Να καταθέσω και γω την εμπειρία μου με την περιτομή. Έχει κάνα χρόνο περίπου που διεγνωσθην με σκληροατροφικο λειχήνα. Είναι δερματική πάθηση που προκαλεί μια στένωση κάτω απτό κεφάλι (σαν να το πνίγει) και προκαλεί ξηρότητα στην περιοχή και συχνά κάνει το δέρμα του κεφαλιού ευάλωτο σε τραυματισμούς μετά από σεξ η αυνανισμό. Είναι τύπου αυτοανοσο. Ακολουθοντας αγωγή με αλοιφές κατ'εντολη δερματολόγου, για κάποιους μήνες δεν είδα κάποια σημαντικη βελτίωση και έκλεισα ραντεβού για περιτομή σε ουρολόγο δημόσιου νοσοκομείου, καθότι η δερματολόγος μου είπε ότι καλό θα ήταν να την κάνω και ότι θα βοηθούσε. Έκανα την επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ πήγα με τη σκέψη ότι είναι μια απλή επέμβαση, δεν εξελίχθηκε ακριβώς έτσι. Μου εκαναν επάλειψη με ξυλοκαινη και ξεκίνησαν αλλά στα πρώτα κοψίματα είδε ο γιατρός ότι είχε μεγάλη φλεγμονή από κάτω και συνέχισε σε βάθος για να τα καθαρίσει όπως είπε. Ο πόνος μάγκες ήταν πολύ δυνατός καθώς προφανώς η ξυλοκαινη -απο ότι καταλαβα- λειτουργεί επιδερμικά και όχι σε βάθος. Κοινώς τα καταλάβαινα όλα και αναγκάστηκαν να μου κάνουν τοπική μέθη για αντέξω τον πόνο. Και πάλι όμως καταλάβαινα αρκετά κοψίματα. Αναρωτιέμαι αν είναι για όλους έτσι επώδυνο. Εν τέλει το χειρουργείο διήρκεσε 1 ώρα και κατι κοντά και το αποτέλεσμα όπως είπε κ ο γιατρός δεν τον ικανοποιησε 100% αισθητικά. Πλύσεις με betadine αλοιφή επουλωτική και το πέος μου είναι σαν Φρανκενστάιν, ελπίζω να γίνει καλύτερα συν τω χρόνω. Σε δύο μέρες θα ξαναπάω να με δει όπως μου είπε. Πάντως τώρα που έπεσε η γάζα (όχι η παλαιστινιακή η δική μου) σε καθε επαφή της πουτσας με το εσώρουχο με ενοχλεί πολύ, σαν να σε ακουμπάει κάποιος σε βγαλμένο δέρμα, μόνο που αυτό είναι πάνω στην πουτσα με ότι αυτό συνεπάγεται. Σεξ μετά από ένα μήνα και γυμναστική off για 15 μέρες. Επίσης στις βραδινές η πρωινές καύλες υπάρχει αρκετή ενόχληση και σήμερα που άλλαζε η γυναίκα μου και είδα το κωλαρακι της και πήγα και τη μπαλαμουτιασα και ξεκίνησαν οι καλές οι καύλες υπέφερα! Οπότε αναμονη. Αυτα