Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σιγά μην έγινε και πρεζάκιας ρε τύπε
Χόρτο δεν νομίζω να καλλιεργούν στα μοναστήρια,αλλά από τύπους σαν τον παπα Τσάκαλο και τον Εφραίμ μέχρι και αυτό το περιμένω.

Πάντως αλλαξοκωλιές δεν παίζει να μην κάνουν.....όχι όλοι,αλλά κάποιοι εξ'αυτών..... :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν έχω ιδέα,μην είναι και σε καμιά σπηλιά αν το γύρισε στο πιο σκληροπυρηνικό..... :birdman:

Τι μαλακία και αυτή στην αναποδιά να τρέχεις σε θεούς και δαίμονες.....η αθεΐα είναι για τους δυνατούς τελικά.  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν έχω ιδέα,μην είναι και σε καμιά σπηλιά αν το γύρισε στο πιο σκληροπυρηνικό..... :birdman:

Τι μαλακία και αυτή στην αναποδιά να τρέχεις σε θεούς και δαίμονες.....η αθεΐα είναι για τους δυνατούς τελικά.  :birdman:
θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζεις :2on1: θελει αρχιδια να μεινεις Θρησκος στις αναποδιες  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
θα σου μιλησω σοβαρα αν και δεν το αξιζεις :2on1: θελει αρχιδια να μεινεις Θρησκος στις αναποδιες  ;)
Εγώ στις αναποδιές το γύρισα βασικά,μικρό με τα θρησκευτικά και αυτά που κάναμε στο σχολείο κάθε βράδυ έκανα την προσευχή μου,μέχρι κατηχητικό πήγαινα. :birdman:

Και έχω κάτι @@ ΝΑ!!!!! :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Εγώ στις αναποδιές το γύρισα βασικά,μικρό με τα θρησκευτικά και αυτά που κάναμε στο σχολείο κάθε βράδυ έκανα την προσευχή μου,μέχρι κατηχητικό πήγαινα. :birdman:

γαμημενε δεν επιασες το νοημα ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
γαμημενε δεν επιασες το νοημα ;)
μια χαρά το έπιασα ρε μαλάκα,το κλασσικό νόημα είναι στις δυσκολίες να μην αλλάζεις τα πιστεύω σου. :birdman:

αλλά βασικά πιστεύω πως πιστεύω μπορεί να διαμορφώσει κανείς μετά τα 24-25 με 30 μην σου πω....πριν είσαι αυτά που σου λένε/μαθαίνουν(γονείς,σχολείο κτλ) :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μια χαρά το έπιασα ρε μαλάκα,το κλασσικό νόημα είναι στις δυσκολίες να μην αλλάζεις τα πιστεύω σου. :birdman:

αλλά βασικά πιστεύω πως πιστεύω μπορεί να διαμορφώσει κανείς μετά τα 24-25 με 30 μην σου πω....πριν είσαι αυτά που σου λένε/μαθαίνουν(γονείς,σχολείο κτλ) :birdman:
τιποτα δεν καταλαβες ;)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

Κι εγώ τύπε πήγαινα κατηχητικό κάποτε. Ωραία χρόνια. Μαθαίναμε 2 πράγματα για τη θρησκεία μας, καμιά προσευχούλα και μετά μπαλίτσα στην πλατεία της εκκλησίας. Απαξίωνα στεγνά κάθε τσουτσεκάκι που με κορόιδευε που πήγαινα κατηχητικό. Τον έγραφα στις μεγάλες αυγουλωτές αρχιδάρες μου.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Κι εγώ τύπε πήγαινα κατηχητικό κάποτε. Ωραία χρόνια. Μαθαίναμε 2 πράγματα για τη θρησκεία μας, καμιά προσευχούλα και μετά μπαλίτσα στην πλατεία της εκκλησίας. Απαξίωνα στεγνά κάθε τσουτσεκάκι που με κορόιδευε που πήγαινα κατηχητικό. Τον έγραφα στις μεγάλες αυγουλωτές αρχιδάρες μου.
respect

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Υπήρχε και στα χρόνια σου απαξίωση ως προς τα θεία;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως ο Χριστόδουλας είχε κάτι ιδέες....δες τρολοτράγουδο: