Λοιπόν, θα γράψω και εγώ εδώ επειδή είμαι ένας απο αυτούς που έχουν ζήσει την εμπειρία και έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Κατ'αρχάς έχω διαβάσει ένα κάρο αρλούμπες από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και έχουν και απόλυτη γνώμη. Αυτό είναι επικίνδυνο,αμ και βέβαια είναι πολύ επικίνδυνο να περιμένεις διάγνωση μέσω ίντερνετ από ανθρώπους που δεν είναι γιατροί. Γι'αυτό αν κάποιος διαβάζει αυτές τις λέξεις, να κλείσει το pc και να πάει σε έναν καλό ουρολόγο. Αν τώρα θέλει τη δική μου προσωπική εμπειρία, ας με ακούσει.
***ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ,ΑΣΤΟ". Φαντάζομαι το ίδιο θα πειτε και σε έναν άνθρωπο με πολυ υψηλή μυωπία, να μη βάλει γυαλιά, να μην κάνει λέιζερ κοκ.***
Εγω λοιπόν κύριοι,έφτασα 20 ετών και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ. Το καταλαβαίνετε? Ο πόνος ήταν ανυπόφορος και η διείσδυση αδύνατη. Κανείς δε λέει ότι μια εγχειρητική διαδικασία είναι ευχάριστη, αλλά κάποιες φορές είναι επιβεβλημένη. Εμένα προσωπικά η νάρκωση μου ήταν τοπική(έτσι είπε ο γιατρός), ΑΛΛΑ έπεσα σε ύπνωση. Ο γιατρός είπε ότι η ολική νάρκωση είναι αυτή που διασωληνώνεσαι και όχι αυτή που κοιμάσαι. Έτσι είπε, εγώ γιατρός δεν ειμαι. Η όλη φάση διήρκεσε κάτι παραπάνω από μία ώρα, ξύπνησα κανονικά και μετά από μια ώρα πήγα σπίτι μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχα "πλήρη ουλώδη φίμωση και παραφίμωση", ΔΕΝ πηγα ούτε για αισθητικούς λόγους ούτε για χαβαλέ. Όντως για καμια βδομάδα περπατούσα σαν πάπια και είχα έντονη ευαισθησία, αλλα μαντέψτε: Μετά το πουλί μου ήταν κανονικό, και το σεξ ΝΑΙ ήταν κανονικό και αυτό! Δε θέλω να μακρυγορήσω άλλο, αν οποιοσδήποτε συναγωνιστής θέλει να με ρωτήσει κάτι παραπάνω όσον αφορά την εμπειρία μου, με χαρά θα του απαντήσω, γιατί διαπιστώνω ότι πλην του παρόντος σάιτ, δεν υπάρχει αρκετά μεγάλη συζήτηση σε άλλα fora και ακόμα και εδώ υπάρχουν πολλοί που το παίρνουν στην πλάκα, διότι δεν το έχουν ζήσει.