Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οι υπηρεσίες δεν μπορούν να συνδεθούν ανάλογα με τη συνεισφορά... αν χρειάζεται μια θεραπεία την ίδια θα πρέπει να έχει ένας που μπορεί να πληρώσει και την ίδια ένας που δεν μπορεί...

βεβαιως.. αλλα να μην ζητα αυτός που δεν πληρωνει καλύτερη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
βεβαιως.. αλλα να μην ζητα αυτός που δεν πληρωνει καλύτερη.

ρε συ ο καθένας θα πρέπει να έχει μια θεραπεία ανάλογα με την ασθένεια... αν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία και δεν του χορηγείται επειδή δεν έχει να πληρώσει, γιατί να μην τη ζητά;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι παιζεται με την τροπολογια του Αδωνιδος?
www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=40259]ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: Τα υπόθετα του Άδωνι(ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ)[/url]
για τον πουτσο το αρθρο σα και σενα. το μουνι της πανδωρας χτενιζεται. τα 390 απο τα 480 μυρια αφορουν προϊοντα πολυεθνικων ρε ξεφτιλα. αρα ευνοει τις ελληνικες φαρμακευτικες, οι οποιες θα πουλησουν περισσοτερο βασει οικονομιας κλιμακος οχι βασει ακριβου φαρμακου μιας και ο σκοπος ειναι να αυξηθει το γενοσημο στο 60% της καταναλωσης εναντι του επωνυμου πολυεθνικου.
και γιατι ρε ξεφτιλα και σενα και το βαξεβανεζικο μουνι της πανδωρας σε ενοχλει η φαρμακευτικη του μπαγκλαντες? εαν περασει την εγκριση του ΕΟΦ και ειναι φτηνο γιατι να μη το φας ρε ξεφτιλα? για τον μπαγκλαντεσιανο που ερχεται λαθρος χωρις εγκριση ομως σαρεσει να τον τρως, στο φαρμακο εισαι ρατσιστης ε?

σε γαμησα καλα τωρα κρυψου δεκα σελιδες  :cum:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε συ ο καθένας θα πρέπει να έχει μια θεραπεία ανάλογα με την ασθένεια... αν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία και δεν του χορηγείται επειδή δεν έχει να πληρώσει, γιατί να μην τη ζητά;

αυτο καταλαβες εσύ ???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
αρα ευνοει τις ελληνικες φαρμακευτικες, οι οποιες θα πουλησουν περισσοτερο βασει οικονομιας κλιμακος οχι βασει ακριβου φαρμακου μιας και ο σκοπος ειναι να αυξηθει το γενοσημο στο 60% της καταναλωσης εναντι του επωνυμου πολυεθνικου.

αυτό δεν ισχύει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

δεν ευνοεί τις ελληνικές αλλά τις εταιρίες που παράγουν γενόσημα από όπου και αν προέρχονται... και σε οικονομίες κλίμακας έχουν πλεονέκτημα αυτές που προέρχονται από χώρες με πολύ χαμηλό εργατικό κόστος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για δώσε μου να καταλάβω...

εχουμε μια ασθενεια που την εχουν δυο.. ο ενας πληρωνει εισφορες και φορους ο άλλος οχι..

το σύστημα υγειας παρεχει την θεραπεια Α και στους δυο γιατι μέχρι εκει φτανουν οι οικονομικές δυνατότητες του συστηματος..

διεθνώς υπάρχει και η πανάκριβη θεραπεία Β την οποία το συστημα υγειας δεν την παρέχει σε κανεναν από τους δύο..

εεεε αυτος που δεν πληρωνει δεν πρεπει να φωναζει γιαυτό..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ευνοεί τις ελληνικές αλλά τις εταιρίες που παράγουν γενόσημα από όπου και αν προέρχονται... και σε οικονομίες κλίμακας έχουν πλεονέκτημα αυτές που προέρχονται από χώρες με πολύ χαμηλό εργατικό κόστος...

γιατι εχεις την εντυπωση ότι κυκλοφορούν στην ΕΕ πολλά φάρμακα απο χωρες με χαμηλό εργατικό κόστος ??

και από πότε το εργατικό κοστος ειναι τόσο τρομερο για την βομηχανια γενοσήμων σε μια κατα το 90% αυτοματοποιημενη διαδικασία ??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
εχουμε μια ασθενεια που την εχουν δυο.. ο ενας πληρωνει εισφορες και φορους ο άλλος οχι..

το σύστημα υγειας παρεχει την θεραπεια Α και στους δυο γιατι μέχρι εκει φτανουν οι οικονομικές δυνατότητες του συστηματος..

διεθνώς υπάρχει και η πανάκριβη θεραπεία Β την οποία το συστημα υγειας δεν την παρέχει σε κανεναν από τους δύο..

εεεε αυτος που δεν πληρωνει δεν πρεπει να φωναζει γιαυτό..

στο παράδειγμα που λες συμφωνώ αλλά νομίζω πως δεν είναι ο κανόνας...
εγώ είχα στο μυαλό μου μια άλλη θεραπεία Β με μικρή διαφορά στο κόστος... εκεί έχει ένα δίκιο να φωνάζει κάποιος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και γιατι εως τωρα δεν επελεγαν τις φτηνοτερες ελληνικες αλλα το επωνυμο πολυεθνικο? αρα και τωρα τη θεση του 'επωνυμου' στο γενοσημο θα παρει το ελληνικο γενοσημο εναντι του μπαγκλαντεσιανου στη συνειδηση του καταναλωτη. κανενα προβλημα. καταρριφθηκε η λογικη σου.

επομενος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στο παράδειγμα που λες συμφωνώ αλλά νομίζω πως δεν είναι ο κανόνας...
εγώ είχα στο μυαλό μου μια άλλη θεραπεία Β με μικρή διαφορά στο κόστος... εκεί έχει ένα δίκιο να φωνάζει κάποιος...

δυστυχως αυτος ειναι ο κανόνας... την γκρινια την ακους από αυτους που δεν έχον εισφερει φραγκο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δυστυχως αυτος ειναι ο κανόνας... την γκρινια την ακους από αυτους που δεν έχον εισφερει φραγκο..

ο πουπης ο ξεφτιλας ειδες πως εξαφανιζεται οταν τον τσιμπουκωνω?  :tooth:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
γιατι εχεις την εντυπωση ότι κυκλοφορούν στην ΕΕ πολλά φάρμακα απο χωρες με χαμηλό εργατικό κόστος ??

και από πότε το εργατικό κοστος ειναι τόσο τρομερο για την βομηχανια γενοσήμων σε μια κατα το 90% αυτοματοποιημενη διαδικασία ??

και όμως στην Αγγλία υπάρχουν γενόσημα από χώρες Ασίας και πρόσφατα παρατηρήθηκαν και προβλήματα ως προς την αποτελεσματικότητα τους...
το εργατικό κόστος έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση Ελλάδας με χώρες της Ασίας ακόμα και σε αυτοματοποιημένη διαδικασία...
επίσης υπάρχουν και άλλα κόστη (ξέχασα να το αναφέρω πριν) που σχετίζονται με τον εξοπλισμό που είναι ιδιαίτερος στην φαρμακοβιομηχανία...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και γιατι εως τωρα δεν επελεγαν τις φτηνοτερες ελληνικες αλλα το επωνυμο πολυεθνικο? αρα και τωρα τη θεση του 'επωνυμου' στο γενοσημο θα παρει το ελληνικο γενοσημο εναντι του μπαγκλαντεσιανου στη συνειδηση του καταναλωτη. κανενα προβλημα. καταρριφθηκε η λογικη σου.

επομενος.

γιατί το κράτος δεν θα πληρώνει το ελληνικό γενόσημο αλλά το πιο φτηνό που δεν θα είναι το πιο φτηνό...
κοινή λογική...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι μεγαλε? την εξηγησουλα σου
εχεις πχ χοληστερινη

εχω δυο φαρμακα να σου δωσω ως γιατρος....περιπου το ιδιο αποτελεσματικα

το α κανει 20 ευρω αλλα εχει και γενοσημο που κανει 10 ευρω ελληνικο με ονομα β

το γ φαρμακο κανει 30 ευρω και δεν εχει ακομη γενοσημο γιατι δεν εληξε η πατεντα

αν παρεις το α θα πληρωσεις 15 ευρω,αν παρεις το β 2,5 ευρω αν παρεις το γ 7,5 ευρω....μην ρωτησεις γιατι εξυπνος εισαι θα το βρεις....

εγω ως καλος γιατρος παρακαπτοντας και τον σκοπελο-διλημμα γενοσημο ή μη γενοσημο που εσυ ως ασθενης μπορει να μου βαλεις σου προτεινω λοιπον το γ.....και

εσυ εισαι κερδισμενος στην τσεπη σου,η μεγαλοπολυεθνικη που το εχει επισης αφου πουλαει πολλα κομματια και παιρνει απο το ελληνικο δημοσιο τα 22,5 ευρω,ο ασθενης ευχαριστημενος γιατι παιρνει πρωτοτυπο,ο γιατρος ευχαριστημενος γιατι παει ταξιδι στο πουκετ και ολα καλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom