Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
όχι δεν αξίζει ειδικά εάν δεν υπάρχει λόγος, απλός ΜΗΝ το κάνεις.
Εαν θεωρείς ότι υπάρχει ιατρικός λόγος (φίμωση πχ) υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις πριν φτάσεις σε περιτομή.
Η περιτομη θεωρειται quasi vaccin δηλαδη μειωνει την πιθανοτητα να κολλησεις STD κατα 60% τουλαχιστον διοτι η εσωτερικη πτυχη
της ακροποσθιας ειναι η βασικη πυλη εισροης μικροβιων. βεβαια ο περιτμημενος χανει σε ηδονη διοτι αναισθητοποιειται μερικως η βαλανος.
αν θες περιτομη να ζητησεις να την κανεις the japanese way οπου δεν υπαρχει σημαδι απο ουλη (αφαιρουν δερμα απο την βαση του πεους και ραβουν).

mav1221

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Έχω κάνει περιτομη και το σεξ είναι πάρα μα πάρα πολύ πιο ωραίο τώρα, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο πριν και το τώρα

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Το ξερω κι εγω εχω κανει και νιωθω σαν να χει η αλλαξει φυση του οργανου.πριν το αισθανομουν ευαλωτο ευαισθητο. τωρα το κοπαναω πανω στο τραπεζι
και φωναζω "πειναω". Απλα ο αλλος ,αμα τα παρουσιαζεις υπερβολικα διθυραμβικα,θα σου πει κατι βρομαει εδω ,θα χουν καμμια κλινικη και
πετσοκοβουν καυλια.  παντως βγηκε ερευνα η οποια ελεγε οτι αν εκαναν περιτομη σ ολα τα αφρικανικα μωρα(ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει
στα μωρα παρα στο μαντραχαλο) θα εξαφανιζοταν το hiv μεσα σε 20 χρονια.απλα το πολεμανε οι gay αυτο διοτι το αγαπημενο τους
προκαταρτικο ειναι το docking(ο ενας γαμαει το πετσακι του αλλου )και μαγειρευουν τις στατιστικες σχετικα με την αποτελεσματικοτητα της
περιτομης.

mav1221

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Ακριβώς όπως τα λες μάλιστα προχθές με το στανταρακι μου μιλούσαμε επί αυτού και έλεγε ότι είναι αρκετοί στα 30 φευγα με ολική φιμωση, έλεος πάρτε το απόφαση και κάντε την επέμβαση

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Μην ξεχνας και το προβλημα που υπαρχει στα γηροκομεια και γενικα με τους υπερηλικες ανδρες οπου πρεπει καποιος να το καθαρισει το ρημαδι
αλλιως θα σαπισει ενω με την περιτομη απλα ψεκαζεις octenisept  κ αντε νανι παππου. ο παπανδρεου ειχε υποβληθει σε αυτο στα τελευταια του
αν και επρεπε να το χε κανει την 8η μερα του εφοσον η μανα του ηταν πολωνεζο εβραια (μινεικο).παντως ολοι οι ευρωπαιοι αριστοκρατες
εχουν παραδοση στην περιτομη καθως η βασιλισσα βικτωρια θεωρουσε οτι καταγοταν απ τον οικο του Δαυιδ.
για να καταλαβεις τι ανωμαλαρα ηταν σου λεω μονο οτι ο ανδρας της ειχε cockring δηλαδη σκουλαρικι που διαπερναγε την ουριθρα του
και γενικα ολοι αυτοι (και ο δικος μας ο κωκος ο 11ος) γεματοι  τατουαζ και αλλα.

zyzzbro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες, το έχω κόψει και εγω γιατι υπέφερα, έχει κάποια ράμματα και αγαμία για κανα μήνα, αλλά να ξέρεις ότι τα καλίτερα έρχονται μετά.  
αδερφέ κ γω έκανα επέμβαση πριν 1 εβδομάδα κ έχω ράμματα, όταν το ακουμπάω με πονάει αρκετά είναι φυσιολογικό;

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Οι   Εβραίοι  κάτι  ξέρουν καί κάνουν περιτομή  από νήπια. Μεγάλο πράγμα η θρησκεία  ακόμη καί  στο  τσουτσούνι μας  ανακατευεται. Που είσαι  ρε  Αδόλφε?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
αδερφέ κ γω έκανα επέμβαση πριν 1 εβδομάδα κ έχω ράμματα, όταν το ακουμπάω με πονάει αρκετά είναι φυσιολογικό;
Αν εννοείς το "κεφαλάκι" παιχταρά μου, είναι φυσιολογικό να σε πονάει ακόμα. Μην ανησυχείς καθόλου. Τύλιγε το με γαζούλα βουτηγμένη σε χαμομήλι και δε θα σε ενοχλεί καθόλου! Σιγά σιγά θα συνηθίσεις στη νέα κατάσταση και σταδιακά θα σου περάσει κάθε ενόχληση. Σιδερένιος!

bigreekguy222

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα εγω τελευταια χρονια εχω εντοπισει ενα θεμα οταν φορα το προφυλακτικο οταν παω να το βαλω επειδη οταν ειμαι σε στυση η βαλανος ειναι σχεδον καλυμενη απο το πετσακι κατεβαζοντασ το προφυλακτικο κατεβαζψ το πετσακι και οταν πρεπει να περασω το μαζεμενο πετσακι ποναω....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
καλησπερα εγω τελευταια χρονια εχω εντοπισει ενα θεμα οταν φορα το προφυλακτικο οταν παω να το βαλω επειδη οταν ειμαι σε στυση η βαλανος ειναι σχεδον καλυμενη απο το πετσακι κατεβαζοντασ το προφυλακτικο κατεβαζψ το πετσακι και οταν πρεπει να περασω το μαζεμενο πετσακι ποναω....
να το βαζεις όπως το βαζουν οι ρωσιδες μιλφ :fuck2:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, θα γράψω και εγώ εδώ επειδή είμαι ένας απο αυτούς που έχουν ζήσει την εμπειρία και έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Κατ'αρχάς έχω διαβάσει ένα κάρο αρλούμπες από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και έχουν και απόλυτη γνώμη. Αυτό είναι επικίνδυνο,αμ και βέβαια είναι πολύ επικίνδυνο να περιμένεις διάγνωση μέσω ίντερνετ από ανθρώπους που δεν είναι γιατροί. Γι'αυτό αν κάποιος διαβάζει αυτές τις λέξεις, να κλείσει το pc και να πάει σε έναν καλό ουρολόγο. Αν τώρα θέλει τη δική μου προσωπική εμπειρία, ας με ακούσει.
***ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ,ΑΣΤΟ". Φαντάζομαι το ίδιο θα πειτε και σε έναν άνθρωπο με πολυ υψηλή μυωπία, να μη βάλει γυαλιά, να μην κάνει λέιζερ κοκ.***
Εγω λοιπόν κύριοι,έφτασα 20 ετών και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ. Το καταλαβαίνετε? Ο πόνος ήταν ανυπόφορος και η διείσδυση αδύνατη. Κανείς δε λέει ότι μια εγχειρητική διαδικασία είναι ευχάριστη, αλλά κάποιες φορές είναι επιβεβλημένη. Εμένα προσωπικά η νάρκωση μου ήταν τοπική(έτσι είπε ο γιατρός), ΑΛΛΑ έπεσα σε ύπνωση. Ο γιατρός είπε ότι η ολική νάρκωση είναι αυτή που διασωληνώνεσαι και όχι αυτή που κοιμάσαι. Έτσι είπε, εγώ γιατρός δεν ειμαι. Η όλη φάση διήρκεσε κάτι παραπάνω από μία ώρα, ξύπνησα κανονικά και μετά από μια ώρα πήγα σπίτι μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχα "πλήρη ουλώδη φίμωση και παραφίμωση", ΔΕΝ πηγα ούτε για αισθητικούς λόγους ούτε για χαβαλέ. Όντως για καμια βδομάδα περπατούσα σαν πάπια και είχα έντονη ευαισθησία, αλλα μαντέψτε: Μετά το πουλί μου ήταν κανονικό, και το σεξ ΝΑΙ ήταν κανονικό και αυτό! Δε θέλω να μακρυγορήσω άλλο, αν οποιοσδήποτε συναγωνιστής θέλει να με ρωτήσει κάτι παραπάνω όσον αφορά την εμπειρία μου, με χαρά θα του απαντήσω, γιατί διαπιστώνω ότι πλην του παρόντος σάιτ, δεν υπάρχει αρκετά μεγάλη συζήτηση σε άλλα fora και ακόμα και εδώ υπάρχουν πολλοί που το παίρνουν στην πλάκα, διότι δεν το έχουν ζήσει.

vaois

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα σημερα το μεσημερι εκανα και εγω περιτομη,ειχα ολικη φιμωση μαζι με φλεγμονη.τωρα το βραδυ ποναω ακομα,οταν παω να κατουρισω και οταν περπαταω.μου κοστισε 310ευρω,αυριο θα παω στο γιατρο να μου βγαλει τις γαζες,τα ραματα θα πεσουν μονα τους.μου εδωσε αντιβιωση για 4 μερες,αλοιφη fusicort και brasat αντιφλεγμονωδη χαπια.

mk4774

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες επειδή και εγώ ένα θέμα με τον χαλινό ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν στο ιατρείο ενός ουρολόγου για εξάχνωση χαλινού με laser και τι τιμές χωρίς laser; Επίσης τιμές περιτομής; Και κάτι τελευταίο:έχω δει σε κάποια βιντεάκια ότι το laser αφήνει ένα σημάδι πάνω στον χαλινό κατά την επέμβαση.Ξέρει κανείς αν το σημαδάκι αυτό φεύγει αργότερα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά παίδες  :)

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν ξερει να μου απαντησει καποιος.
Εμενα στο πεος αποκαλυπτετε ολη η βαλανος σε στυση κανονικα και επανερχετε μετα το πετσακι επισης κανονικα,
ομως  μετα τη βαλανο δεν τραβιετε αλλο πισω.
Σε πορνο εχω παρατηρηση οτι παει μεχρι και ενα ποντο(σχεδον) πισω απο τη βαλανο το πετσακι.

Αυτο εχει να κανει με τον λεγομενο βραχυ χαλινο,και την αστεια επεμβαση?ή και να κανω την επεμβαση παλι μεχρι τοσο πισω θα τραβιετε το πετσακι?

cretanguy

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας παραθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια.
απο μικρος ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα εκει κατω και οτι δεν μπορω να αποκαλυψω ολη την βαλανο.λιγο οτι ντρεπομουν λιγο οτι φοβομουν εφτασα στα 25 να εχω ακομα φιμωση.ωσπου πηρα την αποφαση να κανω την εγχειρηση.εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα εναν ανδρολογο-χειρουργο στην Θεσσαλονικη και τον επισκευτηκα.οντως μου επιβεβαιωσε οτι εχω φιμωση και οτι πρεπει να κανω περιτομη.μου ειπε οτι στην περιπτωση μου οι αλλοιφες δεν θα βοηθησουν .μου προτεινε ολικη φιμωση εφοσον, κατα την γνωμη του παντα,με μια μερικη περιτομη μπορει να ξαναπροκληθειθει φιμωση.μου ειπε τιμες με νυστερι και laser,εννοειται βεβαια διαλεξα laser κατι που και αυτος μου συνεστησε.
εκλεισα λοιπον ραντεβου και πηγα στην ιδιωτικη κλινικη που χειρουργει.
με τοπικη ναρκωση και laser η επεμβαση διηρκησε γυρω στα 25-30 λεπτα (μου ειχαν βαλει και ενδοφλεβιο ορο για να ειναι πιο ανετος και σιγουρος ο ιατρος οπως μου εξηγησε).ενοιωθα σε καποια σημεια κατι αλλα οχι πονο.μετα τελειωσαμε μου εβαλε τις γαζες και πηγα στο δωματιο.ηρθε και μου εδωσε καποιες συμβουλες για το πως να αλλαζω τις γαζες και μου εγραψε μια αντιβιωση για 7 μερες.
μετα ντυθηκα, εφυγα απο την κλινικη,πηρα ενα freddo στο χερι και εκανα βολτα στην Θεσσαλονικη μεχρι να περασει η ωρα να παω για καφε με τους φιλους μου που ειχαμε δωσει ραντεβου λιγο αργοτερα. οπως λοιπον καταλαβαινετε ΚΑΝΕΝΑΣ πονος.οταν μετα απο λιγο εφυγε η αναισθησια ενοιωσα μια πολυ μικρη ενοχληση αλλα πραγματικα οχι πονο, που μου περασε με ενα παυσιπονο.επερνα λοιπον την αντιβιωση για μια βδομαδα και οποτε ειχα ενοχληση και ενα παυσιπονο.η μονη δυσκολια ηταν οταν επρεπε να αλλαζω τις γαζες,που επειδη ειχε ακομα αιμα η περιοχη (οχι πολυ) ξεραινοταν και κολλουσε πανω στις γαζες.μονο αυτο.
για να πω την αληθεια η μεγαλυτερη μου ανησυχια ηταν η ευαισθησια της βαλανου και πως μετα την εγχειρηση θα μπορω περπαταω κλ.κανενα προβλημα και εκει.σαν να μην ειχε συμβει τπτ.ολα τελειως φυσιολογικα.
εν κατακλειδι : εκανα την επεμβαση γιατι ειχα προβλημα οχι γιατι ηθελα μια αλλαγη,πονος καθολου,ουτε ελαχιστος σας μιλαω ειλικρινα ουτε και προβλημα με την ευαισθησια της βαλανου.τωρα νοιθω καλυτερα ιδιαιτερα ψυχολογικα.προτεινω σε ολους που εχουν φιμωση να κανουν την επεμβαση χωρις να το σκεφτονται.πολλα τα οφελη.κοστος 500 ο γιατρος και 120 η κλινικη.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ο γιατρος σου εδωσε αποδειξη τυπε?  :think:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Θα σας παραθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια.
απο μικρος ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα εκει κατω και οτι δεν μπορω να αποκαλυψω ολη την βαλανο.λιγο οτι ντρεπομουν λιγο οτι φοβομουν εφτασα στα 25 να εχω ακομα φιμωση.ωσπου πηρα την αποφαση να κανω την εγχειρηση.εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα εναν ανδρολογο-χειρουργο στην Θεσσαλονικη και τον επισκευτηκα.οντως μου επιβεβαιωσε οτι εχω φιμωση και οτι πρεπει να κανω περιτομη.μου ειπε οτι στην περιπτωση μου οι αλλοιφες δεν θα βοηθησουν .μου προτεινε ολικη φιμωση εφοσον, κατα την γνωμη του παντα,με μια μερικη περιτομη μπορει να ξαναπροκληθειθει φιμωση.μου ειπε τιμες με νυστερι και laser,εννοειται βεβαια διαλεξα laser κατι που και αυτος μου συνεστησε.
εκλεισα λοιπον ραντεβου και πηγα στην ιδιωτικη κλινικη που χειρουργει.
με τοπικη ναρκωση και laser η επεμβαση διηρκησε γυρω στα 25-30 λεπτα (μου ειχαν βαλει και ενδοφλεβιο ορο για να ειναι πιο ανετος και σιγουρος ο ιατρος οπως μου εξηγησε).ενοιωθα σε καποια σημεια κατι αλλα οχι πονο.μετα τελειωσαμε μου εβαλε τις γαζες και πηγα στο δωματιο.ηρθε και μου εδωσε καποιες συμβουλες για το πως να αλλαζω τις γαζες και μου εγραψε μια αντιβιωση για 7 μερες.
μετα ντυθηκα, εφυγα απο την κλινικη,πηρα ενα freddo στο χερι και εκανα βολτα στην Θεσσαλονικη μεχρι να περασει η ωρα να παω για καφε με τους φιλους μου που ειχαμε δωσει ραντεβου λιγο αργοτερα. οπως λοιπον καταλαβαινετε ΚΑΝΕΝΑΣ πονος.οταν μετα απο λιγο εφυγε η αναισθησια ενοιωσα μια πολυ μικρη ενοχληση αλλα πραγματικα οχι πονο, που μου περασε με ενα παυσιπονο.επερνα λοιπον την αντιβιωση για μια βδομαδα και οποτε ειχα ενοχληση και ενα παυσιπονο.η μονη δυσκολια ηταν οταν επρεπε να αλλαζω τις γαζες,που επειδη ειχε ακομα αιμα η περιοχη (οχι πολυ) ξεραινοταν και κολλουσε πανω στις γαζες.μονο αυτο.
για να πω την αληθεια η μεγαλυτερη μου ανησυχια ηταν η ευαισθησια της βαλανου και πως μετα την εγχειρηση θα μπορω περπαταω κλ.κανενα προβλημα και εκει.σαν να μην ειχε συμβει τπτ.ολα τελειως φυσιολογικα.
εν κατακλειδι : εκανα την επεμβαση γιατι ειχα προβλημα οχι γιατι ηθελα μια αλλαγη,πονος καθολου,ουτε ελαχιστος σας μιλαω ειλικρινα ουτε και προβλημα με την ευαισθησια της βαλανου.τωρα νοιθω καλυτερα ιδιαιτερα ψυχολογικα.προτεινω σε ολους που εχουν φιμωση να κανουν την επεμβαση χωρις να το σκεφτονται.πολλα τα οφελη.κοστος 500 ο γιατρος και 120 η κλινικη.
μετά από πόσο καιρό σου είπανε να ΄μπορεις κάνεις σεξ ή να αυνανιστεισ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom