fadomas_sxr
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσο είναι που πρέπει να κατεβαίνει το πετσάκι στην φώτο που ανέβασα? Διαβάζοντας το θρεντ από την αρχή αγχώθηκα λίγο :S
Αν δε σε ενοχλεί στην πράξη σταμάτα το διάβασμα ...Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσο είναι που πρέπει να κατεβαίνει το πετσάκι στην φώτο που ανέβασα? Διαβάζοντας το θρεντ από την αρχή αγχώθηκα λίγο :S
καταρχην δεν κανουμε ασκοπες επεμβασεις στο πουλί μας μετα τα 15 . Υπάρχουν διαβαθμισεις στην φιμωση . Αλλος τρελεναιται στον πόνο αλλος πονα ευχαριστα οποτε η αναγκη για επέμβαση εξαρταται από την περίπτωση .
Απο προσωπικη περα (δεν εχω κανει επέμβαση αλλα το προβλημα διορθωθηκε ειτε μετα απο εγχειριση στο κεφαλι ειτε λογω της αγαμιας λόγω του προβληματος υγειας ) εχω να πω οτι ναι ο πονος ειναι πραγματικα ευχαριστος και μου λειπει ΑΛΛΑ πηδας πιο καλα οταν δεν πονάς και επισης την επόμενη μερα εισαι ετοιμοπολεμος για πηδημα ενω οταν πονας οσο πιο συχνα πηδας ή τον παιζεις ο πονος γινεται όλο και λιγότερο ευχαριστος .
Τεσπα αν παρακολουθει το νημα πατερας 10χρονου αγοριου με φιμωση η συμβουλη μου ειναι σε συνενόηση με τον γιατρο να την κανει την επεμβαση το παιδι . Για τους ενηλικες ειναι προσωπικη απόφαση ΠΑΝΤΑ σε συνεργασια με τον γιατρο (καποιες στιγμες ο πονος ειναι καυλα αλλα αλλες στιγμες ο πόνος κανει το πηδημα ταλαιπωρια.
ΥΓ Αναφορα στην περιτομη εχει κανει το sex and the city δεν ξερω γιατι τετοια εκπληξη στην θεα "ακοφτου" πεους . Για την ιστορια και οι μουσουλμανοι κανουν περιτομη .
και 2 ενδιαφεροντα λινκ
Αντί να ρωτάς συνεχώς, γιατί δεν απευθύνεσαι σε γιατρό; Εκτός κι αν είσαι της φιλοσοφίας του Σκρουτζ και θέλεις να τη βγάλεις με τσάμπα διάγνωση.Ας μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις που θέλω
Σε μένα κατεβαίνει μέχρι και την προτελευταία photo όπως το βλέπετε εδώ
ή όπως εδώ
Δεν κατεβαίνει όπως του τυπά εδώ
Είναι νορμάλ?
και γω μια αποτα ιδια αξιζει τον κοπο να κοψουμε το πετσακι ρωταω οσους το εχουν κανειΑς μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις που θέλω
Σε μένα κατεβαίνει μέχρι και την προτελευταία photo όπως το βλέπετε εδώ
ή όπως εδώ
Δεν κατεβαίνει όπως του τυπά εδώ
Είναι νορμάλ?
1)Δεν νομιζω να γλυτωνεις την περιτομη, ισως απλα χρειαστει να κανεις μερικη περιτομη και οχι ολικη.Καταρχήν χαιρετώ την παρέα του site..!
Για το συγκεκριμένο θέμα προσωπικά νομίζω ότι έχω στενό δακτύλιο δηλαδή αποκαλύπτεται το κεφαλι ανετα αλλά βλέπω ότι κάτω από το κεφάλι σαν να το πιέζει το πετσάκι και στενέυει.
Αυτό το θέμα λύνεται με την πλαστική ακροποσθίας??
Αυτό από ότι είδα με μια αναζήτηση είναι να κόψουν το σημειο της στένωσης ώστε να χαλαρώσει το δερμα αλλά να μην αφαιρέσουν το κομμάτι.
Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και αν έχει επιτυχία?
Περιτομή δεν θέλω να κάνω γιατί από ότι είδα και εδώ στο φόρουμ χάνεις ένα μέρος της αίσθησης..
εννοειταιΕιναι υποχρεωτικο να κανω περιτομη αν θελω να ασχοληθω εστω ημιεπαγγελματικα με τον χωρο της ερωτικης βιομηχανιας ?
Αν δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα (αν κ το κόστος κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι),μην το σκέφτεσαι καθόλου...ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες..!
Θα το σκεφτώ για την περιτομή γιατί νομίζω θέλει κάποια σκέψη πριν το πάρω απόφαση..
700 ευρω λενε κοστιζει σκεψου τo