Αν μιλάμε για περιτομή, τότε όπως και κάθε επέμβαση, έτσι κι αυτή έχει ένα βαθμό επικινδυνότητας, αλλά ουσιαστικά είναι μηδαμινός. Αν είσαι καθαρός, κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου και δε βιάζεσαι να γειάνεις δεν έχεις κανένα φόβο. Πρόκειται για έμπειρο χειρουργό για μια επέμβαση αγγαρεία, όχι απλά απλή. Τώρα για λεφτά, τσέκαρε προηγούμενο ποστ μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
λοιπον...επειδή πολλά ακούγονται...
είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η φίμωση και ο βραχύς χλινός!
Η φίμωση στις περισσοτερες περιπτώσεις είναι πολύ πιο σοβαρή! άνθρωποι με φίμωση ΔΕΝ μπορούν να κάνουν φυσιολογικά σεξ γιατί όλο το κεφάλι είναι καλυμμένο.
Εκείνοι που 'εχουν κοντό χαλινό προφανώς και μπορουν να κάνουν σεξ αλλά μπορεί να έχουν ενοχληση ή ακόμη και πόνο!
εγώ είχα κοντό χαλινό, χωρίς όμως να έχω είχα πρόβλημα με σεξ...το μονο πρόβλημα ήταν ότι λόγω του κοντού χαλινού, η πόσθη δεν κατέβαινε τελείως προς τα κάτω και καμία φορά αυτό εμπόδιζε το προφυλακτικο να μπει σωστά.
κατά τη διάρκεια σεξ σκιστηκε και έτσι αναγκαστικα να επισκεφτώ γιατρο. Προχώρησα σε αφάιρεση του χαλινου με χειρουργικό τρόπο....μετά από μια βδομάδα μου αφαίρεσαν και τα ράμματα...σεξ μπορεις να κάνεις μετά από 20 μέρες αλλα με το μαλακό!(όπως μου είπε και ο γιατρός "ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!")
το μόνο αρνητικό είναι ότι αν αυτή η περιοχή είναι για σενα ερωτογενής , θα σου πάρει λίγο χρόνο να βρείς κάποια άλλη...
αυτα...
Η φίμωση στις περισσοτερες περιπτώσεις είναι πολύ πιο σοβαρή! άνθρωποι με φίμωση ΔΕΝ μπορούν να κάνουν φυσιολογικά σεξ γιατί όλο το κεφάλι είναι καλυμμένο.
Εκείνοι που 'εχουν κοντό χαλινό προφανώς και μπορουν να κάνουν σεξ αλλά μπορεί να έχουν ενοχληση ή ακόμη και πόνο!
εγώ είχα κοντό χαλινό, χωρίς όμως να έχω είχα πρόβλημα με σεξ...το μονο πρόβλημα ήταν ότι λόγω του κοντού χαλινού, η πόσθη δεν κατέβαινε τελείως προς τα κάτω και καμία φορά αυτό εμπόδιζε το προφυλακτικο να μπει σωστά.
κατά τη διάρκεια σεξ σκιστηκε και έτσι αναγκαστικα να επισκεφτώ γιατρο. Προχώρησα σε αφάιρεση του χαλινου με χειρουργικό τρόπο....μετά από μια βδομάδα μου αφαίρεσαν και τα ράμματα...σεξ μπορεις να κάνεις μετά από 20 μέρες αλλα με το μαλακό!(όπως μου είπε και ο γιατρός "ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!")
το μόνο αρνητικό είναι ότι αν αυτή η περιοχή είναι για σενα ερωτογενής , θα σου πάρει λίγο χρόνο να βρείς κάποια άλλη...
αυτα...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
τελικά πού στην ευχή είναι δυνατό να γίνει η επέμβαση για το πετσάκι με προσιτό κόστος; έχω ρωτήσει για laser και μου είπαν 1.500€ και ότι θα μου χορηγήσουν απόδειξη για να διεκδικήσω - έστω - μέρος των χρημάτων από τον ασφαλιστικό φορέα που ανήκω ( Ι.Κ.Α. ), κοινώς πιάσε το αυγό και κούρεψέ το!
δε μου τρέχουν και από τα μπατζάκια...
δε μου τρέχουν και από τα μπατζάκια...
GreatPenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ήσουν ισλαμιστής (τούρκοι κτλ) θα στο είχαν κάνει με μαχαίρι .. Αφού σε στόλιζαν στα χρυσά και σφάζανε ένα κόκορα μετά ψαλμών του έθνους τους…Πλέον τα πράγματα είναι απλά για τους δυτικούς μέσα σε 5-10 λεπτά λύνεται το θέμα με επέμβαση χωρίς να νιώθεις τίποτα... Σύμφωνα με έρευνες σε οποίους έχουν κάνει περιτομή κινδυνεύουν λιγότερο από μολυσματικές ασθένειες που μεταδίδονται με την επαφή…άντε τι κάθεσαι πήγαινε να κανείς την δουλεία άρχοντα...
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πριν κανα μηνα,αλλα τελικα δεν λυθηκε το προβλημα μου,και ο γιατρος μου ειπε να κανω τελικα περιτομη και λεω
εγω ποσο μ@@@ ηταν και δεν ειδε οτι χρειαζοταν απο την αρχη περιτομη?και τραβηξα οτι τραβηξα στην προτη επεμβαση?(λιποθυμησα απο τον οβο μου και χτηπυσα ασχημα το κεφαλι μου)
και εχει σσχηματιστει εδω και τοσο καιρο μετα την επεμβαση μια ουλη πανω στο πουλι στο δερμα οχι στο κεφαλι,και δεν λεει να φυγει ξερετε τι ειναι αυτο?
λετε να παω να κανω και την περιτομη να ησυχασω?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
εγω ποσο μ@@@ ηταν και δεν ειδε οτι χρειαζοταν απο την αρχη περιτομη?και τραβηξα οτι τραβηξα στην προτη επεμβαση?(λιποθυμησα απο τον οβο μου και χτηπυσα ασχημα το κεφαλι μου)
και εχει σσχηματιστει εδω και τοσο καιρο μετα την επεμβαση μια ουλη πανω στο πουλι στο δερμα οχι στο κεφαλι,και δεν λεει να φυγει ξερετε τι ειναι αυτο?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
εγχειρηση... τιποτε αλλο..ας πει καποιος καμια γνωμη?
ολα τα λογια περιτα...
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
πριν καμια πενταετια εκανα περιτομη και ησυχασα , ειχα σχεδον το ιδιο προβλημα , μαλιστα ο γιατρος μου ειπε πως δεν εκανε ολοκληρωτικη περιτομη (δηλαδη δεν αφαιρεσε ολο το δερματακι αλλα καποιο τμημα ) η επεμβαση γινετε με τοπικη αλλα επειδη και μονο στην αισθηση της αφης (δεν ποναγα) κοντευα να μεινω μου κανανε ολικη , μου εκανε 30 περιπου ραματακια και σε 20 μερες μπορουσα να κανω σεξ αλλα με μεγαλη προσοχη , ειχανε στοιχισει ολα τοτε γυρω στα 400 ευρω αν θυμαμαι , σε ιδιωτικη κλινικηπριν κανα μηνα,αλλα τελικα δεν λυθηκε το προβλημα μου,και ο γιατρος μου ειπε να κανω τελικα περιτομη και λεω
καντη να ησυχασεις οσο το καθυστερεις ...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
μετροπολιταν...Ξερει καποιος που μπορω να κανω αυτη την επεμβαση με λειζερ σε λογικη τιμη?
θα τσουξη μαλον ι τιμη 1000 ευρω.
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εαν δεν θελετε χλιδες πηγαινεις στο ΙΚΑ η στον Ευαγγελισμο και την κανεις με 10 Ε στα εξωτερικα ημερησια χειρουργεια. Παντως καλυτερα με νυστερι ειναι πιο αποτελεσματικη και μονιμη η περιτομή, παρα λειζερ. Εγω που ειχα βαρια φιμωση παντως κερδισα και 1,5-2 εκ!
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ξερει κανεις τπτ γι'αυτο?
joejoejoejoe
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον...επειδή πολλά ακούγονται...
αυτα...
Eμένα μου πήρε πολύ χρόνο να βρω άλλη περιοχή όπως σωστά το θέτεις, φαντάζομαι για να το λες κι εσένα. Κι ακομα αυτή η περιοχή είναι η πιο ερωτογενής για μένα και δε θα πρεπε να την είχα αφαιρέσει γιατί με καπότα δε τη νιώθω καθόλου και χωρίς οριακά.
ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μην ακούτε τους μαλάκες ουρολόγους, είναι η χειρότερη ειδικότητα, ποιος γουστάρει να βλέπει ψολές...και με μιρκές εξαιρέσεις είναι γαιδούρια και στόκοι. Ψαχτείτε και δειτε τι και πως θα σας βγάλλουν μιλάμε για ερωτογενή ζώνη δε πας να τη βγάλλεις στο έτσι, το λέω ως παθών και μαθών. Ψαχτείτε σε σάητ με περιτομές και κοιτάξτε αν το κάνετε να είναι high που σημαίνει θα αφήσει πολύ ευαίσθητο εσωτερικό δέρμα. Αν μπορείτε (και έχετε απλώς κοντό χαλινό κα όχι φύμωση- να κάνεται frenuloplasty αντι περιτομής, ή dorsal slit. Όσο για το μέγεθος, πέραν ότι δε μετράει γενικά μία ούτως ή αλλιώς, δεν επιρεάζεται από περιτομές.
gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποιός σου είπε ότι δε κοβετε με το sex ??
Αν είναι στενό το πηγάδι και μπείς με φόρα κοβετε και παρακόβετε .....
Αν είναι στενό το πηγάδι και μπείς με φόρα κοβετε και παρακόβετε .....
thdrpls
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 393
- Πόντοι
- 26
θα συμφωνησω μαζι σου +5000000000000000000000000Eμένα μου πήρε πολύ χρόνο να βρω άλλη περιοχή όπως σωστά το θέτεις, φαντάζομαι για να το λες κι εσένα. Κι ακομα αυτή η περιοχή είναι η πιο ερωτογενής για μένα και δε θα πρεπε να την είχα αφαιρέσει γιατί με καπότα δε τη νιώθω καθόλου και χωρίς οριακά.
ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μην ακούτε τους μαλάκες ουρολόγους, είναι η χειρότερη ειδικότητα, ποιος γουστάρει να βλέπει ψολές...και με μιρκές εξαιρέσεις είναι γαιδούρια και στόκοι. Ψαχτείτε και δειτε τι και πως θα σας βγάλλουν μιλάμε για ερωτογενή ζώνη δε πας να τη βγάλλεις στο έτσι, το λέω ως παθών και μαθών. Ψαχτείτε σε σάητ με περιτομές και κοιτάξτε αν το κάνετε να είναι high που σημαίνει θα αφήσει πολύ ευαίσθητο εσωτερικό δέρμα. Αν μπορείτε (και έχετε απλώς κοντό χαλινό κα όχι φύμωση- να κάνεται frenuloplasty αντι περιτομής, ή dorsal slit. Όσο για το μέγεθος, πέραν ότι δε μετράει γενικά μία ούτως ή αλλιώς, δεν επιρεάζεται από περιτομές.
Καλησπερα, χρειαζομαι βοηθεια. Ειμαι φοιτητης και μολις γυρισα απο ουρολογο-χειρουργο που μου ειπε οτι εχω Ινωδη δαχτυλιο. Ειναι κατι σαν παραφιμωση αλλα σε πολυ πιο ηπια μορφη (δηλαδη βγαινει εξω το κεφαλι αλλα δεν το ξανακαλυπτει το δερμα-ακροποσθη απο μονο του). Επισης σφιγγει αρκετα κατα την στηση. Ανυσηχω ομως. Μου προτεινε ως μονη λυση την περιτομη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αυτη ειναι οντως η μονη εναλλακτικη.
1)Υπαρχει αλλος τροπος να αντιμετωπιστει ισως και με laser (π.χ. απο εδω ); Κατι ειχα ακουσει για μια απλη επεμβαση οπου γινονται 2-3 τομες στον ινωδη δαχτυλιο και ελευθερωνεται το κεφαλι αλλα οταν το ανεφερα στον γιατρο ειπε οτι δεν ειναι και πολυ βεβαιη η διαδικασια και ισως ξαναδημιουργηθει στο μελλον.
2)Εχετε να μου προτεινεται καποιον ουρολογο-χειρουργο στην αθηνα που να ειναι εστω αξιοπιστος γιατι ο τωρινος δεν μου ενεπνευσε και πολυ εμπιστοσυνη και δεν θελω και πολυ να παω σε αυτον για την επεμβαση (αν ειναι σε πμ). :-
3)Τα ~800 ευρω ειναι υπερβολικη τιμη για μια επεμβαση περιτομης; Αν ξερετε και δεν επιτρεπεται απο τους κανονες να το πειτε εδω στειλτε το και σε πμ. Θα με βοηθουσατε πολυ μιας και δεν ξερω πως ακριβως θα τα καταφερω.
4)Μετα την περιτομη ξερω οτι το κεφαλι γινεται λιγοτερο ευαισθητο και "αντεχει" περισσοτερο. Μηπως ομως θα γινει και πιο δυσκολο το να εχω στηση;
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας,
Θα με βοηθησει η καθε απαντηση. :'(
1)Υπαρχει αλλος τροπος να αντιμετωπιστει ισως και με laser (π.χ. απο εδω ); Κατι ειχα ακουσει για μια απλη επεμβαση οπου γινονται 2-3 τομες στον ινωδη δαχτυλιο και ελευθερωνεται το κεφαλι αλλα οταν το ανεφερα στον γιατρο ειπε οτι δεν ειναι και πολυ βεβαιη η διαδικασια και ισως ξαναδημιουργηθει στο μελλον.
2)Εχετε να μου προτεινεται καποιον ουρολογο-χειρουργο στην αθηνα που να ειναι εστω αξιοπιστος γιατι ο τωρινος δεν μου ενεπνευσε και πολυ εμπιστοσυνη και δεν θελω και πολυ να παω σε αυτον για την επεμβαση (αν ειναι σε πμ). :-
3)Τα ~800 ευρω ειναι υπερβολικη τιμη για μια επεμβαση περιτομης; Αν ξερετε και δεν επιτρεπεται απο τους κανονες να το πειτε εδω στειλτε το και σε πμ. Θα με βοηθουσατε πολυ μιας και δεν ξερω πως ακριβως θα τα καταφερω.
4)Μετα την περιτομη ξερω οτι το κεφαλι γινεται λιγοτερο ευαισθητο και "αντεχει" περισσοτερο. Μηπως ομως θα γινει και πιο δυσκολο το να εχω στηση;
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας,
Θα με βοηθησει η καθε απαντηση. :'(
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πηγαινε και σε εναν ακομη γιατρο για δευτερη γνωμη.
εαν σου πει το ιδιο κανε την επεμβαση
σε ιατρικα θεματα πρεπει να ακουμε μονο τους γιατρους και οχι ασχετους
εαν σου πει το ιδιο κανε την επεμβαση
σε ιατρικα θεματα πρεπει να ακουμε μονο τους γιατρους και οχι ασχετους
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
α ρε συ το ξεχασα,τωρα θυμηθηκα. ακου τι παιζει με ιατρικη,αυτα που θα σου πω ειναι απο ξαδελφουλα μου που ειναι φρεσκια γιατρινα 2-3 χρονια εχει στη δουλεια. καθε νοσοκομειο δεν ειναι καλο σε ολες τις ειδικοτητες,δηλαδη αλλο εχει καλο τμημα παθολογιας ας πουμε,αλλο εχει καλο οφθαλμιατρικο τμημα κλπ κλπ . αμα εχεις κανα φιλο γιατρο η συγγενη θα σου πει που ειναι οκ και που οχι. για ουρολογικα ειχα ακουσει ειναι πολυ καλο το λαικο(?)ετσι νομιζω λεγεται,ειναι στη πλατεια αγιου θωμα στου ζωγραφου(ορια με γουδη και αμπελοκηπους)στη παλια μου γειτονια ,καμια 100 μετρα κατω απο το νοσοκομειο παιδων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 12K