Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Με ΦΠΑ ή χωρίς τα θες;α να μην το ξεχασω αν δεν πεις μεχρι αυριο υψος,βαρος,χαρακτηριστικα θα σε μπουμπουνισω![]()
Με ΦΠΑ ή χωρίς τα θες;α να μην το ξεχασω αν δεν πεις μεχρι αυριο υψος,βαρος,χαρακτηριστικα θα σε μπουμπουνισω![]()
σιγά μην έγινε και πρεζάκιας ρε τύπετώρα στα μοναστήρια που ήταν δεν ξέρω μην έγινε και πούστης,δεν τον ρώτησα ποτέ.
θα πρέπει εσύ να πας να τον βρεις,πάλι στα μοναστήρια νομίζω είναι.....πες του να ερθει να τον περασω ενα χερι τον παλιο-κομμουνιστοπουστα![]()
καλα το τελευταιο που θα κανω θα ειναιΜε ΦΠΑ ή χωρίς τα θες;![]()
σε ποιο;θα πρέπει εσύ να πας να τον βρεις,πάλι στα μοναστήρια νομίζω είναι.....![]()
Χόρτο δεν νομίζω να καλλιεργούν στα μοναστήρια,αλλά από τύπους σαν τον παπα Τσάκαλο και τον Εφραίμ μέχρι και αυτό το περιμένω.σιγά μην έγινε και πρεζάκιας ρε τύπε
Δεν έχω ιδέα,μην είναι και σε καμιά σπηλιά αν το γύρισε στο πιο σκληροπυρηνικό.....σε ποιο;![]()
θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζειςΔεν έχω ιδέα,μην είναι και σε καμιά σπηλιά αν το γύρισε στο πιο σκληροπυρηνικό.....
Τι μαλακία και αυτή στην αναποδιά να τρέχεις σε θεούς και δαίμονες.....η αθεΐα είναι για τους δυνατούς τελικά.![]()
+100000000000000000000000000000000000000000000000000θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζειςθελει αρχιδια να μεινεις Θρησκος στις αναποδιες ;)
Εγώ στις αναποδιές το γύρισα βασικά,μικρό με τα θρησκευτικά και αυτά που κάναμε στο σχολείο κάθε βράδυ έκανα την προσευχή μου,μέχρι κατηχητικό πήγαινα.θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζειςθελει αρχιδια να μεινεις Θρησκος στις αναποδιες ;)
γαμημενε δεν επιασες το νοημα ;)Εγώ στις αναποδιές το γύρισα βασικά,μικρό με τα θρησκευτικά και αυτά που κάναμε στο σχολείο κάθε βράδυ έκανα την προσευχή μου,μέχρι κατηχητικό πήγαινα.
Και έχω κάτι @@ ΝΑ!!!!!![]()
μια χαρά το έπιασα ρε μαλάκα,το κλασσικό νόημα είναι στις δυσκολίες να μην αλλάζεις τα πιστεύω σου.γαμημενε δεν επιασες το νοημα ;)
τιποτα δεν καταλαβες ;)μια χαρά το έπιασα ρε μαλάκα,το κλασσικό νόημα είναι στις δυσκολίες να μην αλλάζεις τα πιστεύω σου.
αλλά βασικά πιστεύω πως πιστεύω μπορεί να διαμορφώσει κανείς μετά τα 24-25 με 30 μην σου πω....πριν είσαι αυτά που σου λένε/μαθαίνουν(γονείς,σχολείο κτλ)![]()
Κι εγώ τύπε πήγαινα κατηχητικό κάποτε. Ωραία χρόνια. Μαθαίναμε 2 πράγματα για τη θρησκεία μας, καμιά προσευχούλα και μετά μπαλίτσα στην πλατεία της εκκλησίας. Απαξίωνα στεγνά κάθε τσουτσεκάκι που με κορόιδευε που πήγαινα κατηχητικό. Τον έγραφα στις μεγάλες αυγουλωτές αρχιδάρες μου.Εγώ στις αναποδιές το γύρισα βασικά,μικρό με τα θρησκευτικά και αυτά που κάναμε στο σχολείο κάθε βράδυ έκανα την προσευχή μου,μέχρι κατηχητικό πήγαινα.
Και έχω κάτι @@ ΝΑ!!!!!![]()
respectΚι εγώ τύπε πήγαινα κατηχητικό κάποτε. Ωραία χρόνια. Μαθαίναμε 2 πράγματα για τη θρησκεία μας, καμιά προσευχούλα και μετά μπαλίτσα στην πλατεία της εκκλησίας. Απαξίωνα στεγνά κάθε τσουτσεκάκι που με κορόιδευε που πήγαινα κατηχητικό. Τον έγραφα στις μεγάλες αυγουλωτές αρχιδάρες μου.
Υπήρχε και στα χρόνια σου απαξίωση ως προς τα θεία;Κι εγώ τύπε πήγαινα κατηχητικό κάποτε. Ωραία χρόνια. Μαθαίναμε 2 πράγματα για τη θρησκεία μας, καμιά προσευχούλα και μετά μπαλίτσα στην πλατεία της εκκλησίας. Απαξίωνα στεγνά κάθε τσουτσεκάκι που με κορόιδευε που πήγαινα κατηχητικό. Τον έγραφα στις μεγάλες αυγουλωτές αρχιδάρες μου.
φυγε ρε μαλακα τραβα για υπνο μην μου την χαλας γαμω τα κοκκαλα σου και τα τουβλακια σου μαζικαρφώνεσαι, φαηλε!![]()
Αηδία έχεις καταντήσει με αυτό το Φαήλε...καρφώνεσαι, φαηλε!![]()