Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Επειδη ορισμενα παιδια εχουν απορια για το χαλινο παραθετω ενα σχετικο link στο οποιο ποσταρω την πουτσα μου καθως τωρα τελευταια εμαθα κι εγω οτι εχω βραχυ χαλινο / οταν κανω την επεμβαση θα ενημερωσω .....

eeeeee_20000

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
re paides ama exeis fimwsi,estw kai ligo,i ipospadia,i den katebainei kala to petsaki den exw paei se giatro,i kapota bainei kanonika?h tha exw kana provlhma?

Boromir

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.

Εγω εχω το εξης προβλημα.

Το πετσακι κατεβαινει δυσκολα μεχρι κατω, οταν ειναι χαλαρο το πεος κατεβαινει αλλα με μεγαλη προσπαθια...οταν ειναι σε στιση το κεφαλακι φαινετε πολυ λιγο...μαλον ειναι βραχυ, αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι με το που ακουμπισω η αγγιξω καταλαθος το κεφαλακι με πεταει απο τον πονο σαν ηλεκτροσοκ. και λεω οτι αν ειναι να παω στον γιατρο να μου κοψει λιγο το πετσακι, πως θα περασει ο πονος στο κεφαλακι?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια.

Το πετσακι κατεβαινει δυσκολα μεχρι κατω, οταν ειναι χαλαρο το πεος κατεβαινει αλλα με μεγαλη προσπαθια...οταν ειναι σε στιση το κεφαλακι φαινετε πολυ λιγο...μαλον ειναι βραχυ, αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι με το που ακουμπισω η αγγιξω καταλαθος το κεφαλακι με πεταει απο τον πονο σαν ηλεκτροσοκ. και λεω οτι αν ειναι να παω στον γιατρο να μου κοψει λιγο το πετσακι, πως θα περασει ο πονος στο κεφαλακι?

καμια μολυνση να εχεις το εχεις σκεφτει; εκτος κι αν ηταν ετσι παντα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποσων ετων εισαι φιλε?
Καλησπερα παιδια.

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια.

σε γιατρο πηγαινε ,ο συγγρος ειμαστε ???!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Προς Boromir ειναι απόλυτα λογικα να ποναει το κεφαλάκι αφου εχει "συνηθισει" στην ασφαλεια του δερματος!!
  Βγαλε μια 2 φωτο απο το πουλί σε στυση και πηγαινε σε κανα δυο ανδρολόγους-ουρολόγους!!!

Αν χρειασθει να κοψεις το πετσακι το κεφαλι θα αποκαλυφθει θα αρχισει να ερχεται σε επαφη με το εσωρουχο οποτε θα συνηθισει και δεν θα πονάει!!!

krevatas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πόσο πάει το μαλλί αν μπορει να μας πει κάποιος.Σε ιδιωτική κλινική εννοείται...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγω λεω να πας να δεις γιατι συμβαινει αυτο και ασε τα ποσο παει,φιλικα παντα

krevatas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα σε γιατρούς 2.Ξέρω τι έχω αλλα κολώνω να πάω στο ιατρείο να με πετσοκόψουν.Και κείνο το Λέιζερ ακούγεται καλό...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πήγα σε γιατρούς 2.Ξέρω τι έχω αλλα κολώνω να πάω στο ιατρείο να με πετσοκόψουν.Και κείνο το Λέιζερ ακούγεται καλό...

με αναισθησια θα στο κανουν καλε δεν θα πονεσεις τι φοβασαι; ο γιατρος ξερει την δουλεια του αλλιως θα τον ειχαν χωσει μεσα

Επισκέπτης
με αναισθησια θα στο κανουν καλε[size=16pt] δεν θα πονεσεις τι φοβασαι[/size]; ο γιατρος ξερει την δουλεια του αλλιως θα τον ειχαν χωσει μεσα

το εχεις κανει κ ξερεις?  :cheesy: μπορει να μην ποναει οταν σε εγχειριζουν αλλα για καμια ωρα μετα σφαδαζεις στον πονο  :rolleyes:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
και μετα οταν θα ειναι να σου παρει πιππππα κανα μεναγκο θα τρεχεις :dancing: :rockon:

attheraces

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριν δέκα περιπου μερες εκανα περιτομη. Η εγχειρηση πετυχε και ανιπομονω να χρησιμοποιησω το εργαλειο ξανα! Αυτο που με απασχολει ειναι που οι ραφες ακομη δεν εχουν αρχισει να βγαινουν. Τις πρωτες 3 μερες απλα εβαζα μια αλοιφη στην πληγη που μου εγραψε ο γιατρος. Τορα απλα πλεννω την περιοχη 2 φορες την ημερα με μπετατιν. Μεχρι ποσες μερες μπορει να παρει μεχρι να αρχισουν να βγαινουν οι ραφες?Το επομενο ραντεβου με το γιατρο μου ειναι σε 15 μερες και επειδη δεν μπορω να τον ρωτησω ενεκα του οτι ειναι εκτος χωρας, ισως καποιος αλλος που περασε τα ιδια μπορει να βοηθησει.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
εχει συζητηθει το θεμα ενα σωρο φορες,ψαξε λιγο στο φορουμ  :uglystupid:

attheraces

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το εχω φαι με το κουταλακι το σαιτ φιλε. Περα απο ενα δυο posts με γενικολογιες αναφορικα με το χρονο που περνει μεχρι να βγουν οι ραφες τιποτε περισσοτερο. Υπαρχουν αρκετα topics για το θεμα γενικα αλλα οχι κατι συγκεκριμενο συναφες με αυτο που με απασχολει

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω 15 μερες θελει για να βγουν οι ραφες. Ειχα κανει και εγω εγχειρηση πριν καμια 12αρια χρονια. Μη καθεσαι και το σκεφτεσαι. Υπομονη μεχρι να ξαναπας στο ντοκτορι.

mark31

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχω κάνει και εγώ πριν από καμιά 10αρια χρόνια,αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10 μέρες έκαναν να φύγουν αλλά προσοχή μην τραβήξεις καμιά ραφή επειδή νομίζεις ότι είναι έτοιμη να φύγει γιατί θα σου αφήσει σημάδι (το έκανα εγώ ο μαλ...κας  :uglystupid: )

attheraces

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχω κάνει και εγώ πριν από καμιά 10αρια χρόνια,αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10 μέρες έκαναν να φύγουν αλλά προσοχή μην τραβήξεις καμιά ραφή επειδή νομίζεις ότι είναι έτοιμη να φύγει γιατί θα σου αφήσει σημάδι (το έκανα εγώ ο μαλ...κας  :uglystupid: )

Δηλαδη φιλε συστηννεις να τις αφησω να βγουν μονες τους εντελως οι ραφες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom