φίλε με το χαλινο εβγαινε το κεφάλι έξω? Εμένα νιώθω ότι με κρατάει αλλά βγαίνει το κεφάλι έξω έχω σκεφτεί να το κόψω και εγώ αλλά δεν με ερεθιζει ούτε έχω πάθει κάτι λοίμωξη η κτι αλλοΚαλησπέρα!
Μου έχουν στείλει αρκετά άτομα PM ρωτώντας με λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα υποθέτω λόγω περιορισμών του διαχειριστή από τα λίγα post μου. Γι αυτό ρίχνω από εδώ την απάντηση!
Έκανα εξάχνωση (κόψιμο δλδ) του χαλινού, όχι περιτομή.
Η περιτομή γίνεται όταν υπάρχει πρόβλημα φίμωσης, δλδ δεν εμφανίζεται ολόκληρο το πουτσοκέφαλο.
Τον χαλινό (η κλωστή δλδ που ενώνει την ουρήθρα με το σώμα του πέους όταν είναι πολύ χοντρός, με το σεξ ερεθίζει την ουρήθρα γίνεται κόκκινη, με τον καιρό "ξεχειλώνει" και δημιουργεί προστατίτιδες. (μεταφέρω τα λεγόμενα του γιατρού, εγώ με ιατρική καμία σχέση!)
Η επέμβαση λοιπόν έγινε τη μέρα που έκανα το προηγούμενο post μου, έχουν περάσει λίγο περισσότερες από 3 εβδομάδες και είμαι κατά 90% τέλεια.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την επέμβαση την έκανα Παρασκευή και την Τρίτη έδωσα το πρώτο μου μπούκι, με τον κυριολεκτικά νέο μου πούτσο, μιας και πρόκειται για άλλο εργαλείο πλέον, που μπορεί να μην έχει τεράστιες διαφορές αλλα κερδίζει στα "σημεία"
Καλύτερη αίσθηση, αργείς να τελειώσεις περισσότερο και λόγω του ότι δεν υπάρχει ο μαλακισμένος ο χαλινός να το κρατάει, θεωρώ ότι έχει πάρει μισό πόντο!(δεν θα πω ένα πόντο για να μην με πείτε υπερβολικό)
Λέω κατά 90% τέλεια γιατί έχω κάποια ενόχληση όταν φοράω το σκουφάκι, και στο πρώτο μπάσιμο μέσα. Μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτό θα κάνει κανένα δίμηνο να φύγει γιατί πρέπει να αναπλαστεί 100% το δέρμα στην περιοχή γιατί ήμουν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχα χαλινό αλλά χαλινάρα!
Σημάδια κανένα, και η διαδικασία είναι ότι σε ακουμπάει με το λέιζερ για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να το "εξαϋλώσει" κυριολεκτικά, και μετά με ένα άλλο λέιζερ στο καυτηριάζει για να μην τρέξει αίμα και η ¨πληγή " της επέμβασης κλείνει αμέσως.
Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους επί προσωπικού αλλά δεν μπορώ ακόμα, αν δεν συμπληρώσω υποθέτω μερικά ποστ.
Ευχαριστώ πολύ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ιανουάριος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 233
- Πόντοι
- 290
Τους τελευταιους μηνες νιωθω το πετσακι να κολλαει επανω στον πουτσο οταν το τραβαω. Επισης κοκκινιζει μετα την εκσπερματιση. Υπαρχει περιπτωση να επαθα στενωση;
Μυκητιάσεις. Ρώτα τον γιατρό να είσαι σίγουρος. Δεν είναι τίποτα σοβαρό πολλές φορές γίνεται λόγο κακής διατροφής.
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.225
- Πόντοι
- 206
ποιο το κοστος της επεμβασης με λεηζερ;;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχω κανει επανηλλειμενα θεραπεια με ντακταριν αλλα δεν περναει.Μυκητιάσεις. Ρώτα τον γιατρό να είσαι σίγουρος. Δεν είναι τίποτα σοβαρό πολλές φορές γίνεται λόγο κακής διατροφής.
Καλησπέρα!
Μου έχουν στείλει αρκετά άτομα PM ρωτώντας με λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα υποθέτω λόγω περιορισμών του διαχειριστή από τα λίγα post μου. Γι αυτό ρίχνω από εδώ την απάντηση!
Έκανα εξάχνωση (κόψιμο δλδ) του χαλινού, όχι περιτομή.
Η περιτομή γίνεται όταν υπάρχει πρόβλημα φίμωσης, δλδ δεν εμφανίζεται ολόκληρο το πουτσοκέφαλο.
Τον χαλινό (η κλωστή δλδ που ενώνει την ουρήθρα με το σώμα του πέους όταν είναι πολύ χοντρός, με το σεξ ερεθίζει την ουρήθρα γίνεται κόκκινη, με τον καιρό "ξεχειλώνει" και δημιουργεί προστατίτιδες. (μεταφέρω τα λεγόμενα του γιατρού, εγώ με ιατρική καμία σχέση!)
Η επέμβαση λοιπόν έγινε τη μέρα που έκανα το προηγούμενο post μου, έχουν περάσει λίγο περισσότερες από 3 εβδομάδες και είμαι κατά 90% τέλεια.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την επέμβαση την έκανα Παρασκευή και την Τρίτη έδωσα το πρώτο μου μπούκι, με τον κυριολεκτικά νέο μου πούτσο, μιας και πρόκειται για άλλο εργαλείο πλέον, που μπορεί να μην έχει τεράστιες διαφορές αλλα κερδίζει στα "σημεία"
Καλύτερη αίσθηση, αργείς να τελειώσεις περισσότερο και λόγω του ότι δεν υπάρχει ο μαλακισμένος ο χαλινός να το κρατάει, θεωρώ ότι έχει πάρει μισό πόντο!(δεν θα πω ένα πόντο για να μην με πείτε υπερβολικό)
Λέω κατά 90% τέλεια γιατί έχω κάποια ενόχληση όταν φοράω το σκουφάκι, και στο πρώτο μπάσιμο μέσα. Μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτό θα κάνει κανένα δίμηνο να φύγει γιατί πρέπει να αναπλαστεί 100% το δέρμα στην περιοχή γιατί ήμουν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχα χαλινό αλλά χαλινάρα!
Σημάδια κανένα, και η διαδικασία είναι ότι σε ακουμπάει με το λέιζερ για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να το "εξαϋλώσει" κυριολεκτικά, και μετά με ένα άλλο λέιζερ στο καυτηριάζει για να μην τρέξει αίμα και η ¨πληγή " της επέμβασης κλείνει αμέσως.
Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους επί προσωπικού αλλά δεν μπορώ ακόμα, αν δεν συμπληρώσω υποθέτω μερικά ποστ.
Ευχαριστώ πολύ!
Το κόστος, ποιο είναι...;;;;
ποιο το κοστος της επεμβασης με λεηζερ;;
Δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ....
Νομίζω πως ο γράφων το άρθρο, ήταν κομήτης και δεν θα τον ξανακούσουμε......
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Να το πλενεις που και που γιατι κολλαει απο το πολυ τυρι,μαστορα!Τους τελευταιους μηνες νιωθω το πετσακι να κολλαει επανω στον πουτσο οταν το τραβαω. Επισης κοκκινιζει μετα την εκσπερματιση. Υπαρχει περιπτωση να επαθα στενωση;
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Προσωπικα λατρευω τα πεη που εχουν κομμενο πετσακι...τα αλλα μ προκαλουν λιγη αηδια..
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
α ναι;Προσωπικα λατρευω τα πεη που εχουν κομμενο πετσακι...τα αλλα μ προκαλουν λιγη αηδια..
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το πλενω μετα απο καθε κατουρημα.Να το πλενεις που και που γιατι κολλαει απο το πολυ τυρι,μαστορα!
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δε σου στελνουμε ντικ πικ μη μας τριβεσαι.οταν ειναι σε στυση ολα φαινοντε τελεια τυπε!
motionistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
σορρυ που ειμαι οφ-τοπικ αλλα τυπε μια φιλη μου ειδε την φωτο σου και αρχισε να πλημμυριζει....
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Δε σου στελνουμε ντικ πικ μη μας τριβεσαι.
τυπε γτ εβαλες πικ προφιλ? καλος φαινοσουνα κ στο ανφαςς
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η φιλη σου διαβαζει μπου.κομ; Αυτο ειναι το παραξενο σε αυτο που αναφερεις.σορρυ που ειμαι οφ-τοπικ αλλα τυπε μια φιλη μου ειδε την φωτο σου και αρχισε να πλημμυριζει....
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τις αλλαζω για να σπαει η μονοτονια.τυπε γτ εβαλες πικ προφιλ? καλος φαινοσουνα κ στο ανφαςς
motionistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
η φιλη μου ειδε τον υπολογιστη μου ενω διαβαζα εδω τυπε. εισαι ο αλεν ντελον της καραφλης εποχης μαλλον χαχαΗ φιλη σου διαβαζει μπου.κομ; Αυτο ειναι το παραξενο σε αυτο που αναφερεις.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Πολλα για νυστερι,νομιζωΈνας φίλος είχε πάθει ρίξει χαλινου στο σεξ κόπηκε λίγο δλδ όχι τελείως και του το έκοψε ο γιατρός κόστος 100 ε. Δεν θυμάμαι αν ήταν με λέιζερ η νυστερι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 11K