gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σιγα που πανε.....καθε μηνα ταξιδια πανε οι γιατροι......πάνε αυτά... δεν παίζουνε πλέον... και καλά κάνουν...
σιγα που πανε.....καθε μηνα ταξιδια πανε οι γιατροι......πάνε αυτά... δεν παίζουνε πλέον... και καλά κάνουν...
Ερώτηση ψιλοάσχετου: Αν δεν κάνω λάθος τα φάρμακα που χρησιμοποιεί ο στρατός γενόσημα δεν είναι; Δεν παρασκευάζονται στην ΑΒΥΥ; Πώς κάποιοι βγάζουν τα "γενόσημα" συλλήβδην σκάρτα;
Ερώτηση ψιλοάσχετου: Αν δεν κάνω λάθος τα φάρμακα που χρησιμοποιεί ο στρατός γενόσημα δεν είναι; Δεν παρασκευάζονται στην ΑΒΥΥ; Πώς κάποιοι βγάζουν τα "γενόσημα" συλλήβδην σκάρτα;
σιγα που πανε.....καθε μηνα ταξιδια πανε οι γιατροι......
ναι ρε φιλε.....αν σου δωσω την συνταγη μπορεις να φτιαξεις και συ το κοκκινιστο της μανας μου στο εστιατοριο που θα ταισεις λαικο κοσμο....το θεμα ειναι αν σε συμφερει σαν εστιατοριο να βαλεις κρεας α ποιοτητας,το καλο το μακαρονι,την καλη την σαλτσα κλπ κλπ....η ΠΑΒΥΥ κλπ δεν εχουν κανενα κερδος να βγαλουν ετσι κι αλλιως......φυσικα και θα βγαλουν καλο φαρμακο...Ερώτηση ψιλοάσχετου: Αν δεν κάνω λάθος τα φάρμακα που χρησιμοποιεί ο στρατός γενόσημα δεν είναι; Δεν παρασκευάζονται στην ΑΒΥΥ; Πώς κάποιοι βγάζουν τα "γενόσημα" συλλήβδην σκάρτα;
ειδικά αυτό το πορτοκαλί σιρόπι για το βήχα κάνει θαύματα!
τα παυσίπονα όμως είναι για το μπούτζο! :S
πάνε αυτά... δεν παίζουνε πλέον... και καλά κάνουν...
και τα φαρμακα που χρησιμοποιουν τα νοσοκομεια γενοσημα ειναι αρα πεθαινει ο κοσμος στα νοσοκομεια? δεν το λεω εγω, ετσι τσιμπουκωσε εναν γιατρο του ΕΣΥ ο αδωνης στην εκπομπη του χατζηνικολαου και ο γιατρος καταπιε το αρχιδι του και εκατσε κατω.
ναι ρε φιλε.....αν σου δωσω την συνταγη μπορεις να φτιαξεις και συ το κοκκινιστο της μανας μου στο εστιατοριο που θα ταισεις λαικο κοσμο....το θεμα ειναι αν σε συμφερει σαν εστιατοριο να βαλεις κρεας α ποιοτητας,το καλο το μακαρονι,την καλη την σαλτσα κλπ κλπ....η ΠΑΒΥΥ κλπ δεν εχουν κανενα κερδος να βγαλουν ετσι κι αλλιως......φυσικα και θα βγαλουν καλο φαρμακο...
τυπε μολις μου εβγαλες τον εσπρεσο που πινω απο τη μυτη
μη τα πετας ετσι αποτομα αυτα, ριξε μια προειδοποιηση πρωτα να παρουμε τα μετρα μας
ΥΓ μωρε μια χαρα παιζουν, μεχρι και σκαφη Ελληνικης ιδιoκτησιας ειναι κλεισμενα απο φαρμακευτικη για Χριστουγεννα St Barts για καλα γιατρουδια
To "μπενταντίν" λες :S
Τι σιρόπι, ρε φίλος, αυτό είναι για γαργάρες! Μη μου πεις ότι το ήπιες...
στα νοσοκομεία υπάρχουν προσφορές και τα original πωλούνται σε άλλη τιμή... δεν έχουν μόνο γενόσημα τα νοσοκομεια...
αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως είναι κακά φάρμακα...
To "μπενταντίν" λες :S
Τι σιρόπι, ρε φίλος, αυτό είναι για γαργάρες! Μη μου πεις ότι το ήπιες...
στο 80% χρησιμοποιουνται γενοσημα. το λενε επισημα χειλη με επισημα στοιχεια και δε το διεψευσε κανεις γιατρος ή αλλος. φιλε με κουρασες με οι κουβεντες σου ειναι αναξιοπιστες.
αντε παλι. ειπαμε δεν παιζει καλη και κακη σαλτσα στη χημεια. μετρημενα κουκια ειναι.
ναι ρε φιλε.....αν σου δωσω την συνταγη μπορεις να φτιαξεις και συ το κοκκινιστο της μανας μου στο εστιατοριο που θα ταισεις λαικο κοσμο....το θεμα ειναι αν σε συμφερει σαν εστιατοριο να βαλεις κρεας α ποιοτητας,το καλο το μακαρονι,την καλη την σαλτσα κλπ κλπ....η ΠΑΒΥΥ κλπ δεν εχουν κανενα κερδος να βγαλουν ετσι κι αλλιως......φυσικα και θα βγαλουν καλο φαρμακο...
πλενει το ιδιο καλα το επωνυμο απορρυπαντικο και το προιον ιδιωτικης ετικετας;Αλλού το πάει. Είναι σαν να σε ρωτάει αν π.χ η πρωτείνη της ON είναι το ίδιο αξιόπιστη με αυτήν της warrior lab άσχετα αν η "συνταγή" είναι η ίδια ;)
ειναι ;ρε γλιτσα το φαρμακο ειναι η δραστικη ουσια και η ποσοτητα της οχι το αλευρι κι ζαχαρι που κανουν το χαπι...
και η δραστικη ουσια εινα συγκεκριμενη