Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ξεθαφτηκε το νημα να γραψω τις αποψεις μου μετα απο εναν μηνα περιπου αναρρωσης απο την περιτομη.  :P
Η ολη διαδικασια πηρε στην αρχη 3 μερες.
1) Αρχικη εξεταση απο γιατρο
2) Επεμβαση της περιτομης σε χειρουργειο. Διαρκεια ~45 λεπτα με τοπικη αναισθησια. Ο πονος ηταν υποφερτος, οχι τιποτα το σπουδαιο. Πιο παραξενο ηταν το γενικο κλιμα και η ανυσηχια για το πολυτιμο μου οργανο.  :P :cheesy: Μετα την επεμβαση μου βαλαν γερες γαζες για να μεινει ακινητο και να μην σκιστουν τα ραμματα απο την στυση που εχουν οι αντρες αθελα στον υπνο.
Ομολογω οτι το πρωτο και ισως και το δευτερο βραδυ ηταν αρκετα αβολα. Ξυπνησα 3 φορες μεσα στην νυχτα και σηκωθηκα με σχετικη ενοχληση. Ηρεμησα βεβαια και περασε. :P
3η μερα) Πηγα παλι στον γιατρο, αφαιρεσε τις γαζες και απλα μου εδειξε πως θα αλλαζω επιδεσμο και θα φροντιζω την πληγη με betadin 3 φορες την μερα μεχρι να φτιαξει.

Τα ραμματα φυγαν μονα τους μετα απο 13-15 μερες. Η πρωτη εβδομαδα ουσιαστικα ηταν η πιο "αβολη" γιατι καυλωνα με το οτιδηποτε και το κεφαλι ηταν ευαισθητο στην αρχη οποτε επρεπε να δειξω πρωτοφανη για μενα αυτοσυγκρατηση :cheesy: .
Μετα την 2η εβδομαδα τα ραμματα ειχαν φυγει σχεδον ολα και μπορουσα να καυλωνω χωρις φοβο αλλα "αυτοσυγκρατηση" εδειχνα ακομα γιατι προτιμουσα να ειμαι προσεκτικος στην αναρρωση.
Απο την 3η εβδομαδα και μεχρι τωρα:
-τα ραμματα εχουν φυγει εντελως
-το κεφαλι εχει γινει πιο ανθεκτικο
-Οι στυσεις ειναι φοβερες. Καγκελο κανονικο. Δεν το περιμενα. Ευχαριστη εκπληξη. Πολυ πιο δυνατη απο πριν. Σαν να σφιγκω δικεφαλο οταν  :jerking: :2funny:
-Νιωθω πολυ μα πολυ περισσοτερα εστω και κατα την  :jerking: . Φοβερη αισθηση.
Ανυπομονω και για το  :fuck1:
Το δερμα διαμορφωνεται ακομα και απο οτι ειχε πει και ο γιατρος θα διαμορφωνεται και για τους επομενους 1-2 μηνες αλλα ηδη μπορω να  :knockinb: αν φορεσω σκουφακι.
Επειτα απο την αρχικη ταλαιπωρια της πρωτης βδομαδας μπορω να πω οτι αν μου ελεγαν να το ξανακανω θα το εκανα αφου η στυση ειναι πολυ καλυτερη και η αισθηση ειναι απλα φοβερη. Και ειναι και μακραν πιο ευκολο να την διατηρω καθαρη. Μα πολυ πιο ευκολο.  :grin: :grin:

Οσοι εχουν ιατρικο προβλημα με το πετσακι να μην διστασουν καθολου. Ειναι αριστο το αποτελεσμα (εννοειται με τον σωστο χειρουργο).  :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είσαι αρχηγόςςςςςςςςςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Περιμένω πώς και πώς ενημέρωση για τα εγκαίνια!!!  :boobies: :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι κανεις εσυ εδω???υποθεση πετσακι λεει οχι υποθεση μουνακι....ουστ...

Αφού είμαι φαν ρε, δεν επιτρέπεται το τσιρλίντινγκ;;;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν θα πας στα εγκαινια?

Λες να είναι ανοιχτά για το κοινό; Να φέρω τις σαμπάνιες!!  :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
ιρθες;;;;;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αφού είμαι φαν ρε, δεν επιτρέπεται το τσιρλίντινγκ;;;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λες να είναι ανοιχτά για το κοινό; Να φέρω τις σαμπάνιες!!  :boobies: :boobies: :boobies:

Tσιρλιπιπι μαλλον θα εννοειs......οχι τσιρλιντινγκ :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εμενα ρωτας?λες και ειναι δικο μου το μαγαζι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
Κοβω εισιτηρια απο τωρα. 20 ευρω τραπεζι πρωτη πιστα.  :cheesy:

Κλείσε τρία... ένα για μένα και δύο για τις σαμπάνιες...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Χμμμμμμμ  :think: :think: μαλλον ειπεs αθελα σου την λεξη "κλειδι"
ξεκωλωθεί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ λάιφ, αχ λάιφ, δε με πιάνεις.... καθόλου άθελά μου δεν την είπα  :boobies: :boobies: :boobies:  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κλείσε τρία... ένα για μένα και δύο για τις σαμπάνιες...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αχ λάιφ, αχ λάιφ, δε με πιάνεις.... καθόλου άθελά μου δεν την είπα  :boobies: :boobies: :boobies:  :2funny: :2funny:
Mα και ναθελα να σε πιασω...τεχνικα τουλαχιστον ειναι αδυνατον!!!! :headbang: :headbang:
Α ωστε εξεπιτηδεs τα λεs ε???? :2funny: :2funny:
τα καλα τα κραταs για παρτη σου....... :2funny: :2funny:

lebron18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια...Ειμαι καινουργιος στο σαιτ...
Προσφατα ειχα την πρωτα εμπειρια με ιεροδουλη...Ηταν η πρωτη φορα που εκανα σεξ,και το πετσακι,οπως περιμενα,δεν κοπηκε κατα την επαφη.Δεν θα επρεπε να κοπει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom