Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ξερει κανεις ποσα περνει ενας χειρουργος ουρολογος για να κανει περιτομη κ για να κοψει τον χαλινο?

sixameros

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eγω πηγα στο ΙΚΑ και εδωσα απο μονος μου 100 ευρω στο γιατρο γιατι μου εκανε κυριως καλη δουλεια αλλα μου εγραψε και 15 μερες αναρρωτικη αδεια.
Λιγα του εδωσα?

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπόν συνάδερφοι ακούστε τι επαθα χθες.Το εκανα με την κοπέλα μου και εκει που το μουνακι της αρχισε να πλημιρίζει πολύ και εγω ημουν ετοιμος να χύσω μου κάνει μια κίνηση πέρίεργη και αντι να το βάλω στο μουνακι της το Κάρφωσα...στην κυριολεξία στο κωλο της...και ενιωσα ενα πολύ δυνατό τσούκσιμο και είδα στο πουτσο μου λίγο αίμα..Αμέσως το καθάρισα με κατι μαντηλακια αρωματικά που είχε και σταμάτησε το αιμα αλλα τωρα οταν ειναι πεσμένος δε μπορω να τραβηκσω το πετσακι πίσω γιατι ποναει ξερει κατι κανεις γι αυτο?

Επισκέπτης
Λοιπόν συνάδερφοι ακούστε τι επαθα χθες.Το εκανα με την κοπέλα μου και εκει που το μουνακι της αρχισε να πλημιρίζει πολύ και εγω ημουν ετοιμος να χύσω μου κάνει μια κίνηση πέρίεργη και αντι να το βάλω στο μουνακι της το Κάρφωσα...στην κυριολεξία στο κωλο της...και ενιωσα ενα πολύ δυνατό τσούκσιμο και είδα στο πουτσο μου λίγο αίμα..Αμέσως το καθάρισα με κατι μαντηλακια αρωματικά που είχε και σταμάτησε το αιμα αλλα τωρα οταν ειναι πεσμένος δε μπορω να τραβηκσω το πετσακι πίσω γιατι ποναει ξερει κατι κανεις γι αυτο?
τι θελεις να κανει αφου εχει σκιστει το δερμα???που να δεις τι θα παθεις αν καυλωσεις..ηρεμα για 4-5 ημερες & θα συνελθεις..και μην ξαναβαλεις επανω στο καυλι σου αρωματικα μαντηλακια που περιεχουν ενα καρο χημικα..απλο χαρτομαντηλακι την επομενη φορα..φροντισε να πλενεσαι με betadin μην παθεις καμια μολυνση & να αλλαζεις καθε ημερα εσωρουχο..περαστικαααααααααααα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε έναν ουρολόγο καταρχήν.
μην ζητάς ιατρικές συμβουλες εδώ μέσα!
βαλε betadine
το πιο πιθανο (γιατι τι έχω πάθει και εγώ) ειναι να σου σκίστικε λίγο το πετσάκι, οπότε θα πρέπει ο ουρολόγος να σου το κόψει τελείως και να στο ράψει όπως έιχε κάνει στο δικό μου.
Αν είναι αυτό δεν είναι κάτι που π΄ρεπει να σε φοβίζει, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή κανα μηνα για να ξανακάνεις σεξ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έπεσες σε ξεσκίστρω.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
:think: πως νιώσατε όταν σας έσπασε η περιτομή??? πονεσατε?? πως έγινε??  :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:think: πως νιώσατε όταν σας έσπασε η περιτομή??? πονεσατε?? πως έγινε??  :think:
φιλε μου διορθωσετο λιγο...!!!
η περιτομη δεν σπαει..!
δεςλιγο τι σημαινει και μετα χρησιμοποιησετο....!!!
η περιτομη π.χ.  γινεται στους μουλσουμανους οταν τους δινεται το ονομα και τους κοβουνε το πετσακι....!!!
(δεν ειμαι 100% σιγουρος)
περιτομη ειναι η ολη τελετη που γινεται

elafomoro

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
Πριν ενάμισο μήνα έκανα περιτομή.Το πρόβλημα είναι οτι δε μου αρέσει καθόλου.Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.Ο γιατρός μου λέει οτι θα γίνει όπως το θέλω,εγώ πάλι έχω πάθει ψυχολογικό τραλαλά.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς,χρειάστηκε εκ νέου επέμβαση;Ευχαριστώ

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Θα υποχωρήσουν σιγά σιγά το πρήξιμο συγκεκριμένα και θα γίνει όπως το φαντάζεσαι... Μην ανησυχείς συνάδελφε...

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Κανείς απο αυτούς που έχουν αφαιρέσει τον χαλινό, να μας πεί πόσο στοιχίζει η επέμβαση?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε έναν ουρολόγο καταρχήν.
μην ζητάς ιατρικές συμβουλες εδώ μέσα!
βαλε betadine
το πιο πιθανο (γιατι τι έχω πάθει και εγώ) ειναι να σου σκίστικε λίγο το πετσάκι, οπότε θα πρέπει ο ουρολόγος να σου το κόψει τελείως και να στο ράψει όπως έιχε κάνει στο δικό μου.
Αν είναι αυτό δεν είναι κάτι που π΄ρεπει να σε φοβίζει, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή κανα μηνα για να ξανακάνεις σεξ...
τι ερωτησεις ειναι αυτες??
στο γιατρο αμεσως

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γεια σας,
Πριν ενάμισο μήνα έκανα περιτομή.Το πρόβλημα είναι οτι δε μου αρέσει καθόλου.Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.Ο γιατρός μου λέει οτι θα γίνει όπως το θέλω,εγώ πάλι έχω πάθει ψυχολογικό τραλαλά.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς,χρειάστηκε εκ νέου επέμβαση;Ευχαριστώ

Τέρμα η πλάκα.
Μην ανησυχείς. Συμφωνώ με τον MIKELLE. Θα γίνει όπως πρέπει. 6 μήνες θέλουν οι ιστοί για να ξαναγυρίσουν στην κανονική τους κατάσταση, μετά από οποιαδήποτε τομή ή τραύμα.

elafomoro

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε φίλε? Εσύ τον παίρνεις?
Είσαι ωραίος :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο έκανες την περιτομή;

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.

Μη σε ανησυχει αυτο φιλαρακο.. Εκτος του οτι θα επανελθει στη φυσιολογικη κατασταση του, μπορει τωρα να μη σου αρεσει, αλλα απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι σε λιγο καιρο θα παρακαλας να μη φυγουν. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και για να μην αναρρωτιεσαι τι λεει ο  :jerking: :jerking: :jerking: ,  εξηγουμε :
Αυτα τα "σβολακια" που λες, ξερεις ποσο τρελαινουν τις γκομενες? Σα να φορας καποτα με ραβδωσεις ειναι..Αφηνει ενα απαλο γδαρσιμο που δεν σε ποναει αλλα καυλωνει περισσοτερο τη γκομενα..  ;) ;) ;) ;) ;)

elafomoro

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είχα πρόβλημα φίμωσης,δεν είμαι Εβραίος- Μουσουλμόνας,δεν το έκανα γιατί πίστευα οτι μεγαλώνει.Το έκανα γιατί έχω λίγο υποσπαδία και πίστευα οτι θα βοηθούσε.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
min agxwnesai re file...kai gw prin 2 mines ekana peritomi kai to exw paratirisi auto pou  les alla oso pernaei o kairos einai kai kalutera mexri pou tha einai opws to fantazomaste   stous 6 mines leei tha exei ginei komple etsi exw diavasei pantws egw pou ekana peritomi eida para polla sun kai xairomai pou tin ekana an kai m vgike ligo i psuxi...

Απογορεύονται τα greeklish.

Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

:bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom