Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κάπως καλύτερος ελιγμός από του συντρόφου σου,ομολογουμένως.....Μετά τις 2 τα ξημερώματα δεν κάνω νομικές συζητήσεις.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κάπως καλύτερος ελιγμός από του συντρόφου σου,ομολογουμένως.....Μετά τις 2 τα ξημερώματα δεν κάνω νομικές συζητήσεις.![]()
Σου έχω ξαναπεί να μη μας λες συντρόφους. Μου προκαλεί ενοχλητικούς και δυσάρεστους συνειρμούς. Συναγωνιστές είναι το ορθό.Κάπως καλύτερος ελιγμός από του συντρόφου σου,ομολογουμένως.....![]()
![]()
Σύντροφοι κομματικά εννοώ μωρέ,που πήγε το μυαλό σου;Σου έχω ξαναπεί να μη μας λες συντρόφους. Μου προκαλεί ενοχλητικούς και δυσάρεστους συνειρμούς. Συναγωνιστές είναι το ορθό.
Κομματικά εννοώ κι εγώ. Μου θυμίζει τα κομμουνιστο-συντρόφια. Αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.Σύντροφοι κομματικά εννοώ μωρέ,που πήγε το μυαλό σου;![]()
Το χειρότερο για εσένα είναι gay ή κομμουνιστής;Κομματικά εννοώ κι εγώ. Μου θυμίζει τα κομμουνιστο-συντρόφια. Αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.![]()
παπατρολης ρε γαμημενεΤο χειρότερο για εσένα είναι gay ή κομμουνιστής;![]()
![]()
Εσύ με έχεις ερωτευτεί τρελά πάντωςπαπατρολης ρε γαμημενε![]()
θα δειξει αν με αγαπας και εσυ σε λιγο καιροΕσύ με έχεις ερωτευτεί τρελά πάντως![]()
κάθε μέρα ερωτικά πμ θα σου στέλνω....να βλέπεις τα emails σου :-* :-*θα δειξει αν με αγαπας και εσυ σε λιγο καιρο![]()
Νομίζω το κομμουνιστής. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος.Το χειρότερο για εσένα είναι gay ή κομμουνιστής;![]()
![]()
Τί από τα δύο έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε;Νομίζω το κομμουνιστής. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος.![]()
δεν ζηταω τιποτα παραπανωκάθε μέρα ερωτικά πμ θα σου στέλνω....να βλέπεις τα emails σου :-* :-*
Νομίζω το κομμουνιστής. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος.![]()
Εσύ τί από τα δύο έχεις δοκιμάσει και δεν σ'άρεσε;
Ευτυχώς κανένα τύπε.Τί από τα δύο έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε;![]()
![]()
τιποτα απο τα 2Εσύ τί από τα δύο έχεις δοκιμάσει και δεν σ'άρεσε;![]()
Τότε πως ξέρεις ότι δεν σ'αρέσει τίποτα από τα δύο;Ευτυχώς κανένα τύπε.
Ο νονός μου να σου πω πως είναι κνίτης και ταυτόχρονα ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....τώρα στα μοναστήρια που ήταν δεν ξέρω μην έγινε και πούστης,δεν τον ρώτησα ποτέ.τιποτα απο τα 2![]()
![]()
![]()
ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
![]()
α να μην το ξεχασω αν δεν πεις μεχρι αυριο υψος,βαρος,χαρακτηριστικα θα σε μπουμπουνισωΤότε πως ξέρεις ότι δεν σ'αρέσει τίποτα από τα δύο;
Έλα ρε δεν είχες ποτέ γκόμενα αριστερή; Τόσο κολλημένος είσαι;
πες του να ερθει να τον περασω ενα χερι τον παλιο-κομμουνιστοπουσταΟ νονός μου να σου πω πως είναι κνίτης και ταυτόχρονα ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....τώρα στα μοναστήρια που ήταν δεν ξέρω μην έγινε και πούστης,δεν τον ρώτησα ποτέ.