Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις αν ειναι καλα για την επεμβαση εδω περα???

Πολλα λεφτα για το τιποτα..Εναν καλο χειρουργο βρες να σου κανει κανονικη επεμβαση να τελειωνεις.
Δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι, μετα θα χεις εργαλειο περηφανο  :knockinb:

The Chaostar

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το σκέφτομαι κι εγω αλλά φρικάρω ελαφρώς στην ιδέα.
Με την τύχη που έχω, την ώρα της επέμβασης θα γίνει σεισμός.
Και μετά... καμαρώστε τον ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ.

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το σκέφτομαι κι εγω αλλά φρικάρω ελαφρώς στην ιδέα.
Με την τύχη που έχω, την ώρα της επέμβασης θα γίνει σεισμός.
Και μετά... καμαρώστε τον ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ.
Δεν παιζει τετοιο σεναριο. Το ιδιο το κοψιμο του δερματος διαρκει μερικα δευτερολεπτα. Και γινεται και προσεκτικα. Αυτο που κραταει ωρα ειναι μονο τα ραμματα που γινονται μετα και αυτο επειδη πρεπει να γινουν σωστα και παει με το πασο του ο χειρουργος. Το ξερω γιατι ειχα κανει περιτομη και που και που ρωταγα σε πιο σταδιο ηταν.  :P Το κοψιμο της ακροποσθης (το εξτρα δερμα) εγινε στα πρωτα 2 λεπτα. Μετα απλα το ραβανε προσεκτικα. Μονο αν πας σε καποιον ασχετο, ηλικιωμενο χειρουργο με παρκινσον μπορω να φανταστω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει καποιο ατυχημα.  :2funny:
Αλλιως τσαμπα φοβασαι.

darkeject01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια υπαρχει περιπτωση μια απο περιτομη μερικη να καλυπτει η ακροποσθια την βαλανο και να πρεπει να κανεις μικρες κινησεις μετα την εγχειριση για να την φερνεις σιγα σιγα πισω?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε χαζοχαρούμενο, αρχιμαλακοπίτουρα, αυνανομαλακομπούκουρα μη γαμάς όλα τα θρεντ!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
επειδή το έχω πάρει απόφαση και έχω διαθέσιμο χρόνο αυτήν την περίοδο, μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει (ακόμα και μέσω pm, δεν υπάρχει πρόβλημα) κάποιον γιατρό ή ιατρικό κέντρο που να κατέχει το αντικείμενο;
κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επειδή το έχω πάρει απόφαση και έχω διαθέσιμο χρόνο αυτήν την περίοδο, μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει (ακόμα και μέσω pm, δεν υπάρχει πρόβλημα) κάποιον γιατρό ή ιατρικό κέντρο που να κατέχει το αντικείμενο;
κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!

Χωρις να θελω να κανω διαφημιση, αλλα για τον απλουστατο λογο οτι εγω εκει την εκανα, σου προτεινω το METROPOLITAN στο Ν.Φαληρο.
Πηγαινε στο ουρολογικο τμημα, συζητησε πρωτα τι θες να κανεις και θα σου πουν οι γιατροι τι παιζει..
Καλο θα ηταν αμα ειχες ασφαλεια μπας και παρεις κανα φραγκο πισω απο αυτα που θα πληρωσεις..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Χωρις να θελω να κανω διαφημιση, αλλα για τον απλουστατο λογο οτι εγω εκει την εκανα, σου προτεινω το METROPOLITAN στο Ν.Φαληρο.
Πηγαινε στο ουρολογικο τμημα, συζητησε πρωτα τι θες να κανεις και θα σου πουν οι γιατροι τι παιζει..
Καλο θα ηταν αμα ειχες ασφαλεια μπας και παρεις κανα φραγκο πισω απο αυτα που θα πληρωσεις..
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση man!

gs74

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα

Για να μην ανοίξω νέο θέμα είπα να συνεχίσω εδώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής πρόβλημα που έχω.

Όταν το πέος είναι σε χαλαρή μορφή μπορώ μια χαρά να τραβήξω πίσω το πετσάκι και να το επαναφέρω. Όταν είναι σε στύση, το πέος κεφάλι είναι καλυμμένο από το πετσάκι, αλλά μπορώ χειροκίνητα να το τραβήξω πίσω και να το αποκαλύψω. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια ενόχληση (σε στύση) καθότι όταν αποκαλύψω (χειροκίνητα πάντα, μόνο έτσι) το κεφαλάκι του πέους υπάρχει ένας στενός δακτύλιος (το πετσάκι) που τεντώνεται γύρω από το κορμό του πέους. Δηλαδή, το πετσάκι που έχει τραβηχτεί πίσω και έχει αγκαλιάσει ας πούμε το κορμό του πέους είναι σαν να έπρεπε να είναι λίγο πιο φαρδύ. Αυτό μου δημιουργεί μια ενόχληση και φυσικά άγχος κατά την ερωτική πράξη. Τώρα είμαι κοντά 30 χρονών. Στο σεξ δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά πάντα υπήρχε αυτή η ενόχληση άλλοτε σε μικρότερο άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό και τελευταία έτυχε και με πόνεσε πιο πολύ.
Πριν 2 χρόνια, εκανα μια επέμβαση με laser στο χαλινό νομίζοντας ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Ούτε ο χειρουργός τότε μπόρεσε να δει αν υπήρχε φίμωση γιατί σε χαλαρή κατάσταση μια χαρά τράβαγε πίσω το πετσάκι. Μετά μου είπε ότι τελικά ο χαλινός ήταν το ένα μέρος του προβλήματος διότι φαίνεται πως έχεις μια ελαφρά μορφή φίμωσης (στενό πετσάκι (ακροποσθία)) η οποία είναι ορατή μόνο σε στύση.  Αυτός μου πρότεινε περιτομή (ήταν γενικός χειρουργός όχι ουρολόγος)

Λοιπόν, το θέμα μου είναι ότι επειδή έχω μια υπεραυισθησία στο κεφαλάκι (βάλανος) φοβάμαι ότι η περιτομή θα μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα καθώς αυτό θα είναι ξεσκέπαστο. Υπάρχει άλλη εναλλακτική θεραπεία ? Δεδομένου ότι μάλλον έχω μια ελαφρά μορφή φίμωσης, μήπως αυτές οι κρέμες με στεροειδή (βηταμεθαζονη 0.05%) κλπ λύσουν το πρόβλημά μου ? Διαβάζω ότι έχουν καλά ποσοστά επιτυχίας. Μήπως πάλι υπάρχει πιο απλή (και αισθητικά καλή) επέμβαση εκτός της περιτομής? Στην ηλικία μου δε, δεν είμαι για πολλά νυστέρια και λόγω της σχετικής ευαισθησίας φοβάμαι την περιτομή.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επι του θέματος ας καταθέσει την άποψή του.
Ευχαριστώ

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
To ιατρείο με το λέιζερ βρίσκεται Μπουμπουλίνας 8.
Μπορείς άνετα μετά να πας δίπλα, στο 4, που είναι το μασατζίδικο, να ρίξεις έναν στα γρήγορα, για να δεις αν πέτυχε η επέμβαση!  :rockon: :rockon:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Απο εμπειρια σας λεω οτι χρειαζεται 1,5 εως 3 μηνες για να επανελθεις και σωματικα και ψυχολογικα.
Σχηματιζεται νεος ιστος απο την αρχη.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
καλημερα σε ολους.μετα απο εντονη πραξη και ιδιαιτερα χωρις προφυλακτικο εχω μικρα αιματωματα ακριβως στο σημειο που λετε χαλινο.μετα απο 1 βδομαδα το πολυ 2 περνουν και καθαριζει η περιοχη.εσεις που κανατε την επεμβαση ειχατε τετοια συμπτωματα?

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα

Για να μην ανοίξω νέο θέμα είπα να συνεχίσω εδώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής πρόβλημα που έχω.
...........
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επι του θέματος ας καταθέσει την άποψή του.
Ευχαριστώ
Αυτο που εχεις νομιζω λεγεται ινωδης δαχτυλιος. Το ειχα και εγω. Εκανα περιτομη σαφως για να μην ανυσηχω μηπως ξαναεμφανιστει. Σε 1,5-2 μηνες περιπου ειχα αναρωσει και το αποτελεσμα ηταν και αριστο. Ολα αυτα γυρω στο πασχα που μας περασε. Αν κοιταξεις 3-4 σελιδες πισω σε αυτο το νημα θα δεις που γραφω τα αποτελεσματα  . Μην διστασεις να προχωρησεις σε περιτομη. Θα δεις οτι οταν αναρρωσεις δεν θα το μετανιωνεις καθολου.  :cheesy:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εχω και εγω καποια προβληματακια  με το πετσακι μου .Πριν καμια εβδομαδα που γαμουσα
εκει που πηγα να τελειωσω αντι για σπερμα μου εβγαλε αιμα και γεμισα και  τα ποδια μου και τα σεντονια,
χθες παλι το βραδυ που γαμουσα δεν μου ματωσε αυτην φορα αλλα με ποναγε παρα πολυ το πεος μου (κυριως οταν έιχε καυλωσει)
με ποναγε και μετα την σεξουαλικη πραξη,αλλα μετα απο 1 ωρα μου σταματησε ο πονος.Τι να ναι αυτο αραγε;

ndc5555

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας.
Από ότι διάβασα για το θέμα μάλλον έχω αντίστοιχο πρόβλημα με τον crandle (ινώδη δακτύλιο) αλλά δεν ξέρω κανα καλό γιατρό να εμπιστευτώ το πολύτιμο εργαλείο μου...Crandle (ή κάποιος άλλος με αντίστοιχη εμπειρία?) αν θες στείλτε μου σε πμ τον δικό σου που - προφανώς - έμεινες ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα :thumbsup:
Ευχαριστώ 

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας.
Από ότι διάβασα για το θέμα μάλλον έχω αντίστοιχο πρόβλημα με τον crandle (ινώδη δακτύλιο) αλλά δεν ξέρω κανα καλό γιατρό να εμπιστευτώ το πολύτιμο εργαλείο μου...Crandle (ή κάποιος άλλος με αντίστοιχη εμπειρία?) αν θες στείλτε μου σε πμ τον δικό σου που - προφανώς - έμεινες ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα :thumbsup:
Ευχαριστώ 
Ok στο στειλα. Btw it's Cradle (μεταφραζεται ως λικνο).  :cheesy:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχω και εγω καποια προβληματακια  με το πετσακι μου .Πριν καμια εβδομαδα που γαμουσα
εκει που πηγα να τελειωσω αντι για σπερμα μου εβγαλε αιμα και γεμισα και  τα ποδια μου και τα σεντονια,
χθες παλι το βραδυ που γαμουσα δεν μου ματωσε αυτην φορα αλλα με ποναγε παρα πολυ το πεος μου (κυριως οταν έιχε καυλωσει)
με ποναγε και μετα την σεξουαλικη πραξη,αλλα μετα απο 1 ωρα μου σταματησε ο πονος.Τι να ναι αυτο αραγε;
το κεφαλι βγαινει ολοκληρο κατα την πραξη???οπως το περιγραφεις μαλλον εχεις φιμωση...20 λεπτα χειρουργειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom