You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Alekosatbourdela
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν συνάδερφοι ακούστε τι επαθα χθες.Το εκανα με την κοπέλα μου και εκει που το μουνακι της αρχισε να πλημιρίζει πολύ και εγω ημουν ετοιμος να χύσω μου κάνει μια κίνηση πέρίεργη και αντι να το βάλω στο μουνακι της το Κάρφωσα...στην κυριολεξία στο κωλο της...και ενιωσα ενα πολύ δυνατό τσούκσιμο και είδα στο πουτσο μου λίγο αίμα..Αμέσως το καθάρισα με κατι μαντηλακια αρωματικά που είχε και σταμάτησε το αιμα αλλα τωρα οταν ειναι πεσμένος δε μπορω να τραβηκσω το πετσακι πίσω γιατι ποναει ξερει κατι κανεις γι αυτο?
Επισκέπτης
τι θελεις να κανει αφου εχει σκιστει το δερμα???που να δεις τι θα παθεις αν καυλωσεις..ηρεμα για 4-5 ημερες & θα συνελθεις..και μην ξαναβαλεις επανω στο καυλι σου αρωματικα μαντηλακια που περιεχουν ενα καρο χημικα..απλο χαρτομαντηλακι την επομενη φορα..φροντισε να πλενεσαι με betadin μην παθεις καμια μολυνση & να αλλαζεις καθε ημερα εσωρουχο..περαστικαααααααααααα..Λοιπόν συνάδερφοι ακούστε τι επαθα χθες.Το εκανα με την κοπέλα μου και εκει που το μουνακι της αρχισε να πλημιρίζει πολύ και εγω ημουν ετοιμος να χύσω μου κάνει μια κίνηση πέρίεργη και αντι να το βάλω στο μουνακι της το Κάρφωσα...στην κυριολεξία στο κωλο της...και ενιωσα ενα πολύ δυνατό τσούκσιμο και είδα στο πουτσο μου λίγο αίμα..Αμέσως το καθάρισα με κατι μαντηλακια αρωματικά που είχε και σταμάτησε το αιμα αλλα τωρα οταν ειναι πεσμένος δε μπορω να τραβηκσω το πετσακι πίσω γιατι ποναει ξερει κατι κανεις γι αυτο?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε έναν ουρολόγο καταρχήν.Λοιπόν συνάδερφοι ακούστε τι επαθα χθες.Το εκανα με την κοπέλα μου και εκει που το μουνακι της αρχισε να πλημιρίζει πολύ και εγω ημουν ετοιμος να χύσω μου κάνει μια κίνηση πέρίεργη και αντι να το βάλω στο μουνακι της το Κάρφωσα...στην κυριολεξία στο κωλο της...και ενιωσα ενα πολύ δυνατό τσούκσιμο και είδα στο πουτσο μου λίγο αίμα..Αμέσως το καθάρισα με κατι μαντηλακια αρωματικά που είχε και σταμάτησε το αιμα αλλα τωρα οταν ειναι πεσμένος δε μπορω να τραβηκσω το πετσακι πίσω γιατι ποναει ξερει κατι κανεις γι αυτο?
μην ζητάς ιατρικές συμβουλες εδώ μέσα!
βαλε betadine
το πιο πιθανο (γιατι τι έχω πάθει και εγώ) ειναι να σου σκίστικε λίγο το πετσάκι, οπότε θα πρέπει ο ουρολόγος να σου το κόψει τελείως και να στο ράψει όπως έιχε κάνει στο δικό μου.
Αν είναι αυτό δεν είναι κάτι που π΄ρεπει να σε φοβίζει, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή κανα μηνα για να ξανακάνεις σεξ...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φιλε μου διορθωσετο λιγο...!!!πως νιώσατε όταν σας έσπασε η περιτομή??? πονεσατε?? πως έγινε??
η περιτομη δεν σπαει..!
δεςλιγο τι σημαινει και μετα χρησιμοποιησετο....!!!
η περιτομη π.χ. γινεται στους μουλσουμανους οταν τους δινεται το ονομα και τους κοβουνε το πετσακι....!!!
(δεν ειμαι 100% σιγουρος)
περιτομη ειναι η ολη τελετη που γινεται
Γεια σας,
Πριν ενάμισο μήνα έκανα περιτομή.Το πρόβλημα είναι οτι δε μου αρέσει καθόλου.Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.Ο γιατρός μου λέει οτι θα γίνει όπως το θέλω,εγώ πάλι έχω πάθει ψυχολογικό τραλαλά.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς,χρειάστηκε εκ νέου επέμβαση;Ευχαριστώ
Πριν ενάμισο μήνα έκανα περιτομή.Το πρόβλημα είναι οτι δε μου αρέσει καθόλου.Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.Ο γιατρός μου λέει οτι θα γίνει όπως το θέλω,εγώ πάλι έχω πάθει ψυχολογικό τραλαλά.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς,χρειάστηκε εκ νέου επέμβαση;Ευχαριστώ
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Κανείς απο αυτούς που έχουν αφαιρέσει τον χαλινό, να μας πεί πόσο στοιχίζει η επέμβαση?
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι ερωτησεις ειναι αυτες??το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε έναν ουρολόγο καταρχήν.
μην ζητάς ιατρικές συμβουλες εδώ μέσα!
βαλε betadine
το πιο πιθανο (γιατι τι έχω πάθει και εγώ) ειναι να σου σκίστικε λίγο το πετσάκι, οπότε θα πρέπει ο ουρολόγος να σου το κόψει τελείως και να στο ράψει όπως έιχε κάνει στο δικό μου.
Αν είναι αυτό δεν είναι κάτι που π΄ρεπει να σε φοβίζει, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή κανα μηνα για να ξανακάνεις σεξ...
στο γιατρο αμεσως
Είσαι μουσουλμάνος, ή εβραίος?Πριν ενάμισο μήνα έκανα περιτομή.
Το πρόβλημα είναι οτι δε μου αρέσει καθόλου.
Γιατί ρε φίλε? Εσύ τον παίρνεις?
Γεια σας,
Τέρμα η πλάκα.
Μην ανησυχείς. Συμφωνώ με τον MIKELLE. Θα γίνει όπως πρέπει. 6 μήνες θέλουν οι ιστοί για να ξαναγυρίσουν στην κανονική τους κατάσταση, μετά από οποιαδήποτε τομή ή τραύμα.
Facial_Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έχουν γίνει διπλοραφές κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω "σβολάκια" απο δέρμα σε κάποια σημεία στο ύψος της τομής.
Μη σε ανησυχει αυτο φιλαρακο.. Εκτος του οτι θα επανελθει στη φυσιολογικη κατασταση του, μπορει τωρα να μη σου αρεσει, αλλα απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι σε λιγο καιρο θα παρακαλας να μη φυγουν.
Και για να μην αναρρωτιεσαι τι λεει ο , εξηγουμε :
Αυτα τα "σβολακια" που λες, ξερεις ποσο τρελαινουν τις γκομενες? Σα να φορας καποτα με ραβδωσεις ειναι..Αφηνει ενα απαλο γδαρσιμο που δεν σε ποναει αλλα καυλωνει περισσοτερο τη γκομενα.. ;) ;) ;) ;) ;)
min agxwnesai re file...kai gw prin 2 mines ekana peritomi kai to exw paratirisi auto pou les alla oso pernaei o kairos einai kai kalutera mexri pou tha einai opws to fantazomaste stous 6 mines leei tha exei ginei komple etsi exw diavasei pantws egw pou ekana peritomi eida para polla sun kai xairomai pou tin ekana an kai m vgike ligo i psuxi...
Απογορεύονται τα greeklish.
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 12K