giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχω παρει και εναν δερματολογο για να ρωτησω αλλα απεφυγε να μου απαντησει και ελεγε κατι ασχετα
ας απαντησει καποιος που εχει κανει περιτομή.Με αγχώνει ιδιαίτερα που εχω πρηστεί και δεν μπορω να βγάλω το κεφαλάκι 'εξω. Ειναι φυσιολογικό;;;
Απο 700 εως 1000 με lazer δεν ποναει καθολου ουτε οταν το κανεις ουτε μετα.εμπειρικα στο λεω.δεν ξερει και κανεις αλλος ρε παιδια; ειναι καπως επειγον :-
Αν μιλάμε γιά στενό χαλινό τήν είχα κάνει πρόπερσι στό Ιατρικό κέντρο(όχι μέ λέιζερ),Καί κόστισε 400 ευρώ όλα μαζί.Μπορεί τώρα νά είναι κάτι παραπάνω,αλλά αποκλείεται χιλιάρικο.Απο 700 εως 1000 με lazer δεν ποναει καθολου ουτε οταν το κανεις ουτε μετα.εμπειρικα στο λεω.
Αν μιλάμε γιά στενό χαλινό τήν είχα κάνει πρόπερσι στό Ιατρικό κέντρο(όχι μέ λέιζερ),Καί κόστισε 400 ευρώ όλα μαζί.Μπορεί τώρα νά είναι κάτι παραπάνω,αλλά αποκλείεται χιλιάρικο.
Γίνεται μέ τόπική αναισθησία,εκείνη τήν στίγμή δέν πονάς καθόλου,αλλά τίς επόμενες μέρες άμα σού σηκώνεται σφαδάζεις από τούς πόνους !.Εγώ είχα γύρω στά 10-12 ράμματα,αλλά φαντάζομαι αυτό εξαρτάται καί από τήν σοβαρότητα τής κάθε περίπτωσης.