Καλησπέρα!
Μου έχουν στείλει αρκετά άτομα PM ρωτώντας με λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα υποθέτω λόγω περιορισμών του διαχειριστή από τα λίγα post μου. Γι αυτό ρίχνω από εδώ την απάντηση!
Έκανα εξάχνωση (κόψιμο δλδ) του χαλινού, όχι περιτομή.
Η περιτομή γίνεται όταν υπάρχει πρόβλημα φίμωσης, δλδ δεν εμφανίζεται ολόκληρο το πουτσοκέφαλο.
Τον χαλινό (η κλωστή δλδ που ενώνει την ουρήθρα με το σώμα του πέους όταν είναι πολύ χοντρός, με το σεξ ερεθίζει την ουρήθρα γίνεται κόκκινη, με τον καιρό "ξεχειλώνει" και δημιουργεί προστατίτιδες. (μεταφέρω τα λεγόμενα του γιατρού, εγώ με ιατρική καμία σχέση!)
Η επέμβαση λοιπόν έγινε τη μέρα που έκανα το προηγούμενο post μου, έχουν περάσει λίγο περισσότερες από 3 εβδομάδες και είμαι κατά 90% τέλεια.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την επέμβαση την έκανα Παρασκευή και την Τρίτη έδωσα το πρώτο μου μπούκι, με τον κυριολεκτικά νέο μου πούτσο, μιας και πρόκειται για άλλο εργαλείο πλέον, που μπορεί να μην έχει τεράστιες διαφορές αλλα κερδίζει στα "σημεία"
Καλύτερη αίσθηση, αργείς να τελειώσεις περισσότερο και λόγω του ότι δεν υπάρχει ο μαλακισμένος ο χαλινός να το κρατάει, θεωρώ ότι έχει πάρει μισό πόντο!(δεν θα πω ένα πόντο για να μην με πείτε υπερβολικό)
Λέω κατά 90% τέλεια γιατί έχω κάποια ενόχληση όταν φοράω το σκουφάκι, και στο πρώτο μπάσιμο μέσα. Μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτό θα κάνει κανένα δίμηνο να φύγει γιατί πρέπει να αναπλαστεί 100% το δέρμα στην περιοχή γιατί ήμουν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχα χαλινό αλλά χαλινάρα!
Σημάδια κανένα, και η διαδικασία είναι ότι σε ακουμπάει με το λέιζερ για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να το "εξαϋλώσει" κυριολεκτικά, και μετά με ένα άλλο λέιζερ στο καυτηριάζει για να μην τρέξει αίμα και η ¨πληγή " της επέμβασης κλείνει αμέσως.
Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους επί προσωπικού αλλά δεν μπορώ ακόμα, αν δεν συμπληρώσω υποθέτω μερικά ποστ.
Ευχαριστώ πολύ!