Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
μετά από πόσο καιρό σου είπανε να ΄μπορεις κάνεις σεξ ή να αυνανιστεισ?
Είναι ασφαλές συνήθως ένα μήνα μετά την επέμβαση. Εγώ προσωπικά αυτό έπραξα στην περίπτωσή μου!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
ευχαριστώ αλλά ολικη αναισθησία δεν το φανταζόμουν..
Ήταν και προσωπική μου επιλογή. Τελικά σε κάθε περίπτωση αισθάνομαι ότι πήρα σωστή απόφαση και προχώρησα στην επέμβαση.

cretanguy

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει μετα απο 1 μηνα μπορω να κανω σεξ.αλλα εγω αυνανιστηκα (ηρεμα ομως)μετα απο 10 μερες.ααα επισης ξεχασα να πω οτι οι πρωινες στυσεις ηταν ακομα ενα προβλημα τις πρωτες μερες για ευνοητους λογους αλλα ενταξει.το παλεψα και αυτο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θα σας παραθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια.
απο μικρος ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα εκει κατω και οτι δεν μπορω να αποκαλυψω ολη την βαλανο.λιγο οτι ντρεπομουν λιγο οτι φοβομουν εφτασα στα 25 να εχω ακομα φιμωση.ωσπου πηρα την αποφαση να κανω την εγχειρηση.εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα εναν ανδρολογο-χειρουργο στην Θεσσαλονικη και τον επισκευτηκα.οντως μου επιβεβαιωσε οτι εχω φιμωση και οτι πρεπει να κανω περιτομη.μου ειπε οτι στην περιπτωση μου οι αλλοιφες δεν θα βοηθησουν .μου προτεινε ολικη φιμωση εφοσον, κατα την γνωμη του παντα,με μια μερικη περιτομη μπορει να ξαναπροκληθειθει φιμωση.μου ειπε τιμες με νυστερι και laser,εννοειται βεβαια διαλεξα laser κατι που και αυτος μου συνεστησε.
εκλεισα λοιπον ραντεβου και πηγα στην ιδιωτικη κλινικη που χειρουργει.
με τοπικη ναρκωση και laser η επεμβαση διηρκησε γυρω στα 25-30 λεπτα (μου ειχαν βαλει και ενδοφλεβιο ορο για να ειναι πιο ανετος και σιγουρος ο ιατρος οπως μου εξηγησε).ενοιωθα σε καποια σημεια κατι αλλα οχι πονο.μετα τελειωσαμε μου εβαλε τις γαζες και πηγα στο δωματιο.ηρθε και μου εδωσε καποιες συμβουλες για το πως να αλλαζω τις γαζες και μου εγραψε μια αντιβιωση για 7 μερες.
μετα ντυθηκα, εφυγα απο την κλινικη,πηρα ενα freddo στο χερι και εκανα βολτα στην Θεσσαλονικη μεχρι να περασει η ωρα να παω για καφε με τους φιλους μου που ειχαμε δωσει ραντεβου λιγο αργοτερα. οπως λοιπον καταλαβαινετε ΚΑΝΕΝΑΣ πονος.οταν μετα απο λιγο εφυγε η αναισθησια ενοιωσα μια πολυ μικρη ενοχληση αλλα πραγματικα οχι πονο, που μου περασε με ενα παυσιπονο.επερνα λοιπον την αντιβιωση για μια βδομαδα και οποτε ειχα ενοχληση και ενα παυσιπονο.η μονη δυσκολια ηταν οταν επρεπε να αλλαζω τις γαζες,που επειδη ειχε ακομα αιμα η περιοχη (οχι πολυ) ξεραινοταν και κολλουσε πανω στις γαζες.μονο αυτο.
για να πω την αληθεια η μεγαλυτερη μου ανησυχια ηταν η ευαισθησια της βαλανου και πως μετα την εγχειρηση θα μπορω περπαταω κλ.κανενα προβλημα και εκει.σαν να μην ειχε συμβει τπτ.ολα τελειως φυσιολογικα.
εν κατακλειδι : εκανα την επεμβαση γιατι ειχα προβλημα οχι γιατι ηθελα μια αλλαγη,πονος καθολου,ουτε ελαχιστος σας μιλαω ειλικρινα ουτε και προβλημα με την ευαισθησια της βαλανου.τωρα νοιθω καλυτερα ιδιαιτερα ψυχολογικα.προτεινω σε ολους που εχουν φιμωση να κανουν την επεμβαση χωρις να το σκεφτονται.πολλα τα οφελη.κοστος 500 ο γιατρος και 120 η κλινικη.
Σιδερένιος...

cutguy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Paides eimai nosokomos kai exw kanei peritomh 5 xronia twra, opoios 8elei PM kai tou ta lew sto skype. To xw psaxei mexri ahdias kai mporw na sas kateu8unw (giatrous, anarrwsh, lazer ktl).

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ακομα βλεπω πολλους που τους αποσχολει το πετσακι.
Καντε περιτομη παιδες κανονικη if you ask me.
Εκανα το λαθος εγω να κανω πρωτα εξαχνωση χαλινου το καλοκαιρι του 2012, και μετα κανονικη περιτομη το καλοκαιρι του 2014.
Με περιτομη ουσιαστικα αγοράζεις καινουριο πουτσο.

Εγω πηγα σε ιδιωτικη κλινικη.
300Ε με νυστερι, 600 με λειζερ
Καμια +150 ευρω βγαινουν τα εξτρά εξοδα (βιοψια + 1-2 ωρες νοσηλεια απλα για να δει ο γιατρος πως πας)

Οι 2 πρωτες εβδομαδες ειναι λιγο πικρα γιατι οταν σηκωνεται η πουτσα το πρωι τραβαει τα ράμματα και ξυπνας.
Αλλος πονος δεν υπάρχει.

Μετα θα γαμάτε σα ταυροι μενόμενοι.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπερα
αν καποιος ξερει κανεναν ουρολογο-ανδρολογο καλο απο θεσσαλονικη που κανει με λειζερ τον βραχυ χαλινο αποκατασταση πααρακαλω ας στειλει ενα μηνυμα.
ευχαριστω εκ των προτερων.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπέρα!! θέλω να σας ρωτήσω κατι που οσο και αν διάβασα δεν πρόσεξα να εχει γράψει κάποιος κατι..
λοιπόν μήπως εχει τύχει σε κανέναν σας κατά την διάρκεια του σεξ να  τραυματίσει η σπάσει ο χαλινος ???? μηλαω γι αυτούς που δεν έχουν κανει καμία επέμβαση

cutguy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα
αν καποιος ξερει κανεναν ουρολογο-ανδρολογο καλο απο θεσσαλονικη που κανει με λειζερ τον βραχυ χαλινο αποκατασταση πααρακαλω ας στειλει ενα μηνυμα.
ευχαριστω εκ των προτερων.

στείλε PM φίλε

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους!
Παλιό μέλος, αλλα ενώ διαβάζω δεν συνηθίζω να γράφω!
Θεωρώ πως ήρθε η ώρα σε ενα νήμα που εχει καιρό να κινηθεί, αλλα ποτε δεν ξέρεις πόσοι θα ειναι οι ενδιαφερόμενοι!
Λοιπόν, βαδίζω στα 33 και πήρα επιτέλους απόφαση να κανω laser στον λεγόμενο βραχύ χαλινο, που κατα τα λεγόμενα του γιατρού ήταν χαλινάρα, κάτι που μου προκαλούσε συχνά προστατιτιδες, ουρολοιμώξεις και ερεθισμένη ουρήθρα.
Τηη εκανα στο ιατρείο, κράτησε περίπου 1 λεπτό, και μια ώρα πριν πάω μου ειπε να παραλείψω την περιοχή ολόκληρη με μια αναισθητικη αλοιφή με την ονομασία Elma.
Πόνος μηδέν, εχω 5 ώρες που το εκανα και συνεχίζω να μην πονάω καθόλου και με βάση τα λεγόμενά του απο Δευτέρα θα κανω την πρώτη μου "δοκιμή" με το ανακαινισμένο εργαλείο!
Θα ενημερώσω για την πορεία εντός των ημερών!
Καλο απόγευμα!!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπερα σε όλους!
Παλιό μέλος, αλλα ενώ διαβάζω δεν συνηθίζω να γράφω!
Θεωρώ πως ήρθε η ώρα σε ενα νήμα που εχει καιρό να κινηθεί, αλλα ποτε δεν ξέρεις πόσοι θα ειναι οι ενδιαφερόμενοι!
Λοιπόν, βαδίζω στα 33 και πήρα επιτέλους απόφαση να κανω laser στον λεγόμενο βραχύ χαλινο, που κατα τα λεγόμενα του γιατρού ήταν χαλινάρα, κάτι που μου προκαλούσε συχνά προστατιτιδες, ουρολοιμώξεις και ερεθισμένη ουρήθρα.
Τηη εκανα στο ιατρείο, κράτησε περίπου 1 λεπτό, και μια ώρα πριν πάω μου ειπε να παραλείψω την περιοχή ολόκληρη με μια αναισθητικη αλοιφή με την ονομασία Elma.
Πόνος μηδέν, εχω 5 ώρες που το εκανα και συνεχίζω να μην πονάω καθόλου και με βάση τα λεγόμενά του απο Δευτέρα θα κανω την πρώτη μου "δοκιμή" με το ανακαινισμένο εργαλείο!
Θα ενημερώσω για την πορεία εντός των ημερών!
Καλο απόγευμα!!!

Για να μην μπερδευονται οι αναγνώστες, αλλο βραχυς χαλινος - αλλο η ακροποσθία (το δερμα που καλυπτει τη βαλανο).
Αποψη μου ειναι οπως εχει κυριως προβλημα με στενωση ακροποσθίας , να πηγαινει κανει ολικη περιτομη που περιλαμβάνει επισης και κοψιμο του χαλινου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τους τελευταιους μηνες νιωθω το πετσακι να κολλαει επανω στον πουτσο οταν το τραβαω. Επισης κοκκινιζει μετα την εκσπερματιση. Υπαρχει περιπτωση να επαθα στενωση;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Τους τελευταιους μηνες νιωθω το πετσακι να κολλαει επανω στον πουτσο οταν το τραβαω. Επισης κοκκινιζει μετα την εκσπερματιση. Υπαρχει περιπτωση να επαθα στενωση;

Και εγω το ιδιο θεμα απεκτησα και μαλλον ειναι μερικη φιμωση και μαλλον θα κανω μερικη περιτομη, αφαιρεση του frenulum

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Μου έχουν στείλει αρκετά άτομα PM ρωτώντας με λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα υποθέτω λόγω περιορισμών του διαχειριστή από τα λίγα post μου. Γι αυτό ρίχνω από εδώ την απάντηση!
Έκανα εξάχνωση (κόψιμο δλδ) του χαλινού, όχι περιτομή.
Η περιτομή γίνεται όταν υπάρχει πρόβλημα φίμωσης, δλδ δεν εμφανίζεται ολόκληρο το πουτσοκέφαλο.
Τον χαλινό (η κλωστή δλδ που ενώνει την ουρήθρα με το σώμα του πέους όταν είναι πολύ χοντρός, με το σεξ ερεθίζει την ουρήθρα γίνεται κόκκινη, με τον καιρό "ξεχειλώνει" και δημιουργεί προστατίτιδες. (μεταφέρω τα λεγόμενα του γιατρού, εγώ με ιατρική καμία σχέση!)
Η επέμβαση λοιπόν έγινε τη μέρα που έκανα το προηγούμενο post μου, έχουν περάσει λίγο περισσότερες από 3 εβδομάδες και είμαι κατά 90% τέλεια.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την επέμβαση την έκανα Παρασκευή και την Τρίτη έδωσα το πρώτο μου μπούκι, με τον κυριολεκτικά νέο μου πούτσο, μιας και πρόκειται για άλλο εργαλείο πλέον, που μπορεί να μην έχει τεράστιες διαφορές αλλα κερδίζει στα "σημεία"
Καλύτερη αίσθηση, αργείς να τελειώσεις περισσότερο και λόγω του ότι δεν υπάρχει ο μαλακισμένος ο χαλινός να το κρατάει, θεωρώ ότι έχει πάρει μισό πόντο!(δεν θα πω ένα πόντο για να μην με πείτε υπερβολικό)
Λέω κατά 90% τέλεια γιατί έχω κάποια ενόχληση όταν φοράω το σκουφάκι, και στο πρώτο μπάσιμο μέσα. Μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτό θα κάνει κανένα δίμηνο να φύγει γιατί πρέπει να αναπλαστεί 100% το δέρμα στην περιοχή γιατί ήμουν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχα χαλινό αλλά χαλινάρα!

Σημάδια κανένα, και η διαδικασία είναι ότι σε ακουμπάει με το λέιζερ για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να το "εξαϋλώσει" κυριολεκτικά, και μετά με ένα άλλο λέιζερ στο καυτηριάζει για να μην τρέξει αίμα και η ¨πληγή " της επέμβασης κλείνει αμέσως.

Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους επί προσωπικού αλλά δεν μπορώ ακόμα, αν δεν συμπληρώσω υποθέτω μερικά ποστ.

Ευχαριστώ πολύ!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom