Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

fadomas_sxr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσο είναι που πρέπει να κατεβαίνει το πετσάκι στην φώτο που ανέβασα? Διαβάζοντας το θρεντ από την αρχή αγχώθηκα λίγο :S

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσο είναι που πρέπει να κατεβαίνει το πετσάκι στην φώτο που ανέβασα? Διαβάζοντας το θρεντ από την αρχή αγχώθηκα λίγο :S
Αν δε σε ενοχλεί στην πράξη σταμάτα το διάβασμα ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
    καταρχην δεν κανουμε ασκοπες επεμβασεις στο πουλί μας μετα τα 15 . Υπάρχουν διαβαθμισεις στην φιμωση . Αλλος τρελεναιται στον πόνο αλλος πονα ευχαριστα οποτε η αναγκη για επέμβαση εξαρταται από την περίπτωση .

Απο προσωπικη περα (δεν εχω κανει επέμβαση αλλα το προβλημα διορθωθηκε ειτε μετα απο εγχειριση στο κεφαλι ειτε λογω της αγαμιας λόγω του προβληματος υγειας ) εχω να πω οτι ναι ο πονος ειναι πραγματικα ευχαριστος και μου λειπει ΑΛΛΑ πηδας πιο καλα οταν δεν πονάς και επισης την επόμενη μερα εισαι ετοιμοπολεμος για πηδημα ενω οταν πονας οσο πιο συχνα πηδας ή τον παιζεις ο πονος γινεται όλο  και λιγότερο ευχαριστος .

Τεσπα αν παρακολουθει το νημα  πατερας 10χρονου αγοριου με φιμωση  η συμβουλη μου ειναι σε συνενόηση με τον γιατρο να την κανει την επεμβαση το παιδι . Για τους ενηλικες ειναι προσωπικη απόφαση  ΠΑΝΤΑ σε συνεργασια με τον γιατρο (καποιες στιγμες ο πονος ειναι καυλα αλλα αλλες στιγμες ο πόνος κανει το πηδημα ταλαιπωρια.

ΥΓ Αναφορα στην περιτομη εχει κανει το sex and the city δεν ξερω γιατι τετοια εκπληξη στην θεα "ακοφτου" πεους . Για την ιστορια και οι μουσουλμανοι κανουν περιτομη .
και 2 ενδιαφεροντα λινκ

fadomas_sxr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
    καταρχην δεν κανουμε ασκοπες επεμβασεις στο πουλί μας μετα τα 15 . Υπάρχουν διαβαθμισεις στην φιμωση . Αλλος τρελεναιται στον πόνο αλλος πονα ευχαριστα οποτε η αναγκη για επέμβαση εξαρταται από την περίπτωση .

Απο προσωπικη περα (δεν εχω κανει επέμβαση αλλα το προβλημα διορθωθηκε ειτε μετα απο εγχειριση στο κεφαλι ειτε λογω της αγαμιας λόγω του προβληματος υγειας ) εχω να πω οτι ναι ο πονος ειναι πραγματικα ευχαριστος και μου λειπει ΑΛΛΑ πηδας πιο καλα οταν δεν πονάς και επισης την επόμενη μερα εισαι ετοιμοπολεμος για πηδημα ενω οταν πονας οσο πιο συχνα πηδας ή τον παιζεις ο πονος γινεται όλο  και λιγότερο ευχαριστος .

Τεσπα αν παρακολουθει το νημα  πατερας 10χρονου αγοριου με φιμωση  η συμβουλη μου ειναι σε συνενόηση με τον γιατρο να την κανει την επεμβαση το παιδι . Για τους ενηλικες ειναι προσωπικη απόφαση  ΠΑΝΤΑ σε συνεργασια με τον γιατρο (καποιες στιγμες ο πονος ειναι καυλα αλλα αλλες στιγμες ο πόνος κανει το πηδημα ταλαιπωρια.

ΥΓ Αναφορα στην περιτομη εχει κανει το sex and the city δεν ξερω γιατι τετοια εκπληξη στην θεα "ακοφτου" πεους . Για την ιστορια και οι μουσουλμανοι κανουν περιτομη .
και 2 ενδιαφεροντα λινκ

Γατί το Εβραικό Λόμπυ που κυβερνάει τα πάντα έχει ρίξει όλες του τις δυνάμεις ώστε να κάνουν οι περισσότεροι άντρες περιτομή. Αν ξαναστραβώσει η κατάσταση να μην μπορούν να καταλάβουν πιοι είναι οι περιτμημένοι λόγω θρησκείας και ποιοί λόγω μόδας. Γι αυτό το λόγο τάχα τρελάθηκαν όταν είφαν κάποιο με φυσιολογικό πουλί. Λες και είναι κάποια ανωμαλία.

marduk

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ας μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις που θέλω
Σε μένα κατεβαίνει μέχρι και την προτελευταία photo όπως το βλέπετε εδώ
ή όπως εδώ
Δεν κατεβαίνει όπως του τυπά εδώ
Είναι νορμάλ?
Αντί να ρωτάς συνεχώς, γιατί δεν απευθύνεσαι σε γιατρό; Εκτός κι αν είσαι της φιλοσοφίας του Σκρουτζ και θέλεις να τη βγάλεις με τσάμπα διάγνωση.

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
Ας μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις που θέλω
Σε μένα κατεβαίνει μέχρι και την προτελευταία photo όπως το βλέπετε εδώ
ή όπως εδώ
Δεν κατεβαίνει όπως του τυπά εδώ
Είναι νορμάλ?
και γω μια αποτα ιδια αξιζει τον κοπο να κοψουμε το πετσακι ρωταω οσους το εχουν κανει

abalakanirak

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
όχι δεν αξίζει ειδικά εάν δεν υπάρχει λόγος, απλός ΜΗΝ το κάνεις.
Εαν θεωρείς ότι υπάρχει ιατρικός λόγος (φίμωση πχ) υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις πριν φτάσεις σε περιτομή.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Τύπε που ρωτάς τόσο πολύ, να ξέρεις ότι η μικρή στένωση που έχεις μπορεί να διορθωθεί και χωρίς επέμβαση. Εγώ μέχρι τα 20-25 ήμουν στα επίπεδα της 4ης-5ης εικόνας από wikipedia που έβαλες και με ενοχλούσε λίγο στο σεξ. Μετά σιγά σιγά και με την χρήση το δούλεψα και έφτασα στην τελευταία εικόνα. Δεν με ενοχλεί καθόλου πλέον.

kostakourtas_33

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν χαιρετώ την παρέα του site..!
Για το συγκεκριμένο θέμα προσωπικά νομίζω ότι έχω στενό δακτύλιο δηλαδή αποκαλύπτεται το κεφαλι ανετα αλλά βλέπω ότι κάτω από το κεφάλι σαν να το πιέζει το πετσάκι και στενέυει.
Αυτό το θέμα λύνεται με την πλαστική ακροποσθίας??
Αυτό από ότι είδα με μια αναζήτηση είναι να κόψουν το σημειο της στένωσης ώστε να χαλαρώσει το δερμα αλλά να μην αφαιρέσουν το κομμάτι.
Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και αν έχει επιτυχία?
Περιτομή δεν θέλω να κάνω γιατί από ότι είδα και εδώ στο φόρουμ χάνεις ένα μέρος της αίσθησης..

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Καταρχήν χαιρετώ την παρέα του site..!
Για το συγκεκριμένο θέμα προσωπικά νομίζω ότι έχω στενό δακτύλιο δηλαδή αποκαλύπτεται το κεφαλι ανετα αλλά βλέπω ότι κάτω από το κεφάλι σαν να το πιέζει το πετσάκι και στενέυει.
Αυτό το θέμα λύνεται με την πλαστική ακροποσθίας??
Αυτό από ότι είδα με μια αναζήτηση είναι να κόψουν το σημειο της στένωσης ώστε να χαλαρώσει το δερμα αλλά να μην αφαιρέσουν το κομμάτι.
Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και αν έχει επιτυχία?
Περιτομή δεν θέλω να κάνω γιατί από ότι είδα και εδώ στο φόρουμ χάνεις ένα μέρος της αίσθησης..
1)Δεν νομιζω να γλυτωνεις την περιτομη, ισως απλα χρειαστει να κανεις μερικη περιτομη και οχι ολικη.
2)Αισθηση δε χανεις, το αντιθετο μαλιστα,εκτος και αν πας να κανεις την επεμβαση σε χασαπη και οχι σε phD ουρολογο.
3)Πολλα θα ακουσεις απο μη περιτομημενους,μη τα λαμβαεις σοβαρα υποψη.
4)Αν ειχα την παραμικρη ιδεα της αισθησης γενικα του πεους μετα απο μια σωστη περιτομη, θα εκανα την επεμβαση 10 χρονια νωριτερα.
5)Αν αποφασισεις να την κανεις τελικα,να την κανεις με λειζερ, και εσυ αλλα ακομα περισσοτερο οι γκομενες γουσταρουν τρελα τα ομορφα πεη.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ σε όλα με τον προλαλήσαντα...

Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι υποχρεωτικο να κανω περιτομη αν θελω να ασχοληθω εστω ημιεπαγγελματικα με τον χωρο της ερωτικης βιομηχανιας ?  :cool2: :think:

kostakourtas_33

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες..!
Θα το σκεφτώ για την περιτομή γιατί νομίζω θέλει κάποια σκέψη πριν το πάρω απόφαση..

nickvlad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν σε ποναει κατα τη διαρκεια τη στυσης και δε κατεβαινει τοτε θελει απαραιτητα περιτομη,
εγω ειχα κανει νωρις στην εφηβεια, δεν εκανε περιτομη, εκανε σκισιμο στο πετσακι, με αποτελεσμα να ανοιγει πιο ευκολα.
ενηλικας πια μου ειχαν πει γιατροι οτι δεν εγινε σωστα και θελει και αλλο, αλλα δεν ενοχλει εμενα, οποτε δε βρισκω λογο να το πειραξω..
παρε διαφορες γνωμες απο γιατρους..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες..!
Θα το σκεφτώ για την περιτομή γιατί νομίζω θέλει κάποια σκέψη πριν το πάρω απόφαση..
Αν δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα (αν κ το κόστος κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι),μην το σκέφτεσαι καθόλου...

vaois

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
700 ευρω λενε κοστιζει σκεψου τo

Stories

Νέο!

Stories