Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε είχα φίμωση και είχα διαβάσει σε σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια ότι με περιτομή κρατάς περισσότερο και κινδυνεύεις λιγότερο από τα μικρόβια, γι αυτό ζήτησα κατευθείαν περιτομή. Μεγάλη μαλακία. Έχασα ευαισθησία, αργούσα να τελειώσω και πολλές γκόμενες δεν θέλανε, ενώ εγώ πίστευα ότι αν κρατάω 1 ώρα αυτές θα τρελαίνονται από καύλα. Μην πειράζεις τα γεννητικά σου όργανα, άφησέ τα όπως στα έδωσε η φύση. Εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, κάτι ξέρουνε.
Πριν πόσο καιρό έκανες τημ επέμβαση? Μήπος είναι και πάνω στον άνθρωπο? ίσως και ψυχολογικό. Μερικοί που την έκαναν λένε ότι είναι στα ίδια σε διάρκεια. Εξάλλου προσωπικά πάντα το πότε θα χύσω μπορώ να το ελέγξω. Αν δηλαδή τώρα χύνω με΄σα στα 3-4 λετπά και μετά την περιτομή μέσα στα 7-8 λεπτά δεν με πειράζει. Αν μπορούσα να βγάλω στατιστικά στοιχεία από τις απαντήσεις που έχω ψάξει στο ίντερνετ, θα έλεγα ότι οι 8 στους 10 είναι 100% ευχαριστημένοι μετά την περιτομή και αισθάνονται καλύτερα. Άμα ήταν έτσι το 70% των Αμερικανών που έχουν κάνει περιτομή θα είχαν πρόβλημα. Μήπος παίζει ρόλο και εαν κάποιος είχε φίμωση? γιατί όσοι δεν είχαν φίμωση και έκαναν την περιτομή λένε ότι είναι καλύτερα...Ακόμα το σκέφτομαι γμτ :huh:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πριν πόσο καιρό έκανες τημ επέμβαση? Μήπος είναι και πάνω στον άνθρωπο? ίσως και ψυχολογικό. Μερικοί που την έκαναν λένε ότι είναι στα ίδια σε διάρκεια. Εξάλλου προσωπικά πάντα το πότε θα χύσω μπορώ να το ελέγξω. Αν δηλαδή τώρα χύνω με΄σα στα 3-4 λετπά και μετά την περιτομή μέσα στα 7-8 λεπτά δεν με πειράζει. Αν μπορούσα να βγάλω στατιστικά στοιχεία από τις απαντήσεις που έχω ψάξει στο ίντερνετ, θα έλεγα ότι οι 8 στους 10 είναι 100% ευχαριστημένοι μετά την περιτομή και αισθάνονται καλύτερα. Άμα ήταν έτσι το 70% των Αμερικανών που έχουν κάνει περιτομή θα είχαν πρόβλημα. Μήπος παίζει ρόλο και εαν κάποιος είχε φίμωση? γιατί όσοι δεν είχαν φίμωση και έκαναν την περιτομή λένε ότι είναι καλύτερα...Ακόμα το σκέφτομαι γμτ :huh:
Όταν λες ότι ελέγχεις το πότε θα χύσεις, μπορείς από τα 3-4 λεπτά να το πας στα 24 ας πούμε; :think:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όταν λες ότι ελέγχεις το πότε θα χύσεις, μπορείς από τα 3-4 λεπτά να το πας στα 24 ας πούμε; :think:
Όχι κι έτσι :grin: Εννοώ ότι μπορώ να χύσω στα 3-4 λετπά και αν σκέφτομαι επίτηδες κάτι αντικαβλέ πράγματα καθώς γαμώ, χύνω στα 7-8-9 λεπτά εξαρτάται.  . Και κάτι άλλο για τον φίλο που είπε ότι μετά την περιτομή χύνει σε μια ώρα και οι γκόμενες δεν το γουστάρουν...ίσως μία ώρα να είναι υπερβολή, αλλά 20-25 λεπτά δε νομίζω να είναι πρόβλημα ίσα ίσα το να προσφέρεις πολλαπλούς οργασμούς σε μία είναι συν, έτσι δεν είναι?
Πείτε ρε παιδιά και άλλες γνώμες για την περιτομή και εμπειρίες. Και από άτομα που δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά την έκαναν για λόγους υγιεινής κτλ. Δευτέρα είναι το ραντεβού πρέπει να πάρω μια απόφαση που δεν έχει γυρισμό :grin:

Επισκέπτης
Όχι κι έτσι :grin: Εννοώ ότι μπορώ να χύσω στα 3-4 λετπά και αν σκέφτομαι επίτηδες κάτι αντικαβλέ πράγματα καθώς γαμώ, χύνω στα 7-8-9 λεπτά εξαρτάται. Πείτε ρε παιδιά και άλλες γνώμες για την περιτομή και εμπειρίες. Και από άτομα που δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά την έκαναν για λόγους υγιεινής κτλ. Δευτέρα είναι το ραντεβού πρέπει να πάρω μια απόφαση που δεν έχει γυρισμό :grin:

Αν αισθάνεσαι υπερευαίσθητος σ αυτήν την περιοχή και μόνο με το ακούμπημα νιώθεις σα να πονάς, ενοχλείσαι ή "γαργαλιέσαι"  τράβα κάντην

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι υπερευαίσθητος στο κεφάλι. Μόλις το ακουμπάω νιώθω κάπως μια ενόχληση, αλλά στην πίπα η αίσθηση είναι εκπληκτική, μήπος με την περιτομή χάσει όλη την ευαισθησία και δεν θα έχω full καυλες...είναι το μόνο που φοβάμαι γιατί κατά τα άλλα, και στην εμφάνιση θα είναι καλύτερος και στην καθαριότητα αλλά και στο σεξ θα τον βάζω βαθιά :grin: Τόσοι άνθρωποι την έχουν κάνει πείτε κι άλλες γνώμες ρε παιδιά να βοηθήσετε άμα το μετανιώσω μετά και μόνο η ψυχολογία που θα πάει στον πάτο...θα τα βλέπω όλα μαύρα

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι υπερευαίσθητος στο κεφάλι. Μόλις το ακουμπάω νιώθω κάπως μια ενόχληση, αλλά στην πίπα η αίσθηση είναι εκλειπτική, μήπος με την περιτομή χάσει όλη την ευαισθησία και δεν θα έχω full καυλες...είναι το μόνο που φοβάμαι γιατί κατά τα άλλα, και στην εμφάνιση θα είναι καλύτερος και στην καθαριότητα αλλά και στο σεξ θα τον βάζω βαθιά :grin: Τόσοι άνθρωποι την έχουν κάνει πείτε κι άλλες γνώμες ρε παιδιά να βοηθήσετε άμα το μετανιώσω μετά και μόνο η ψυχολογία που θα πάει στον πάτο...θα τα βλέπω όλα μαύρα

τύπε στ αρχίδια σου, αφού όλα μαύρα είναι τριγύρω, θα γίνεις και ρεαλιστής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω. Μερικοί που λένε ότι μετά την περιτομή κερδίζεις λίγο σε μέγεθος πως είναι δυνατόν να ισχύει :think: Λογικά που το σκέφτομαι ότι είναι ακριβώς το ίδιο με την διαφορά ίσως να φαίνεται λίγο μικρότερο όταν το πέος είναι χαλαρό αφού δεν θα έχεις το extra δέρμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Οι Αμερικάνοι που κάνουν περιτομή χωρίς λόγο τους έχει επιβληθεί από το Εβραικό Λόμπυ, δεν είμαι αντιεβραίος. Μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ξεκινήσει συστηματική εκστρατεία γιατί οι Γερμανοί έτσι τους ανακάλυπταν. Τους ξεβράκωναν όλους και όποιος είχε περιτομή, τσιφ για θάλαμο αερίων. Κι εγώ έτσι την πάτησα, από το τάχα καλό της περιτομής. Η φύση δεν βάζει επιπλέον εξαρτήματα. Αν ήθελε το καυλί σου ξεσκέπαστο, θα στο είχε ξεσκέπαστο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: Κοίτα τα χέρια ενός που έχει δουλέψει μόνο σε γραφείο και ενός σκαφτιά.  Την ίδια ευαισθησία θα έχουν στο άγγιγμα? όχι βέβαια. Για λόγους προστασίας τα χέρια του εργάτη θα έχουν γεμίσει κάλους. Για να αντέξει τη συνεχή επαφή με το σώβρακο το εργαλείο σου θα αρχίσει να αναισθητοποιεί την περιοχή. την περιτομή την έκανα πριν 30 χρόνια και το κεφάλι μου στον τοίχο το κοπάναγα από την αρχή. Καμία σχέση με ψυχολογικό. Καλύτερα περίμενα τα πράγματα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω. Μερικοί που λένε ότι μετά την περιτομή κερδίζεις λίγο σε μέγεθος πως είναι δυνατόν να ισχύει :think: Λογικά που το σκέφτομαι ότι είναι ακριβώς το ίδιο με την διαφορά ίσως να φαίνεται λίγο μικρότερο όταν το πέος είναι χαλαρό αφού δεν θα έχεις το extra δέρμα.

Άλλη μια μαλακία που αποδεικνύει την προπαγάνδα. Κι εγώ το είχα ακούσει και μέσα μου έλπιζα ότι θα μου μεγάλωνε. Για να φανταστείς, το μέτρησα μετά την επέμβαση. Και για φαντάσου, δεν μου μεγάλωσε καθόλου!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οι Αμερικάνοι που κάνουν περιτομή χωρίς λόγο τους έχει επιβληθεί από το Εβραικό Λόμπυ, δεν είμαι αντιεβραίος. Μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ξεκινήσει συστηματική εκστρατεία γιατί οι Γερμανοί έτσι τους ανακάλυπταν. Τους ξεβράκωναν όλους και όποιος είχε περιτομή, τσιφ για θάλαμο αερίων. Κι εγώ έτσι την πάτησα, από το τάχα καλό της περιτομής. Η φύση δεν βάζει επιπλέον εξαρτήματα. Αν ήθελε το καυλί σου ξεσκέπαστο, θα στο είχε ξεσκέπαστο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: Κοίτα τα χέρια ενός που έχει δουλέψει μόνο σε γραφείο και ενός σκαφτιά.  Την ίδια ευαισθησία θα έχουν στο άγγιγμα? όχι βέβαια. Για λόγους προστασίας τα χέρια του εργάτη θα έχουν γεμίσει κάλους. Για να αντέξει τη συνεχή επαφή με το σώβρακο το εργαλείο σου θα αρχίσει να αναισθητοποιεί την περιοχή. την περιτομή την έκανα πριν 30 χρόνια και το κεφάλι μου στον τοίχο το κοπάναγα από την αρχή. Καμία σχέση με ψυχολογικό. Καλύτερα περίμενα τα πράγματα.
Την σκωληκοειδίτιδα την έχεις ακουστα;Τις αμυγδαλές;

marduk

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτό το λόγο οι Ευρωπαίοι γιατροί κόβουν λίγο. Λύνεται και το θέμα της φίμωσης και δεν υπάρχουν τα "προβλήματα" που αναφέρεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Την σκωληκοειδίτιδα την έχεις ακουστα;Τις αμυγδαλές;

Βεβαίως. Οι γενετιστές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στην σκωληκοειδή τυφλή απόφυση του εντέρου χωνεύαμε κάτι, το οποίο δεν τρώμε πια. Για το λόγο αυτό το εργαλείο αυτό μαραίνεται, αφού είναι άχρηστο. Έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας όταν ήμουν 6 χρονών. Ένα σενάριο (προσοχή, σενάριο, όχι επιστημονική θεωρία) λέει ότι την εποχή που ήμασταν υδρόβιοι, εκεί χωνεύαμε ολόκληρο το ψάρι με τα λέπια και τα κόκαλά του. πέρασαν εκατομμύρια χρόνια, βγήκαμε στη στεριά και το ψάρι το καθαρίζουμε με εργαλεία. Οι φρονιμήτες εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία. Τους χρησιμοποιούσαμε όταν μασάγαμε ωμό κρέας. Το κρέας πια το ψήνουμε, είναι πιο μαλακό και χρησιμοποιούμε μαχαίρια για να το κόβουμε. Για το λόγο αυτό τα δόντια αυτά πέφτουν σε αχρηστία. Οι Εσκιμώοι όμως, που ακόμα τρώνε ωμό κρέας, βγάζουν αυτά τα δόντια μια χαρά. Για να κρατήσει η εξέλιξη το σκέπασμα στο πουλί σου, σημαίνει ότι ακόμα είναι χρήσιμο.  

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Ωραίος  και  σωστος

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
...
- Οι γυναίκες του κόσμου προτιμούν εμφανισιακά το πέος με περιτομή, χωρίς εξαιρέσεις.
...
[/quote]Από πού το συμπεραίνεις αυτό?

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Καλησπερα.
...

Με την προηγουμενη κοπελα το καναμε χωρις προφυλακτικο συνεχεια και ενιωθα απιστευτα. Μετα την επεμβαση, με την επομενη κοπελα χρησιμοποιουσα παντα προφυλακτικο και ενιωθα πως κατι φταιει, δεν ενιωθα την ιδια ευχαριστηση με παλια και νομιζα πως φταιει το προφυλακτικο. Δοκιμασαμε καποια στιγμη χωρις και τελικα δεν εφταιγε αυτο. Με τα πολλα διαπιστωσα πως εχει χαθει η υπερευαισθησια που ειχε η βαλανος και πλεον κατα τη διεισδυση νιωθεις σαν να φορας προφυλακτικο, δηλ σχεδον τιποτα, ενω παλια τρελαινομουν να μπαινοβγαινω γιατι η αισθηση στη βαλανο ηταν απιστευτα γαματη..
Μεγαλη διαφορα επισης διαπιστωσα και στο στοματικο. Παλια ενιωθα πως καλυτερα να μου παιρνουν πιπα, παρα να γαμαω, αλλα τωρα ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο, μιας και δε νιωθω το ιδιο πια.

Αυτο που μεταβληθηκε παλι ειναι η διαρκεια, πλεον ειδικα οταν μου κανουν πιπα χυνω δυσκολα, ενω οταν γαμαω αργω αρκετα, αν και εκει το κοντρολαρω το πραγμα.
Γενικα δεν εχω θεμα με τη διαρκεια, ουτε παλια ειχα, μιας και μπορω να κοντρολαρω τη φαση. Αν θελω δηλ να χυσω σε 5 δευτερα βαροντας μαλακια, το καταφερνω, καθως κ αν θελω να κανω τη γκομενα να χυσει πρωτη (μιας και το γουσταρω πολυ αυτο), το τρεναρω οσο πρεπει και χυνω δευτερος σχεδον παντα.

Ομως παιδια, το νου σας. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και σιγουρα η φυση για να μας εφτιαξε ετσι, κατι ηξερε.. Ο χαλινος οπως φαινεται πλεον στην πραξη, αποτελει το 70% τουλαχιστον της ευχαριστησης και δε λεει να βαλετε νυστερι εκει χωρις λογο, ή αν χρειαζεται, βρειτε αλλες τεχνικες, αποφυγετε το κοψιμο γιατι θα το μετανιωσετε οπως κ εγω..
Για να καταλαβετε τι εννοω, δειτε το χαλινο σαν την ανδρικη κλειτοριδα. Φανταστειτε πως θα ενιωθε μια γυναικα αν της εκοβαν την κλειτοριδα, θα ειχε κολπικους οργασμους μονο και θα τελειωνε πολυ δυσκολα και με τη μιση απολαυση. Καπως ετσι ειναι και ο χαλινος για τον ανδρα..

Πλεον νιωθω πως οταν τελειωνω, η ευχαριστηση ερχεται απ τον προστατη και μονο και οχι πλεον απ τη βαλανο, οπως δηλ μια γυναικα με τον κολπο της...
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, αλλα ελπιζω να βοηθησει ορισμενους υποψηφιους πασχοντες, να μη γινουν παθοντες οπως εγω. :)

Υγ: Ξεχασα να προσθεσω πως δεν πηγε κατι στραβα φυσικα στην επεμβαση, το αποτελεσμα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο πριν και στο θεμα καθαριοτητας ειναι καλυτερα, αλλα τι να το κανεις...
Σωστός

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή όσοι την κάνατε μου λέτε να μην την κάνω κι εγώ αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί θα το μετανιώσω? :think: Δεν ισχύει αυτό που λένε οι περισσότεροι ότι απολαμβάνουν το σεξ πιο πολύ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

fadomas_sxr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μέχρι εκεί κατεβαίνει το πετσάκι και διπλώνει κάπως κάτω από το κεφάλι Είναι οκ?  ή πρεπει να κατεβαίνει πιο κάτω? τα άσπρα πραγματάκια δεν είναι τίποτα είναι δερματολογικό και μου έδωσε ο γιατρός μια κρέμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Κι αυτό είναι κακό υποτίθεται; Εγώ νομίζω καλό ειναι γιατί θα κρατάς περισσότερο στο σεχ
[/quote

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα προηγουμένως. Αφού αφαιρεί τη δικιά σου ηδονή, ναι είναι κακό. Και να κρατάς περισσότερο θέλει μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Οι περισσότερες δεν γουστάρουν να τις πηδάς πολύ, σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom