ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
Δώσε μου το link.Αν το διάβασες από κάποιο φόρουμ που ο καθένας γράφει την παπαριά του αλλάζει.
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
μηπως εννοεις αυτοΔώσε μου το link.Αν το διάβασες από κάποιο φόρουμ που ο καθένας γράφει την παπαριά του αλλάζει.
Για να μην ψάχνεσαι επειδή το thread μεγαλώνει, πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε ουρολόγο να σε διαφωτίσει. Η περιπτώσεις αυτές είναι ρουτίνα άρα δεν χρειάζεται να βρεις τον Γιακούμπ της ουρολογίας.Διάβασα όλο το thread αλλά ψιλοχάθηκα σε μια φάση. Αυτό που έχω εγώ είναι ότι σε στύση το δέρμα κατεβένει ίσα ισα για να φανεί η άκρη του βαλανου(ουτε το 1/5). Αν συνεχίσω ξέρω πως θα πονέσει η θα γίνει τπτ χειρότερο. ίσα ίσα που ξεπροβάλει δλδ. Σιγουρα θα πάω σε γιατρό αλλά εσείς τι νομίζεται πως θα χρειάζεται; Απ οτι εχω δει το δέρμα στην άκρη είναι πολύ στενό και δημιουργεί το πρόβλημα. Πιο κάτω είναι οκ ενώ όταν δεν εχω στύση κατεβένει μια χαρα.
Φίλε μου δοκίμασε να κλείσεις ραντεβού ακόμα κι αν είναι μετά από ένα μήνα. Εδώ περίμενες τόσα χρόνια. Εκτός αν αντιμετωπίζεις κάποιο είδος λοίμωξης στην περιοχή, πήγαινε απόγευμα σε εφημερεύων σαν έκτακτο για να γλυτώσεις τις πολυήμερες αναμονές. Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πήγαινε μια επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρείο, δες τι θα σου πει και αν απαιτεί οπωσδήποτε επέμβαση την κάνεις είτε έξω είτε σε δημόσιο νοσοκομείο (Ανάλογα το πόσο επείγον είναι σε συνάρτηση με την οικονομική σου ευχέρεια).Αν παω στο νοσοκομειο χωρις να κλεισω ραντεβου ειναι πιθανοτερο να δω την ιδια μερα τον ουρολογο ή να κλεισω πρωτα ραντεβου απ' το τηλ.(στη 2η περιπτωση εγω νομιζω οτι θα με βαλουν μετα απο κανα μηνα!)?
Πηγα σημερα στο ''Γ.Γεννηματας'' μετα απο τηλ. ραντεβου και ο γιατρος(ανδρολογος-μεσηλικας ηταν)-τον οποιο περιμενα 30' απο την προγραμματισμενη ωρα- μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανω επεμβαση αλλα αν θελω μπορω να την κανω(εγω βασικα θελω να την κανω διοτι οταν το πουλι μου βρισκεται σε πληρη στυση παρατηρω οτι 1-2 πτυχουλες δερματος του χαλινου τραβουν το δεξιο μερος της βαλανου προς τα κατω-αρα για λογους αισθητικης θελω να την κανω).
Ρωτησα και εναν νεαροτερο ουρολογο που βρισκοταν εκει και μου ειπε οτι κατα την επεμβαση χαλινου μπορει να μην κοπουν 1-2 ινες και επειτα να χρειαστει να κανω περιτομη,οποτε πρεπει να παρω την ευθυνη για ενδεχομενη επιπλοκη, και εγω που νομιζα οτι ειναι μια ευκολη επεμβαση, ρουτινας!
Οταν ρωτησα τον ανδρολογο αν θα μου εκανε εκεινος την επεμβαση μου απαντησε ''οχι'' αλλα εφοσον ηθελα να την κανω επρεπε να κλεισω ραντεβου. Μετα απο αρκετο ψαξιμο(μπαχαλο το νοσοκομειο!-εχεις την αισθηση οτι δεν μπορουν να ασχοληθουν μαζι σου καθως εχουν σοβαροτερες δουλειες να κανουν ) μου ειπαν οτι επρεπε να παρω βεβαιωση γιατρου(να δωσει την εντολη δηλαδη) απο το χειρουργικο τμημα μικροεπεμβασεων(ουρολογιας) οπου και περιμενα για ωρα αλλα δεν εμφανιστηκε κανενας γιατρος.Τελικα εφυγα...
ΥΓ Τελικα, τι να κανω? Να ξαναπαω και να ταλαιπωρηθω παλι, και αν βαλουν κανεναν νεαρο χειρουργο να μου κανει την επεμβαση και δεν εχω το επιθυμητο αποτελεσμα? Μηπως να παω σε κανεναν ιδιωτη γιατρο στον οποιο ομως πρεπει να πληρωσω και την επισκεψη(διοτι δε νομιζω οτι στην πρωτη επισκεψη θα μου κανει και την επεμβαση!) αλλα και την επεμβαση σε αλλο ραντεβου? Σ'αυτην την πειπτωση ποσα ειναι τα εξοδα-πανω απο 100 ευρω?