Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απλα ... αυτός που πληρωνει παραπανω έχει περισσότερο βαρύνουσα αποψη για το τι πρεπει να γίνει..

παραπανω σε απολυτα νουμερα ή παραπανω σε σχεση με τα εισοδηματα του? εσφαλμενη η συλλογιστικη αυτη και εχει ευκολο αντιλογο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτο που μου την δινει είναι ότι για την υγεια και (τις πολυ κακες είναι αληθεια) παροχες του κρατους φωναζουν πολλοί που δεν έχουν πληρωσει ποτε για να απολαμβάνουν τις παροχες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παραπανω σε απολυτα νουμερα ή παραπανω σε σχεση με τα εισοδηματα του? εσφαλμενη η συλλογιστικη αυτη και εχει ευκολο αντιλογο.

δηλαδή την ιδια βαρυτητα πρεπει να εχει η αποψη ενος που δινει το 45% του εισοδηματος του με αυτόν που δίνει 5%?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδή την ιδια βαρυτητα πρεπει να εχει η αποψη ενος που δινει το 45% του εισοδηματος του με αυτόν που δίνει 5%?

ααα εισοδηματικα. οκ. εγω προσωπικα ειμαι μακιαβελικος παντως. ουτε ο ενας ουτε ο αλλος πρεπει να εχει αποψη. η αποφαση βαρυνει εναν τριτο και δικαιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ααα εισοδηματικα. οκ. εγω προσωπικα ειμαι μακιαβελικος παντως. ουτε ο ενας ουτε ο αλλος πρεπει να εχει αποψη. η αποφαση βαρυνει εναν τριτο και δικαιο.
το προβλημα εινα ποιος θα τον ορισει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
είχα την υπομονή να δω το βίντεο... ο Βαρεμένος είναι το λιγότερο ανεπαρκής για τέτοια κουβέντα
αυτό βέβαια δεν δίνει δίκιο στον Άδωνι που έχοντας χιλιάδες ώρες στο γυαλί ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
είχα την υπομονή να δω το βίντεο... ο Βαρεμένος είναι το λιγότερο ανεπαρκής για τέτοια κουβέντα
αυτό βέβαια δεν δίνει δίκιο στον Άδωνι που έχοντας χιλιάδες ώρες στο γυαλί ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις...

δεν ειδα το βιντεο αλλα ρε τυπε ο βαρεμενος δημοσιογραφος ειναι, παιζει και να χει γραψει πενταπλασιες ωρες απο τον Αδωνι στο γυαλι.

Απλα δε το χει, δεν ειναι θεμα εμπειριας, ειναι γενικα λιγο βραδυστροφος

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
αυτο που μου την δινει είναι ότι για την υγεια και (τις πολυ κακες είναι αληθεια) παροχες του κρατους φωναζουν πολλοί που δεν έχουν πληρωσει ποτε για να απολαμβάνουν τις παροχες

σωστό μεν αλλά δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί αυτός που δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει αλλά αυτός που θα έπρεπε και δεν το κάνει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

και ποιος είναι αυτός ο δίκαιος;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
δεν ειδα το βιντεο αλλα ρε τυπε ο βαρεμενος δημοσιογραφος ειναι, παιζει και να χει γραψει πενταπλασιες ωρες απο τον Αδωνι στο γυαλι.

Απλα δε το χει, δεν ειναι θεμα εμπειριας, ειναι γενικα λιγο βραδυστροφος

ρε συ ο Αδωνις έχει γράψει πολλές ώρες στο τηλε-αστυ... μα πάρα πολλές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σωστό μεν αλλά δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί αυτός που δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει αλλά αυτός που θα έπρεπε και δεν το κάνει...

ο δευτερος με ενοχλει περισσοτερο ειδικα για την λαμογια του.. ο πρωτος με ενοχλει για την αχαριστια του

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
οχι.. αλλα να μην απαιτει να πληρωσουν ακόμη παραπανω οι αλλοι για να εχει καλυτερες υπηρεσίες...

οι υπηρεσίες δεν μπορούν να συνδεθούν ανάλογα με τη συνεισφορά... αν χρειάζεται μια θεραπεία την ίδια θα πρέπει να έχει ένας που μπορεί να πληρώσει και την ίδια ένας που δεν μπορεί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι παιζεται με την τροπολογια του Αδωνιδος?
www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=40259]ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: Τα υπόθετα του Άδωνι(ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ)[/url]

μαλιστα... μόνο απο αυτό φτανει να καταλαβουμε τι μαλακίες λεει ο κηπουρός

Ας δούμε τα πράγματα συγκεκριμένα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φτηναίνει όλα τα φάρμακα, αλλά τα εκτός πατέντας και τα γενόσημα. Τα ακριβά φάρμακα τα οποία παράγουν οι πολυεθνικές δεν τα αγγίζει. Αντιθέτως, ανεβάζει την συμμετοχή του ασφαλισμένου σε αυτά.

από που και ως που βγαίνει αυτη η παπαρια αφού τα πρωτότυπα έχουν τιμή ιση με τον μεσο ορο των τριων φτηνότερων ευρωπαικώ τιμών.

ας πάει ο κηπουρός να καλιεργήσει καμμια ντοματούλα..

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

ο πρωτος να ψηφιζει 9 φορες για τη 1 του δευτερου δηλαδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom