Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι αυτο?Ηξερα οτι αυτο συμβαινει την πρωτη φορα.Ειχα την εντυπωση οτι θα κοβοταν,και περιμενα και τον αναλογο πονο...Αλλα δεν εγινε τιποτα.
Δεν ειναι αναγκαιο να κοπει. Μονο αν το δερμα ειναι λεπτο και κοντο τοτε ισως κοπει ο χαλινος (στην βαση του κεφαλιου) αλλα οχι και ολοκληρο το δερμα (ακροποσθη). Αν το κεφαλι βγαινει και ξανακαλυπτεται κανονικα απο το πετσακι τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Αν παλι δεν βγαινει σωστα η οταν βγαινει πιεζεται και σφιγγει το κεφαλι τοτε να πας αμεσα σε ουρολογο για να μην εχεις χειροτερα προβληματα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Με προφυλακτικό είναι ακόμα πιο δύσκολο να σπάσει το πετσάκι.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Γιατι αυτο?Ηξερα οτι αυτο συμβαινει την πρωτη φορα.Ειχα την εντυπωση οτι θα κοβοταν,και περιμενα και τον αναλογο πονο...Αλλα δεν εγινε τιποτα.

Δεν είναι απαραίτητο να κοπεί, ρε συ. 30 χρόνια γαμάω και δεν κόβεται με τίποτα. Τι πηγάδια, τι σφιχτόμουνα, τι κολαράκια....τίποτα το πετσάκι! Εκεί σταθερό! Τώρα που συμπληρώνω 35ετία και μου βγαίνουν τα ένσημα για σύνταξη το έχω πάρει απόφαση ότι δεν κόβεται με τίποτα.

lebron18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστω για τις συμβουλες!!Εχουμε αναγκη οι μικροτεροι απο τους εμπειρους!
Πιο μικρος πιστευα οτι χανεται η "παρθενια" του αντρα οταν κοπει το πετσακι...Αλλα μαλλον εκανα λαθος...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες την κατσαμε για τα καλα,ειμαι αλλος ενας με βραχυ χαλινο,ενω η βαλανος βγαινει κανονικα καμπτεται επειδη εχω βραχυ χαλινο,προχθες πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι βραχυς ο χαλινος και θελει κοψιμο,μου ειπε οτι εχει μηχανημα λειζερ και δεν ποναει η επεμβαση,σημερα μου το διαβεβαιωσε και παθολογος,ειναι υποθεση 30sec μου λεει και σε μια βδομαδα θα ειμαι ετοιμος.

Μου κατεβασε ολη την ψυχολογια η ολη ιστορια,το θεμα ειναι να μην πονεσω με εχουνε φαει οι σκεψεις,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ.  :huh:

ο γιατρος με ειδε που αγχοθηκα και μου ειπε να παω σε ενα μηνα,εχω πολυ ευαισθητη βαλανο,οταν την πιανω ποναω.  :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Kι άλλος για περιτομή;;;;
Γουστάρωωωωωωωωωω έλα να γίνεστε πολλοίιιι!!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: 
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
1 εβδομάδα οκ ? αχαχαχαχαχαχαχα καλό :)

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες την κατσαμε για τα καλα,ειμαι αλλος ενας με βραχυ χαλινο,ενω η βαλανος βγαινει κανονικα καμπτεται επειδη εχω βραχυ χαλινο,προχθες πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι βραχυς ο χαλινος και θελει κοψιμο,μου ειπε οτι εχει μηχανημα λειζερ και δεν ποναει η επεμβαση,σημερα μου το διαβεβαιωσε και παθολογος,ειναι υποθεση 30sec μου λεει και σε μια βδομαδα θα ειμαι ετοιμος.

Μου κατεβασε ολη την ψυχολογια η ολη ιστορια,το θεμα ειναι να μην πονεσω με εχουνε φαει οι σκεψεις,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ.  :huh:

ο γιατρος με ειδε που αγχοθηκα και μου ειπε να παω σε ενα μηνα,εχω πολυ ευαισθητη βαλανο,οταν την πιανω ποναω.  :(
φιλε εγω το κανα πριν κανα διμηνο με λειζερ...(για λεφτα ρωτησες το γιατρο??)...γτ φοβομουν με νυστερι και νομιζα οτι με το λειζερ θα ταν τελειως ανωδυνο και αναιμακτο(αρχιδια!) και νομιζα οτι θα μπορορυσα να κανω πολυ πιο συντομα σεξ απ οτι με την κλασσικη μεθοδο με τα ραμματα...
σεξ εκανα μετα απο ενα μηνα(!) για πολυ λιγο με παρα πολυ προσοχη γτ ηταν ακομα πολυ μαλακο το δερμα στην περιοχη και με το παραμικρο θα ανοιγε παλι...επισης μια βδομαδα μετα που εκανα τριτη φορα σεξ μου ανοιξε και γεμισα αιματα...μετα εβαλα μια αλοιφη μερικες μερες...ευτυχως εκλεισε γρηγορα...παντως τωρα εχουν περασει σχεδον 2 μηνες και ακομα φοβαμαι και προσεχω γτ δε θελει και πολυ...το βλεπω!
το ποσο γρηγορα θα επουλωθει ποικιλει πολυ αναλογα με το δερμα του καθενος...εμενα ειναι πολυ ευαισθητο...και αναλογα με το χαλινο που εχεις και ποσο μεγαλη θα ειναι η τομη(ή το καψιμο τεσπα...)...παντως για μια βδομαδα που σου πε ο γιατρος μπαααααα...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε εγω το κανα πριν κανα διμηνο με λειζερ...(για λεφτα ρωτησες το γιατρο??)...γτ φοβομουν με νυστερι και νομιζα οτι με το λειζερ θα ταν τελειως ανωδυνο και αναιμακτο(αρχιδια!) και νομιζα οτι θα μπορορυσα να κανω πολυ πιο συντομα σεξ απ οτι με την κλασσικη μεθοδο με τα ραμματα...
σεξ εκανα μετα απο ενα μηνα(!) για πολυ λιγο με παρα πολυ προσοχη γτ ηταν ακομα πολυ μαλακο το δερμα στην περιοχη και με το παραμικρο θα ανοιγε παλι...επισης μια βδομαδα μετα που εκανα τριτη φορα σεξ μου ανοιξε και γεμισα αιματα...μετα εβαλα μια αλοιφη μερικες μερες...ευτυχως εκλεισε γρηγορα...παντως τωρα εχουν περασει σχεδον 2 μηνες και ακομα φοβαμαι και προσεχω γτ δε θελει και πολυ...το βλεπω!
το ποσο γρηγορα θα επουλωθει ποικιλει πολυ αναλογα με το δερμα του καθενος...εμενα ειναι πολυ ευαισθητο...και αναλογα με το χαλινο που εχεις και ποσο μεγαλη θα ειναι η τομη(ή το καψιμο τεσπα...)...παντως για μια βδομαδα που σου πε ο γιατρος μπαααααα...

Καλα εμενα δε με νοιαζει θα κανω υπομονη 2 μηνες αλλα το θεμα ειναι να μην πονεσω,με λειζερ πονεσες? σου βαλε κανενα αναισθητικο? ειναι αποτελεσματικη μεθοδος? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να υποτροπιασει και να χρειαστει ξανα επεμβαση?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλα εμενα δε με νοιαζει θα κανω υπομονη 2 μηνες αλλα το θεμα ειναι να μην πονεσω,με λειζερ πονεσες? σου βαλε κανενα αναισθητικο? ειναι αποτελεσματικη μεθοδος? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να υποτροπιασει και να χρειαστει ξανα επεμβαση?
καλησπερα παληκαρι μου,χεσε το λειζερ και κανε περιτομουλα με την κλασσικη μεθοδο και μη μασας.
θα πεις στο γιατρο σου να σε προμηθευσει με emla,ειναι μια αλοιφη ξυλοκαινης την οποια θα βαλεις στη βαση του πεους και στο κεφαλι την ωρα που θα ξεκινας απο το σπιτι σου για να πας για την επεμβασουλα,μολις ξεκινησει θα σου κανει ενεσεις πρωτα στην βαση ( οπου ηδη θα εχει μουδιασει και δεν θα χαμπαριασεις τιποτα) και μετα στο κεφαλι που θα το εχουν ηδη μουδιασει οι ενεσεις της βασης. πονος ενα τσιμπιματακι που δεν αξιζει να το συζηταμε δηλαδη.
απο εκει και περα τα ραμματακια θα σου φυγουν σε 3-4 εβδομαδες και μετα απο 5-10 μερες θα εχεις ετοιμη για δραση την ολοκαινουργια (και πιστεψε με καμια σχεση με πριν) κρεατοβεργα σου για να σκισεις οσα μουνακια θελεις.
σου τα ειπα απο προσωπικη εμπειρια,αξιζει πραγματικα ο κοπος και η μονη δυσκολια ειναι 2-3 μερουλες που θα αλλαζεις γαζες τακτικα και που θα το βολευεις σε φαρδια παντελονια,αλλα μετα..... :thumbsup:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
παιδια μην μπερδευουμε τον τυπο πρωτα απο ολα..αλλο η κοπη του χαλινου αλλο η περιτομη.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.η περιτομη ειναι η ολικη αφαιρεση του γυρω γυρω περιβληματος ενω ο χαλινος ειναι αυτο που συνδεει το γυρω γυρω με το πουτσοκεφαλο.

προσωπικα το χω κοψει επειδη οπως μου ειπε ο γιατρος οταν ειναι κοντο περιοριζει το πεος στη στυση και ποναει.εχω δυο χρονια που το εκοψα και το εκανα με τον παλιο καλο τροπο...νυστερι..η επεμβαση δε ποναει μια! θα νιωσεις ενα ελαχιστο καψιματακι στην αρχη που ειναι η ενεση στο κεφαλι του πεους για την αναισθησια.

απο κει και περα μετα ειναι οντως μανικι γιατι εγω εκανα περιπου 1 μηνα χωρις σεξ! χωρις ομως να ποναει το μετα..απλα εβλεπες οτι με το σεξ θα ανοιγε η πληγη..ασε που ετσι μπορει να κολλησεις οτιδηποτε..

bottom line

μετα απο δυο χρονια σου λεω με βεβαιοτητα οτι ΚΑΡΑΞΙΖΕ το κοψιμο.σεξ χωρις πονο πουτσα πορνοσταρ σε εμφανιση:P και επισης κατι που συνεβη σε μενα μεγαλωσε μεχρι 2 εκατοστα γιατι οντως την περιοριζε το πετσακι

τραβα καντο.τωρα περιτομη δεν εχω κανει για να ξερω αλλα ειναι ακομα πιο πολυπλοκη σιγουρα εστω κ αν αξιζει μετα.

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
απ οτι καταλαβα εγω...δε μιλας για περιτομη αλλα για αφαιρεση/εκτομη χαλινου...
εγω αυτο εχω κανει και νομιζω οτι αφου το προβλημα σου ειναι ο βραχυς χαλινος(οπως και μενα) αυτο σου ειπε κι ο γιατρος να κανεις...
στην επεμβαση η οποια κρατησε πολυ λιγο οντως...λιγοτερο απο 2 λεπτα ισως...ενιωσα δυνατα τσιμπηματα...σιγα το πραγμα βεβαια...και εννοειται δεν ειναι αναιμακτη...
μου κανε αναισθητικη ενεση...τεσπα οτι πονο και να νιωσεις 2' ειναι ρε φιλε εκει κολλας?
εγω αυτο που ηθελα να σ πω ειναι οτι μην περιμενεις οτι το λειζερ ειναι τοσο θαυματουργο οσο λενε οι γιατροι(γτ και μενα ετσι μου λεγαν)...οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια οι περισσοτεροι και για κατι τετοιες επεμβασεις ζητανε τρελα λεφτα και σου λενε διαφορες παπαντζες για να στα φανε...γι αυτο σε ρωτησα αν εμαθες τι κουστουμι θα σου κοψει ο γιατρος...
τωρα γιατρος δεν ειμαι ουτε  εχω 2 πουτσες διδυμες που στη μια να χω κοχει το πετσακι με λειζερ στην αλλη με νυστερι και ραμματα να μπορω να τις συγκρινω και να σ πω με βεβαιοτητα...αλλα νομιζω τελικα οτι στο λειζερ τζαμπα λεφτα θα πεταξεις...εκτος και δε σου ειναι θεμα το οικονομικο...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
παιδια μην μπερδευουμε τον τυπο πρωτα απο ολα..αλλο η κοπη του χαλινου αλλο η περιτομη.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.η περιτομη ειναι η ολικη αφαιρεση του γυρω γυρω περιβληματος ενω ο χαλινος ειναι αυτο που συνδεει το γυρω γυρω με το πουτσοκεφαλο.

προσωπικα το χω κοψει επειδη οπως μου ειπε ο γιατρος οταν ειναι κοντο περιοριζει το πεος στη στυση και ποναει.εχω δυο χρονια που το εκοψα και το εκανα με τον παλιο καλο τροπο...νυστερι..η επεμβαση δε ποναει μια! θα νιωσεις ενα ελαχιστο καψιματακι στην αρχη που ειναι η ενεση στο κεφαλι του πεους για την αναισθησια.

απο κει και περα μετα ειναι οντως μανικι γιατι εγω εκανα περιπου 1 μηνα χωρις σεξ! χωρις ομως να ποναει το μετα..απλα εβλεπες οτι με το σεξ θα ανοιγε η πληγη..ασε που ετσι μπορει να κολλησεις οτιδηποτε..

bottom line

μετα απο δυο χρονια σου λεω με βεβαιοτητα οτι ΚΑΡΑΞΙΖΕ το κοψιμο.σεξ χωρις πονο πουτσα πορνοσταρ σε εμφανιση:P και επισης κατι που συνεβη σε μενα μεγαλωσε μεχρι 2 εκατοστα γιατι οντως την περιοριζε το πετσακι

τραβα καντο.τωρα περιτομη δεν εχω κανει για να ξερω αλλα ειναι ακομα πιο πολυπλοκη σιγουρα εστω κ αν αξιζει μετα.

απ οτι καταλαβα εγω...δε μιλας για περιτομη αλλα για αφαιρεση/εκτομη χαλινου...
εγω αυτο εχω κανει και νομιζω οτι αφου το προβλημα σου ειναι ο βραχυς χαλινος(οπως και μενα) αυτο σου ειπε κι ο γιατρος να κανεις...
στην επεμβαση η οποια κρατησε πολυ λιγο οντως...λιγοτερο απο 2 λεπτα ισως...ενιωσα δυνατα τσιμπηματα...σιγα το πραγμα βεβαια...και εννοειται δεν ειναι αναιμακτη...
μου κανε αναισθητικη ενεση...τεσπα οτι πονο και να νιωσεις 2' ειναι ρε φιλε εκει κολλας?
εγω αυτο που ηθελα να σ πω ειναι οτι μην περιμενεις οτι το λειζερ ειναι τοσο θαυματουργο οσο λενε οι γιατροι(γτ και μενα ετσι μου λεγαν)...οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια οι περισσοτεροι και για κατι τετοιες επεμβασεις ζητανε τρελα λεφτα και σου λενε διαφορες παπαντζες για να στα φανε...γι αυτο σε ρωτησα αν εμαθες τι κουστουμι θα σου κοψει ο γιατρος...
τωρα γιατρος δεν ειμαι ουτε  εχω 2 πουτσες διδυμες που στη μια να χω κοχει το πετσακι με λειζερ στην αλλη με νυστερι και ραμματα να μπορω να τις συγκρινω και να σ πω με βεβαιοτητα...αλλα νομιζω τελικα οτι στο λειζερ τζαμπα λεφτα θα πεταξεις...εκτος και δε σου ειναι θεμα το οικονομικο...

ααααααααα μπραβο σε προλαβα ;)

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
με προλαβες οντως...
και στην απαντηση και στην επεμβαση... ;)

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες μολις γυρισα απο χειρουργο ουρολογο-ανδρολογο,λοιπον μου το ειδε κι αυτος,απο οτι μου ειπε εχει δει πιο χοντρους χαλινους απο το δικο μου και πιο πανω,με ρωτησε εαν νιωθω πονο κατα τη στυση και εαν εχω παει με γυναικα,του ειπα οχι ουτε πονο νιωθω ουτε εχω παει με γυναικα,βεβαια οταν κατεβαζω τη πετσα με δυναμη μεχρι κατω νιωθω ενα σφυξιμο στο σημειο αλλα οχι πονο,εμφανιζεται ολη η βαλανος ακομη και στη στυση

τελος μου ειπε οτι Τον χαλινο θα τον εχω 50 χρονια δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να τον κοψω εκτος εαν με ενοχλει κατα την επαφη,μου ειπε οτι οπως το βλεπει ετσι δεν χρειαζεται επεμβαση ουτε λειζερ.

Επισης μου ψυθιρισε στο αυτι "οταν θα κανεις ερωτα να προσεχεις η γυναικα να ειναι καμποσο υγρη και παντα με προφυλακτικο"

Τωρα οσο αναφορα την επεμβαση μου εξηγησε οτι σε κανουν ενεσεις σε 4 σημεια πανω στη βαλανο σε κοβουν και σε ραβουν 2-4 ραμματα το πολυ,5 λεπτα υποθεση.

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εγω εχω κανει περιτομη και διατομη χαλινου με το κλασσικο τροπο νυστερι και τα σχετικα. Στην περιτομη δεν αλλαζα γαζες μου ειχε ο γιατρος ολο το πουτσο σε ενα τουλι με λαστιχο σφιχτο μεχρι να επωλουθουν τα ραμματα, τα οποια απορροφωνται απο τον οργανισμο. Ειναι ειδικα δεν ειναι οπως τα κλασσικα που θελουν κοψιμο μετα για να τα βγαλεις. Μετα απο ενα μηνα ο γιατρος εκοψε αυτο το τουλι, κι ολα κομπλε.....
Τωρα στη διατομη χαλινου θελει 2-3 βδομαδουλες να εισαι με τις γαζουλες. Την ωρα που θα σ εκοψει το νυστερι θα σου καυτηριασειτην πληγη για να σταματησει η αιμοραγια. (Εμενα τη πρωτη φορα δε πετυχε κι εκανα και 2η). Ειχα κοντο χαλινο. Μετα γαζουλες κι αλοιφη Bactroban ή Betadine μεχρι να επουλωθει τελειως.....
Τωρα το ποτε θα γαμησεις σκεφτεσαι??? Εγω σου λεω οτι εχεις να τραβηξεις πολυ πονο μεχρι να επουλωθουν τα ραμματα, γιατι εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κοιμασαι και να σου ερθει στυση με τα ραμματα, ξυπνας αμεσως.... Για αυτο θα σε εχει με παυσιπονα....
Το αποτελεσμα αξιζει φιλε μου ομως.... Καθαρος πουτσος και μολις εχουμε σηξωσει τη σημαια τη καρφωνουμε αμεσως.... Ουτε να τραβαμε πετσακια ουτε τιποτα....
Τωρα οσον αφορα το μαλλι. Εγω πηγα με νυστερακι πριν 4 χρονακια κι απο τοτε το εργαλειο δεν εχει κανει τσικ.... Λειζερ κι αυτα δε τα ξερω... Εμενα ο ουρολογος ηταν σε ιδιωτικο νοσοκομειο και για μια μερα που απασχολησα το νοσοκομειο (χειρουργειο με ολικη ναρκωση και μετα μολις συνηλθα εφυγα) ειχε φτασει το μαλλι 2500Ε και 500Ε ο γιατρος...
Παντως αν πας μονο για διατομη χαλινου δε θα ναρκωθεις, θα σου πατησει 2-3 ενεσεις στη βαλανο με μια πολυ λεπτη βελονα, θα νιωσεις τσιμπιματακια κι οταν θα σου κοβει το νυστερι το χαλινο θα το νιωσεις, χωρις πονο εννοειται. Πονο θα τραβηξεις οταν θα σου καρφωνει τις ενεσεις στο πουτσοκεφαλο....
Αλλα το εργαλειο μετα θα σηκωνεται χωρις προβλημα και εμποδια.... Απο προσωπικη εμπειρια εχω μεινει κατα-ευχαριστημενος...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Johnny ο ουρολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται,αν ηταν θα με λεγε οτι πρεπει να γινει οπωσδηποτε,χειρουργος ειναι τακτικα κανει τετοιες εγχειρησεις.

Εγω αυτη τη στιγμη εφοσον δε με ενοχλει δε χρειαζεται να το κανω,αν νιωθω ενοχλησεις τοτε θα το κανω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπον πριν ενα μηνα περιπου εκανα την επεμβαση.

Η λιμπιντο μου εχει μειωθει κατα πολυ,δεν εχω ουτε τη μιση ορεξη που ειχα πριν.

Εχει συμβει σε κανεναν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom