οχι βεβαια!!
Γιατι αυτο?Ηξερα οτι αυτο συμβαινει την πρωτη φορα.Ειχα την εντυπωση οτι θα κοβοταν,και περιμενα και τον αναλογο πονο...Αλλα δεν εγινε τιποτα.
οχι βεβαια!!
Δεν ειναι αναγκαιο να κοπει. Μονο αν το δερμα ειναι λεπτο και κοντο τοτε ισως κοπει ο χαλινος (στην βαση του κεφαλιου) αλλα οχι και ολοκληρο το δερμα (ακροποσθη). Αν το κεφαλι βγαινει και ξανακαλυπτεται κανονικα απο το πετσακι τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Αν παλι δεν βγαινει σωστα η οταν βγαινει πιεζεται και σφιγγει το κεφαλι τοτε να πας αμεσα σε ουρολογο για να μην εχεις χειροτερα προβληματα.Γιατι αυτο?Ηξερα οτι αυτο συμβαινει την πρωτη φορα.Ειχα την εντυπωση οτι θα κοβοταν,και περιμενα και τον αναλογο πονο...Αλλα δεν εγινε τιποτα.
Όντως.Και με πίπα χωρίς δόντια ακόμα πιο δύσκολο.;)Με προφυλακτικό είναι ακόμα πιο δύσκολο να σπάσει το πετσάκι.
Γιατι αυτο?Ηξερα οτι αυτο συμβαινει την πρωτη φορα.Ειχα την εντυπωση οτι θα κοβοταν,και περιμενα και τον αναλογο πονο...Αλλα δεν εγινε τιποτα.
φιλε εγω το κανα πριν κανα διμηνο με λειζερ...(για λεφτα ρωτησες το γιατρο??)...γτ φοβομουν με νυστερι και νομιζα οτι με το λειζερ θα ταν τελειως ανωδυνο και αναιμακτο(αρχιδια!) και νομιζα οτι θα μπορορυσα να κανω πολυ πιο συντομα σεξ απ οτι με την κλασσικη μεθοδο με τα ραμματα...Μαγκες την κατσαμε για τα καλα,ειμαι αλλος ενας με βραχυ χαλινο,ενω η βαλανος βγαινει κανονικα καμπτεται επειδη εχω βραχυ χαλινο,προχθες πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι βραχυς ο χαλινος και θελει κοψιμο,μου ειπε οτι εχει μηχανημα λειζερ και δεν ποναει η επεμβαση,σημερα μου το διαβεβαιωσε και παθολογος,ειναι υποθεση 30sec μου λεει και σε μια βδομαδα θα ειμαι ετοιμος.
Μου κατεβασε ολη την ψυχολογια η ολη ιστορια,το θεμα ειναι να μην πονεσω με εχουνε φαει οι σκεψεις,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ.
ο γιατρος με ειδε που αγχοθηκα και μου ειπε να παω σε ενα μηνα,εχω πολυ ευαισθητη βαλανο,οταν την πιανω ποναω.
φιλε εγω το κανα πριν κανα διμηνο με λειζερ...(για λεφτα ρωτησες το γιατρο??)...γτ φοβομουν με νυστερι και νομιζα οτι με το λειζερ θα ταν τελειως ανωδυνο και αναιμακτο(αρχιδια!) και νομιζα οτι θα μπορορυσα να κανω πολυ πιο συντομα σεξ απ οτι με την κλασσικη μεθοδο με τα ραμματα...
σεξ εκανα μετα απο ενα μηνα(!) για πολυ λιγο με παρα πολυ προσοχη γτ ηταν ακομα πολυ μαλακο το δερμα στην περιοχη και με το παραμικρο θα ανοιγε παλι...επισης μια βδομαδα μετα που εκανα τριτη φορα σεξ μου ανοιξε και γεμισα αιματα...μετα εβαλα μια αλοιφη μερικες μερες...ευτυχως εκλεισε γρηγορα...παντως τωρα εχουν περασει σχεδον 2 μηνες και ακομα φοβαμαι και προσεχω γτ δε θελει και πολυ...το βλεπω!
το ποσο γρηγορα θα επουλωθει ποικιλει πολυ αναλογα με το δερμα του καθενος...εμενα ειναι πολυ ευαισθητο...και αναλογα με το χαλινο που εχεις και ποσο μεγαλη θα ειναι η τομη(ή το καψιμο τεσπα...)...παντως για μια βδομαδα που σου πε ο γιατρος μπαααααα...
καλησπερα παληκαρι μου,χεσε το λειζερ και κανε περιτομουλα με την κλασσικη μεθοδο και μη μασας.Καλα εμενα δε με νοιαζει θα κανω υπομονη 2 μηνες αλλα το θεμα ειναι να μην πονεσω,με λειζερ πονεσες? σου βαλε κανενα αναισθητικο? ειναι αποτελεσματικη μεθοδος? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να υποτροπιασει και να χρειαστει ξανα επεμβαση?
παιδια μην μπερδευουμε τον τυπο πρωτα απο ολα..αλλο η κοπη του χαλινου αλλο η περιτομη.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.η περιτομη ειναι η ολικη αφαιρεση του γυρω γυρω περιβληματος ενω ο χαλινος ειναι αυτο που συνδεει το γυρω γυρω με το πουτσοκεφαλο.
προσωπικα το χω κοψει επειδη οπως μου ειπε ο γιατρος οταν ειναι κοντο περιοριζει το πεος στη στυση και ποναει.εχω δυο χρονια που το εκοψα και το εκανα με τον παλιο καλο τροπο...νυστερι..η επεμβαση δε ποναει μια! θα νιωσεις ενα ελαχιστο καψιματακι στην αρχη που ειναι η ενεση στο κεφαλι του πεους για την αναισθησια.
απο κει και περα μετα ειναι οντως μανικι γιατι εγω εκανα περιπου 1 μηνα χωρις σεξ! χωρις ομως να ποναει το μετα..απλα εβλεπες οτι με το σεξ θα ανοιγε η πληγη..ασε που ετσι μπορει να κολλησεις οτιδηποτε..
bottom line
μετα απο δυο χρονια σου λεω με βεβαιοτητα οτι ΚΑΡΑΞΙΖΕ το κοψιμο.σεξ χωρις πονο πουτσα πορνοσταρ σε εμφανιση και επισης κατι που συνεβη σε μενα μεγαλωσε μεχρι 2 εκατοστα γιατι οντως την περιοριζε το πετσακι
τραβα καντο.τωρα περιτομη δεν εχω κανει για να ξερω αλλα ειναι ακομα πιο πολυπλοκη σιγουρα εστω κ αν αξιζει μετα.
απ οτι καταλαβα εγω...δε μιλας για περιτομη αλλα για αφαιρεση/εκτομη χαλινου...
εγω αυτο εχω κανει και νομιζω οτι αφου το προβλημα σου ειναι ο βραχυς χαλινος(οπως και μενα) αυτο σου ειπε κι ο γιατρος να κανεις...
στην επεμβαση η οποια κρατησε πολυ λιγο οντως...λιγοτερο απο 2 λεπτα ισως...ενιωσα δυνατα τσιμπηματα...σιγα το πραγμα βεβαια...και εννοειται δεν ειναι αναιμακτη...
μου κανε αναισθητικη ενεση...τεσπα οτι πονο και να νιωσεις 2' ειναι ρε φιλε εκει κολλας?
εγω αυτο που ηθελα να σ πω ειναι οτι μην περιμενεις οτι το λειζερ ειναι τοσο θαυματουργο οσο λενε οι γιατροι(γτ και μενα ετσι μου λεγαν)...οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια οι περισσοτεροι και για κατι τετοιες επεμβασεις ζητανε τρελα λεφτα και σου λενε διαφορες παπαντζες για να στα φανε...γι αυτο σε ρωτησα αν εμαθες τι κουστουμι θα σου κοψει ο γιατρος...
τωρα γιατρος δεν ειμαι ουτε εχω 2 πουτσες διδυμες που στη μια να χω κοχει το πετσακι με λειζερ στην αλλη με νυστερι και ραμματα να μπορω να τις συγκρινω και να σ πω με βεβαιοτητα...αλλα νομιζω τελικα οτι στο λειζερ τζαμπα λεφτα θα πεταξεις...εκτος και δε σου ειναι θεμα το οικονομικο...