Καλησπερα.
...
Με την προηγουμενη κοπελα το καναμε χωρις προφυλακτικο συνεχεια και ενιωθα απιστευτα. Μετα την επεμβαση, με την επομενη κοπελα χρησιμοποιουσα παντα προφυλακτικο και ενιωθα πως κατι φταιει, δεν ενιωθα την ιδια ευχαριστηση με παλια και νομιζα πως φταιει το προφυλακτικο. Δοκιμασαμε καποια στιγμη χωρις και τελικα δεν εφταιγε αυτο.
Με τα πολλα διαπιστωσα πως εχει χαθει η υπερευαισθησια που ειχε η βαλανος και πλεον κατα τη διεισδυση νιωθεις σαν να φορας προφυλακτικο, δηλ σχεδον τιποτα, ενω παλια τρελαινομουν να μπαινοβγαινω γιατι η αισθηση στη βαλανο ηταν απιστευτα γαματη..
Μεγαλη διαφορα επισης διαπιστωσα και στο στοματικο. Παλια ενιωθα πως καλυτερα να μου παιρνουν πιπα, παρα να γαμαω, αλλα τωρα ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο, μιας και δε νιωθω το ιδιο πια.
Αυτο που μεταβληθηκε παλι ειναι η διαρκεια, πλεον ειδικα οταν μου κανουν πιπα χυνω δυσκολα, ενω οταν γαμαω αργω αρκετα, αν και εκει το κοντρολαρω το πραγμα.
Γενικα δεν εχω θεμα με τη διαρκεια, ουτε παλια ειχα, μιας και μπορω να κοντρολαρω τη φαση. Αν θελω δηλ να χυσω σε 5 δευτερα βαροντας μαλακια, το καταφερνω, καθως κ αν θελω να κανω τη γκομενα να χυσει πρωτη (μιας και το γουσταρω πολυ αυτο), το τρεναρω οσο πρεπει και χυνω δευτερος σχεδον παντα.
Ομως παιδια, το νου σας.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και σιγουρα η φυση για να μας εφτιαξε ετσι, κατι ηξερε.. Ο χαλινος οπως φαινεται πλεον στην πραξη, αποτελει το 70% τουλαχιστον της ευχαριστησης και δε λεει να βαλετε νυστερι εκει χωρις λογο, ή αν χρειαζεται, βρειτε αλλες τεχνικες, αποφυγετε το κοψιμο γιατι θα το μετανιωσετε οπως κ εγω..
Για να καταλαβετε τι εννοω, δειτε το χαλινο σαν την ανδρικη κλειτοριδα. Φανταστειτε πως θα ενιωθε μια γυναικα αν της εκοβαν την κλειτοριδα, θα ειχε κολπικους οργασμους μονο και θα τελειωνε πολυ δυσκολα και με τη μιση απολαυση. Καπως ετσι ειναι και ο χαλινος για τον ανδρα..
Πλεον νιωθω πως οταν τελειωνω, η ευχαριστηση ερχεται απ τον προστατη και μονο και
οχι πλεον απ τη βαλανο, οπως δηλ μια γυναικα με τον κολπο της...
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, αλλα ελπιζω να βοηθησει ορισμενους υποψηφιους πασχοντες, να μη γινουν παθοντες οπως εγω.
Υγ: Ξεχασα να προσθεσω πως δεν πηγε κατι στραβα φυσικα στην επεμβαση, το αποτελεσμα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο πριν και στο θεμα καθαριοτητας ειναι καλυτερα,
αλλα τι να το κανεις...