ειναι ουσιαστικα σε αλλο κτιριο απο τον διπλανο δρομο.Μετά τις 12 τύπε σπάει πολύ η κίνηση γιατί τελειώνουν σιγά σιγά και τα ακροατήρια. Στο ισόγειο πάντως γίνεται το παιχνίδι. Από πάνω είναι το Μεικτό Ορκωτό και παίζουν μπαμπαλήδες.
Δεν έχω δικάσει ποτέ ΜΟΔ τύπε αλλά νομίζω ότι είναι στον πρώτο όροφο.Το Μεικτο Ορκωτο δεν ειναι πανω ρε τύπε, ειναι ουσιαστικα σε αλλο κτιριο απο τον διπλανο δρομο.