Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Εχω μια απορια ρε παιδες οσον αφορα το πετσακι. Σε κανει να "τελειωνεις" πιο γρηγορα (λογω πιεσης στο χαλινο,πιο πρησμενο κτλ) η καμια σχεση? εχει να πει κανεις καμια τετοια εμπειρια?
Δέν συμβαίνει αυτό

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστες βραχυ χαλινο με λασερ εχει κανει κανενας? αν εχετε στηλτε ενα pm για περισσοτερες πληροφοριες

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Λοιπόν μάγκες, έχουμε και λέμε

έκανα lazer βραχύ χαλινό πρόσφατα, σε ιδιωτικό ιατρείο και μου κόστισε 250 ευρώ (μαύρα εννοείται). Η επέμαβαση έχει ως εξής: ο γιατρός σου κατεβάζει το πετσάκι όσο μπορεί και πάνω στον χαλινό σου βάζει μια ειδική κρέμα αναισθητική. Μετά από 10 λεπτά όντως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τότε με το lazer το οποίο κόβει και από την πολλή θερμοκρασία εξυλώνει το κομμένο, ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΕΙ τον χαλινό, ώστε να μπορεί να κατεβαίνει πιο κάτω. Είναι αφύσικο να μην έχεις καθόλου χαλινό. Φανταστείτε δηλαδή μια κόλλα Α4 την οποία την σκίζεις στην μέση. άμα την τραβήξεις μετά της δίνεις επιπλέον το μήκος του σκισμένου χαρτιού. Κατά την διάρκεια της επέμβασης δεν νοιώθεις πόνο καθόλου. Έχεις μία μικρή αιμοραγία, εκτός και αν υπάρχει αιμοφόρο αγγείο κοντά όπου και μπορεί να σου κάνει ένα με δύο ράματα. Η επέμβαση αυτή καθεαυτή διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Κατά την διάρκεια της νύκτας όλοι μας έχουμε καύλες κατά την φάση ΡΕΜ. Εκεί μπορεί να νιώσεις πόνο. Για ένα διάστημα 20 ημερών απαγορεύεται το γαμήσι, μόνο μαλακία αλλά με προσοχή γιατί μπορεί να ανοίξει η πληγή. Όχι ότι αν ανοίξει θα πάθεις τίποτα, απλά μπορεί να ψιλοφρικάρεις από τα αίματα. Προσωπικά μου άνοιξε 3 φορές και η μία σε γαμήσι μετά τις 20 μέρες. Την θεωρώ πολύ απλή επέμβαση και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φοβάται κανείς να την κάνει. Για περεταίρω λεπτομέρεις PM.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω ειχα κανει περιτομη κανονικα μετα το πασχα.
Μετα απο τοσο καιρο ομως εχω παλι προβλημα,εχει πρηστει ο χαλινος και ειναι οπως ειναι μετα την επεμβαση,θα κανω και δευτερη επεμβαση με λειζερ αυτη τη φορα.
Δεν ξερω τι εφταιξε,να φανταστειτε οτι εχω στο χαλινο ερεθισμο αναλογο με της κλειτοριδας περιπου,αν τον 'τριψω λιγο αμεσως περνει μπρος.....

Εχω βρει ενα κεντρο που κανει λειζερ που ειναι πισω απο το πολυτεχνειο αλλα δεν εχω παει ακομα και ουτε τιμη ξερω.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Γιατί να το κόψει κανείς αν δεν έχει φίμωση;;;

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Παιδιά, άλλο πράγμα η φίμωση, άλλο πράγμα ο βραχύς χαλινός. Και στα δύο βέβαια δεν βγαίνει το κεφάλι έξω αλλά για άλλους λόγους.

Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο χαλινός δεν κόβεται, απλά σκίζεται λίγο για να γίνεται πιο μακρύς και ελαστικός.

dirtyboy13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, άλλο πράγμα η φίμωση, άλλο πράγμα ο βραχύς χαλινός. Και στα δύο βέβαια δεν βγαίνει το κεφάλι έξω αλλά για άλλους λόγους.

Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο χαλινός δεν κόβεται, απλά σκίζεται λίγο για να γίνεται πιο μακρύς και ελαστικός.

egw ton exw kopsei dld aferethike

Επισκέπτης
Εμενα βγαινει το κεφαλι μια χαρα αλλα οταν πιδαω αισθανομαι τον χαλινο καπως τεντομενο δηλαδη  αν γαμησω χωρις προφυλακτικο κανενα κωλο δεν ξερω τι θα γινει..  :headbang2:
Λετε να παω να κανω καμια ψιλοεπεμβαση να ειμαι σιγουρος??

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή έχω παρακολουθήσει το θέμα με πολλή προσοχή, θα ήθελα να δώσω δυο κατευθύνσεις προς σκέψη σε όλους τους ομοιοπαθούντες.

Δεν είμαι γιατρός, και ότι λέω το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας μετά από αρκετές επισκέψεις σε ουρολόγους, δερματολόγους κλπ. Δική σας έρευνα σαφώς και πρέπει να γίνει.

Για την αποσαφήνιση κάποιων εννοιών που βλέπω ότι επικρατεί σύγχυση:

Χαλινός--> είναι ένα "κορδόνι" δέρματος που ενώνειτο κεφαλάκι κοντά στην ουρήθρα με το δέρμα που ανεβοκατεβαίνει και καλύπτει ή αποκαλύπτει το κεφαλάκι. Αν είναι κοντό, στη στύση φαίνεται να τεντώνεται κ προκαλεί "τρυπητό" πόνο κοντά στην ουρήθρα τότε η επίσκεψη σε έναν ουρολόγο είναι επιβεβλημένη.

Ακροποσθία(πετσάκι)--> είναι η "μπούρκα" του κεφαλακίου.

περιτομή--> η αφαίρεση της "μπούρκας". Κρίνεται επιβεβλημένη σε λίγους αλλά σοβαρούς λόγους οι οποίοι είναι αναφορικά οι εξής: φίμωση, παραφίμωση(μια κατάσταση που αν ρωτάτε αν την έχετε, δεν την έχετε, γιατί αν την είχατε θα το είχατε ψάξει προ πολλού  :P). Αυτά για το ανατομικό κομμάτι. Στο θέμα της υγείας, κρίνεται σκόπιμη η περιτομή όταν παρουσιάζονται υποτροπιάζουσες βαλανοποσθίτιδες, δλδ δερματολογικές παθήσεις κεφαλιού και της μπούρκας, που συνήθως είναι αποτέλεσμα είτε κακής ατομικής υγιεινής είτε ζαχάρου, είτε εαυσθησίας, είτε φίμωσης, καθώς η φίμωση δημιουργεί το τέλειο σπιτικό για τους μικροοργανισμούς. Επίσης, υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και ουρηθρίτιδες, για μας τους άντρες, καθώς τοι επιπλέον πετσάκι μπορεί να παρακρατά και μετά το σκούπισμα και κυρίως μετά το τίναγμα μικροποσότητες ούρων.

Που τα ξέρω γω αυτά?? Πιστέψτε με δε θα θελα να ξέρω τπτ από τα παραπάμω αλλά υποφέρω από υποτροπιάζουσες βαλανοποσθίτιδες και πρόκειται την άλλη βδομάδα να κάνω περιτομή.

Τώρα, οι περισσότεροι εδώ μέσα παραπονιούνται ότι δεν φαίνεται όλο το κεφαλάκι επειδή είναι στενό το πετσάκι, έχω βραχύ χαλινό. Κόφτε δυο επισκέψεις σε ρδέλα κ πάτε σε έναν ουρολόγο, τόσο κοστίζει. και καλύτερα, αν θέλετε την άποψη μου, δείτε ουρολόγο ανδρολόγο σε ινστιτούτα, καθώς από πούτσες άλλο τπτ εκεί μέσα. Το σημαντικότερο, για τα προβλήματα αυτά, δεν κάνετε περιτομή απαραίτητα. Καλά για χαλινό, κάνεις μια επέμβαση της πούτσας κανονικά, πιο πολύ ώρα θα κάνεις στην αναμονή παρά στην επέμβαση. Όσον αφορά στενώσεις κλπ. Υπάρχουν επεμβάσεις που δε σε κόβουν ολικά ( περιτομή) αλλα σου κάνουν μια μικρη τομη τύπου ( | ) σε ενα σημείο στο πετσάκι, έτσι ώστε να αυξηθεί ουσιαστικά το άνοιγμα του πετσακίου και να χωρά να μπαινοβγαίνει η κεφάλα μας άνετα, και μετά 2-3 ράμματα τύπου ( - ), που απορροφώνται. επίσης, υπάρχουν κάποια εργαλεία, που με αναισθησία, τοπική πάντα, ο γιατρός ουσιαστικά σου ξεχυλώνει λίγο το πετσάκι. Δλδ ούτε τομές ούτε τπτ.

Η περιτομή για αυτούς του λόγους δλδ είναι η έσχατη και η πιο άχρηστη επέμβαση. Αν δεν υπάρχει δλδ περαιτέρω οργανικό, ουρικό ή ανατομικό θέμα μην κάτσετε να σας κατασφάξουν ενώ υπάρχουν και άλλες και πιο γρήγορες στην ανάρρωση επεμβάσεις.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλεμου καλημερα,θελω να σε ρωτησω σχετικα με την επεμβαση που εκανες.Καταρχην εχω διαβασει ολες τις σελιδες και εχω καταμπερδευτει.τι ειναι χαλινος,τι ειναι περιτομη ,τι ειναι φυμωση δεν εχω καταλαβει.Φυμωση και εξαιτιας αυτης περιτομη ειναι το ιδιο πραγμα?μαλλον.Τωρα εγω ενδιαφερομαι για τον χαλινο.Αν δεν κανω λαθος ειναι ενα πετσακι που ενωνει την ουρηθρα με το εξωτερικο δερμα και βρισκεται στην κατω πλευρα του πεους οπως το κοιταμε.Σωστα?.Εμενα οταν ειναι τεντωμενο μου τραβαει το κεφαλακι πολυ κατω,και ετσι νοιωθω ενοχληση και λιγο πονο,τον εχω ζορισει αλλα δεν κοβεται με τιποτα.ετσι τραβωντασ μου το πεος κατω χανω και σε λιγο μηκος (κανα εκατοστο πιστευω)δεν θελω να το κανω γιαυτο αλλα για το οτι σε πληρη στυση νοιωθω πιεση σε εκεινο το σημειο.
Εχω ακουσει για λειζερ και για νυστερι.Σε πιο πανω παραθεση καποιος που ρωτησε σε νοσοκομειο του ειπαν οτι μπορει να κοπουν δυο ινες και μετα να χρειαστει και περιτομη ,την οποια δεν εχω τετοιο προβλημα και δεν θελω με τιποτα να κανω.υπαρχει κατι να φοβαμαι? 
Λοιπόν μάγκες, έχουμε και λέμε

έκανα lazer βραχύ χαλινό πρόσφατα, σε ιδιωτικό ιατρείο και μου κόστισε 250 ευρώ (μαύρα εννοείται). Η επέμαβαση έχει ως εξής: ο γιατρός σου κατεβάζει το πετσάκι όσο μπορεί και πάνω στον χαλινό σου βάζει μια ειδική κρέμα αναισθητική. Μετά από 10 λεπτά όντως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τότε με το lazer το οποίο κόβει και από την πολλή θερμοκρασία εξυλώνει το κομμένο, ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΕΙ τον χαλινό, ώστε να μπορεί να κατεβαίνει πιο κάτω. Είναι αφύσικο να μην έχεις καθόλου χαλινό. Φανταστείτε δηλαδή μια κόλλα Α4 την οποία την σκίζεις στην μέση. άμα την τραβήξεις μετά της δίνεις επιπλέον το μήκος του σκισμένου χαρτιού. Κατά την διάρκεια της επέμβασης δεν νοιώθεις πόνο καθόλου. Έχεις μία μικρή αιμοραγία, εκτός και αν υπάρχει αιμοφόρο αγγείο κοντά όπου και μπορεί να σου κάνει ένα με δύο ράματα. Η επέμβαση αυτή καθεαυτή διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Κατά την διάρκεια της νύκτας όλοι μας έχουμε καύλες κατά την φάση ΡΕΜ. Εκεί μπορεί να νιώσεις πόνο. Για ένα διάστημα 20 ημερών απαγορεύεται το γαμήσι, μόνο μαλακία αλλά με προσοχή γιατί μπορεί να ανοίξει η πληγή. Όχι ότι αν ανοίξει θα πάθεις τίποτα, απλά μπορεί να ψιλοφρικάρεις από τα αίματα. Προσωπικά μου άνοιξε 3 φορές και η μία σε γαμήσι μετά τις 20 μέρες. Την θεωρώ πολύ απλή επέμβαση και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φοβάται κανείς να την κάνει. Για περεταίρω λεπτομέρεις PM.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον μιλας για περιτομη γιατι 12 ραμματα σε μια περιοχη 2 εκ δεν εξηγειτε,μας εχετε καταμπερδεψει.χαλινος ειναι το πετσακι που ενωνει την ουρηθρα με το εξωτερικο πετσακι και δεν φαινεται οταν το πεος ειναι χαλαρο γιατι το σκεπαζει.Αμαν ποια χαρτη θελουμε.
Αν μιλάμε γιά στενό χαλινό τήν είχα κάνει πρόπερσι στό Ιατρικό κέντρο(όχι μέ λέιζερ),Καί κόστισε 400 ευρώ όλα μαζί.Μπορεί τώρα νά είναι κάτι παραπάνω,αλλά αποκλείεται χιλιάρικο.
Γίνεται μέ τόπική αναισθησία,εκείνη τήν στίγμή δέν πονάς καθόλου,αλλά τίς επόμενες μέρες άμα σού σηκώνεται σφαδάζεις από τούς πόνους !.Εγώ είχα γύρω στά 10-12 ράμματα,αλλά φαντάζομαι αυτό εξαρτάται καί από τήν σοβαρότητα τής κάθε περίπτωσης.

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε t4444, πρώτα απ' όλα, αν ήταν να χάνουμε σε πόντους λόγω βραχύ χαλινού, τότε τα ουρολογικά θα χαν γεμίσει με άντρες που θα πήγαιναν για να τον μεγαλώσουν. Δεν ισχύει αυτό! Στο μάτι μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερος, εκεί που ίσως φαίνεται κάποια διαφορά είναι στην περιτομή και μόνο στο φάρδος του κεφαλιού, αφού σε καυλοκατάσταση δεν έχεις πια το δέρμα που καλύπτει το κεφάλι να σε περιορίζει. Μιλάμε όμως για διαφορές της πούτσας! 1 πόνοτς διαφορά είνια διαφοράρα!!

Λοιπόν, και απ το να κάθεσαι να χαλιέσαι και να ρωτάς τύπυς που τη μόνη πούτσα που ξέρουν κα΄λα είναι η δικιά τους, οπότε και δε μπορύμε να σε βοηθήσουμε περαιτέρω, πάνε σε κανένα γιατρό, ουρολόγο πάντα, να σε κοιτάξει. Και για να μη σου πει ότι να ναι, πήγαινε αποφασισμένος και δείξε ότι ξές τι θες! Γιατρέ, ο χαλινός μου με τραβάει, με ενοχλέι, σε καύλα και τραβάει χειρότερα, σε ξε-καύλα φαίνεται σα να μου κάμπτει το πουλί.

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι εχουν κανει της επεμβασης, τα ασφαλιστηκα ταμεια καλυπτουν τιποτα; (μην πεσετε να με φατε)

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η επέμβαση, ανεξαρτήτου αιτιολόγησης, θεωρείται ουσιαστικά πλαστική-ασιθητική επέμβαση. Οπότε δεν την καλύπτει κανένα ταμείο. Αν έχεις βέβαια ιδιςτική ασφάλιση, που και πάλι δεν καλύπτει εξ ολοκλήρου το κόστος, μπορείς εκεί να πεις στο γιατρό αν του χεις το θάρρος, στο παραπεμπτικό της επέμβασης να γράψει απλά δερματολογική επέμβαση χωρίς περαιτέρω εξηγήσης μπας και δεν περάσει σαν πλαστική αλλά σαν επιβεβλημένη για την υγεία επέμβαση. Κόστος διαφέρει ανάλογα το γιατρό, το νοσοκομείο κλπκλπ. Υπολόγιζε απο 500 μέχρι 1500 ευρώ αν πας σε κανένα Φουστάνο :cool2:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φίλε t4444, πρώτα απ' όλα, αν ήταν να χάνουμε σε πόντους λόγω βραχύ χαλινού, τότε τα ουρολογικά θα χαν γεμίσει με άντρες που θα πήγαιναν για να τον μεγαλώσουν. Δεν ισχύει αυτό! Στο μάτι μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερος, εκεί που ίσως φαίνεται κάποια διαφορά είναι στην περιτομή και μόνο στο φάρδος του κεφαλιού, αφού σε καυλοκατάσταση δεν έχεις πια το δέρμα που καλύπτει το κεφάλι να σε περιορίζει. Μιλάμε όμως για διαφορές της πούτσας! 1 πόνοτς διαφορά είνια διαφοράρα!!

Λοιπόν, και απ το να κάθεσαι να χαλιέσαι και να ρωτάς τύπυς που τη μόνη πούτσα που ξέρουν κα΄λα είναι η δικιά τους, οπότε και δε μπορύμε να σε βοηθήσουμε περαιτέρω, πάνε σε κανένα γιατρό, ουρολόγο πάντα, να σε κοιτάξει. Και για να μη σου πει ότι να ναι, πήγαινε αποφασισμένος και δείξε ότι ξές τι θες! Γιατρέ, ο χαλινός μου με τραβάει, με ενοχλέι, σε καύλα και τραβάει χειρότερα, σε ξε-καύλα φαίνεται σα να μου κάμπτει το πουλί.

αγαπητε φιλε κανεις λαθος,εγω εκανα περιτομη πριν το καλοκαιρι και πρεπει να σου πω οτι εχω διαφορα 1 εκατοστου σε μηκος και 0,3 εκατοστα σε διαμετρο και ολα αυτα μετρημενα με ειδικα εργαλεια απο τον γιατρο που μου εκανε την επεμβαση που ειναι και παιδικος μου φιλος.
επισης εχω να σας πω οτι ειχα φυμωση και γι αυτο εκανα την επεμβαση,οχι με λειζερ γιατι μετα απο ερευνα που εκανα κατεληξα οτι προκειται για μεγαλη απατη το λειζερ καθως το 50%-65% ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ επεμβαση αποκαταστασης.
τωρα οσων αφορα τα μετεγχειρητικα,εκανα περιπου 1 μηνα αποχη,ειχα 52 ραμματα και τωρα εχω την καλυτερη στυση που ειχα ποτε!

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τη διαφορά στη διάμετρο συμφωνώ γιατι το βλέπω και γω. Για το μήκος, πιθανολογώ πως πριν την επέμβαση είχες βαριά φίμωση που σου έκαμπτε το πέος και μετά την επέμβαση απλώς "ευθυγραμμίστηκε". Γενικά, αφού μου λες πως έχεις και ουρολόγο φίλο, θα σου πε κάτι τέτοιο. Βέβαια, γιατρός δεν είμαι, αλλά απ ότι έχω δει και διαβάσει το μήκος με περιτομή δεν αλλάζει. Βέβαια, όλα είναι σχετικά, δεν είμαι κατηγορηματικός!

Donrosa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους. Πρέπει να αφαιρέσω το πετσάκι και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
α) μια τέτοια εγχείρηση τι βαθμό επικινδυνότητας έχει
β) πόσο περίπου κοστίζει
γ)μετά την εγχείρηση χρειάζονται τπτ επιπλέον ενέργειες?
Ευχαριστώ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom