Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καημένε Άδωνι τί σου 'μελλε να πάθεις...
αν η νδ ειναι εστω 1% σοβαρο κομμα πρεπει στον επομενο ανασχηματισμο η αμεσα να ξηλωσει τον ασχετο μπουμπουκο της μανωλιδου απο το υπ.αναπτυξης.
Για να μην τον αφησει ανεργο και τρεχει στο τηλεαστυ για εκπομπη να τον κανει σε καποιο υπουργείο γραμματεα και να μπει ενας γνωστής στα οικονομικα και στο μαρκετινγκ να αναλαβει το υπουργείο,εγω του τηλεβιβλιοπωλη δεν του εχω εμπιστοσυνη ουτε περιπτερο να διοικησει οχι ολοκληρη χωρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
barock

εαν αλλαχτει ο συγκεκριμενος υπουργος και μετα την χθεσινη δηλωση που εκανε τα πραγματα καπως θα κατασταλαξουν

Ο συγκεκριμένος υπουργός έχει κάνει δουλειά σε όσα υπουργεία έχει περάσει. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι που δεν έχουν αλλαξει χρόνια τώρα που ήταν διακοσμητικοί.
Απλά εσύ είσαι εμμονικός με τη ΝΔ και πρώτο απ όλους τον Άδωνη.
ποιος ρε ειναι εμμονικος πουστράκι των τσοντοσινεμα.
Ο αδωνης κυκλοφορει παντα με 3 μποντιγκαρντ οπλισμένους γιατι ξερει οπου παει θα φαει ξυλο.
Ολος ο επιχειρηματικος κοσμος τον βριζει και ειδικα αυτοί της εστιασης και του εμποριου,μονο με τους βιβλιοπωλες τα βρισκει.
Σε ποιο υπουργειο ρε στρινγκακια τα πηγε καλα??
Θα ξεχασω εγω το καραγκιοζιλικι του περυσι τον ιουνιο που ηταν 2 μπουλντοζες στο ελληνικο και ειχε παει ταχα να επιβλεψη την αναδομηση και την αλλη μερα βγηκε καταμαυρος στα καναλια απο το ψωλαριουμ που εκανε αυτος μαζι με την πορνοψωναρα τη γυναικα του.

Η οταν ηταν Υπ.υγειας και ηθελε την αυξηση της τιμης του εισητηριου απο 5 ευρω που ηταν στα 25 και σε νοσοκομεια γεματα ελλειψεις.
Γαμω τον μπουμπουκο σας

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
ο κυριος - αρχιδια κυριος- αυτός ειναι οτι ποιο τραγικο αστειο εξευτελιστικο υπαρχει στην παραταξη της νδ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο κυριος - αρχιδια κυριος- αυτός ειναι οτι ποιο τραγικο αστειο εξευτελιστικο υπαρχει στην παραταξη της νδ
δεν αντιλαμβανονται οι κυβερνητικοι και οι οπαδοι τους οτι οσο μενει σε καρεκλα υπουργειου και με οτι εχει πει μεχρι στιγμης χανονται ψηφαλακια οπαδων της νδ καθε μερα

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
146490494_3523586257770409_2089158131798948363_n.jpg

:tooth::tooth:

:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν αντιλαμβανονται οι κυβερνητικοι και οι οπαδοι τους οτι οσο μενει σε καρεκλα υπουργειου και με οτι εχει πει μεχρι στιγμης χανονται ψηφαλακια οπαδων της νδ καθε μερα
Ναι, ναι, σωστά!!!

Αυτά έλεγες κι όταν έβγαινε στις πλατείες προεκλογικά... τελικά δεύτερος πίσω από τον Χατζηδάκη βγήκε! :think:

Μα πόσο δίκιο έχεις σε ΟΛΑ όσα λες ρε παιδί μου... σκέφτομαι πολύ σοβαρά από εδώ και πέρα να μην ψάχνω καν αυτό που λες εσύ! Δεν χωράει αμφισβήτηση! Μα δεν έχεις βαρεθεί ρε αδερφέ να έχεις ΠΑΝΤΑ δίκιο? :grin: Τι είναι αυτό το πράγμα με σένα πχια!!!!!!!!!! :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
την μεγιστη ευθυνη για την καταντια του κυβερνητικου κομματος εχει ο καρατζαφερης

παιδι του ειναι ο αδωνης ο ιδιος τον μορφωσε με αυτη την ιδεολογια του και καθε μερα στο καναλι του μονο καλα λογια εχει να πει για τον μπουμπουκο

ο βοριδης αν και τέκνο του καρατζαφερη εχει φερθει πιο εξυπνα και γνωριζει τις παγιδες το ιδιο και ο πλευρης junior

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
την μεγιστη ευθυνη για την καταντια του κυβερνητικου κομματος εχει ο καρατζαφερης

παιδι του ειναι ο αδωνης ο ιδιος τον μορφωσε με αυτη την ιδεολογια του και καθε μερα στο καναλι του μονο καλα λογια εχει να πει για τον μπουμπουκο

ο βοριδης αν και τέκνο του καρατζαφερη εχει φερθει πιο εξυπνα και γνωριζει τις παγιδες το ιδιο και ο πλευρης junior

Ο Βορίδης προσέχει τι λέει. Ο Άδωνις έχει γλωσσοδιάρροια!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Και πάλι έξω έπεσες!!! Μα τίποτα σωστό? :grin:

Ο Άδωνις και ο Βορίδης, μπορεί μεν να κατέβηκαν στην πολιτική με τον Καρατζαφέρη, αλλά όταν έπρεπε να πάρουν απόφαση για το τι θα ακολουθήσουν, αυτό που πίστευαν οι ίδιοι (δηλαδή στο PSI) ή αυτό που πίστευε το κόμμα (όχι στο PSI), παραιτήθηκαν και δεν κράτησαν ούτε την έδρα του βουλευτή. Που αυτό θα σήμαινε 2 πράγματα:

- Θα τελείωνε η πολιτική τους καριέρα
- ή θα σενέχιζαν την πολιτική τους καριέρα.

Τελικά έγινε το δεύτερο και αυτοί εκλέγονται κάθε φορά από τον κόσμο.

Ο δε Άδωνις, παραιτήθηκε και από Υπουργός τότε. Και μετά από λίγο καιρό, μπήκαν κι οι δυο στην ΝΔ (καλά ο Άδωνις ήταν στην ΟΝΝΕΔ παλιά) και εκλέχτηκαν με σταυρό, δηλαδή με ΨΗΦΟΥΣ. Δεν τους τοποθέτησε κανείς και πουθενά, όπως π.χ. ο αλεξέγιεφ τοποθέτησε τους μισούς ανελίτες!

Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά? ή όχι ακόμα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γαμω τον μπουμπουκο σας
Mόνο αυτό κρατάω!!!

Επειδή φαίνεται περίτρανα ότι σας έχει βιάσει μέχρι και τα υποσυνείδητά σας!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
αυτος ουτε τη μανωλιδου τη ψωναρα δεν πηδα θα πηδησει αριστερο???
Απλα ρσ θειτσο νοιαζομαι για τους ανθρωπους της εστιασης που τους εχει 3.5 μηνες κλειστους και το παπαρι τους κοροιδευει καταμουτρα .
1 το ψεμα,οτι οι ανθρωποι της εστιασης θελουν να ειναι κλειστοι.

2 η αλαζονεια οποιος λεει οτι θα κλεισει την επιχειρηση του να φερει τα κλειδια να την αγορασει ο αδωνης.

Αυτη ειναι η φασιστικη νδ θειτσο αυτοι κυβερνανε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Και πάλι έξω έπεσες!!! Μα τίποτα σωστό? :grin:

Ο Άδωνις και ο Βορίδης, μπορεί μεν να κατέβηκαν στην πολιτική με τον Καρατζαφέρη, αλλά όταν έπρεπε να πάρουν απόφαση για το τι θα ακολουθήσουν, αυτό που πίστευαν οι ίδιοι (δηλαδή στο PSI) ή αυτό που πίστευε το κόμμα (όχι στο PSI), παραιτήθηκαν και δεν κράτησαν ούτε την έδρα του βουλευτή. Που αυτό θα σήμαινε 2 πράγματα:

- Θα τελείωνε η πολιτική τους καριέρα
- ή θα σενέχιζαν την πολιτική τους καριέρα.

Τελικά έγινε το δεύτερο και αυτοί εκλέγονται κάθε φορά από τον κόσμο.

Ο δε Άδωνις, παραιτήθηκε και από Υπουργός τότε. Και μετά από λίγο καιρό, μπήκαν κι οι δυο στην ΝΔ (καλά ο Άδωνις ήταν στην ΟΝΝΕΔ παλιά) και εκλέχτηκαν με σταυρό, δηλαδή με ΨΗΦΟΥΣ. Δεν τους τοποθέτησε κανείς και πουθενά, όπως π.χ. ο αλεξέγιεφ τοποθέτησε τους μισούς ανελίτες!

θειτσο υπηρχαν ηδη ζυμωσεις και φλερτ με τη νδ στα κρυφα χαμπαρι δεν ειχες παρει,ο Τζέφρι το καταλαβε αλλα ηταν αργα,τα ιδια του τα πρωτοπαλικαρα τον προδωσαν.
Ο αδωνης αν δεν του ταξει η νδ υπουργηλικι και βγει ο συριζα και του πει ελα ως υπ.αναπτυξης σε ενα λεπτο γινεται συριζαιος και θα τον εχετε στα καναλια να σας βριζει.
Τετοιοι πολιτικοι σαν τον μπουμπουκο οχι υπουργοι αλλα ουτε βουλευτες δεν πρεπει να γινονται αλλα εχε χαρη τους εκδοτικους οικους τους συγγραφεις και τους βιβλιοπωλες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο αδωνης αν δεν του ταξει η νδ υπουργηλικι και βγει ο συριζα και του πει ελα ως υπ.αναπτυξης σε ενα λεπτο γινεται συριζαιος και θα τον εχετε στα καναλια να σας βριζει.
XΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λοιπόν άκου, εάν γίνει ποτέ αυτό, θα σου δώσω όλη την περιουσία μου. Αν πάει ποτέ ο Άδωνις στον τσίριζα ως υπουργός, εγώ θα σου δώσω όλη την περιουσία μου. Μάρτυρες όλοι του bou! Πάρε και screenshot!!!

Εάν όμως όχι, τότε θα μου δώσεις εσύ το σπίτι σου. Δεν με νοιάζει που είναι των γονιών σου, αυτό κανόνισέ το εσύ μαζί τους. Πάει? Και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας? Μέχρι τις εκλογές? Απάντησε αν είσαι άντρακλας με αρχίδια αν συμφωνείς ή σε περίπτωση που είσαι μια κοινή πουτανίτσα ζαιούλα απάντα ότι δεν συμφωνείς.

Το 2023 ο Άδωνις Υπουργός του τσίριζα.

Ζαν: Ναι
Μπαρμπαπήδουλας: Όχι
Τίμημα: περιουσία

Περιμένω καντινιεράκο! :grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
παλιά είχε ραντεβού θανάτου

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τονυ

εαν εισουν 5-6 χρονια πριν εδω τετοια γεγονοτα ηταν καθημερινα στο μπου βρισηδια γαμοσταυριδια ραντεβου θανατου απο ολα ειχε ο μπαξες

Τελικά δεν μου είπες, εσύ που είσαι και παλιός:
Δεν γέλασες πολύ με την ιστορία του αχαχούχα που είχε εφεύρει μια Αγγελικούλα που και καλά τον έψαχνε μέσα στο bou;
Γι αυτόν λέω:

Συνημμένα

• axaxouxas.png
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 40

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τονυ

εαν εισουν 5-6 χρονια πριν εδω τετοια γεγονοτα ηταν καθημερινα στο μπου βρισηδια γαμοσταυριδια ραντεβου θανατου απο ολα ειχε ο μπαξες

Δεν γέλασες πολύ με την ιστορία του αχαχούχα που είχε εφεύρει μια Αγγελικούλα που και καλά τον έψαχνε μέσα στο bou;
Γι αυτόν λέω:
εχουνε περασει αρκετα χρονια

θυμαμαι ομως τον απολυτο που ελεγε για ενα μελος παπιας και εβαζε σε οποιοδηποτε προσωπο μια παπια του ντισνευ σε χειρουργειο κλπ

θυμασαι ποιο μελος ηταν η παπια?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τονυ

Γι αυτόν λέω:
εχουνε περασει αρκετα χρονια

θυμαμαι ομως τον απολυτο που ελεγε για ενα μελος παπιας και εβαζε σε οποιοδηποτε προσωπο μια παπια του ντισνευ σε χειρουργειο κλπ

θυμασαι ποιο μελος ηταν η παπια?

Ο Φέθρυ;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν την εχεις καταλαβει την διαφορα η δεν θυμασαι να στο θυμησω λοιπον

ο καρατζαφερης εχει δειξει πολλες φορες ενα βιντεο στο οποιο φευγαμε οι 3 τους απο το κομμα και τους χλευαζαν η νεολαια του λαος και στελεχη

την κανανε στο παρα ενα για να βγουνε βουλευτες με την νεα δημοκρατια

λογω αυτου του περιστατικου ο καρατζαφερης ελεγε προδοτη (και εξακολουθει να τον λεει) τον αδωνη διοτι παρεσυρε τον βοριδη και τον πλευρη junior

ασχετα εαν μετεπειτα για να του φυγει ο καημος εκανε τα ρουσφετια του απο την πισω πορτα με τα "παιδια του" απο κυβερνηση σαμαρα εως τωρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
XΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λοιπόν άκου, εάν γίνει ποτέ αυτό, θα σου δώσω όλη την περιουσία μου. Αν πάει ποτέ ο Άδωνις στον τσίριζα ως υπουργός, εγώ θα σου δώσω όλη την περιουσία μου. Μάρτυρες όλοι του bou! Πάρε και screenshot!!!

Εάν όμως όχι, τότε θα μου δώσεις εσύ το σπίτι σου. Δεν με νοιάζει που είναι των γονιών σου, αυτό κανόνισέ το εσύ μαζί τους. Πάει? Και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας? Μέχρι τις εκλογές? Απάντησε αν είσαι άντρακλας με αρχίδια αν συμφωνείς ή σε περίπτωση που είσαι μια κοινή πουτανίτσα ζαιούλα απάντα ότι δεν συμφωνείς.

Το 2023 ο Άδωνις Υπουργός του τσίριζα.

Ζαν: Ναι
Μπαρμπαπήδουλας: Όχι
Τίμημα: περιουσία

Περιμένω καντινιεράκο! :grin:
χαζοθειτσο ο δικος σου ο μπουμπουκος μια ζωη θα εχει υπουργιλικη στη νδ αλλιως θα τους απειλει να φυγει κατι που η νδ δεν θα θελει.
Απλα χωρις υπουργειο και αδωνης στη νδ δεν μενει.
Έβγαλα σημερα 500 γιουρια βαλε μου λογαριασμο δικο σου οτι εχεις πανω απο 1 εκ ευρω μιας και βγαζεις 3500 χιλιαρικα καθε μερα και ειναι δικα σου.
Αν δεν βαλεις λογαριασμο θα σου δωσω το δικο μου να μου καταθεσεις 500.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom