δυστυχως αυτος ειναι ο κανόνας... την γκρινια την ακους από αυτους που δεν έχον εισφερει φραγκο..
αν εστιάζεις στην γκρίνια μάλλον έχεις δίκιο
αλλά πρέπει να βλέπεις τον λόγο που γκρινιάζει κάποιος για να δεις αν έχει δίκιο ή όχι
δυστυχως αυτος ειναι ο κανόνας... την γκρινια την ακους από αυτους που δεν έχον εισφερει φραγκο..
εχεις πχ χοληστερινη
εχω δυο φαρμακα να σου δωσω ως ιατρικός επισκέπτης
η Αγγλια είναι μια πολυ ειδικη περίπτωσ διότι δεχεται κυκλοφορια προιόντων που δεν κυκλοφορουν στη υπόλοιπη ΕΕ λογω του ότι προεχονται απο χωρες της Βρετανικης Κοινοπολιτείας...και όμως στην Αγγλία υπάρχουν γενόσημα από χώρες Ασίας και πρόσφατα παρατηρήθηκαν και προβλήματα ως προς την αποτελεσματικότητα τους...
το εργατικό κόστος έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση Ελλάδας με χώρες της Ασίας ακόμα και σε αυτοματοποιημένη διαδικασία...
επίσης υπάρχουν και άλλα κόστη (ξέχασα να το αναφέρω πριν) που σχετίζονται με τον εξοπλισμό που είναι ιδιαίτερος στην φαρμακοβιομηχανία...
εχεις πχ χοληστερινη
εχω δυο φαρμακα να σου δωσω ως γιατρος....περιπου το ιδιο αποτελεσματικα
το α κανει 20 ευρω αλλα εχει και γενοσημο που κανει 10 ευρω ελληνικο με ονομα β
το γ φαρμακο κανει 30 ευρω και δεν εχει ακομη γενοσημο γιατι δεν εληξε η πατεντα
αν παρεις το α θα πληρωσεις 15 ευρω,αν παρεις το β 2,5 ευρω αν παρεις το γ 7,5 ευρω....μην ρωτησεις γιατι εξυπνος εισαι θα το βρεις....
εγω ως καλος γιατρος παρακαπτοντας και τον σκοπελο-διλημμα γενοσημο ή μη γενοσημο που εσυ ως ασθενης μπορει να μου βαλεις σου προτεινω λοιπον το γ.....και
εσυ εισαι κερδισμενος στην τσεπη σου,η μεγαλοπολυεθνικη που το εχει επισης αφου πουλαει πολλα κομματια και παιρνει απο το ελληνικο δημοσιο τα 22,5 ευρω,ο ασθενης ευχαριστημενος γιατι παιρνει πρωτοτυπο,ο γιατρος ευχαριστημενος γιατι παει ταξιδι στο πουκετ και ολα καλα.....
τα 15 ευρώ του α πως βγαίνουν;
εχεις πχ χοληστερινη
το γ φαρμακο κανει 30 ευρω και δεν εχει ακομη γενοσημο γιατι δεν εληξε η πατεντα
αν παρεις το α θα πληρωσεις 15 ευρω,αν παρεις το β 2,5 ευρω αν παρεις το γ 7,5 ευρω....μην ρωτησεις γιατι εξυπνος εισαι θα το βρεις....
εγω ως καλος γιατρος παρακαπτοντας και τον σκοπελο-διλημμα γενοσημο ή μη γενοσημο που εσυ ως ασθενης μπορει να μου βαλεις σου προτεινω λοιπον το γ.....και
εσυ εισαι κερδισμενος στην τσεπη σου,η μεγαλοπολυεθνικη που το εχει επισης αφου πουλαει πολλα κομματια και παιρνει απο το ελληνικο δημοσιο τα 22,5 ευρω,ο ασθενης ευχαριστημενος γιατι παιρνει πρωτοτυπο,ο γιατρος ευχαριστημενος γιατι παει ταξιδι στο πουκετ και ολα καλα.....
η αγγλια ειναι γενικα ειδικη περιπτωση γιατι οι γιατροι ακολουθουν τα θεσπισμενα πρωτοκολλα συνταγογραφησης και δεν δινουν οτι να ναι σε οποιον ασθενηη Αγγλια είναι μια πολυ ειδικη περίπτωσ διότι δεχεται κυκλοφορια προιόντων που δεν κυκλοφορουν στη υπόλοιπη ΕΕ λογω του ότι προεχονται απο χωρες της Βρετανικης Κοινοπολιτείας...
το εργατικό κοστος στα γενόσημα είναι μηδαμινό. το μεγαλύτερο κόστος των γενοσήμων είναι τα έξοδα προώθησης τους στην αγορα της συνταγογράφησης (γιατροί συνέδρια, δωρα κλπ) το οποιο μειωνεται δραστικα με την συνταγογραφηση δρατικήςουσίςα
12,5 ειναι εχεις δικιο......10 η διαφορα και 2,5 η συμμετοχητα 15 ευρώ του α πως βγαίνουν;
εχεις πχ χοληστερινη
η Αγγλια είναι μια πολυ ειδικη περίπτωσ διότι δεχεται κυκλοφορια προιόντων που δεν κυκλοφορουν στη υπόλοιπη ΕΕ λογω του ότι προεχονται απο χωρες της Βρετανικης Κοινοπολιτείας...
το εργατικό κοστος στα γενόσημα είναι μηδαμινό. το μεγαλύτερο κόστος των γενοσήμων είναι τα έξοδα προώθησης τους στην αγορα της συνταγογράφησης (γιατροί συνέδρια, δωρα κλπ) το οποιο μειωνεται δραστικα με την συνταγογραφηση δρατικήςουσίςα
συμφωνω....αλλα αν δεν πεσει η χοληστερινη σου θα φταιει το φαρμακο σαν φαρμακο ,εσυ που τρως οτι να ναι ή το γεγονος οτι εγω σαν εταιρεια γενοσημων στα δεκα χαπια βαζω τρια με αλευρακι μεσα για να μειωσω το κοστος;λαθος εισαι. εγω θα ειμαι ευχαριστημενος με το γενοσημο.
αν συνταγογραφήσει την Ψ πρεπει να είναι σιγουρος πως θα κάνει για την περίπτωση σου
γιατί το κράτος δεν θα πληρώνει το ελληνικό γενόσημο αλλά το πιο φτηνό που δεν θα είναι το πιο φτηνό...
κοινή λογική...
ναι αμα τον παρει ο ιατρικος επισκεπτης και τον παει 2 βδομαδες στον Αγιο Μαυρικιο για σεμιναριο με 2-3 Ρωσιδες για παρεα οταν ερθει ο γιατρος Ελλαδα θα ορκιζεται οτι το Ψ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για την περιπτωση σου.
η αγγλια ειναι γενικα ειδικη περιπτωση γιατι οι γιατροι ακολουθουν τα θεσπισμενα πρωτοκολλα συνταγογραφησης και δεν δινουν οτι να ναι σε οποιον ασθενη
πχ εχεις εγκεφαλικο και εισαι υπερηλιξ θα βολευτεις για αρχη με την ταπεινη και φτηνη και εξισου αποτελεσματικη ασπιρινουλα
συμφωνω....αλλα αν δεν πεσει η χοληστερινη σου θα φταιει το φαρμακο σαν φαρμακο ,εσυ που τρως οτι να ναι ή το γεγονος οτι εγω σαν εταιρεια γενοσημων στα δεκα χαπια βαζω τρια με αλευρακι μεσα για να μειωσω το κοστος;
βασει ποιας μελέτης μπορεις να αποδειξεις τι απο τα τρια ισχυει για να παρεις αποφασεις ως γιατρος ή ως ασθενης ακομα ακομα;
το γεγονος οτι εγω σαν εταιρεια γενοσημων στα δεκα χαπια βαζω τρια με αλευρακι μεσα για να μειωσω το κοστος;
ναι αμα τον παρει ο ιατρικος επισκεπτης και τον παει 2 βδομαδες στον Αγιο Μαυρικιο για σεμιναριο με 2-3 Ρωσιδες για παρεα οταν ερθει ο γιατρος Ελλαδα θα ορκιζεται οτι το Ψ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για την περιπτωση σου.
δικη σου λογικη οχι κοινη.
δεν μπορει πρακτικα κανενας να ελεγξει χαπι χαπι.....δειγματοληψιες ισως,μελετες βιοισοδυναμιας που κατατιθενται ναι.....ιν βιτρο......ιν βιβο μελετες αποτελεσματικοτητας δεν υπαρχουνγιαυτο εχεις τον ΕΟΦ. εκτος και μου αφοριζεις και τον εοφ τωρα αλλα γαμας τη συζητηση τοτε και συζηταμε μπουρδες.