Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

attheraces

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

ευχαριστο για τα links φιλε αν και τα εχω ηδη διαβασει. Βασικα ανοιξα το topic αυτο γιατι ψαχνω απαντησεις σε ενα και μονο συγκεκριμενο ερωτημα και απευθυνομαι σε οσους εχουν κανει περιτομη.

rerere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγγνωμη που ανασταινω το νημα αλλα μου ειναι δυσκολο να διαβασω και τις  15+ σελιδες του και επειδη καιεγω εχω βραχυ χαλινο πρεπει να μαθω αν ξερει κανεις ποσο κοστιζει ακριβως η εγχειρηση με λειζερ για να επιδιορθωθει οταν δεν ειμαι ασφαλισμενος ,
εχω παρει και εναν δερματολογο για να ρωτησω αλλα απεφυγε να μου απαντησει και ελεγε κατι ασχετα
ευχαριστω πολυ

Εγγρ.
26 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η επεέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και κοστίζει γύρω στο χιλιάρικο.την κάνεις το πρωι και το βράδυ είσαι σπίτι σου.

rerere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1000 ευρω; εγω ειχα ακουσει γυρω στα 400 με λειζερ, τοσο πολυ ειναι; πω ρε γμτ  :think:
προσπαθησα να το σπασω μονος μου τραβωντας αλλα ειναι γερο το δερμα και δεν γινεται τιποτα

Εγγρ.
26 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1000 ευρω είναι με νυστέρι .500 ο γιατρός 200, η αναισθησιολόγος και 300 η κλινική.

rerere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποσο παει με λειζερ; υποθετω ειναι λιγοτερο εφοσον ειναι λιγα δευτερολεπτα και δεν χρειαζεται αναισθησια/κλινικη  :huh:

rerere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερει και κανεις αλλος ρε παιδια; ειναι καπως επειγον  :-

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εκανα περιτομη πριν τρεις μερες.Παιδια το εργαλείο μου ειναι ακομη πρησμενο και κοκκινο(μελανιες).Να αρχίσω να ανυσηχώ ή ειναι φυσιολογικό; Επίσης με τραβάνε τα ραματα και δεν μπορω να το βγάλω έξω! Ας απαντήσει καποιος ομοιπαθής :helpplea:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
λοιπον και εγω για το ιδιο ανησυχουσα και πηγα στο γιατρο που μου τη εκανε και με καθυσηχασε, ειναι ολα καλα. απλως αποφευγε τις εντονες σηκωμαρες για να μην σου σχιστουν τα ραμματα. αντε καλοριζικες

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εχω παρει και εναν δερματολογο για να ρωτησω αλλα απεφυγε να μου απαντησει και ελεγε κατι ασχετα

Μηπως επειδη ειναι θεμα ουρολογου χειρουργού κ ΟΧΙ δερματολογου? Πετσακι ειναι φιλαρακο, οχι εκζεμα, ουτε αλλεργια :idiot: :idiot: :idiot:

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ποσες μερες θα μεινω πρησμένος ξέρει κανείς; Με φοβίζει που δε βγαινει εξω το κεφάλι

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ας απαντησει καποιος που εχει κανει περιτομή.Με αγχώνει ιδιαίτερα που εχω πρηστεί και δεν μπορω να βγάλω το κεφαλάκι 'εξω. Ειναι φυσιολογικό;;;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ας απαντησει καποιος που εχει κανει περιτομή.Με αγχώνει ιδιαίτερα που εχω πρηστεί και δεν μπορω να βγάλω το κεφαλάκι 'εξω. Ειναι φυσιολογικό;;;

Eγω την ειχα κανει με τοπικη και ηταν γαμησε τα.
Κι'εγω ειχα φρικαρει.

Εγω θα κανω και δευτερη επεμβαση γιατι παλι εχω προβλημα.

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Απο 700 εως 1000 με lazer δεν ποναει καθολου ουτε οταν το κανεις ουτε μετα.εμπειρικα στο λεω.
Αν μιλάμε γιά στενό χαλινό τήν είχα κάνει πρόπερσι στό Ιατρικό κέντρο(όχι μέ λέιζερ),Καί κόστισε 400 ευρώ όλα μαζί.Μπορεί τώρα νά είναι κάτι παραπάνω,αλλά αποκλείεται χιλιάρικο.
Γίνεται μέ τόπική αναισθησία,εκείνη τήν στίγμή δέν πονάς καθόλου,αλλά τίς επόμενες μέρες άμα σού σηκώνεται σφαδάζεις από τούς πόνους !.Εγώ είχα γύρω στά 10-12 ράμματα,αλλά φαντάζομαι αυτό εξαρτάται καί από τήν σοβαρότητα τής κάθε περίπτωσης.

dirtyboy13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν μιλάμε γιά στενό χαλινό τήν είχα κάνει πρόπερσι στό Ιατρικό κέντρο(όχι μέ λέιζερ),Καί κόστισε 400 ευρώ όλα μαζί.Μπορεί τώρα νά είναι κάτι παραπάνω,αλλά αποκλείεται χιλιάρικο.
Γίνεται μέ τόπική αναισθησία,εκείνη τήν στίγμή δέν πονάς καθόλου,αλλά τίς επόμενες μέρες άμα σού σηκώνεται σφαδάζεις από τούς πόνους !.Εγώ είχα γύρω στά 10-12 ράμματα,αλλά φαντάζομαι αυτό εξαρτάται καί από τήν σοβαρότητα τής κάθε περίπτωσης.

Αρα απο οτι καταλαβαινω υπαρχει διαφορα με το lazer καμια σχεση πονου εγω δεν καταλαβα τιποτα.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Βασικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά την επέμβαση "βραχέως χαλινού" μεγαλώνει το πέος 2 εκ. όπως λένε μερικοί! Ισως έτσι τους φαίνετε ή είναι ένα μύθος! Ισως έχω άδικο κι εγώ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Κοστος περιτωμης παιδες στο Υγεια 900 ευρω. :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εχω μια απορια ρε παιδες οσον αφορα το πετσακι. Σε κανει να "τελειωνεις" πιο γρηγορα (λογω πιεσης στο χαλινο,πιο πρησμενο κτλ) η καμια σχεση? εχει να πει κανεις καμια τετοια εμπειρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom